Münir Karaloğlu

Münir Karaloğlu

Son dakika Münir Karaloğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Münir Karaloğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Münir Karaloğlu haber sayfamızda...

Münir Karaloğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 780 münir karaloğlu haberi bulunmuştur.
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor Tokat’ta merkez üssü Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ilçe merkezinde çok sayıda vatandaş geceyi sokakta geçiriyor.
18.04.2024 Gündem
TSK süpürecek, Irak tıkayacak! Teröre karşı ortak mücadelenin ilk adımı
TSK süpürecek, Irak tıkayacak! Teröre karşı ortak mücadelenin ilk adımı Türkiye, PKK'yı ilk defa 'yasaklı örgüt' diye tanımlayan Irak'ın teröristlerin kaçış güzergahlarında tahkimat yapmasını bekliyor.
16.03.2024 Gündem
Bağdat'ta kritik toplantı
Bağdat'ta kritik toplantı Türkiye ile Irak arasındaki ikinci Güvenlik Zirvesi, bugün Bağdat'ta yapılıyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yanı sıra Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile MİT Başkanı İbrahim Kalın'nın da katıldığı zirvenin, öğle saatlerinde başlaması bekleniyor.
14.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Terör yapılanmalarını bu topraklardan kazıyıp atmakta kararlıyız
Bakan Yerlikaya: Terör yapılanmalarını bu topraklardan kazıyıp atmakta kararlıyız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geldiği Elazığ’ın Palu ilçesinde yaptığı konuşmada, “Bu sabahla beraber, 4 Haziran’dan bu yana tepelerine demir yumruk gibi inip, adalete teslim etmiş olduğumuz organize suç örgütü sayısı 402 oldu” dedi.
10.03.2024 Gündem
'Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız'
'Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hedefimiz; 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız." açıklamasını yaptı.
20.02.2024 Gündem
Antalya'da sel felaketinde ölen 2 çocuk babası toprağa verildi
Antalya'da sel felaketinde ölen 2 çocuk babası toprağa verildi Antalya’da yaşanan sel felaketinde Kepez ilçesinde alt geçitte otomobilin içinde hayatını kaybeden 2 çocuk babası 47 yaşındaki Halil Yıldız son yolculuğuna uğurlandı.
14.02.2024 Gündem
Kepez'e 3 aylık yağmur 12 saatte yağdı
Kepez'e 3 aylık yağmur 12 saatte yağdı Antalya'da sel felaketi sonrası kente gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AFAD yetkililerinin katılımıyla açıklamada bulundu.
13.02.2024 Gündem
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu Meteoroloji 3 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. Antalya'da yaşanan sel felaketinden ise acı haber geldi. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi Meteoroloji 4 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
900 nüfuslu köy, ikiye ayrıldı! Eşyalarını toplayan kaçtı
900 nüfuslu köy, ikiye ayrıldı! Eşyalarını toplayan kaçtı Tokat'ın Günebakan köyünde 4 gün arayla meydana gelen heyelanlar sonrası 900 nüfuslu köy ikiye ayrıldı. 39 ev ve köyün camisi boşaltıldı. Yaklaşık 80 hanenin bulunduğu köyün batı kısmına ulaşım, yolun çökmesiyle tamamen durdu.
5.02.2024 Gündem
Zonguldak'ta toprak altında kalan iki vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı
Zonguldak'ta toprak altında kalan iki vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı AFAD, Zonguldak'ta heyelan sonucu toprak altında kalan iki vatandaşın cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.
10.12.2023 Haberler
Zonguldak'ta toprak altında kalan iki vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı
Zonguldak'ta toprak altında kalan iki vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı AFAD, Zonguldak'ta heyelan sonucu toprak altında kalan iki vatandaşın cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Öte yandan heyelan altında kalıp yıkılan evde oğlu Sait ile birlikte hayatını kaybeden Perihan Çakar'ın diğer oğlu Yılmaz Çakar (60), ise meydana gelen heyelanla ilgili korkunç bir iddiada bulundu.
10.12.2023 Gündem
Zonguldak'ta ikinci büyük heyelan! İş makineleri göçük altında kaldı
Zonguldak'ta ikinci büyük heyelan! İş makineleri göçük altında kaldı Zonguldak'ta meydana gelen heyelan nedeniyle göçük altında kalan evdeki 2 kişiyi kurtarma çalışmalarına katılan iş makineleri, ikinci heyelanda toprak altında kaldı. Zonguldak Valisi'nden açıklama geldi.
10.12.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bakan Yerlikaya'yı ziyaret etti
