Murat Cevahir

Murat Cevahir

Son dakika Murat Cevahir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Murat Cevahir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Murat Cevahir haber sayfamızda...

Murat Cevahir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 434 murat cevahir haberi bulunmuştur.
Murat Cevahir yeni motosikletiyle görüntülendi
Murat Cevahir yeni motosikletiyle görüntülendi Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Murat Cevahir, önceki gün yeni motosikletiyle objektiflere takıldı.
6.11.2022 Cadde
Çeşme'de tatilin tadını çıkaran ünlü isimlerin deniz eğlencesi
Çeşme'de tatilin tadını çıkaran ünlü isimlerin deniz eğlencesi Havaların ısınmasıyla ünlü isimler de tatil sezonunu açtı. Magazin dünyasının tanınmış simaları Bodrum ve Çeşme sahillerine akın etti. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlülerden oyuncu Özgür Ozan ve iş insanı Murat Cevahir, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Ozan, oğlu Ali Demir ile jet-skiye binerken; Murat Cevahir de arkadaşlarıyla buluştu. Muza binen Cevahir ve arkadaşlarının keyifli anları böyle görüntülendi. İşte ünlü isimlerin tatilinden kesitler...
5.08.2022 Cadde
Murat Cevahir'den trafiğe motosikletli çözüm
Murat Cevahir'den trafiğe motosikletli çözüm Murat Cevahir, önceki gün bir AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü iş insanı, yaz aylarının vazgeçilmezi Bodrum'da tatil yapıp geldiğini ve hafta başından beri yoğun bir iş temposunda çalıştığını söyledi.
27.07.2022 Cadde
Amaya İstanbul açıldı
Amaya İstanbul açıldı Amaya İstanbul, Etiler’de kapılarını açtı.
20.06.2022 Cadde
Eminönü hatırası
Eminönü hatırası Murat Cevahir, kız arkadaşı Çilem Nur Demiralp ile Eminönü turuna çıktı.
31.01.2022 Cadde
Hasret giderdiler
Hasret giderdiler Murat Cevahir, önceki gün yurt dışından geldi ve ayağının tozuyla Bebek Otel By The Stay’e gitti.
11.01.2022 Cadde
Kutlamalar devam ediyor
Kutlamalar devam ediyor Ceylan Tecimer, Beverly Hills’teki evinde İstanbul’dan gelen dostlarını ağırladı.
25.05.2021 Cadde
İş insanını kaçırmışlardı! 'Hepimizin o evde öleceğimizi düşünüyordum'
İş insanını kaçırmışlardı! 'Hepimizin o evde öleceğimizi düşünüyordum' İstanbul’da iş insanı Veysi Ekin’in kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından kaçırılması ve işkence edilmesi davasında mahkeme sanıkları 23 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Veysi Ekin’in evinde rehin tutulduğu sanıklardan Emine Yolcu yaptığı son savunmasında, “Olayı ben ihbar ettim. Müştekiden 1 kuruş bile istemedim. Hepimizin o evde öleceğini düşünüyordum” dedi.
22.04.2021 Haberler
İş insanını kaçırmışlardı! 'Hepimizin o evde öleceğimizi düşünüyordum'
İş insanını kaçırmışlardı! 'Hepimizin o evde öleceğimizi düşünüyordum' İstanbul’da iş insanı Veysi Ekin’in kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından kaçırılması ve işkence edilmesi davasında mahkeme sanıkları 23 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Veysi Ekin’in evinde rehin tutulduğu sanıklardan Emine Yolcu yaptığı son savunmasında, “Olayı ben ihbar ettim. Müştekiden 1 kuruş bile istemedim. Hepimizin o evde öleceğini düşünüyordum” dedi.
