Müjgan

Müjgan

Son dakika Müjgan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Müjgan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Müjgan haber sayfamızda...

Müjgan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 836 müjgan haberi bulunmuştur.
Türkan ve Somer’e ne olacak?
Türkan ve Somer’e ne olacak? Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümüyle ekrana geliyor.
6.04.2024 Cadde
Cem Öğet: İlhamımı eşimden ve kızımdan alıyorum
Cem Öğet: İlhamımı eşimden ve kızımdan alıyorum Birçok dizi ve filmin müziklerini yapan müzik direktörü Cem Öğet, önceki akşam eşi Müjgan Ferhan Şensoy ile akşam gezmesi dönüşü görüntülendi. İşini çok sevdiğini dile getiren Öğet, ilhamını ailesinden aldığını söyledi.
22.03.2024 Cadde
Aydan Şener'den 'evlilik' itirafı! 'İnsan doğasına uygun değil'
Aydan Şener'den 'evlilik' itirafı! 'İnsan doğasına uygun değil' 1981'de Türkiye güzeli seçilen, aynı yıl Miss World'de Türkiye'yi temsil eden Aydan Şener, 1983'te 'Küçük Ağa'da oynadığı sırada Ayhan Akbin ile dünyaevine girmişti. 1988'de kızı Ecem'i kucağına alan Şener, 1991'de boşanmıştı. Yıllara meydan okuyan tescilli güzel, henüz 19 yaşında yaptığı evlilik ve anne babasının büyük aşkı hakkında konuştu.
22.03.2024 Cadde
Bugün ekranda
Bugün ekranda Kanal D’nin İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.
16.03.2024 Cadde
Derya Şensoy ve Müjgan Ferhan Şensoy babalarının doğum gününü kutladı
Derya Şensoy ve Müjgan Ferhan Şensoy babalarının doğum gününü kutladı Müjgan Ferhan Şensoy ve kardeşi Derya Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde hayata veda eden babaları, usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'u doğum gününde andılar.
26.02.2024 Cadde
'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor
'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi 'Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Diziye bu hafta Sadık’ın Müjgan ile evlenmek istemesi damga vuracak.
24.02.2024 Televizyon
'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor
'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi 'Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Diziye bu hafta; Sadık’ın (Reha Özcan), Müjgan'la (Aydan Şener) evlenmek istemesi damga vuracak.
24.02.2024 Cadde
Üç Kız Kardeş 74. Bölüm 3. Ön İzleme
Üç Kız Kardeş 74. Bölüm 3. Ön İzleme Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Dizi, bu akşamdan itibaren her cumartesi yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkacak.
17.02.2024 Televizyon
Dönüş'ten sert tavır! 'Ailemizden uzak durun Müjgan Hanım'
Dönüş'ten sert tavır! 'Ailemizden uzak durun Müjgan Hanım' Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Dizi, bu akşamdan itibaren her cumartesi yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkacak.
17.02.2024 Cadde
‘Arka Sokaklar’dan Örümcer’e vefa
‘Arka Sokaklar’dan Örümcer’e vefa ‘Arka Sokaklar’ dizisi geçim sıkıntısı çeken Yeşilçam’ın usta oyuncusu Serpil Örümcer’e yardım eli uzattı ve projeye dahil etti.
16.02.2024 Cadde
'Arka Sokaklar' ekibi Yeşilçam’ın usta oyuncusu Serpil Örümcer'i unutmadı!
'Arka Sokaklar' ekibi Yeşilçam’ın usta oyuncusu Serpil Örümcer'i unutmadı! Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer, geçim sıkıntısı çektiğini ve yaşamını devam ettirebilmek için fotoğraflarını sattığını açıklamıştı. Örümcer’e ilk yardım eli Arka Sokaklar ekibinden geldi.
