Mortal Kombat X

Mortal Kombat X

Son dakika Mortal Kombat X haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mortal Kombat X gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mortal Kombat X haber sayfamızda...

Mortal Kombat X

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36 mortal kombat x haberi bulunmuştur.
Mortal Kombat X sistem gereksinimleri neler?
Mortal Kombat X sistem gereksinimleri neler? Vazgeçilmez dövüş oyunları arasında yer alan Mortal Kombat X'in sistem gereksinimleri neler?
8.07.2020 Oyun
Sony, PlayStation Hits’i duyurdu! Peki PlayStation Hits ne işe yarıyor?
Sony, PlayStation Hits’i duyurdu! Peki PlayStation Hits ne işe yarıyor? Sony, PlayStation 4 (PS4) oyunlarını daha uygun fiyatlarla sunan PlayStation Hits’i duyurdu. 18 Temmuz 2018 tarihinden itibaren en iyi PS4 oyunlarından seçilmiş olanları 59.99 TL’den başlayan fiyatlarla PlayStation Store (PS Store) üzerinden satışa çıkacak.
25.06.2018 Oyun
Bu Dövüş Oyununda Alien’ı Kontrol Edeceksiniz
Bu Dövüş Oyununda Alien’ı Kontrol Edeceksiniz Geçtiğimiz yılın en sevilen dövüş oyunu olarak kabul edilen Mortal Kombat X, yeni DLC paketi Kombat Pack ile yepyeni karakterlerini tanıttı. DLC’nin karakterleri geçtiğimiz yıl zaten belliydi ancak özellikle Alien karakteri için her şey kesin değildi. Oynanış videosunda görünen karakterlerimiz Mortal Kombat: Deadly Alliance’dan tanıdığımız Bo’ Rai Cho, yeni karakter Tri-Borg, Texas Chainsaw Massacre’dan tanınan Leatherface ve Alien […]
14.01.2016 Oyun Dunyasi
Bu Yılın En İyi Oyunları Seçildi
Bu Yılın En İyi Oyunları Seçildi Yılın en iyi oyunlarının seçildiği The Game Awards 2015 ödül töreninde bir çok ödül sahiplerine verildi. Etkinlikte yılın oyunu The Witcher 3: Wild Hunt seçilirken, yılın en iyi oyun yapımcısı da The Witcher 3‘ün yapımcısı CD Projekt RED seçildi. İşte kazananlar! Yılın En İyi Oyunu Bloodborne Fallout 4 Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Super Mario Maker The Witcher […]
8.12.2015 Oyun Dunyasi
Mortal Kombat’tan Yeni Sürprizler!
Mortal Kombat’tan Yeni Sürprizler! Göze parmak attığımız, boyun kırdığımız, bağırsak deştiğimiz dövüş oyunumuz Mortal Kombat X, 2016 yılına ilginç sürprizler hazırlıyor. PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android (Mayıs) ve PC platformlarında bu yıl Nisan ayında piyasaya çıkan dövüş oyunumuz, sadece hikaye değil çoklu oyuncu modunda da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.
7.09.2015 Oyun Dunyasi
Xbox Live’ın Yeni Sürprizleri
Xbox Live’ın Yeni Sürprizleri Microsoft, Xbox 360 ve Xbox One konsol sahiplerine özel sürprizler hazırladı. Bu hafta açıklanan oyunlar arasında Mortal Kombat X, Project Cars ve Thief gibi öne çıkan popüler oyunlar da var. Xbox Live Gold üyeleri ise açıklanan oyunlara ekstra indirimli olarak sahip olabilecekler.
14.08.2015 Oyun Dunyasi
Kanlı Dövüş Oyununun Yeni Güzeli
Kanlı Dövüş Oyununun Yeni Güzeli Bol bol bağırsak söküp, kalp parçaladığımız dövüş oyunumuz Mortal Kombat X, yeni güzeli Tanya’yı kadrosuna dahil etti. Nisan ayından itibaren mobil platformlarda ve yeni nesil konsollar da dahil olmak üzere, PC’lerimizde de görülen dövüş oyunu Mortal Kombat X, PS3 ve Xbox 360 kullanıcılarını bekletmeye devam ediyor.
2.06.2015 Oyun Dunyasi
Oyun Konsolları Erkek Egemenliğinden Çıkıyor
Oyun Konsolları Erkek Egemenliğinden Çıkıyor Değişen teknoloji dünyasında oyun konsolları sadece erkeklere hitap eden bir araç olmaktan çıkıyor ve artık kadınlar da erkekler kadar oyun konsollarında oyun oynuyor, aynı zamanda tercihleriyle sektöre ışık tutuyorlar. n11.com’dan yapılan açıklamada, kadınların en çok Mortal Combat X oyununu tercih ve merak ettikleri, aynı zamanda bu oyunların kadınlar arasında son günlerde çok popüler olduğu belirtiliyor.