22.04.2021 Gündem
Sürpriz yakında!
Sürpriz yakında! Feyza Çıpa, Murat Cevahir ve arkadaşlarıyla Bebek’teydi.
1.04.2021 Cadde
Murat Cevahir dostlarıyla bir araya geldi
Murat Cevahir dostlarıyla bir araya geldi İş insanı Murat Cevahir, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
29.09.2020 Cadde
Deniz Akkaya kimdir, kaç yaşında? Selin Ciğerci'ye ne dedi?
Deniz Akkaya kimdir, kaç yaşında? Selin Ciğerci'ye ne dedi? Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci bir televizyon programında tartışma yaşadı. İkilinin tartışması sosyal medyada epey bir konuşulurken Deniz Akkaya hhakındaki bilgiler ve Selin Ciğerci'ye ne söylediği araştırmaya başlandı. İşte detaylar...
17.09.2020 Cadde
Murat Cevahir'den tatil öncesi alışveriş
Murat Cevahir'den tatil öncesi alışveriş İş insanı Murat Cevahir, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
28.08.2020 Cadde
Murat Cevahir'in spor şıklığı
Murat Cevahir'in spor şıklığı İş dünyasının tanınan isimlerinden Murat Cevahir, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
19.08.2020 Cadde
Murat Cevahir sıcak havaya dayanamadı
Murat Cevahir sıcak havaya dayanamadı İş insanı Murat Cevahir, önceki gün Çeşme'de görüntülendi.
29.07.2020 Cadde
Babasının seslendiği isimle iş yaşamında
Babasının seslendiği isimle iş yaşamında Emniyet teşkilatından emekli olduktan sonra, 4 yıl önce “Çalışmak, üretmek lazım” diye yola çıkan İftade Duman, Alaçatı’da ‘İftik Takı’ adlı bir işyeri açtı...
24.07.2020 Ege
Keyifler yerinde
Keyifler yerinde Murat Cevahir, önceki gün dostu Ali Hacısüleymanoğlu ile buluştu.
26.06.2020 Cadde
Onlar erdi muradına...
Onlar erdi muradına... Gazeteci-yazar Ufuk Özcan ile Türk Hava Yolları’nda kabin amiri Özlem Tunçakad, önceki gün Sarıyer Evlendirme Dairesi’nde dünya evine girdi.
18.06.2020 Cadde
‘Arkadaşlarım’
‘Arkadaşlarım’ İş dünyasının sevilen isimlerinden Murat Cevahir, geride bıraktığımız gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.
12.06.2020 Cadde
Bir ayağı Amerika’da
Bir ayağı Amerika’da Murat Cevahir, alışveriş merkezinde görüntülendi.
9.02.2020 Cadde
‘Güzelliğin Miras’ı Nişantaşı’nda
‘Güzelliğin Miras’ı Nişantaşı’nda Yasemin Miras Beauty Salon; Şişli’den sonra ikinci şubesini Nişantaşı’nda açtı.
13.11.2019 Cadde
Birinci güzel Ukrayna’dan
Birinci güzel Ukrayna’dan Miss Fashion TV 2019 dünya güzellik ve mankenlik yarışması, Kıbrıs Girne Rocks Hotel’de 40 ülkeden güzelin katılımıyla yapıldı.
8.10.2019 Cadde
Kıyasıya mücadele
Kıyasıya mücadele Jolly Tur sponsorluğundaki bu yıl ilki düzenlenen tavla turnuvası, önceki gün Mavi Suite Otel’de gerçekleşti.
17.07.2019 Cadde
Murat Cevahir tatil rotasını çizdi
Murat Cevahir tatil rotasını çizdi İş adamı Murat Cevahir, geçtiğimiz gün sevgilisi Gizem Arabacıoğlu ile birlikte Vadistanbul'da görüntülendi.
8.07.2019 Cadde
Alışveriş turu
Alışveriş turu İş insanı Murat Cevahir, sevgilisi Gizem Arabacıoğlu ile birlikte geldiği İstinyePark'da objektiflere yansıdı.
26.05.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Murat Cevahir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.