Multivitamin

Multivitamin

Son dakika multivitamin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan multivitamin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan multivitamin haber sayfamızda...

Multivitamin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 146 multivitamin haberi bulunmuştur.
Multivitamin takviyelerini her derde deva sanıyoruz! 'Gerekmedikçe kullanmak riskli'
Multivitamin takviyelerini her derde deva sanıyoruz! 'Gerekmedikçe kullanmak riskli' Bağışıklıği güçlendirmek, çeşitli hastalıklardan korunmak ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak için vitamin takviyelerinden destek alırız. Ancak multivitamin takviyeleri her derde deva olmayabilir. İşte yapılan araştırmaların sonuçları.
14.04.2024 Genel Sağlık
Geç yaşlanmak için akşam yemeğini düşmanına bırak
Geç yaşlanmak için akşam yemeğini düşmanına bırak Her yıl Nisan ayının ikinci haftası tüm dünyada Kalp Sağlığı Haftası olarak anılıyor. Geçtiğimiz hafta antiaging’in yaşlanmayı önleme etkilerinden bahsetmiştik. Bu hafta ise antiaging’in 5 temel tedavi alanını inceleyeceğiz…
13.04.2024 Pazar
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir Vitaminlerin sağlıklı bir beden için takviye olarak alındığı düşünülür. Ancak yaygın olarak kabul gören bu düşüncenin aksine vitaminler sağlıklı bir bedenin ana maddesidir. Bu nedenle eksikliğinin de fazlalığının da dikkate alınması gerektiğini söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ece Yiğit Gençer, göz ardı edilen büyük tehlikeyi anlattı.
16.03.2024 Genel Sağlık
Takviyelerde dikkat edilmesi gereken kritik 6 ay kuralı! Önlem almakta fayda var
Takviyelerde dikkat edilmesi gereken kritik 6 ay kuralı! Önlem almakta fayda var Kış aylarının gelmesiyle birlikte hastalıklardan korunmak için sarıldığımız şeylerden biri multivitaminler oluyor. Dolapta uzun süre kalan vitaminler sağlığımız için can kurtarıcı mı? Uzmanlar bakın ne diyor.
4.01.2024 Genel Sağlık
Saçlarınızı havluyla kurulamayın! Güçlü ve gür saçların sırrı bu yöntemde saklı
Saçlarınızı havluyla kurulamayın! Güçlü ve gür saçların sırrı bu yöntemde saklı Genler saç tipleri üzerinde etkili olsa da, birçok farklı yöntemle bunu değiştirebiliriz. Uygulayacağınız bu yöntemlerle saç tellerinizi güçlendirip, uzamasını hızlandırmak mümkün.
12.08.2023 Güzellik
Alzheimer’a karşı vitamin takviyesi
Alzheimer’a karşı vitamin takviyesi ABD’deki araştırma, günlük multivitamin ve mineral takviyesinin yaşlılarda bilişsel gerilemeyi azaltabileceğini ortaya koydu.
15.09.2022 Dünya
İtalyan nine Marco Polo’nun izinde
İtalyan nine Marco Polo’nun izinde Üç torun sahibi 72 yaşındaki Vienna Cammarota, Venedik’ten Pekin’e yürüyerek başladığı 22 bin kilometrelik yolculuğunda Türkiye’ye geldi. Marco Polo’nun seyahat ettiği 15 ülke güzergahını takip eden Cammarota yol arkadaşı aradığını söyledi.
11.09.2022 Gündem
Beriberi Hastalığı Nedir, Belirtileri Nelerdir? Beriberi Tedavisi Nasıl Yapılır?
