Munzur Nehri

Munzur Nehri

Son dakika Munzur Nehri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Munzur Nehri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Munzur Nehri haber sayfamızda...

Munzur Nehri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 76 munzur nehri haberi bulunmuştur.
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri kızlarına vermek istiyor. M harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Munzur Çayı'na uçan otomobildeki 3 genç aranıyor!
Munzur Çayı'na uçan otomobildeki 3 genç aranıyor! Tunceli’de Munzur Çayı'na düşen otomobildeki 3 kişiyi arama çalışmaları, debinin yüksekliği nedeniyle zor şartlarda sürdürülüyor.
22.04.2023 Gündem
Bagaj kapağının çarpmasıyla Munzur'a düşen çoban davasında, sürücülere hapis cezası
Bagaj kapağının çarpmasıyla Munzur'a düşen çoban davasında, sürücülere hapis cezası Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, 3 yıl önce hareket halindeki yolcu otobüsünün açılan bagaj kapağının çarpması sonucu Munzur Nehri'ne düşerek, hayatını kaybeden Engin Eroğlu (28) ile ilgili davanın karar duruşması görüldü. Duruşmada, otobüsün 2 şoförüne ‘Bilinçli taksir’ ile ölüme sebebiyet vermeden 4 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verildi. Sanıkların avukatının itirazı üzerine karar, itiraz yolu açık olmak üzere istinafa gitti.
14.10.2022 Gündem
Rafting heyecanı
Rafting heyecanı Elazığ Kaya Karakaya Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri, yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde Tunceli’nin doğal güzelliklerini gördükten sonra Munzur Nehri’nde rafting yaptı.
13.06.2022 Cadde
Kendi soyadından esinlendi! 800 lira ile 81 ili gezdi
Kendi soyadından esinlendi! 800 lira ile 81 ili gezdi Kadir Gezmiş (24), pandemi sürecinde soyadından esinlenip, sırt çantasını alıp, 800 TL’lik bütçeyle, 81 ili otostop çekerek gezdi. Gittiği illerin en güzel yerlerinde çadır kurup doğayla iç içe yaşayan Kadir Gezgin, son durağı Tunceli'de de Munzur Vadisi Milli Parkı'nda kurduğu çadırında teknolojiden uzak zaman geçirdi.
14.07.2021 Haberler
Ege, Akdeniz değil! Tunceli plajları
Ege, Akdeniz değil! Tunceli plajları Yıllarca Akdeniz ve Ege sahillerindeki tatil beldelerine giderek denizin keyfini çıkaran yerli ve yabancı turistler, artık Tunceli sahillerini tercih ediyor. Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Tunceli'de vatandaşlar, serinlemek için Munzur Nehri'ne akın etti.
12.07.2021 Gündem
Munzur Vadisi beyaza büründü; kartpostallık görüntüler oluştu
Munzur Vadisi beyaza büründü; kartpostallık görüntüler oluştu Tunceli'de doğal güzelliği, endemik türleri ve yaban hayatı açışından zenginliğiyle bilinen Munzur Vadisi Milli Parkı, kar yağışının ardından beyaza büründü. Beyaz örtüyle kaplanan dağlar arasından geçen Munzur Nehri ve meşe ağaçları ise kartpostallık görüntüler oluşturdu.
19.01.2021 Tatil
Munzur Nehri'nde su samurları kameraya yansıdı
Munzur Nehri'nde su samurları kameraya yansıdı Tunceli'deki Munzur Nehri'nde birlikte, Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği'nin (IUCN) nesli tükenmek üzere olan hayvanlar kategorisinde yer alan iki su samuru, kameraya yansıdı.
29.10.2020 Haberler
Tunceli'de kayıp 2 kardeş havadan ve karadan aranıyor!
Tunceli'de kayıp 2 kardeş havadan ve karadan aranıyor! Tunceli’de pazar günü pikniğe gittikleri Munzur Vadisi Milli Park bölgesindeki Venk Köyü yakınlarında kaybolan Bozkurt (45) ve Mehmet Aydemir (37) kardeşleri arama çalışmaları, helikopter ve dron desteğiyle sürdürülüyor.