15.02.2024 Televizyon
'Arka Sokaklar' ekibi Yeşilçam’ın usta oyuncusu Serpil Örümcer'i unutmadı!
'Arka Sokaklar' ekibi Yeşilçam’ın usta oyuncusu Serpil Örümcer'i unutmadı! Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer, geçim sıkıntısı çektiğini ve yaşamını devam ettirebilmek için fotoğraflarını sattığını açıklamıştı. Örümcer’e ilk yardım eli Arka Sokaklar ekibinden geldi.
15.02.2024 Cadde
Ayşecan Tatari: Ekranlara dönmeyi düşünmüyorum!
Ayşecan Tatari: Ekranlara dönmeyi düşünmüyorum! Oyuncu Aliye Uzunatağan, 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan kızı Ayşecan Tatari ve torunu Müjgan ile Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Üç kuşak bir arada olan aile, alışverişe çıktı.
3.02.2024 Cadde
İstanbul'da fon dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alınan emekli banka müdürü tutuklandı
İstanbul'da fon dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alınan emekli banka müdürü tutuklandı İstanbul'da yüksek kar vaadiyle mağdurlardan para topladığı iddiasıyla gözaltına alınan emekli banka müdürü Müjgân D.' (63) ve suç ortağı olduğu iddia edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Banka müdürü Müjgân D.'nin eski Rallici Burak Sohtorik'in de aralarında bulunduğu 7 mağdurdan yaklaşık 11 milyon liralık dolandırıcılık yaptıkları iddia edildi.
31.01.2024 Gündem
63 yaşındaki emekli banka müdüründen büyük vurgun!
63 yaşındaki emekli banka müdüründen büyük vurgun! İstanbul’da yüksek kar vaadiyle mağdurlardan para topladığı iddia edilen emekli banka müdürü Müjgan D.'nin (63) aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada şu ana kadar 7 kişiden 11 milyon lira para topladıkları öğrenildi.
31.01.2024 Haberler
63 yaşındaki Müjgan’dan büyük vurgun! Tosuncuk, Thodex, Seçil Erzan derken şimdi de…
63 yaşındaki Müjgan’dan büyük vurgun! Tosuncuk, Thodex, Seçil Erzan derken şimdi de… İstanbul’da yüksek kar vaadiyle mağdurlardan para topladığı iddia edilen emekli banka müdürü Müjgan D.'nin (63) aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada şu ana kadar 7 kişiden 11 milyon lira para topladıkları öğrenildi.
31.01.2024 Gündem
'Üç Kız Kardeş'te Kartal'a gelen telefon şoke etti!
'Üç Kız Kardeş'te Kartal'a gelen telefon şoke etti! İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 70'inci bölümünde tam evden çıkmak üzereyken gelen telefon Kartal'ın kafasındaki soru işaretlerini giderdi.
17.01.2024 Cadde
‘Şöhretim artınca kıskandı’
‘Şöhretim artınca kıskandı’ Kanal D’nin ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinde Müjgan karakterine hayat veren Aydan Şener, biten evliliğine dair ilk kez konuştu.
13.01.2024 Cadde
'Çalıkuşu'nun Feride'si Aydan Şener biten evliliğini anlattı: Alışkanlıklarından kopamadı!
'Çalıkuşu'nun Feride'si Aydan Şener biten evliliğini anlattı: Alışkanlıklarından kopamadı! 1981 yılında Türkiye güzeli seçilen Aydan Şener, kısa bir süre mankenlik yaptıktan sonra oyunculuğa adım attı. 1983'te futbolcu Ayhan Akbin'le nikâh masasına oturan, 1988'de Ecem adında bir kız çocuğu dünyaya gelen ünlü isim, 1991'de evliliğini sonlandırdı. Boşanma nedenini paylaşan tescilli güzel, daha sonra yaşadığı bir ilişkide ihanete uğradığını itiraf etti.
13.01.2024 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te şaşırtan itiraf: Kartal senin abin Somer!
