Muhteşem

Muhteşem

Son dakika muhteşem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan muhteşem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan muhteşem haber sayfamızda...

Muhteşem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.014 muhteşem haberi bulunmuştur.
Kartlı ödemeler yüzde 122 artış gösterdi
Kartlı ödemeler yüzde 122 artış gösterdi Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile 2023 yılında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 artarak 8 trilyon 241 milyar TL oldu.
29.03.2024 Ekonomi
2023 yılında kartlı ödeme tutarı arttı
2023 yılında kartlı ödeme tutarı arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile 2023 yılında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 artarak 8 trilyon 241 milyar TL oldu.
29.03.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15'inci haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva yıldızlaştı.
28.03.2024 Voleybol
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
'İmamoğlu CHP’den çok, PKK’nın siyasi acentesinin adayı konumunda'
'İmamoğlu CHP’den çok, PKK’nın siyasi acentesinin adayı konumunda' Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, “Ekrem İmamoğlu CHP’den çok Kandil'in, PKK’nın siyasi acentesinin adayı konumundadır” şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Aveon Global AGS hizmet noktası 150’ye ulaştı
Aveon Global AGS hizmet noktası 150’ye ulaştı Aveon Global, hasar anında müşteri deneyimini kolaylaştırmak ve memnuniyetini artırmak amacıyla AGS hizmet noktalarını 2 ayda yüzde 50 artırdı.
26.03.2024 Sigorta
Sakura ağaçları İstanbul’da çiçekleniyor
Sakura ağaçları İstanbul’da çiçekleniyor Türkiye ile Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 100. yılında “Sakura Festivali”, 2 Nisan’da Sabancı Üniversitesi’nde gerçekleşecek.
26.03.2024 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet mi, Kartel mi belli değil!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet mi, Kartel mi belli değil! CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da yeni bir açıklama yaptı. Erdoğan, 'Bunların yaptığı en iyi iş, kara paradan kule inşa etmek. Ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayrimeşru kartel mi oldukları belli değil.' dedi.
25.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet mi, Kartel mi belli değil!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet mi, Kartel mi belli değil! CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da yeni bir açıklama yaptı. Erdoğan, 'Bunların yaptığı en iyi iş, kara paradan kule inşa etmek. Ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayrimeşru kartel mi oldukları belli değil.' dedi.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil, Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil, Türkiye'dir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat’ta düzenlenen mitingde konuşma yapıyor.
25.03.2024 Haberler
Meğer doğru bakım şekli buymuş! Kaktüse bile çiçek açtıran muhteşem yöntem
Meğer doğru bakım şekli buymuş! Kaktüse bile çiçek açtıran muhteşem yöntem Evde kaktüs bakıyorsanız, bu çiçek bakım tüyosu tam da size göre. Bu teknikleri uygulayarak açmayan kaktüsünüzün hızlıca açmasını sağlayabilir, muhteşem çiçeklerini görebilirsiniz. İşte kolay yolu.
25.03.2024 Püf Noktası
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir Tokat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Akıl ve vicdan sahibi herkes biliyor ki, mesele Tayyip Erdoğan değildir, mesele AK Parti değildir, mesele Cumhur İttifakı değildir, mesele doğrudan Türkiye'dir, Türk milletidir. Milletimizin dünyanın bu müstesna coğrafyasındaki varlığından öylesine rahatsızlar ki, aradan bin yıl geçmiş olmasına rağmen kinleri halen dipdiri.' dedi.
25.03.2024 Gündem
Geri dönüşleri bildi, 50 TL'ye 50 bin TL kazandı!
Geri dönüşleri bildi, 50 TL'ye 50 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde yer alan iki La Liga 2 karşılaşmasına İlk Yarı Sonucu 2 / Maç Sonucu 1 tercihinde bulunduğu bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
25.03.2024 Diğer
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
1 kapak yumuşatıcı evinizi baştan yaratabilir! Ne leke, kir ne de sivrisinek bırakıyor
1 kapak yumuşatıcı evinizi baştan yaratabilir! Ne leke, kir ne de sivrisinek bırakıyor Hepimiz basit ürünleri muhteşem tüyolar haline getirerek kullanma taraftarıyız. Sivrisinekleri uzaklaştırmak, yanmış tavayı temizlemek ve yeni bir halının sert yüzeyini daha yumuşak hale getirmek... Yumuşatıcının tüm bunlara yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz? Açıklıyoruz.
25.03.2024 Yaşam
Magdalena Stysiak: Bu muhteşem bir his!
Magdalena Stysiak: Bu muhteşem bir his! Fenerbahçe Opet'in yıldızlarından Magdalena Stysiak, Eczacıbaşı Dynavit maçı sonrası konuştu.
24.03.2024 Voleybol
Toprak Razgatlıoğlu'ndan İspanya'da 3 podyum!
Toprak Razgatlıoğlu'ndan İspanya'da 3 podyum! Milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın İspanya etabındaki başarılarıyla dikkat çekti.
24.03.2024 Motor Sporları
Muhteşem düet
Muhteşem düet Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı.
24.03.2024 Cadde
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz Türkiye’de her yıl 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak kutlanıyor. Yaşlılara saygı denilince akla ilk olarak huzurevleri gibi kurumlar geliyor. Peki 60 yaş üzerine özel olarak açılmış ve tamamen ücretsiz olan “Tazelenme Üniversitesi”ni duydunuz mu?
24.03.2024 Eğitim
Tüp bebek tedavisinde mindfulness ile stres yöntemi
Tüp bebek tedavisinde mindfulness ile stres yöntemi Mindfulness, yaşadığın anı ve o anda etrafında gerçekleşenleri oldukları gibi fark etmek anlamına gelir. Bilinçli farkındalık olan mindfulness ile tüp bebek sürecinde yaşanan stres azaltılabilir.
23.03.2024 Pazar
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var'
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var' Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Polonyalı santrforu Adam Buksa suskunluğunu bozdu. Tecrübeli forvet, Fenerbahçe ve Galatasaray'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
22.03.2024 Antalyaspor
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde Romanlarla buluştu.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız Çankırı'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar verdi. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın gündeminde CHP lideri Özel'in 'darbe' sözleri de vardı.
22.03.2024 Gündem
Beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor! 'Sevgili olduğunuz herkesle evlenmek zorunda değilsiniz'
Beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor! 'Sevgili olduğunuz herkesle evlenmek zorunda değilsiniz' 'Muhteşem Gatsby', 'Cehennem Silahı 2' ve 'Shelter Island' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Patsy Kensit, şimdilerde iş insanı nişanlısı Patric Cassidy ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Beşinci kez evlenecek olan Kensit, son röportajında çarpıcı açıklamalarda bulunarak genç kadınlara çok konuşulacak bir ilişki tavsiyesi verdi.
21.03.2024 Cadde
MHP lideri Bahçeli'den Nevruz mesajı
MHP lideri Bahçeli'den Nevruz mesajı 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaşan MHP lideri Bahçeli, "Asırlar geçse bile bu çok önemli tarihsel ve kültürel miras Türklüğün vicdanında özenle korunmuş, özüyle ve özgüvenle yaşatılmıştır. Bu yüzden Nevruz; yeniden doğuşun, dirilişin, uyanışın, huzur ve esenliğin kutlu mesajıdır." dedi.
20.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muhteşem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.