16.09.2020 Gündem
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in eşi görüntüleri paylaştı
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in eşi görüntüleri paylaştı Tunceli'deki Munzur Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36)'in cansız bedeni 44. gün sonunda bulunmuştu. Şehit andarma Uzman Çavuş'un eşi Gülnur Güneş, Twitter hesabından eşinin saz çaldığı bir videosuna "Hep mi güzel insanlar önce gider" notunu eklediği görüldü.
30.04.2020 Haberler
Şehit eşinden duygulandıran paylaşım: 'Hep mi güzel insanlar önce gider'
Şehit eşinden duygulandıran paylaşım: 'Hep mi güzel insanlar önce gider' Tunceli'deki Munzur Nehri'nde eğitim amaçlı içinde bulunduğu botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36)'in cansız bedeni 44. gün sonunda bulunmuştu. Şehit askerin eşi Gülnur Güneş, Twitter hesabından eşinin saz çaldığı bir videosuna "Hep mi güzel insanlar önce gider" notunu eklediği görüldü.
30.04.2020 Gündem
44. günde acı haber! Cesedine ulaşıldı...
44. günde acı haber! Cesedine ulaşıldı...  Tunceli'deki Munzur Nehri'nde eğitim amaçlı içinde bulunduğu botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'i arama çalışmalarının 44'üncü gününde cansız bedenine ulaşıldı.
29.04.2020 Gündem
Son dakika... Kayıp uzman çavuşun cenazesine ulaşıldı
Son dakika... Kayıp uzman çavuşun cenazesine ulaşıldı Son dakika....  Tunceli'deki Munzur Nehri'nde eğitim amaçlı içinde bulunduğu botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'i arama çalışmalarının 44'üncü gününde cansız bedenine ulaşıldı.
29.04.2020 Gündem
Uzman Çavuş Güneş ve Gülistan'dan hala iz yok
Uzman Çavuş Güneş ve Gülistan'dan hala iz yok Tunceli’de, 17 Mart'ta Munzur Nehri'nde yaptığı eğitim sırasında botun ters dönmesi sonucu akıntıya kapılıp, kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36) ile Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun (21) bulunması için arama çalışmaları bugün de sürdürüldü. Güneş ve Doku'dan ize yine rastlanılmadı.
15.04.2020 Gündem
Uzman Çavuş Güneş ve Gülistan Doku'dan bugün de iz yok
Uzman Çavuş Güneş ve Gülistan Doku'dan bugün de iz yok Tunceli Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin 17 Mart'ta Munzur Nehri'nde yaptığı eğitim sırasında, botun yan yatması sonucu akıntıya kapılıp kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş ve 5 Ocak tarihinden beri kayıp olan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun bulunması için sürdürülen arama çalışmaları bugün de devam etti. Gün boyu yapılan aramalarda Güneş ve Doku'ya ait bir ize rastlanamadı.
9.04.2020 Gündem
95 gündür kayıp Gülistan ve uzman çavuştan bugün de iz yok!
95 gündür kayıp Gülistan ve uzman çavuştan bugün de iz yok! Tunceli Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin 17 Mart'ta Munzur Nehri'nde yaptığı eğitim sırasında, botun yan yatması sonucu akıntıya kapılıp kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36) ve Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun (21) bulunması için sürdürülen arama çalışmaları devam ederken, bugünkü arama çalışmalarında da bir sonuç alınamadı.
8.04.2020 Gündem
Gülistan ve uzman çavuş aranırken Esma'nın cesedi bulundu!
Gülistan ve uzman çavuş aranırken Esma'nın cesedi bulundu! Tunceli’de 94 gündür kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku (21) ile Munzur Nehri'nde eğitim yaptıkları sırada akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in bulunması için arama çalışmaların sürdüren ekipler, bugün Uzunçayır Barajı Gölü'nde 21 Mart'tan beri kayıp olan Esma Kılıçarslan'ın (27) cansız bedenini buldu.
