Morelos

Morelos

Son dakika morelos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan morelos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan morelos haber sayfamızda...

Morelos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 130 morelos haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de şok sakatlık! Ameliyat olursa lisansı dondurulacak
Fenerbahçe'de şok sakatlık! Ameliyat olursa lisansı dondurulacak Sarı-lacivertli kulüpte sakatlığı bulunan yıldız futbolcu için doktorlar operasyon önerisinde bulundu. Ameliyat olduğu takdirde 2-3 ay sahalardan uzak kalacak tecrübeli futbolcunun lisansı dondurulacak.
5.09.2023 Fenerbahçe
Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas canlı yayını bastı!
Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas canlı yayını bastı! A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu Melissa Vargas'ın takım arkadaşlarına yaptığı şaka canlı yayına damga vurdu.
5.09.2023 Voleybol
Santarelli: Türkiye'ye sadece para için gittiğimi söylediler
Santarelli: Türkiye'ye sadece para için gittiğimi söylediler Sırbistan'dan ayrılıp Filenin Sultanları'nın başına geçerek iki şampiyonluk yaşayan Daniele Santarelli verdiği röportajda hem yaşadıkları hem de oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu.
5.09.2023 Voleybol
UEFA Konferans Ligi'nin favori takımları açıklandı! Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş...
UEFA Konferans Ligi'nin favori takımları açıklandı! Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş... Ön elemeleri geçerek UEFA Konferans Ligi'ne adını yazdıran Fenerbahçe H Grubu'nda, Beşiktaş ise D Grubu'nda mücadele edecek. Premier Lig ekibi Aston Villa'nın yanı sıra Lille ve geçen sezonun finalisti Fiorentina gibi güçlü takımların yer aldığı organizasyonun favori takımları belirlendi.
5.09.2023 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği Morelos'un yeni takımı belli oldu
Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği Morelos'un yeni takımı belli oldu Sarı-lacivertli kulübün görüşme için İstanbul'a getirdiği ancak Batshuayi için Nottingham'la anlaşma sağlanamaması nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Alfredo Morelos'un yeni takımı belli oldu.
5.09.2023 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'nin istediği 6 numara ortaya çıktı! İşte bonservis bedeli
Fenerbahçe'nin istediği 6 numara ortaya çıktı! İşte bonservis bedeli Bu sezon çıktığı 9 resmi maçın tamamını kazanan ve sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe'De 6 numara bölgesi için çalışmalar hız kazandı. Sarı-lacivertli ekibin gündemine sürpriz bir isim geldi. İşte detaylar...
5.09.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye transferi iptal olmuştu! İşte Morelos'un yeni takımı
Fenerbahçe'ye transferi iptal olmuştu! İşte Morelos'un yeni takımı Fenerbahçe için İstanbul'a gelen fakat transferi iptal olan Alfredo Morelos'un yeni takımı belli oldu.
3.09.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'yi şoke eden teklif! Krunic transferinde beklenmedik gelişme
Fenerbahçe'yi şoke eden teklif! Krunic transferinde beklenmedik gelişme Orta sahaya yıldız bir oyuncu transfer etmek isteyen Fenerbahçe, bir süredir Milan forması giyen Krunic için çalışmalarını sürdürüyordu. Ancak transferde beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
1.09.2023 Fenerbahçe
Rakibini ısırmıştı! PFDK, Fofana'nın cezasını açıkladı
Rakibini ısırmıştı! PFDK, Fofana'nın cezasını açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) 31 Ağustos 2023 tarihli kararları açıklandı. Kocaelispor ile Altay arasındaki maçta rakibini ısıran Fofana'nın cezası belli oldu.
31.08.2023 Futbol
Tarık Çamdal'dan sürpriz imza! İşte yeni takımı
Tarık Çamdal'dan sürpriz imza! İşte yeni takımı 32 yaşındaki futbolcu 2. Lig ekibi Sarıyer'e transfer oldu.
31.08.2023 2.Lig
Anlaşma tamam! Bayern Münih'ten Galatasaray'a transfer
Anlaşma tamam! Bayern Münih'ten Galatasaray'a transfer Şampiyonlar Ligi'ne 17. kez adını yazdıran sarı-kırmızılı kulübün transfer operasyonu sürüyor. Yönetim, Bayern Münih'te forma giyen futbolcu ile el sıkıştı. Transferin kısa zamanda açıklanması bekleniyor.
31.08.2023 Galatasaray
Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica: Odak noktam Petkovic transferine kaydı
Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica: Odak noktam Petkovic transferine kaydı Trabzonspor Teknik Direktörü basın toplantısı düzenleyerek takımın son durumu ve transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
31.08.2023 Trabzonspor
