Moussa Dembele

Moussa Dembele

Son dakika Moussa Dembele haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Moussa Dembele gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Moussa Dembele haber sayfamızda...

Moussa Dembele

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 161 moussa dembele haberi bulunmuştur.
Avrupa devleri çöküşte! Küme düşme tehlikesi
Avrupa devleri çöküşte! Küme düşme tehlikesi Avrupa'nın önde gelen dev kulüpleri bu sezona kabus gibi başladı. Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi ekiplerin liglerindeki son durumları büyük dikkat çekiyor.
24.10.2023 Futbol
Jorge Jesus'tan transfer çılgınlığı! Fenerbahçe döneminin 5 katı: 178 milyon euro
Jorge Jesus'tan transfer çılgınlığı! Fenerbahçe döneminin 5 katı: 178 milyon euro Transfer piyasasında adeta fırtınalar estiren ve dünya yıldızlarına verdiği bonservislerle dikkatleri çeken Suudi Arabistan'da Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al-Hilal, harcama şampiyonu oldu. İşte detaylar...
5.08.2023 Dünyadan Futbol
Pep Guardiola'dan Suudi Arabistan açıklaması! 'Tehdit değil, bir gerçek'
Pep Guardiola'dan Suudi Arabistan açıklaması! 'Tehdit değil, bir gerçek' Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Suudi Arabistan'a transfer olan yıldız futbolcularla ilgili konuştu.
30.07.2023 Dünyadan Futbol
Transfer pazarına Suudi Arabistan damgası! Dev kulüplerden korkunç harcama
Transfer pazarına Suudi Arabistan damgası! Dev kulüplerden korkunç harcama Futbola yatırımını artıran Suudi Arabistan'da kulüpler yaz transfer döneminde dünyaca ünlü isimleri transfer etti. İşte dikkat çeken Arap kulüplerinin bu yaz harcadığı çılgın miktarlar...
28.07.2023 Dünyadan Futbol
Lyon'dan ayrılan Moussa Dembele'nin yeni adresi Al Ettifaq
Lyon'dan ayrılan Moussa Dembele'nin yeni adresi Al Ettifaq Steven Gerrard yönetimindeki Al Ettifaq, Moussa Dembele'yi kadrosuna kattı.
26.07.2023 Dünyadan Futbol
Moussa Dembele'nin imza töreninden kareler
Moussa Dembele'nin imza töreninden kareler Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ettifaq, Moussa Dembele'yi kadrosuna kattı.
26.07.2023 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'nin eski golcüsü İstanbul'a geliyor! Transferde 2 alternatif
Fenerbahçe'nin eski golcüsü İstanbul'a geliyor! Transferde 2 alternatif Süper Lig'de Şampiyon olan ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele verecek olan Galatasaray'da transfer gelişmeleri yaşanıyor. Önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmesi beklenen 2 isimden birinin Fenerbahçe'nin eski yıldızı olması bekleniyor.
29.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'a çifte transfer müjdesi! Resmi açıklama bu hafta
Galatasaray'a çifte transfer müjdesi! Resmi açıklama bu hafta Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'a iki yıldız isimden müjdeli haber geldi. Sarı-kırmızılı ekip, transferleri kısa süre içerisinde tamamlamayı planlıyor. İşte detaylar...
18.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'a Olimpiu Morutan piyangosu! Transfer iddialarını menajeri doğruladı
Galatasaray'a Olimpiu Morutan piyangosu! Transfer iddialarını menajeri doğruladı Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Olimpiu Morutan konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. 24 yaşındaki oyuncuya yeni bir takımın talip olduğu öne sürüldü. Rumen futbolcunun menajeri Ioan Becali'nin bu iddiaları doğruladığı kaydedildi.
16.06.2023 Galatasaray
Alman devinden Kim Min Jae'ye çılgın teklif! Görüşmeler başladı
Alman devinden Kim Min Jae'ye çılgın teklif! Görüşmeler başladı Serie A'da 33 sene sonra şampiyonluğunu ilan eden Napoli'de yıldız stoper Kim Min Jae, gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Gelecek sezon transfer planlamalarına başlayan Alman devi, Güney Koreli futbolcuyu takibe aldığı öğrenilirken teklif edilen maaş dudak uçuklattı.
16.06.2023 İtalya Serie A
Galatasaray, Moussa Dembele transferinde son aşamada!
Galatasaray, Moussa Dembele transferinde son aşamada! Galatasaray, Lyon ile sözleşmesi sona eren Fransız forvet Moussa Dembele'yi kadrosuna katmaya çok yakın.
15.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan forvet transferi için yeni hamle! Yönetim görüşmeler için İtalya'da
Galatasaray'dan forvet transferi için yeni hamle! Yönetim görüşmeler için İtalya'da Bir yandan Icardi'nin bonservisini almaya çalışan, diğer taraftan Gomis'in yerine yedek santrfor arayan Galatasaray, Moussa Dembele'den sonra bu kez de sürpriz bir isim gündeme alındı. Golcü oyuncuyla bu hafta görüşme gerçekleştirilecek.
15.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'da gündemdeki isim Moussa Dembele! Torreira'ya İtalyan devinden teklif var
Galatasaray'da gündemdeki isim Moussa Dembele! Torreira'ya İtalyan devinden teklif var Milliyet Gazetesi Spor Muhabiri Nevzat Dindar, Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıklarını ve trasfer gündemini değerlendirdi.
13.06.2023 Futbol
Canlı yayında resmen açıkladı! 'Transferi Şampiyonlar Ligi ön elemesine yetişecek'