7.04.2020 Gündem
Son dakika... Tunceli Munzur Nehri'nde cansız beden bulundu
Son dakika... Tunceli Munzur Nehri'nde cansız beden bulundu Gelen bir son dakika haberine göre, Tunceli'de Munzur Nehri'nin aktığı Uzunçayır baraj gölünde güvenlik güçlerince 1 cansız beden bulundu. Ekipler cesedi sudan çıkarmak için çalışma başlattı. Tunceli'de Gülistan Doku 5 Ocak'tan beri, Doku'yu arama çalışmalarında kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36)'den ise 17 Mart'tan beri Munzur Nehri'nde aranıyordu
7.04.2020 Gündem
Munzur Nehri'nde kaybolan uzman çavuşu arama çalışmaları 8'inci günde
Munzur Nehri'nde kaybolan uzman çavuşu arama çalışmaları 8'inci günde Tunceli'de, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin Munzur Nehri'ndeki eğitimi sırasında botun yan yatması sonucu akıntıya kapılıp kaybolan Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in (36) bulunması için arama çalışmaları 8'inci günde de sürdü. Milli Savunma Bakanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sualtı arama kurtarma timini de arama çalışmalarına katılması için görevlendirildiğini açıkladı.
24.03.2020 Gündem
Munzur Nehri'nde 6 gündür aranan Uzman Çavuş Güneş, FETÖ'cülerle çatışmış!
Munzur Nehri'nde 6 gündür aranan Uzman Çavuş Güneş, FETÖ'cülerle çatışmış! Tunceli’de, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin Munzur Nehri'ndeki eğitimi sırasında botun yan yatması sonucu akıntıya kapılıp kaybolan Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36), 6 gündür arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Uzman Çavuş Güneş'in, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ'cülerle çatışıp yaralandığı ortaya çıktı.
22.03.2020 Gündem
Munzur Nehri'nde kaybolan uzman çavuşun arama çalışmalarında 3'üncü gün
Munzur Nehri'nde kaybolan uzman çavuşun arama çalışmalarında 3'üncü gün Tunceli'de, Munzur Nehri'nde eğitim yapan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin botunun devrilmesi sonucu akıntıya kapılıp, kaybolan Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in (36) bulunması için arama ve kurtarma çalışmaları 3'üncü günde de sürdürüldü.
19.03.2020 Gündem
Son dakika... Tunceli'de eğitim yapan JAK timinin botu devrildi
Son dakika... Tunceli'de eğitim yapan JAK timinin botu devrildi Tunceli'de Munzur Nehri'nde eğitim yapan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin botu devrildi. Suya düşen 4 askerden 3'ü kurtulurken, biri akıntıyla kayboldu. Kayıp askerin bulunması için bölgeye ekip sevk edilirken, çalışma başlatıldı.
17.03.2020 Gündem
Turizmin yeni gözdesi: Tunceli
Turizmin yeni gözdesi: Tunceli Birkaç yıl öncesine kadar terör olayları ile gündeme gelen Tunceli,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri  Bakanı Süleyman Soylu’nun desteği, güvenlik güçlerinin terörle mücadeledeki başarısıyla huzura kavuştu.
7.10.2019 Gündem
Huzur şehri Tunceli
Huzur şehri Tunceli Birkaç yıl öncesine kadar terör olayları ile gündeme gelen Tunceli, başta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve İçişleri Bakanımızın büyük destekleri, kahraman güvenlik güçlerimizin teröristle mücadelede başarılı operasyonları ile Huzur Şehri oldu.
6.10.2019 Gündem
Tunceli'de 'altın dönem'... Artık turizm, spor ve tatil zamanı
Tunceli'de 'altın dönem'... Artık turizm, spor ve tatil zamanı Tunceli, Vali Tuncay Sonel'in yaptığı çalışmalar ve güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla büyük değişim yaşadı. Terörün bitme noktasına geldiği, 'altın dönemi'ne giren kent, turizm, spor ve tatil şehri haline geldi.
10.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Munzur Nehri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.