Moritz

Moritz

Son dakika Moritz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Moritz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Moritz haber sayfamızda...

Moritz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 603 moritz haberi bulunmuştur.
Bitcoin fiyatı dengelenmeye çalışıyor
Bitcoin fiyatı dengelenmeye çalışıyor SEC'in spot Bitcoin ETF'lerine onay vermesinin ardından gelen sert düşüş sonrası Bitcoin fiyatı dengelenmeye çalışıyor.
19.01.2024 Uzmanpara
Stefan Kuntz'tan ayrılık sonrası ilk açıklama: Hayal olarak kaldı!
Stefan Kuntz'tan ayrılık sonrası ilk açıklama: Hayal olarak kaldı! A Milli Takım'daki görevine son verilen Stefan Kuntz ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Stefan Kuntz, "En büyük hayallerimden biri Almanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda Türk milli takımının antrenörü olarak saha kenarında olmaktı; ne yazık ki bu artık gerçekleşmemiş bir hayal olarak kaldı." ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Milli Takım
Mert Aydın yazdı: Sonja Henie rüzgar gibi geçti
Mert Aydın yazdı: Sonja Henie rüzgar gibi geçti Norveçli artistik buz patenci Sonja Henie 15 yaşında Dünya Şampiyonu oldu, ertesi yıl Olimpiyat Oyunları’nda zirveye kuruldu. 1936’da Hollywood’a yelken açtı, film başına 4 milyon dolar kazanmaya başladı. 1.55 boyundaki Sonja Henie’nin 3 Olimpiyat, 10 Dünya, 5 Avrupa Şampiyonluğu, 12 film ve 3 evlilik sığdırdığı yaşamı henüz 57 yaşında hazin bir biçimde noktalandı.
29.01.2023 Diğer
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Açılışa babetle gitti Bülent Ersoy, önceki gün Silivri’de Uğur Vergili’nin sahibi olduğu AslıNaz Konakları’nın lansmanına katıldı...
26.01.2023 Cadde
Eksik Galatasaray, Rayo Vallecano'ya takıldı
Eksik Galatasaray, Rayo Vallecano'ya takıldı Dünya Kupası için verilen arada düzenlenen Dostluk Turnuvası’nda ilk maçına çıkan Galatasaray, Martin’in golüne engel olamayınca Rayo Vallecano’ya kaybetti. Sarı-kırmızılıların istediği üretkenliğe ulaşamaması dikkatlerden kaçmadı.
4.12.2022 Galatasaray
Küle dönen evini geziyordu...
Küle dönen evini geziyordu... Küresel ısınma ve insan faaliyetleri nedeniyle bu yıl dünyanın dört bir yanı yıkıcı doğal afetlerle karşı karşıya kaldı.
3.12.2022 Dünya
ABD - Galler: 1-1
ABD - Galler: 1-1 Dünya Kupası B Grubu'nda ABD ile Galler karşı karşıya geldi. 1958'den sonra ilk kez bir Dünya Kupası'nda mücadele etmenin heyecanını yaşayan Galler'e puanı Gareth Bale getirdi. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.
22.11.2022 Dünya Kupası
Stefan Kuntz, Katar'da rakiplerimizi izleyecek! İşte program
Stefan Kuntz, Katar'da rakiplerimizi izleyecek! İşte program A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, yardımcısı Jan-Moritz Lichte ile birlikte EURO 2024 Elemeleri'ndeki rakiplerimizden Hırvatistan ve Galler'in 2022 Dünya Kupası'nda oynayacağı grup maçlarını gözlem altına almak üzere bugün Katar'a gitti.
21.11.2022 Milli Takım
Galatasaray'a bir Alman antrenör daha!  Açıkladı: Yeni evim
Galatasaray'a bir Alman antrenör daha! Açıkladı: Yeni evim Galatasaray'da Okan Buruk ve teknik ekibe takviyeler devam ediyor. Daha önce Nagelsmann'ın ekibinde görev yapan Moritz Volz'la anlaşan sarı-kırmızılı kulüp, bir Alman isimle daha anlaşmaya vardı.