Beriberi Hastalığı Nedir, Belirtileri Nelerdir? Beriberi Tedavisi Nasıl Yapılır? İnsan vücudu için gerekli olan vitamin ve minerallerin eksikliğine bağlı olarak ortaya çıkan birtakım hastalıklar bulunmaktadır. Bu hastalıklar hücrelerin gelişmesini önleyerek bazı işlevsel bozukluklara neden olabilmektedir. Beriberi hastalığı da bunlardan biri olarak ifade edilmektedir. Peki, beriberi hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? Beriberi tedavisi nasıl yapılır? İşte, beriberi hastalığı hakkında tüm detayları derledik.
7.07.2022 Sağlık
Nevrasteni Nedir, Neden Olur? Nevrasteni Belirtileri Nelerdir, Tedavisi Nasıl Yapılır?
Nevrasteni Nedir, Neden Olur? Nevrasteni Belirtileri Nelerdir, Tedavisi Nasıl Yapılır? Nevrasteni terimi, ruhsal bir hastalık tanımı olarak, 1869 yılında Amerikalı bir nörolog olan G. M. Beard tarafından psikiyatri içine sokuldu. 1932 yılında “psychoneuroses” ismi verilen başka bir kategoride yer alınıyor. 1941 yılından sonra bu bozukluk tam olarak ortadan kalmıştır. Nevrasteni nedir, neden olur sizler için derledik.
5.07.2022 Sağlık
Tek tablette uzmanından multidestek! Her bir tabletin arkasında bir milyon saati aşkın AR-GE çalışması var
Tek tablette uzmanından multidestek! Her bir tabletin arkasında bir milyon saati aşkın AR-GE çalışması var Dünyada milyonlarca insanın tercih ettiği Centrum’un her bir tabletinin arkasında 1 milyon saati* aşan Ar-Ge çalışmasına sahip olduğunu belirten GSK Tüketici Sağlığı Pazarlama Direktörü Gülden Duykan, Centrum’un uzmanlığının sadece dünya ile sınırlı olmadığını, astronotlar tarafından uzayda kullanılabilmek üzere NASA testlerini geçen tek multivitamin olduğunu vurguladı.
17.04.2022 Advertorial
Yarıyıl tatili için evinizde eksik olmaması gereken başlıca besinler
Yarıyıl tatili için evinizde eksik olmaması gereken başlıca besinler Okul dönemindeki alışkanlıklar düzenli olarak sürdürülürken okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocukların yaşam şekilleri farklılaşmaya başlayacaktır. Bu durum beslenme açısından ebeveynler ve çocuklar tarafından hem iyiye hem de kötüye evrilebilir. Uzm. Dyt. İrem Aksoy, yarıyıl tatili için beslenme önerilerinde bulundu.
Yanığa Ne İyi Gelir? Yanık Dereceleri Nelerdir? Yanığa Doğal Tedavi Yöntemleri
Yanığa Ne İyi Gelir? Yanık Dereceleri Nelerdir? Yanığa Doğal Tedavi Yöntemleri Görünmez kazaların sonucunda kaza olarak insanın başına gelebilen yanıklar göründüğünden daha fazla acı verebilir. Zaman zaman yanık derecelerine göre insan bedeninde kalıcı izler bırakır. Türlerine göre yanıklar farklılık gösterir. Yanığa en kısa sürede müdahale etmek ve doğru ilk yardımı yapmak ciltteki hasar ve tehlikenin daha az olmasına yardımcı olabilir. Yanıklar 1. derece, 2. derece ve 3. derece olarak 3 sınıfa ayrılır. Basit yanıklar evde doğal tedavi yöntemleri ile geçirilebilir ve acısı azaltılabilir. Ancak yanık derecesine gere en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmasında fayda vardır. Yanığa ne iyi gelir? diyorsanız “Yanık dereceleri nelerdir? Yanığa doğal tedavi yöntemleri” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
2.12.2021 Cilt Bakımı
Yeterli beslenemeyen herkes multivitamin kullanmalı
Yeterli beslenemeyen herkes multivitamin kullanmalı Dünyada her 9 kişiden biri yetersiz besleniyor. Oysa sağlıklı bir hayat sürebilmek için vitamin, mineral, antioksidanlar ve amino asitlerden zengin beslenmemiz gerekiyor. Eczacı Ayşen Dincer, yeterli beslenemeyen herkesin yaşa, cinsiyete ve ihtiyaca yönelik hazırlanmış bir multivitamin kullanmasını önererek konu hakkında bilgiler verdi.
