Mükerrer Ne Demek? Tdk'ya Göre Mükerrerlik Ve Mükerreren Nedir?
Mükerrer Ne Demek? Tdk'ya Göre Mükerrerlik Ve Mükerreren Nedir? Mükerrer, Arapça dil köküne dahil bir kelimedir ve dilimizde uzun yıllardır kullanılmaktadır. Bu kelime genellikle eski kaynaklarda karşımıza çıkmaktadır. Bu kelimenin kullanımında ise bazı yanlışlıklar yapılabilmektedir. Sizler için mükerrerin kısaca kelime anlamı nedir ve mükerrer ne demek sorularını ayrıntılı bir şekilde araştırdık. İşte bu kelime için verilmiş olan TDK sözlük anlamı.
24.04.2020 Gündem
Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! 19 Şubat'a kadar..
Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! 19 Şubat'a kadar.. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 31 Mart'ta yapılacak  Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde aday listelerinin verilmesinde uyulması  gereken usullere ilişkin kararı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
16.01.2019 Siyaset
CHP'den 'mükerrer seçmen' uyarısı
CHP'den 'mükerrer seçmen' uyarısı CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, seçim sonuçlarının sağlıklı olabilmesinin ön koşulunun seçmen kütüklerinin doğru oluşturulması olduğuna dikkat çekerken, “YSK, seçmen kütüklerini İçişleri Bakanlığı’na bağlı Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden (NVİ) aldığı veriler doğrultusunda oluşturmaktadır...
17.07.2013 Siyaset