Başkan Murat Sancak’tan taraftara maç öncesi uyarı
Başkan Murat Sancak’tan taraftara maç öncesi uyarı Yukatel Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Sahaya hiçbir şekilde yabancı madde atmayalım” uyarısında bulundu.
31.08.2023 Konferans Ligi
Roma, Romelu Lukaku'yu kiraladı
Roma, Romelu Lukaku'yu kiraladı Serie A temsilcisi, Chelsea'de beklentileri karşılayamayan Belçikalı forvet oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna dahil ettiğini duyurdu.
31.08.2023 İtalya Serie A
Fenerbahçe'de şok Batshuayi gelişmesi! Morelos ortada kaldı
Fenerbahçe'de şok Batshuayi gelişmesi! Morelos ortada kaldı Fenerbahçe, Glasgow Rangers'tan ayrılan ve bonservisi elinde olan Alfredo Morelos'u İstanbul'a getirmişti. Ancak Batshuayi'nin henüz Nottingham Forest ile anlaşma sağlayamaması üzerine transfer henüz gerçekleşmedi.
31.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Morelos'la el sıkıştı! Sözleşme detayı belli oldu
Fenerbahçe, Morelos'la el sıkıştı! Sözleşme detayı belli oldu Sarı-lacivertli kulüp İstanbul'a getirdiği yıldız forvet ile anlaşma sağladı. Morelos'un sözleşme detayı belli oldu.
31.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Galatasaray'ın talip olduğu yıldız için devrede! 20 milyon euroluk teklif
Fenerbahçe, Galatasaray'ın talip olduğu yıldız için devrede! 20 milyon euroluk teklif Yaz transfer döneminde iki ezeli rakip arasında kıyasıya çekişme yaşanıyor. Galatasaray'ın talip olduğu yıldız için Fenerbahçe de harekete geçti. Avrupa devine 20 milyon euroluk teklif yapılması bekleniyor.
31.08.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'dan Twente maçı öncesi transfer açıklaması
İsmail Kartal'dan Twente maçı öncesi transfer açıklaması Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Twente ile oynanacak UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal transfer ve takımdan ayrılması beklenen isimlere yönelik dikkat çeken ifadeler kullandı.
31.08.2023 Fenerbahçe
Canlı yayında açıkladı! Fenerbahçeli yıldıza teklif, ayrılma ihtimali
Canlı yayında açıkladı! Fenerbahçeli yıldıza teklif, ayrılma ihtimali Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi rövanşında Twente ile karşılaşacak. Milliyet gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında sarı-lacivertli gündemi değerlendirdi ve Fenerbahçe'den ayrılacak ismi açıkladı.
30.08.2023 Fenerbahçe
Polonya medyası Ebrar Karakurt'u hedef aldı! 'Kirli oyun' iddiası
Polonya medyası Ebrar Karakurt'u hedef aldı! 'Kirli oyun' iddiası Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nın çeyrek finalinde Polonya ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi Polonya medyası ile voleybolcu Kamila Witkowska, Ebrar Karakurt'u hedef aldı.
30.08.2023 Voleybol
Wanda Nara'nın giydiği forma şaşırttı! Şampiyonlar Ligi paylaşımı
Wanda Nara'nın giydiği forma şaşırttı! Şampiyonlar Ligi paylaşımı Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi mağlup eden Galatasaray gruplara kaldı. Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın tribünde giydiği forma dikkat çekti.
30.08.2023 Galatasaray
Hayranıyla tartışma yaşamıştı! İsmail Balaban isyan etti
Hayranıyla tartışma yaşamıştı! İsmail Balaban isyan etti Başpehlivan İsmail Balaban, bir hayranının fotoğraf çektirmek istemesi yüzünden yaşanan tartışmanın ardından gelen eleştirilere adeta isyan etti.
30.08.2023 Güreş
Icardi mi, Dzeko mu, Aboubakar mı? Attila Gökçe seçimini yaptı
Icardi mi, Dzeko mu, Aboubakar mı? Attila Gökçe seçimini yaptı Trendyol Süper Lig'de bu sezon golcüler arasında büyük bir rekabet yaşanacak. Galatasaray'ın ünlü yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin usta golcüsü Edin Dzeko ve Beşiktaş'ın formda forveti Vincent Aboubakar 'krallık' için yarışacak. Attila Gökçe bu haftaki köşesinde üç golcüyü değerlendirip tercihini yaptı. İşte Gökçe'nin "Üçünden biri... Hangisi?" başlıklı yazısı...
30.08.2023 Süper Lig
Anna Danesi Türkiye'yi ağzından kaçırdı, toparlayamadı!
Anna Danesi Türkiye'yi ağzından kaçırdı, toparlayamadı! Avrupa Şampiyonası'nda 6'da 6 yapan ve çeyrek finalde Polonya ile karşılaşacak Filenin Sultanları hakkında İtalyan voleybolcu Anna Danesi konuştu.
30.08.2023 Voleybol
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu Şampiyonlar Ligi'nde tüm ön elemeleri geçen ve gruplara kalan Galatasaray'da büyük mutluluk yaşandı. Molde'yi mağlup eden Aslan'ın gruplardaki muhtemel rakipleri belli oldu.
30.08.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Morelos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.