6.11.2021 Genel Sağlık
Çocuklara bilinçsiz vitamin kullandırılmamalı!
Çocuklara bilinçsiz vitamin kullandırılmamalı! Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, ailelerin çocukları için hekime danışmadan, ezbere bir şekilde vitamin alabildiğini belirterek, vitamin kullanımı için çocuğun önce hekim muayenesinden geçmesini, gerekli tetkikler yapıldıktan ve hangi vitamin eksikliği varsa tespit edildikten sonra takviye alınmasını önerdi.
4.11.2021 Çocuk Sağlığı
Multivitamin Nedir, Ne İşe Yarar? Multivitamin Kullanmanın Faydaları Nelerdir?
Multivitamin Nedir, Ne İşe Yarar? Multivitamin Kullanmanın Faydaları Nelerdir? İnsan vücudu daha sağlıklı olabilmesi için vitamin alması gerekir. Vitamin ihtiyaçları bazı gıdalarla karşılansa da, ilave olarak alınması gerekebiliyor. Kişiler multivitaminin ne olduğu araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Ne işe yaradığı ve faydaları merak edilen bir konu oluyor. Multivitamin nedir, ne işe yarar? Multivitamin kullanmanın faydaları nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
9.09.2021 Sağlık
Multivitaminler hakkında merak edilenler ve vücuda faydaları
Multivitaminler hakkında merak edilenler ve vücuda faydaları Koronavirüs geçirenler hastalık sonrasında enerji kaybı, saç dökülmesi gibi sorunlarla karşı karşıya kalabiliyor. Ecz. Ayşen Dincer, bu kişilerin saç dökülmesi ve enerji kaybına karşı doktor tedavisinin yanı sıra multivitaminlerden de destek alabileceğini söyledi. İşte multivitaminlerin vücut için faydaları...
8.07.2021 Genel Sağlık
Kara Mürver Nedir, Faydaları Nelerdir? Kara Mürver Kurusu Hangi Hastalıklara İyi Gelir?
Kara Mürver Nedir, Faydaları Nelerdir? Kara Mürver Kurusu Hangi Hastalıklara İyi Gelir? Hanımeligiller ailesine ait olan mürver çiçeği ülkemizde de rahatlıkla bulunan ve Avrupa, Kuzey Amerika'da da yaygın olarak yetişen bir bitkidir. Bu bitki, içinde bulundurduğu maddeler ile bağışıklık sistemini önemli ölçüde güçlendiriyor. Hatta bu besinin koronavirüse karşı da oldukça etkili olduğu biliniyor. Kara mürver nedir, faydaları nelerdir? İşte, tüm detaylar.
3.04.2021 Sağlık
Mürver Nedir, Nasıl Kullanılır? Mürver Şurubu Ve Çayının Faydaları Nelerdir? İşte Mürver Şurubu Tarifi...
Mürver Nedir, Nasıl Kullanılır? Mürver Şurubu Ve Çayının Faydaları Nelerdir? İşte Mürver Şurubu Tarifi... Mürver herkes tarafından duyulan bir bitki çeşididir. Fakat insanların bu bitkinin ne işe yaradığı konusunda bir bilgisi bulunmuyor Mürver bitkisinin faydası ve zararları birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılıyor. Mürver nedir, nasıl kullanılır? Mürver şurubu ve çayının faydaları nelerdir? İşte, Mürver şurubu tarifine ait tüm detayları derledik.
