Muhabir Saati - Serdar Sarıdağ
Muhabir Saati - Serdar Sarıdağ Milliyet gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer Tv'de yayınlanan Muhabir Saati programında Ezgi Toper'in sorularını yanıtladı
30.11.2019 Futbol
Nevzat Dindar: "Luyindama'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmesi için mutlaka futbolcu satılması gerekiyor"
Nevzat Dindar: "Luyindama'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmesi için mutlaka futbolcu satılması gerekiyor" Nevzat Dindar, sarı kırmızılıların gündemini Ezgi Toper'in sunduğu Muhabir Saati'ne değerlendirdi.
19.08.2019 Futbol
Serdar Sarıdağ: "Medel ayrılmak istiyor!"
Serdar Sarıdağ: "Medel ayrılmak istiyor!" Milliyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'deki Muhabir Saati programında Ezgi Toper'in sorularını yanıtladı.
22.05.2019 Futbol
Serdar Sarıdağ: "Guti bu ligi kaldıramaz!"
Serdar Sarıdağ: "Guti bu ligi kaldıramaz!" Milliyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'deki Muhabir Saati programında Ezgi Toper'in sorularını yanıtladı.
22.05.2019 Futbol
Serdar Sarıdağ: "Fenerbahçe 1 adım önde"
Serdar Sarıdağ: "Fenerbahçe 1 adım önde" Milliyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'deki Muhabir Saati programında Ezgi Toper'in sorularını yanıtladı.
22.05.2019 Futbol
Senad Ok: Ersun Yanal'ın olmazsa olmazı Ze Luis
Senad Ok: Ersun Yanal'ın olmazsa olmazı Ze Luis Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad Ok, sarı lacivertlilerdeki son gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e değerlendirdi. Ok yaptığı açıklamada, "Ersun Yanal'ın forvet transferi için Spartak Moskova'dan Ze Luis'i istediğini ve bu mevki için Brezilyalı golcünün hoca için olmazsa olmaz olduğunu belirtti.
16.05.2019 Futbol
Senad Ok: "Gelecek sene de şampiyonluk ihtimali çok düşük!"
Senad Ok: "Gelecek sene de şampiyonluk ihtimali çok düşük!" Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad Ok, sarı lacivertlilerdeki son gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e değerlendirdi.
15.05.2019 Futbol
Senad Ok: "Skrtel, Valbuena ve Eljif Elmas ayrılabilir"
Senad Ok: "Skrtel, Valbuena ve Eljif Elmas ayrılabilir" Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad Ok, sarı lacivertlilerdeki son gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e değerlendirdi.
15.05.2019 Futbol
Serdar Sarıdağ: "Karius iyi oynasa bile gelecek sene ayrılabilir!"
Serdar Sarıdağ: "Karius iyi oynasa bile gelecek sene ayrılabilir!" Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar ile Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de yayınlanan Muhabir Saati programında Ezgi Toper'in sorularını yanıtladı
5.05.2019 Futbol
Nevzat Dindar: "Diagne bir Slimani değil"
Nevzat Dindar: "Diagne bir Slimani değil" Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar ile Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de yayınlanan Muhabir Saati programında Ezgi Toper'in sorularını yanıtladı
3.05.2019 Futbol
Senad Ok: "Eljif Elmas'ın performansı sürekli geriye gidiyor"
Senad Ok: "Eljif Elmas'ın performansı sürekli geriye gidiyor" Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e değerlendirdi.
16.03.2019 Futbol
Senad Ok: "Mehmet Topal'dan daha iyisi 20 milyon euro!'
Senad Ok: "Mehmet Topal'dan daha iyisi 20 milyon euro!' Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e değerlendirdi.
16.03.2019 Futbol
Senad Ok: "3 forvet birden alınabilir"
Senad Ok: "3 forvet birden alınabilir" Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e değerlendirdi.
15.03.2019 Futbol
Senad Ok: "Ersun Yanal, Harun'un Volkan'dan daha iyi olduğunu düşünmüyor"
Senad Ok: "Ersun Yanal, Harun'un Volkan'dan daha iyi olduğunu düşünmüyor" Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e değerlendirdi.
14.03.2019 Futbol
Senad Ok: "Slimani antrenmanda bile boş kaleye gol atamıyor"
Senad Ok: "Slimani antrenmanda bile boş kaleye gol atamıyor" Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de yayınlanan Muhabir Saati programında Ezgi Toper'in sorularını yanıtladı.
8.03.2019 Futbol
Senad Ok: Slimani ve Frey gönderilecek
Senad Ok: Slimani ve Frey gönderilecek Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e değerlendirdi. Senad Ok, Slimani'nin bitmiş tükenmiş durumda olduğunu vurgulayıp "Antrenmanlarda boş kaleye bile gol atamıyor. O da Frey de sezon sonu gönderilecek" dedi.
8.03.2019 Futbol
Senad Ok: "Cocu ile devam edilseydi çok büyük bir facia yaşanabilirdi"
Senad Ok: "Cocu ile devam edilseydi çok büyük bir facia yaşanabilirdi" Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de yayınlanan Muhabir Saati programında Ezgi Toper'in sorularını yanıtladı.
8.03.2019 Futbol