Çekilen bu görüntüler yürek burkmuştu! Yardım eli uzandı
Çekilen bu görüntüler yürek burkmuştu! Yardım eli uzandı İdlib'teki mülteci kampında üşürken çekilen videosu yürek burkan çocuğa yardım eli uzandı. Türkiye'den bölgeye giden bir yardım derneği üyeleri çocuğa bot ve mont hediye etti.
16.02.2020 Haberler
Mülteci çocuğa saldırı, İngiltere'yi sarstı!
Mülteci çocuğa saldırı, İngiltere'yi sarstı! Suriyeli çocuğun ağzına zorla su döküldüğü görüntüler ülkenin bir numaralı gündemi oldu, kurbanın kız kardeşinin de benzer saldırıya uğradığı ortaya çıktı.İngiltere’de saldırıya uğrayan Suriyeli mülteci çocuğun kız kardeşinin de benzer bir saldırının kurbanı olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada yayılan videoda, bir İngiliz öğrencinin saldırdığı 15 yaşındaki Suriyeli erkek mülteci çocuğun kız kardeşinin de benzer saldırıya uğradığını gösteren yeni bir görüntü ortaya çıktı. Videoda, ağabeyi ile aynı okulda saldırıya uğrayan Suriyeli mülteci kız çocuğunun bir grup öğrenci tarafından itilerek yere düşürüldüğü görülüyor. Polisten yapılan açıklamada, olayın daha önce ihbar edilmediği ancak videonun ortaya çıkmasıyla konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
11.09.2019 Haberler
Mülteci çocuk, Merkel'in elini öptü
Mülteci çocuk, Merkel'in elini öptü Hafta sonu Gaziantep'i ziyaret eden Almanya Başbakanı Angela Merkel, mülteci kamplarını da gezdi. Nizip'teki mülteci kampını ziyareti sırasında Suriyeli bir çocuk Merkel'in elini öptü. Bu görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Minik bedeni balıklara yem oldu
Minik bedeni balıklara yem oldu Ülkelerindeki iç savaştan ve kargaşadan kaçarak yeni bir yaşam ümidiyle Ege Denizi üzerinden kaçak yollarla önce Yunanistan'a, sonra da diğer Avrupa ülkelerine ulaşmak isteyen sığınmacıların umuda yolculuğu, hemen hemen her gün ölümle sonuçlanıyor. Göçmenlerin en çok denize açıldığı noktalardan birisi olan İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşanan acı olay ise görenlerin yüreğini sızlattı.Doğanbey açıklarında, göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu 9 kişinin yaşamını yitirdiği olaydan tam bir hafta sonra aynı bölgede 3 yaşlarındaki bir erkek çocuğun cesedi fırtınayla kıyıya vurdu. Denizde uzun süredir kaldığı belirlenen küçük çocuğun cansız bedenini görenler ise gözlerine inanamadı. Minik bedenin bir kısmının tahrip edildiğini gören vatandaşlar, hemen jandarma ekiplerine haber verdi. Bölgeye intikal eden ekipler, savcı kontrolünde yaptığı incelemenin ardından cesedi morga kaldırdı.
11.09.2019 Haberler