Canlı yayında resmen açıkladı! 'Transferi Şampiyonlar Ligi ön elemesine yetişecek' Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön elemeleriyle sezonu erken açacak. Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı kulüpteki transfer gündemini değerlendirdi.
13.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan yeni forvet transferi hamlesi! Şampiyonlar Ligi ön elemelerine yetişecek
Galatasaray'dan yeni forvet transferi hamlesi! Şampiyonlar Ligi ön elemelerine yetişecek Mauro Icardi'nin bonservisinde yaşanması muhtemel bir krize karşı önlem almak isteyen Galatasaray, listesindeki golcü oyuncunun transferi için harekete geçti. Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi elemelerine elinde sadece Mostafa Mohamed ve Barış Alper Yılmaz ile girmek istemiyor.
13.06.2023 Galatasaray
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gözdesi Moussa Dembele'ye bir talip daha çıktı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gözdesi Moussa Dembele'ye bir talip daha çıktı Sezon sonu Lyon ile sözleşmesi bitecek olan ve adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan Fransız forvet Moussa Dembele'ye bir talip daha çıktı.
24.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'a transfer müjdesi! 4 ayrılık açıklandı
Galatasaray'a transfer müjdesi! 4 ayrılık açıklandı Sarı-Kırmızılı ekip yeni sezonda da transferde bombaları patlatacak. Bu sezon Torreira, Mertens, Zaniolo ve Icardi gibi yıldızları renklerine bağlayan Cim Bom önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları'nda iddialı olmak adına yine süperstarlara gidecek. Çalışmaların başladığı Galatasaray'a büyük müjde geldi, gelişme resmen açıklandı. İşte detaylar...
18.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'a transferde büyük şok! Yeni takımını duyurdular
Galatasaray'a transferde büyük şok! Yeni takımını duyurdular Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda kadrosuna katmak için şimdiden görüşmelere başladığı yıldız oyuncudan Galatasaray'a kötü haber geldi.
16.05.2023 Galatasaray
PSG'den Galatasaray'a transfer! Anlaşma çok yakın
PSG'den Galatasaray'a transfer! Anlaşma çok yakın Süper Lig lideri Galatasaray, golcüsü Icardi'nin yanı sıra PSG'nin bir yıldızını daha kadrosuna katıyor. Fransız kulübü transfere sıcak bakıyor.
14.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın transfer listesi ortaya çıktı! Sürpriz yıldızlar hedefte
Galatasaray'ın transfer listesi ortaya çıktı! Sürpriz yıldızlar hedefte Süper Lig'de şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerleyen Galatasaray bir yandan da gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Icardi ve Milot Rashica'yı elinde tutmaya çalışan sarı-kırmızılı ekibin transfer listesi ortaya çıktyı. İşte detaylar...
13.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın gözdesi Roberto Firmino'nun yeni takımını duyurdular! 'Anlaşmayı imzaladı'
Galatasaray'ın gözdesi Roberto Firmino'nun yeni takımını duyurdular! 'Anlaşmayı imzaladı' İsmi sık sık Galatasaray ile anılan Liverpool'un Brezilyalı yıldızı Roberto Firmino'nun yeni adresi belli oldu. İngiliz basını golcü futbolcu anlaşmasını duyurdu.
22.04.2023 Galatasaray
Galatasaray'a çılgın hücum hattı! Erden Timur düğmeye bastı
Galatasaray'a çılgın hücum hattı! Erden Timur düğmeye bastı Süper Lig'de zrive mücadelesine tam gaz devam eden Galatasaray, yeni sezonda çok daha iddialı bir kadro için düğmeye basmış durumda. Erden Timur, bir büyük yıldızı daha kadroya katmak için kolları sıvadı. İşte detaylar...
22.04.2023 Galatasaray
Galatasaray, Mauro Icardi'nin partnerini buldu! 22 milyon euroluk golcü ayrılık kararı aldı
Galatasaray, Mauro Icardi'nin partnerini buldu! 22 milyon euroluk golcü ayrılık kararı aldı Mauro Icardi’nin bonservisi için PSG ile anlaştığı öne sürülen Galatasaray yönetimi, transferde bir bomba daha patlatmak için kolları sıvadı. Arjantinli yıldıza partner düşünülen ve sezon sonu bonservisini eline alacak olan yıldız forvetin transferinde mutlu son yakın.
21.04.2023 Galatasaray
Galatasaray iki dünya yıldızını bitiriyor! Transfer görüşmesi bu hafta
Galatasaray iki dünya yıldızını bitiriyor! Transfer görüşmesi bu hafta Süper Lig'de emin adımlarla zirveye yürüyen Sarı-Kırmızılı ekip gelecek sezonun Şampiyonlar Ligi kadrosunu kurmak için de tam gaz çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray yönetimi iki yıldız için resmen düğmeye bastı, operasyonu başlattı.
5.04.2023 Galatasaray
Mauro Icardi'den Galatasaray kararı! Arjantin basınına açıkladı
Mauro Icardi'den Galatasaray kararı! Arjantin basınına açıkladı Galatasaray'ın sezon başında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, kısa sürede sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Arjantinli yıldızın gelecek sezon sarı-kırmızılılarda devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmazken golcü oyuncu ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Icardi, Galatasaray'da devam edip etmeyeceğini açıkladı.
5.04.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Moussa Dembele ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.