Muhalifler

Muhalifler

Son dakika muhalifler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan muhalifler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan muhalifler haber sayfamızda...

Muhalifler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.092 muhalifler haberi bulunmuştur.
Gürcistan: 'Yurt dışından fonlanan kurumlar'la ilgili yasa teklifi parlamentoyu karıştırdı
Gürcistan: 'Yurt dışından fonlanan kurumlar'la ilgili yasa teklifi parlamentoyu karıştırdı İktidardaki Gürcü Rüyası Partisi lideri, Mamuka Mdinaradze parlamentoda ilgili komitede konuşurken muhalefet milletvekili Aleko Elisashvili tarafından yumruklandı.
16.04.2024 Dünya
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
Avusturya yakın tarihinin en büyük casusluk skandalıyla karşı karşıya
Avusturya yakın tarihinin en büyük casusluk skandalıyla karşı karşıya Eski bir istihbarat görevlisinin tutuklanması, Rusya'nın geniş çaplı sızma faaliyetlerine, gevşek resmi denetime ve casusluk romanlarını aratmayacak kadar gizemli olayları gün ışığına çıkardı.
9.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız Çankırı'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar verdi. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız Çankırı'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar verdi. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın gündeminde CHP lideri Özel'in 'darbe' sözleri de vardı.
22.03.2024 Gündem
Teksas'ta kolluk kuvvetlerine ABD'ye yasadışı yollardan giren göçmenleri tutuklama yetkisi verildi
Teksas'ta kolluk kuvvetlerine ABD'ye yasadışı yollardan giren göçmenleri tutuklama yetkisi verildi ABD'de Teksas kolluk kuvvetlerinin ülkeye yasadışı yollardan girdiğinden şüphelenilen göçmenleri tutuklamasına olanak tanıyan yasa yeniden askıya alındı.
20.03.2024 Dünya
Rakiplerimiz endişe duyuyor
Rakiplerimiz endişe duyuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan “İçimizdeki müzmin muhalifler ve mankurtlar anlamasa da Türkiye’nin nasıl büyük işlere imza attığını dostlarımız ve hasımlarımız çok iyi biliyor. Muhalefetin bize sürekli örnek gösterdiği ülkelerde son dört gündür KAAN konuşuluyor” dedi
26.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha ne müjdeler vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha ne müjdeler vereceğiz Adana'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayiine ilişkin yeni mesajlar verdi. Dünyanın KAAN'ı konuştuğunu ifade eden Erdoğan, yeni müjdelerin sinyalini verdi.
25.02.2024 Gündem
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri Rusya’da kaldığı cezaevinde hayatını kaybeden Aleksey Navalni, son yıllarda hayatını kaybeden Rus muhaliflerden yalnızca biri.
20.02.2024 Dünya
Hollanda'nın Lahey kentinde, Eritreliler arasında neden çatışma çıktı?
Hollanda'nın Lahey kentinde, Eritreliler arasında neden çatışma çıktı? Hollanda’nın Lahey kentinde Eritreli hükümet muhalifleri ile hükümet yanlısı gruplar arasında yaşanan çatışma, kontrolden çıktı.
18.02.2024 Dünya
Memleket dertlerine ‘yakıcı’ bir çözüm!
Memleket dertlerine ‘yakıcı’ bir çözüm! “Ne olacak memleketin hâli?” sorusuna Süreyyya Evren’in distopik romanında farklı bir cevap var: “Memleketi bir gecede toptan yakalım, başka bir coğrafyaya taşıyalım”. Muhalifler ise “Kundakçılara izin vermeyin” diyor.
11.02.2024 Kültür Sanat
CHP’de ‘aday tartışması’ giderek büyüyor: ‘Asker belediye başkanı istiyorlar’
CHP’de ‘aday tartışması’ giderek büyüyor: ‘Asker belediye başkanı istiyorlar’ CHP’de Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerin tasfiye edildiğini öne süren muhalifler İzmir listesi için “Tam bir tırpan oldu. Asker belediye başkanı isteniyor” diyor. Kulislerde Kılıçdaroğlu’nun tepkili CHP’lilere sağduyu telkininde bulunduğu konuşuluyor...
1.02.2024 Gündem
Putin’in gizli lüks evi ortaya çıktı! Finlandiya sınırına 30 kilometre
Putin’in gizli lüks evi ortaya çıktı! Finlandiya sınırına 30 kilometre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Finlandiya sınırına 30 kilometre uzaklıkta lüks bir kır evinin olduğu iddia edildi. Karayolu ulaşımı bulunmayan lüks kır evine yalnızca göl üzerinden yatla ve havadan ulaşım sağlanabiliyor.
31.01.2024 Haberler
Putin’in gizli lüks evi ortaya çıktı! Finlandiya sınırına 30 kilometre