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bakan Yerlikaya'yı ziyaret etti TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret ederek, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle geçmiş olsun dileğinde bulundu.
1.10.2023 Gündem
Kırklareli'deki selde kayıp 6'ncı kişinin de cansız bedeni bulundu
Kırklareli'deki selde kayıp 6'ncı kişinin de cansız bedeni bulundu Kırklareli'nin İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişi yaşamanı yitirmişti. Kayıp olan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşılırken yürek yakan yeni detay da ortaya çıktı.
7.09.2023 Gündem
Son dakika... Kırklareli'den bir acı haber daha! 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Son dakika... Kırklareli'den bir acı haber daha! 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde Sisli Vadisi' de bulunan bungalov otellerin yer aldığı bölgede 1 kişinin daha cesedi bulundu. Böylece hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi. Kayıp 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
6.09.2023 Gündem
AFAD'dan Çanakkale yangınına ilişkin açıklama
AFAD'dan Çanakkale yangınına ilişkin açıklama AFAD Çanakkale'nin Damyeri ilçesi mevkisinde çıkan ve sabah saat 11.05'te kontrol altına alınan orman yangınına ilişin açıklama yaptı.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale’de yangın 1500 hektarda sıkıştırıldı: 30 yıllık elektrik direği ormanı yaktı
Çanakkale’de yangın 1500 hektarda sıkıştırıldı: 30 yıllık elektrik direği ormanı yaktı Çanakkale’de Damyeri köyünde başlayan, 1500 hektarlık alana yayılan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü, Milliyet’e elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi.
24.08.2023 Gündem
Son dakika! Çanakkale'de orman yangını: Köyler boşaltıldı
Son dakika! Çanakkale'de orman yangını: Köyler boşaltıldı Çanakkale merkeze bağlı Kayadere köyü yakınlarında başlayan orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Bakan Yumaklı yangınla ilgili son durumu aktardı.
23.08.2023 Gündem
Kemer'deki orman yangınıyla ilgili Bakan Ersoy'dan açıklama
Kemer'deki orman yangınıyla ilgili Bakan Ersoy'dan açıklama Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kemer ilçesinde İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ile birlikte yangının son durumu hakkında bilgi verdi.
25.07.2023 Haberler
Antalya Kemer’deki orman yangınına havadan müdahale
Antalya Kemer’deki orman yangınına havadan müdahale Antalya'nın Kemer ilçesindeki ormanlık alanda akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden yangına, sabahın ilk ışıklarıyla 10 uçak ve 22 helikopterin katılımıyla havadan müdahale başladı.
25.07.2023 Haberler
Kemer'deki orman yangınıyla ilgili Bakan Ersoy'dan açıklama
Kemer'deki orman yangınıyla ilgili Bakan Ersoy'dan açıklama Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kemer ilçesinde İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ile birlikte yangının son durumu hakkında bilgi verdi.
25.07.2023 Gündem
Peş peşe orman yangını haberleri! Evler yandı, vatandaşlar tahliye ediliyor
Peş peşe orman yangını haberleri! Evler yandı, vatandaşlar tahliye ediliyor Yangın haberleri peş peşe geliyor. Antalya'nın turistik ilçesi Kemer'de akşam saatlerinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. Çok sayıda ekip söndürme çalışmalarına katılırken, Kemer Devlet Hastanesi ile çevredeki yerleşim yerleri tedbir amaçlı tahliye edildi. Öte yandan Manisa ve Kahramanmaraş'taki orman yangınlarına da havadan ve karadan müdahale sürüyor.
25.07.2023 Gündem
Son dakika: 3 ilde orman yangını! Vatandaşlar tahliye edildi, gözaltılar var
Son dakika: 3 ilde orman yangını! Vatandaşlar tahliye edildi, gözaltılar var Hatay’ın Belen ilçesinde çıkan orman yangını saatlerdir sürerken, Çanakkale ve Muğla'dan da korkutan haberler geliyor. Adalet Bakanı Tunç da yangınlardaki soruşturmalara ilişkin son bilgileri aktardı.
17.07.2023 Gündem
Son dakika: Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları! Peş peşe flaş açıklamalar...
Son dakika: Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları! Peş peşe flaş açıklamalar... Türkiye sıcak havanın etkisinde. Sıcak hava beraberinde orman yangını haberlerini de getirdi. Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınıyla mücadele sürüyor. Hatay'a giden Bakan Yumaklı ve Bakan Yerlikaya yangında son durumu açıkladı.
17.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Münir Karaloğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.