19.02.2021 Sağlık
'Kilo aldırıyor' denilen multivitaminler hakkında doğru bilinen yanlışlar
'Kilo aldırıyor' denilen multivitaminler hakkında doğru bilinen yanlışlar Multivitaminler hakkında kulaktan kulağa yayılan pek çok bilgi var. “Zaten meyvemi, sebzemi, yumurtamı yiyorum, ne gerek var multivitamin almaya! Hem ben zaten C vitamini içiyorum, kendimi çok yorgun hissedince demir iğnesi yaptırıyorum. Zaten multivitaminler iştah açıyor, kilo mu alayım durduk yere..." Bu ve bunun gibi sözleri mutlaka duydunuz, belki siz de söylediniz. Peki bu düşüncelerin ne kadarı doğru ne kadarı yanlış?.. Vitamin ve mineraller hakkında doğru bilinen yanlışları, Eczacı Ayşen Dinçer anlattı
12.12.2020 Genel Sağlık
B1 Vitamininin Faydaları Nelerdir? B1 Vitamini (Tiamin) Hangi Besinlerde Bulunur?
B1 Vitamininin Faydaları Nelerdir? B1 Vitamini (Tiamin) Hangi Besinlerde Bulunur? Vücut sistemlerinin düzenli bir biçimde çalışması için kişinin günlük alması gereken bazı vitamin ve mineral grupları vardır. Söz konusu vitaminlerden biri de B1 vitamini olarak kabul edilmektedir. Peki, B1 vitamini neye iyi gelir? Bu vitaminin yararları nelerdir? Takviye olarak nasıl kullanılır? Sizler için B1 vitaminiyle alakalı merak edilen detayları derledik.
8.12.2020 Sağlık
Yaşam için gerekli mikrobesinler: Vitamin ve mineraller
Yaşam için gerekli mikrobesinler: Vitamin ve mineraller Vitamin ve mineraller sağlıklı yaşamın vazgeçilmez organik bileşenleridir. Vitamin ve minerallerin kronik hastalıklardan korunmadaki rolüne dikkat çeken Eczacı Ayşen Dincer, günlük beslenmemize yeterli miktarda sebze ve meyveler, lif ağırlıklı gıdalar, protein zengini besinler, süt ve süt ürünlerini ekleyemediğimiz durumlarda mutlaka multivitamin alarak vitamin ve mineral ihtiyacımızı karşılamamız gerektiğinin altını çizerek konu hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...
26.11.2020 Genel Sağlık
Öğle yemeği arada kaynadı
Öğle yemeği arada kaynadı Koronavirüs salgınında beslenme alışkanlıkları ile ilgili yapılan araştırmaya göre, sağlıklı beslenme eğilimi ve gıda takviyelerine yönelim arttı. Geç kahvaltı sebebiyle öğle yemeğini atlayanların oranı da yüzde 32’lere çıktı.
25.11.2020 Gündem
Korona virüste ağrı şikâyetlerinin azalmaması tehlike saçıyor!
Korona virüste ağrı şikâyetlerinin azalmaması tehlike saçıyor! Covid-19 ile ağrı ilişkisi konusunda açıklamalarda bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil Ural, "Yaşlı hasta grubunda genellikle ağrı kesici kullanımı daha sık olduğu halde yine de Covid-19 enfeksiyonu sırasında ağrıların olması ayrıca endişe verici bir durum olmaktadır. Çünkü ilaca rağmen ağrı varlığı, hastalığın ağrı kesicilerin üstesinden gelebilecek güçte olabileceğini düşündürür" dedi.
27.10.2020 Genel Sağlık
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Yıllara set çekin! Diadermine LIFT+ Kırışıklık Karşıtı ürünleri, pro-kolajen ve hyaluron içeren, 30, 40 ve 50 yaş üzeri ciltlere özel formülüyle ihtiyacınız olan bakımı sağlıyor...
24.10.2020 Cadde
Türkiye Basketbol Federasyonu'na yeni sponsor
Türkiye Basketbol Federasyonu'na yeni sponsor TBF, Supradyn Energy ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Benzer Haber Etiketleri

Multivitamin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.