Putin’in gizli lüks evi ortaya çıktı! Finlandiya sınırına 30 kilometre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Finlandiya sınırına 30 kilometre uzaklıkta lüks bir kır evinin olduğu iddia edildi. Karayolu ulaşımı bulunmayan lüks kır evine yalnızca göl üzerinden yatla ve havadan ulaşım sağlanabiliyor.
31.01.2024 Dünya
Son operasyonların verdiği mesaj! Bakan Fidan: İsrail kendini zor tutuyor
Son operasyonların verdiği mesaj! Bakan Fidan: İsrail kendini zor tutuyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Sırbistan'daki seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı!
Sırbistan'daki seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı! Sırbistan’da 17 Aralık'ta gerçekleştirilen seçimlerde hile yapıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Göstericiler, Belgrad Belediye Meclis binasına girmeye çalışırken, polis eylemcilere gazla müdahale etti.
25.12.2023 Dünya
Çin araya girdi! Cunta ve isyancılar buluştu
Çin araya girdi! Cunta ve isyancılar buluştu Myanmar'da ülkenin kuzeyinde bazı noktaları ele geçiren üç silahlı isyancı grup, Çin'in ara buluculuğunda cunta yönetimiyle bir araya geldi. Pekin, "barış görüşmelerinden olumlu sonuçlar elde edildiğini" duyurdu.
12.12.2023 Dünya
Eski ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger 100 yaşında öldü
Eski ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger 100 yaşında öldü Latin Amerika ülkelerindeki darbelerden Kamboçya'nın gizlice bombalanmasına, telefon dinlemelerinden New York Times'ın Nobel Savaş Ödülü diye tanımladığı Nobel Barış Ödülü'ne... Tam bir asır yaşayan Henry Kissinger, ABD'nin dış politikasına on yıllarca şekil verdi.
30.11.2023 Haberler
Eski ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger 100 yaşında öldü
Eski ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger 100 yaşında öldü Latin Amerika ülkelerindeki darbelerden Kamboçya'nın gizlice bombalanmasına, telefon dinlemelerinden New York Times'ın Nobel Savaş Ödülü diye tanımladığı Nobel Barış Ödülü'ne... Tam bir asır yaşayan Henry Kissinger, ABD'nin dış politikasına on yıllarca şekil verdi.
30.11.2023 Dünya
Kainat Güzeli ülkesini böldü! 'Teröristler görüyoruz'
Kainat Güzeli ülkesini böldü! 'Teröristler görüyoruz' El Salvador’da 19 Kasım’da yapılan Kainat Güzellik Yarışması’nı kazanan ve Orta Amerika ülkesi Nikaragua’nın temsilcisi olan Sheynnis Palacios, ülkesinde tartışma yarattı.
26.11.2023 Kültür Sanat
Arnavutluk’ta şiddetli bir eylem daha! Parlamentoyu ateşe verdiler
Arnavutluk’ta şiddetli bir eylem daha! Parlamentoyu ateşe verdiler Arnavutluk parlamentosunda ilginç bir olay yaşandı. 2024 bütçe görüşmeleri sırasında muhalif vekiller oylamayı engellemek için parlamentoda yangın çıkardı. İşte o detaylar...
20.11.2023 Dünya
Arnavutluk’ta muhalif milletvekilleri parlamentoda yangın çıkardı
Arnavutluk’ta muhalif milletvekilleri parlamentoda yangın çıkardı Arnavutluk parlamentosunda muhalif milletvekilleri, 2024 bütçesine ilişkin oylamayı engellemek için parlamentoda renkli sis bombaları kullanarak yangın çıkardı.
20.11.2023 Haberler
Yunan gazetesi yazdı: Ankara ile Washington arasındaki 'diken'
Yunan gazetesi yazdı: Ankara ile Washington arasındaki 'diken' Ankara'daki saldırı girişimi sonrası Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yaptığı peş peşe operasyonlar dünya medyası tarafından dikkatli gözlerle takip eliyor. Bölgedeki teröristlere desteğe devam eden ABD ile Türkiye arasındaki gerilimde son başlık ise SİHA oldu.
6.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı sinyali verdi! Sırbistan erken seçime gidebilir
Cumhurbaşkanı sinyali verdi! Sırbistan erken seçime gidebilir Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, 17 Aralık tarihinde ülkede erken seçimin yapılabileceğini kaydetti.
28.09.2023 Dünya
AK Partili Yılmaz'dan muhalefete tepki: Türkiye’de muhalefet sağlıklı değil
AK Partili Yılmaz'dan muhalefete tepki: Türkiye’de muhalefet sağlıklı değil Türkiye’de muhalefetin sağlıklı olmadığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, muhalefetin AK Parti’nin başarısı oranın da başarılı bir siyaset yapamadığını ifade etti.
8.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muhalifler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.