11.11.2022 Galatasaray
Moritz Volz'dan sonra Galatasaray'dan bir hamle daha!
Moritz Volz'dan sonra Galatasaray'dan bir hamle daha! Galatasaray'da Okan Buruk'un yardımcısı olarak göreve başlayan Moritz Volz'un ardından Galatasaray antrenör ekibini bir isimle daha güçlendiriyor.
4.11.2022 Galatasaray
Galatasaray, Seferovic'in yerine yeni golcüsünü buldu! Transfer için hedef Ocak ayı
Galatasaray, Seferovic'in yerine yeni golcüsünü buldu! Transfer için hedef Ocak ayı Galatasaray'da devre arası için şimdiden operasyon başladı. Yerli rotasyonu için ilk aday ortaya çıktı. Hücumda ise Haris Seferovic'in gönderilip, yerine gelmesi için düğmeye basılan yıldız golcü de belli oldu.
31.10.2022 Galatasaray
Güne damga vuran iddia: Fenerbahçe'nin kadro değeri 230 milyon euro seviyesine çıkar
Güne damga vuran iddia: Fenerbahçe'nin kadro değeri 230 milyon euro seviyesine çıkar Spor Toto Süper Lig 12. haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor'u 5-2'lik skorla yenerek puanını 26'ya yükseltti ve zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdı. Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan, bu haftaki köşesinde teknik patron Jorge Jesus'u överken, sarı-lacivertli takımın kadro değerinin sezon sonunda 230 milyon euro seviyesine kadar çıkacağını ileri sürdü. İşte o yazı...
31.10.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'ın yeni transferine sürpriz talip! 6 milyon Euro kazanacak
Galatasaray'ın yeni transferine sürpriz talip! 6 milyon Euro kazanacak Süper Lig'de Fatih Karagümrük galibiyetiyle moral bulan Galatasaray'da Dünya Kupası öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların sezon başında büyük beklentilerle kadrosuna kattığı yıldız isme talip çıktı. Yıldız oyuncu imzayı atarsa iki yıl için 6 milyon Euro kazanacak.
31.10.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Moritz Volz rüzgarı! Analiz uzmanı, genç avcısı
Galatasaray'da Moritz Volz rüzgarı! Analiz uzmanı, genç avcısı Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’un yardımcılığına getirilen Moritz Volz, ilginç yapısıyla dikkati çekiyor. Bayern Münih Teknik Direktörü Nagelsmann’ın, RB Leipzig dönemindeki sağ kolu olan Alman futbol adamı, kulübün bu parlak döneminin mimarları arasındaydı.
31.10.2022 Galatasaray
Galatasaray'a Kazımcan Karataş'tan kötü haber
Galatasaray'a Kazımcan Karataş'tan kötü haber Süper Lig’in 12'nci haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Galatasaray, maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-kırmızılı ekip, aynı zamanda Alanyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kazımcan Karataş'ın durumu hakkında açıklama yaptı.
24.10.2022 Galatasaray
Volz sonrası Okan Buruk'un ekibine 3 yeni takviye!
Volz sonrası Okan Buruk'un ekibine 3 yeni takviye! Geçtiğimiz hafta Moritz Volz'un teknik ekibe katıldığını açıklayan Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un ekibini güçlendirmek için takviyelere devam ediyor.
22.10.2022 Galatasaray
Sepp Piontek'ten acı teşhis! Scoreboard'a konuştu
Sepp Piontek'ten acı teşhis! Scoreboard'a konuştu Türk futbolunun unutulmaz yabancıları arasında yer alan Sepp Piontek, bugün yayın hayatına "merhaba" diyen Scoreboard dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Sepp Piontek, A Milli Futbol Takımı'nı değerlendirirken kullandığı ifadelerle dikkat çekti.
