Muhafız

Muhafız

Son dakika Muhafız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Muhafız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Muhafız haber sayfamızda...

Muhafız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.845 muhafız haberi bulunmuştur.
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi törenle karşıladı.
18.04.2024 Gündem
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir Gençler ve çocuklar arasında yaygın olan rengarenk saç boyama çılgınlığı sağlığınızdan edebilir. Bitkisel ya da kimyasal ne derseniz... Saçını bir gün pembe bir gün mavi yapan 16 yaşından küçük çocukların ailelerini uyaran uzmanlara göre, alerjik reaksiyon halinde hayatta kalma şansı yüzde 50.
18.04.2024 Gündem
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024 Ekonomi
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira Herkes küçük bir kasabaya yerleşerek arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeyi hayal etmiştir. 20 yıldır çok iyi dost olan dört çift, bunu yapmanın yolunu buldu. Birbirlerine daha yakın yaşamak isteyen arkadaşlar uzun süre plan yaptıktan sonra kendilerine 10 dönümlük arazi üzerinde küçük bir köy inşa etti.
22.04.2024 Yaşam
Neden 34 yıldır televizyon izlemiyor? Papa tek tek anlattı: 'İsviçreli muhafız sağ olsun'
Neden 34 yıldır televizyon izlemiyor? Papa tek tek anlattı: 'İsviçreli muhafız sağ olsun' 2013 yılında göreve başlayan Papa Fransis, zaman zaman yaptığı açıklamalar ve katıldığı etkinliklerle gündeme geliyor. Katolik dünyasının ruhani lideri, birçok kişiye göre de kendinden önceki papalardan farklı bir profil çiziyor. Tam 34 yıldır televizyon izlemiyor oluşu da en dikkat çeken özellikleri arasında. Gerçeği ise yıllar sonra kendisi anlattı.
18.04.2024 Yaşam
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı için memleketi Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Biz, insanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık, olmayız. İnsanımıza; benim canım hemşehrim, dostum, vatandaşım gözüyle bakarım. Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir" dedi.
12.04.2024 Gündem
ABD'li komutandan skandal görüşme! MSB kaynakları: Terörle mücadele teröristlerle yapılmaz
ABD'li komutandan skandal görüşme! MSB kaynakları: Terörle mücadele teröristlerle yapılmaz Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı’nın (CENTCOM), Suriye’de PKK/YPG terör örgütü ele başı ile görüşmesine ilişkin açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
Ermenistan-Rusya krizinde son nokta: Paşinyan muhafızların geri çekilmesini istedi
Ermenistan-Rusya krizinde son nokta: Paşinyan muhafızların geri çekilmesini istedi Fırtınalı yıllar geçiren Moskova-Erivan ilişkilerinde Kolektif Güvenlik Örgütü Anlaşması'nın askıya alınmasını yeni bir adım izledi.
7.03.2024 Dünya
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD ile süren F-16 görüşmelerine ilişkin son durumu açıkladı.
29.02.2024 Haberler
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD ile süren F-16 görüşmelerine ilişkin son durumu açıkladı.
1.03.2024 Gündem
Erdoğan'ın açıklamalarının ardından gözler emekli maaşlarına çevrildi: Ek zam gelir mi? Ekonomist Bayram değerlendirdi
Erdoğan'ın açıklamalarının ardından gözler emekli maaşlarına çevrildi: Ek zam gelir mi? Ekonomist Bayram değerlendirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı yeterli değil. Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz." dedi. Peki Temmuz ayından önce ara zam yapılır mı? Ekonomist Muhammet Bayram kritik soruyu milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
29.02.2024 Ekonomi
TCG Anadolu’ya milli muhafız
TCG Anadolu’ya milli muhafız Türkiye, Mavi Vatan’daki gücünü artırmak için önemli bir adım daha attı.
29.02.2024 Gündem
Köyünde et, süt, yumurta, bal, bedava! 'Dünyanın en zengini gibi hissediyorum'
Köyünde et, süt, yumurta, bal, bedava! 'Dünyanın en zengini gibi hissediyorum' Yaşıtları şehirlere göç ederken, zorluklarla boğuşan 20 yaşındaki genç çiftçi Nida Elif Selci köyünde kalmayı seçti. Çanakkale'deki aile işletmelerinde hem okuyan hem çalışan Nida, "Kızın tarlada, merada ne işi var?" diyenlere inat çok sevdiği bu yerde kendini dünyanın en zengini gibi hissediyor.