'Üç Kız Kardeş'te şaşırtan itiraf: Kartal senin abin Somer! İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Emre Törün ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizinin 69. bölümüyle dikkat çekti...
10.01.2024 Cadde
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri Erkek ve dişi muhabbet kuşlarınız için isim vermek istiyorsunuz ama karar veremiyor musunuz? Muhabbet kuşunuza yakışacak doğru ismi bulmanıza yardımcı olacak isimleri öğrendikten sonra sizlerde rahatlıkla muhabbet kuşunuza isim koyabileceksiniz. Muhabbet kuşları için listelenen isimler arasında mutlaka kuşunuza uygun bir isim bulacaksınız. Sizler için erkek ve dişi muhabbet kuşlarına uygun en güzel isimleri derledik.
9.01.2024 Çocuk
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri kızlarına vermek istiyor. M harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri Uzun, kısa, kolay, komik ve zorlayıcı halleri ile eğlendiren tekerlemeler “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Ölçülü ve kafiyeli olan tekerlemeler çocukların dil ve konuşma gelişimine katkıda bulunurken diksiyon için de ayrıca yararlıdır. Masal ve çocuk oyunlarının başında, aralarında ya da sonunda yer alırlar. Gerçek hayatla bağdaşmayan tekerlemelerin amacı şaşırtıcı etki oluşturmak ve hoş vakit geçirilmesine yardımcı olmaktır. Zor, uzun, diksiyon tekerleme örnekleri için “Uzun Tekerlemeler” içeriğimizden faydalanabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
'Üç Kız Kardeş'te Türkan'ı rehin alan Uzay, ne yapacak?
'Üç Kız Kardeş'te Türkan'ı rehin alan Uzay, ne yapacak? İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 68'inci bölümünde annesini kanlar içine bırakan Uzay, soluğu Kalender Ailesi’nin evinde aldı. Çalan kapıya bakan Türkan, ne olduğunu anlayamadan Uzay tarafından rehin alındı.
27.12.2023 Cadde
KANDIRA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
KANDIRA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN KANDIRA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDENESAS NO : 2023/107 Esas Mahkememizde Kocaeli İli Kandıra İlçesi Çakırcaali Mahallesi 136 ada 354 parsel sayılı taşınmazın kamulaştırma bedelinin tespiti ve tescili istemli olarak Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından davalılarAlper Özhan, Ayfer Çetin, Ayfer Yaşar, Ayfer Yılmaz, Ayser Ergül, Aziz Özhan, Bahattin Zengin, Baki Çetin, Cemal Gürbüz, Cevdet Çetin, Davut Taban, Dilek Akbaş, Ebru Özhan, Eda Akbaş, Erdoğan Taban, Erol Zengin, Fahriye Turgun, Faruk Emre, Fatih Dursun, Fatma Çimşir, Fatma Gürbüz Yılmaz, Fatma Taban, Gökhan Taban, Gülbahar Tarcan, Gülümser Yaşar, Hakan Taban, Hamiyet Eydemir, Hamiyet Koyun, Harun Emre, Hatice Doğan, Hayrettin Taban, Hayriye Özkaya, İbrahim Aysu, İlker Yaşar, İsmail Aysu, İsmail Gürbüz, İsmail Türe, Kadir Dursun, Melek Gürbüz, Melek Onay, Murat Taban, Müjgan Tunç, Mürvet Akalın, Müşerref Can, Nazmiye Koç, Nazmiye Yüce, Necdet Dursun, Necla Şenol, Neşe Çakmak, Nursel Kuzu, Oya Akkaya, Özer Akbaş, Ragıp Özdemir, Ruhi Özhan, Samim Gürbüz, Sefanur Aydeniz, Serkan Taban, Serpil Zengin, Sevda Kurt, Sevim Arpaoğlu, Sibel Şenol, Soner Gürbüz, Şaziye Duysak, Şaziye Taban, Şener Gürbüz, Şükran Onur, Şükriye Türk, Yakup Yaşar, Zeynep Özhan, Özden Şen, Ayşe Yaman, Şenay Akbilgin'e'a karşı dava açıldığı, taşınmaz hakkında açılan kamulaştırma davasında Kamulaştırma kanunun 10...
12.12.2023 Resmi İlanlar

Benzer Haber Etiketleri

Müjgan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.