25.05.2015 Oyun Dunyasi
Böyle Mortal Kombat X Fragmanı Görmediniz!
Böyle Mortal Kombat X Fragmanı Görmediniz! Dövüş oyunlarını birbirleriyle çok kıyaslarız. Bazılarımız Street Fighter, bazılarımız Tekken severiz ve bazılarımız ise sadece Mortal Kombat. Bunlara verilebilecek daha çok örnek var ancak biz şimdilik Mortal Kombat X ile devam ediyoruz.
7.05.2015 Oyun Dunyasi
Bu oyuna yürek dayanmaz...
Bu oyuna yürek dayanmaz... Silikon Vadisi programının bu bölümünde Burak AKMENEK ve Ceyda DOĞAN KARAŞ, Mortal Kombat X adlı oyunu inceliyor...
11.09.2019 Teknoloji
Mortal Kombat X’in PS4 Sürümü İçin 1.03 Yaması Yayımlandı!
Mortal Kombat X’in PS4 Sürümü İçin 1.03 Yaması Yayımlandı! 14 Nisan’da satışa çıkan Mortal Kombat X, hem PC oyuncularının hem de konsol oyuncularının birçok sorunla karşılaşmasına neden olmuştu
24.04.2015 Teknoloji
Mortal Kombat X’e 15 GB’lık Yama!
Mortal Kombat X’e 15 GB’lık Yama! 14 Nisan’da piyasaya sürülen ve başarılı bir satış grafiği yakalayan Mortal Kombat X için bir yama yayımlandı. Ancak bu yama bildiğiniz yamalar gibi değil. Çünkü boyutu tam 15 GB.
21.04.2015 Teknoloji
En Çok Satan Oyunlar Burada!
En Çok Satan Oyunlar Burada! Hemen hemen her bilgisayarda kendisine yer edinen Steam, geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunlarıyla tekrar karşımızda. Yakın zamanda PC platformlarında çıkış yapan ve haliyle yüzlerce oyuncunun gerek online, gerekse hikaye tarafında saatlerini harcadığı GTA V, geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunlarından biri olmuş.
20.04.2015 Oyun Dunyasi
Kanlı Dövüş Oyunu Çok Sevildi
Kanlı Dövüş Oyunu Çok Sevildi GTA V ile aynı gün piyasaya çıkan Mortal Kombat X, dövüş oyunları arasında hatırı sayılır bir yere sahip ve kendisini kolay kolay unutturacak türden de değil. Muhtemel aynı düşüncede olan birçok inceleme sitesi, bu nedenden Mortal Kombat'i ne kadar beğendiklerini tekrar tekrar dillendiriyorlar.
16.04.2015 Oyun Dunyasi
İşte Bu Hafta Piyasaya Çıkacak Oyunlar (13 - 19 Nisan)
İşte Bu Hafta Piyasaya Çıkacak Oyunlar (13 - 19 Nisan) Oyun dünyasında 13 - 19 Nisan tarihleri arasında PC, PS 4, PS 3, PS Vita, Xbox One, Xbox 360 ve Nintendo Wii U platformları için çıkışını gerçekleştirecek oyunlar burada.
13.04.2015 Teknoloji
Yeni Mortal Kombat Oyununa Sürpriz İsimler
Yeni Mortal Kombat Oyununa Sürpriz İsimler Çıkışına kısa bir süre kala heyecanımızı en üst noktaya taşıyan dövüş oyunumuz Mortal Kombat X, tanıdık iki isme tekrar hayat veriyor. 14 Nisan tarihinden itibaren oyunseverlerle buluşacak olan Mortal Kombat X, PS3 ve Xbox 360 kullanıcılarını biraz bekletecek.
7.04.2015 Oyun Dunyasi
Mortal Kombat X – Kombat Pack, Jason ve Daha Fazla Sürprizle Geliyor
Mortal Kombat X – Kombat Pack, Jason ve Daha Fazla Sürprizle Geliyor Ölümcül dövüş Mortal Kombat X, yepyeni bir sürprizle karşımızda. Üstelik bu sefer kesinleşmiş bir içeriğini sunuyor; Kombat Pack. Warner Bros. Interactive Entertainment, 13. Cuma'nın şerefine Mortal Kombat X Kombat Pack'in piyasaya çıkacağını duyurdu. Kombat Pack, indirilebilir içerik olarak hala yapım aşamasında olan dört yeni karaktere ulaşmamızı sağlayacak.
17.03.2015 Oyun Dunyasi
Mortal Kombat X’in Cage Ailesiyle Tanışın
Mortal Kombat X’in Cage Ailesiyle Tanışın Mortal Kombat serisinin son oyunu olan Mortal Kombat X'in yayımlanan yeni videosu, Cage ailesine odaklanıyor. Unreal Engine 3 teknolojisiyle geliştirilen oyunumuz, sadece PC ve konsollarda değil, aynı zamanda iOS ve Android platformlarında da çıkış yapacak.