29.02.2024 Yaşam
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş Hz. İsa'nın son akşam yemeğinde elinde tuttuğuna inanılan 'Kutsal Kase' en kıymet verilen emanetlerden biri. Öyle ki bu kutsal emanet yeri geldi gazeteye sarıldı, yeri geldi pencere pervazına saklandı. Naziler ve İngiliz ajanlarına bile meydan okudu. Peki uğruna verilmedik savaş kalmayan kasenin kurtarıcısı nasıl bir temizlikçi olmuştu?
29.02.2024 Yaşam
MSB görüntüleri paylaştı! 'AL HARES MANE-2024 Tatbikatı' devam ediyor
MSB görüntüleri paylaştı! 'AL HARES MANE-2024 Tatbikatı' devam ediyor Türk Deniz Kuvvetleri'nden Sualtı Taarruz (SAT) Timlerinin ve Katar Özel Kuvvetler Timlerinin katılımıyla 'AL HARES MANE-2024 Tatbikatı' (Yenilmez Muhafız) Katar'da gerçekleştiriliyor.
26.02.2024 Gündem
Arnavutluk Başbakanı Rama Türkiye'de
Arnavutluk Başbakanı Rama Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Arnavutluk Başbakanı Rama'yı resmi törenle karşıladı.
20.02.2024 Gündem
ABD’de tartışma ‘sınır’ı aştı!
ABD’de tartışma ‘sınır’ı aştı! Joe Biden yönetimiyle Teksas Valisi arasındaki rahatsızlık “sınır”ı aştı. Mahkeme kararını uygulamayıp, dikenli telleri kesmeyeceğini söyleyen Teksas Valisi’ne Cumhuriyetçi valiler destek verirken, güvenlik desteği yollamayı vadettiler.
28.01.2024 Dünya
Son dakika: Erdoğan'dan İran Cumhurbaşkanı Reisi'ye terörle mücadele mesajı: İran'ın desteği önemli
Son dakika: Erdoğan'dan İran Cumhurbaşkanı Reisi'ye terörle mücadele mesajı: İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüşmesinin ardından iki ülke arasında 10 yeni anlaşmaya imza atıldı. Erdoğan, "Terörle mücadelede komşumuz İran’ın desteğinin artarak devam etmesinin ehemmiyetini bir kez daha vurguladık." ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Ankara'da kritik zirve:  İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Türkiye'de
Ankara'da kritik zirve: İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi resmi törenle karşıladı. Kritik görüşmede masada önemli başlıklar olacak.
24.01.2024 Gündem
Ukrayna savaşı: SİHA'ların aktif kullanıldığı Dinyaper Nehri çevresinde hiçbir bölge güvenli değil
Ukrayna savaşı: SİHA'ların aktif kullanıldığı Dinyaper Nehri çevresinde hiçbir bölge güvenli değil 2022'den beri devam eden Ukrayna savaşında SİHA'lar ilk günden beri ön planda. SİHA'ların en çok kullanıldığı bölgelerden biri ise Dinyeper Nehri.
24.01.2024 Dünya
BBC'nin gözüyle Orta Asya ülkelerinde Türk SİHA’larının kopardığı fırtına
BBC'nin gözüyle Orta Asya ülkelerinde Türk SİHA’larının kopardığı fırtına Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan, Tacikistan ve Kırgızistan'ın satın aldığı Türk SİHA'larını geniş şekilde haberleştiren BBC, Türkiye'nin Orta Asya'da devre dışı bıraktığı aktörleri de sıraladı. Bölge, tam olarak Rusya, Çin ve İran üçgeninde yer alıyor.
19.01.2024 Dünya
O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: O Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: O Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anne ve baba adaylarını isim telaşı alıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalıyor. Ebeveynler çocuklarına en anlamlı ve en özel ismi vermek istiyor. Bunun için aileler derin bir isim araştırması sürecine giriyor. Kulağa hoş gelen isimlerin yanı sıra aileler anlamlarına da bakıyor. Keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış, değişik ve en anlamlı isimleri vermek istiyor. O harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
100 bin kişinin 2 görevi var! Kim Jong-un'un 'Koruma Komutanlığı'
100 bin kişinin 2 görevi var! Kim Jong-un'un 'Koruma Komutanlığı' Babası Kim Jong-il'in 2011 yılındaki ölümünün ardından liderlik koltuğuna oturan ve kimi zaman at üstünde kimi zaman da füze denemelerinde verdiği pozlarla gündem olan Kim Jong-un nasıl korunuyor? İşte 'dünyanın kapalı kutusu' Kuzey Kore'de olan bitenler.
14.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Muhafız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.