Muğla Büyükşehir Belediyesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi

Son dakika Muğla Büyükşehir Belediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Muğla Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Muğla Büyükşehir Belediyesi haber sayfamızda...

Muğla Büyükşehir Belediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.117 muğla büyükşehir belediyesi haberi bulunmuştur.
Muğla’da yılın ilk hasadı yapıldı
Muğla’da yılın ilk hasadı yapıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi sürdürülebilir kırsal kalkınmanın desteklenmesi için S.S. Madenler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile işbirliği protokolü imzaladı ve üreticilere 500 balya kaba yem (yonca) dağıttı.
22.04.2024 Ege
Karaca’dan Gürün’e plaket
Karaca’dan Gürün’e plaket Muğla Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.
20.04.2024 Ege
Muğla’nın denizleri atıklardan korunuyor
Muğla’nın denizleri atıklardan korunuyor Muğla Büyükşehir Belediyesi “Mavi Deniz Temiz Kıyılar” projesi kapsamında 8 tekne ile deniz araçlarından atıkları alıp Göcek ve Akyaka’da bulunan atık alım merkezinde topluyor.
20.04.2024 Ege
Fethiye'de Kuzugöbeği Mantarı 1500 TL’den satıldı
Fethiye'de Kuzugöbeği Mantarı 1500 TL’den satıldı Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülerle başladı. Festivalde Kuzugöbeği mantarının kilosu Bin 500 TL’den satışa sunuldu.
19.04.2024 Gündem
Korku dolu anlar! Minibüste çıkan yangın binaya sıçradı
Korku dolu anlar! Minibüste çıkan yangın binaya sıçradı Muğla'nın Fethiye ilçesinde minibüste çıkan yangın yanındaki binaya sıçradı. Minibüs tamamen yanarken, evde de maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
13.04.2024 Gündem
Bodrum’da su alarmı
Bodrum’da su alarmı 65 günlük suyu kalan Bodrum’da acil önlem alınmazsa “Susuz yaz” yaşanacağı uyarısı yapıldı. Milliyet’e konuşan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de planını açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı Muğla’da, İnci Sandık (36) ile oğlu Sezai Talha'nın hastanede tedavi gördüğü, emzirdiği 6 aylık bebeği Uraz ile kızı Karya'nın (6) yaşamlarını yitirdiği ilaçlama olayının tutuklu sanığı Halil Kahraman'ın (44), cezası belli oldu.
11.04.2024 Gündem
Aras: Kapımız bütün vatandaşlarımıza açık
Aras: Kapımız bütün vatandaşlarımıza açık 31 Mart Yerel seçimlerinde aldığı yüzde 54.90 oy oranı ile Muğla’nın yeni Belediye Başkanı Ahmet Aras, mazbatasını aldı.
6.04.2024 Ege
Mavilikler koruma altında!
Mavilikler koruma altında! Muğla’nın denizleri Büyükşehir Belediyesi tarafından temizlenmeye devam ediliyor. İl genelinde denizleri korunması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda 1 Mayıs itibariyle atık alım tekneleriyle hizmetine devam edecek.
6.04.2024 Ege
MUĞLA Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim Sonuçları 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
MUĞLA Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim Sonuçları 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi 2024 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayları belirlendi. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimde seçim sonuçları ekranı Milliyet.com.tr'de olacak. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde, Büyükşehirlerde hangi parti ve adayların yer alacağı araştırılıyor. Milliyet.com.tr'nin seçim ekranı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. İşte 2024 Muğla Belediye Başkanı adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri hakkında detaylar.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Başkan Gürün’e teşekkür ziyareti
Başkan Gürün’e teşekkür ziyareti Muğla Büyükşehir Belediyesi çatısı altında kurulan Tarımsal Güçbirliği Kooperatifi ve ortakları Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
23.03.2024 Ege
Otobüste rahatsızlanan yolcuyu şoför hastaneye yetiştirdi
Otobüste rahatsızlanan yolcuyu şoför hastaneye yetiştirdi Muğla’nın Menteşe ilçesinde şehir içi toplu taşıma otobüsünde rahatsızlanan vatandaş, otobüs şoförü ve yolcuların yardımı ile hastaneye yetiştirildi.
19.03.2024 Haberler
Bodrum’da musluklardan kesintisiz su hedefi
Bodrum’da musluklardan kesintisiz su hedefi Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, Bodrum’da musluklardan kesintisiz su akmasını sağlamak için Muğla Büyükşehir Belediyesi’yle çözüm odaklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi.
16.03.2024 Ege
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde konuşma yaptı.
4.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var! 'Biz bugüne kadar ayrım yapmadan sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık.' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İnşallah beraberce bayramdan önce 31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız.' dedi.
3.03.2024 Gündem
Bodrum'da ana isale hattı patladı! Bir araç çukura düştü
Bodrum'da ana isale hattı patladı! Bir araç çukura düştü Muğla'da yeni devreye alınan su ana isale hattı patladı. İş yerlerini su basarken, çöken yolda bir otomobil oluşan çukura düştü.
3.03.2024 Gündem
Hikayelerini düşleri süsledi
Hikayelerini düşleri süsledi Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde çocukların hem eğlenmesi hem de yaratıcılıkların gelişmesi için uzman eğitmenlerle yapılan etkinliklere devam ediyor.
17.02.2024 Ege
‘Kısa Mola’  iyi geldi
‘Kısa Mola’ iyi geldi Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylere hizmet vermek için hayata geçirdiği Kısa Mola Merkezleri, 390 aileye 7 bin 520 kez hizmet verdi.
17.02.2024 Ege
Bafa’ya zeytinyağı üretim tesisi
Bafa’ya zeytinyağı üretim tesisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Gençlerimizin köylerden uzaklaşmadığı, geri döndüğü tarımsal üretim kalitesini yaratmamız gerekiyor” dedi.
10.02.2024 Ege
Üreticiye 53 bin fidan
Üreticiye 53 bin fidan Muğla Büyükşehir Belediyesi zeytin, kestane, ceviz, keçiboynuzu ve badem fidanın dağıtımına başlıyor.
3.02.2024 Ege
Araç filosu güçlendi
Araç filosu güçlendi Muğla Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 452 milyon 367 bin lira yatırımla farklı alanlarda kullanılacak 126 araç ekledi.
13.01.2024 Ege
Hastalara ücretsiz nakil
Hastalara ücretsiz nakil Sağlık alanında kente birçok yenilik kazandıran Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.
13.01.2024 Ege
Bodrum yollarına 131 milyonluk bakım
Bodrum yollarına 131 milyonluk bakım  Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum ilçesinde Akyarlar, Gümüşlük, Geriş, Turgutreis Mahalleri’nde başlattığı 18 bin metre sıcak asfalt çalışmalarını tamamlarken, Gündoğan Mahallesi’nde 7 bin metrelik çalışma başlattı.
6.01.2024 Ege
24 milyonluk tasarruf
24 milyonluk tasarruf Muğla Büyükşehir Belediyesi yolların ve ulaşımın güveliği için 164 bin trafik levhası montajı yaptı.
30.12.2023 Ege
Marmaris'te korkutan yangın! Ekipler zamanla yarıştı
Marmaris'te korkutan yangın! Ekipler zamanla yarıştı Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece saatlerinde bir restoranın üst katındaki evde başlayan yangınında binada kalan vatandaşlar kurtarıldı.
22.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.