17.03.2015 Oyun Dunyasi
Mortal Kombat X’i Bir de Mobilde Görün
Mortal Kombat X’i Bir de Mobilde Görün PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarına da adım atacak olan Mortal Kombat'ın mobilde oyun içi görüntüleri yayımlandı. NetherRealm Studios ve High Voltage Software tarafından geliştirilen dövüş oyunumuz, 14 Nisan tarihinden itibaren bizlerle olacak. Oyunun dağıtımcılığı Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından gerçekleştirilecek.
17.03.2015 Oyun Dunyasi
Mortal Kombat X Mobil Platformlara Geliyor
Mortal Kombat X Mobil Platformlara Geliyor Mobil platformlar artık hayatımınızın bir parçası. Sadece iletişim değil, oyun oynarken veya plan yaparken de onlarsız yapamıyoruz. Kimimiz tableti kimimiz ise telefon aracılığıyla işlemlerini hallediyor. Bu sefer Mortal Kombat'ı mobil platformlara taşıyoruz. Warner Bros. Interactive Entertainment'ın yayımladığı bilgiye göre kanlı dövüş oyunumuz Mortal Kombat X, iPad, iPhone, iPod Touch ve Android kullanıcılarıyla buluşacak.
4.03.2015 Oyun Dunyasi
Mortal Kombat X’in Hikaye Moduna Özel Videosu
Mortal Kombat X’in Hikaye Moduna Özel Videosu Vahşi bir dövüş oyunu olsa bile Mortal Kombat'ın de kendisine özel bir hikayesi var. NetherRealm Studios ve High Voltage Software tarafından Unreal Engine 3 teknolojisiyle harmanlanan Mortal Kombat X, bol bol bağırsak söktürmeye devam edecek. Oyunumuz, 14 Nisan tarihinde bizlerle olacak ve PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One platformlarında piyasaya çıkacak.
4.03.2015 Oyun Dunyasi
Mortal Kombat X’in Tüm Vahşeti Bu Videoda
Mortal Kombat X’in Tüm Vahşeti Bu Videoda Mortal Kombat'ın ne kadar vahşi bir dövüş oyunu olduğunu biliyoruz. Kemik kırmak, bağırsak sökmek, kalp parçalamak, vücudun belirli uzuvlarını koparmak, rakibin yüzüne asit tükürmek ve daha fazlası. Sevgili NetherRealm Studios, vahşeti seven oyuncular için tüm Mortal Kombat X gaddarlıklarını yayımladı.
4.03.2015 Oyun Dunyasi
Mortal Kombat X’in Kitana’sı Bir Başka
Mortal Kombat X’in Kitana’sı Bir Başka Mortal Kombat'ın en seksi kadın karakterlerinden biri olan Kitana, son oyunda da kendisini öne çıkartmayı başarıyor. Mortal Kombat X, Scorpion, Sub-Zero ve Reptile arasında geçen savaşı konu alıyor. Ancak oyunumuz bu kadarla kalmıyor ve daha nice güçlü karakterlerle oynayıp, onların hikayesini de öğrenebiliyoruz.
27.02.2015 Oyun Dunyasi
Mortal Kombat X’in İlk Kostüm Paketi Görüldü
Mortal Kombat X’in İlk Kostüm Paketi Görüldü Mortal Kombat X hakkında bitmek bilmeyen dedikoduların arasına bu sefer de Feodal Japonya eklendi. Geçtiğimiz haftalarda Spawn ve Predator'un Mortal Kombat'a geleceğinin haberleri oyun dünyasını sallamıştı. Şimdi ise ortalıkta Feodal Japonya kostümlerinin oyuna ekleneceğinin dedikoduları dolanmakta. Hatta aşağıda yayımlanan görsel, bilgilerin az çok doğru olduğunu bile gösteriyor.
23.02.2015 Oyun Dunyasi
SÖYLENTİ: Mortal Kombat X Predator DLC
SÖYLENTİ: Mortal Kombat X Predator DLC Dövüş oyunlarına farklı bir boyut kazandıran ve yılların deviremediği oyunumuz Mortal Kombat X, söylentilere göre Predator ile bir araya gelecek. Unreal Engine 3 teknolojisini gözler önüne serecek olan Mortal Kombat X, yepyeni mekanikleriyle PS3, PS4, PC, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında piyasaya çıkacak.
20.02.2015 Oyun Dunyasi

Benzer Haber Etiketleri

Mortal Kombat X ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.