22.10.2022 Skorer
Cristiano Ronaldo tek başına! 720 bin poundluk ceza
Cristiano Ronaldo tek başına! 720 bin poundluk ceza Manchester United'da Erik ten Hag tarafından kadro dışı bırakılan Cristiano Ronaldo, tesislere gelirken görüntülendi. Portekizli futbolcunun ilk görüntüleri Ada'da taraftarları kızdırdı. Cristiano Ronaldo'nun antrenmana tek başına gelmesi dikkat çekti.
Galatasaray'da Moritz Volz dönemi! Serge Gnabry gerçeği
Galatasaray'da Moritz Volz dönemi! Serge Gnabry gerçeği Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un ekibine dahil edilen Moritz Volz hakkında açıklama geldi. Arsenal'da Moritz Volz'la birlikte çalışan scout Jürgen Kost, Alman çalıştırıcıya dair konuştu. Okan Buruk'un yeni yardımcısı hakkındaki Serge Gnabry gerçeği ortaya çıktı.
21.10.2022 Galatasaray
Dursun Özbek soyunma odasına indi! İşte futbolculara yaptığı konuşma
Dursun Özbek soyunma odasına indi! İşte futbolculara yaptığı konuşma Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 7-0'lık Kastamonuspor galibiyeti, ligdeki puan kayıplarının ardından Galatasaray'a ilaç oldu. Maçtan sonra Başkan Özbek'in soyunma odasına inerek hem Okan hocanın doğum gününü kutlaması hem de oyuncuları tebrik etmesi, takımda moralleri daha da yükseltti.
21.10.2022 Galatasaray
Okan Buruk: Elimizde çok oyuncu var, zorlanıyoruz
Okan Buruk: Elimizde çok oyuncu var, zorlanıyoruz Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında GMG Kastamonuspor'u 7-0'lık skorla eledikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
20.10.2022 Türkiye Kupası
Galatasaray, Barcelona'dan Memphis Depay'ı kapıyor! Transfer için tarih verdiler
Galatasaray, Barcelona'dan Memphis Depay'ı kapıyor! Transfer için tarih verdiler Süper Lig'de son iki haftadır istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da transfer çalışmaları da son hızıyla sürüyor. Dünya Kupası'na kadar kalan maçlarda hata yapmak istemeyen sarı-kırmızılılar turnuva sonrası transfer bombasını patlatmayı hedefliyor.
20.10.2022 Galatasaray
İbrahim Toraman eleştirilen yıldıza sahip çıktı: Galatasaray'da fark yaratır!
İbrahim Toraman eleştirilen yıldıza sahip çıktı: Galatasaray'da fark yaratır! Beşiktaş ve A Milli Takımımız'ın eski yıldızı İbrahim Toraman, Skorer TV'ye konuk oldu. Toraman, Süper Lig'de geride kalan 10 haftanın ardından dört büyükleri analiz etti.
18.10.2022 Beşiktaş
Taciz, Şantaj ve Ballon D'or! Benzema: Asla vazgeçmedim
Taciz, Şantaj ve Ballon D'or! Benzema: Asla vazgeçmedim Dünyanın en prestijli spor ödülü olan Altın Top (Ballon d'Or) ödülünü Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema kazandı. Olağanüstü bir sezon geçiren Benzema hayatında çok zor günleri geride bıraktı. Taciz ve şantaj suçlamasıyla kariyerinde dibi gören Fransız yıldızın tekrar ayağa kalkıp bu yükselişi Ballon D'or ile taçlandırması büyük alkış aldı.
18.10.2022 Futbol
Nihat Kahveci'den Fenerbahçe yorumu: Real Madrid gibi
Nihat Kahveci'den Fenerbahçe yorumu: Real Madrid gibi Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü'ne konuk oldu. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Başkent ekibini 3-0 mağlup ederken, maçın ardından Nihat Kahveci, karşılaşma hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu.
18.10.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Moritz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.