Murat Evgin

Murat Evgin

Son dakika Murat Evgin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Murat Evgin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Murat Evgin haber sayfamızda...

Murat Evgin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 344 murat evgin haberi bulunmuştur.
İstanbul’a davet etti
İstanbul’a davet etti Miami, New York, Los Angeles, Washington DC’de verdiği konserler dolayısıyla bir süredir ABD’de olan Murat Evgin, Los Angeles’da dünyaca ünlü film müziği bestecisi A. R. Rahman ile karşılaştı.
12.02.2024 Cadde
'Sezen Aksu konserindeki bu çocuk büyüdü!'
'Sezen Aksu konserindeki bu çocuk büyüdü!' Usta sanatçı Erol Evgin'in kendisi gibi müzisyen olan oğlu Murat Evgin, yıllar önce 'Minik Serçe' lakaplı şarkıcı Sezen Aksu ile ile çekilen fotoğrafını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.
25.11.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Mısır güzeli Demi Rose, Mısır gezisine devam ediyor...
31.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Evinde yangın çıktı Cansu Dere’nin evinde önceki akşam yangın çıktı...
27.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kutlama gecesi NG Kütahya Seramik, yeni yıla merhaba partisini Sapanca’daki NG Enjoy Otel’inde gerçekleştirdi...
28.12.2022 Cadde
Murat Evgin klibinde kuklasını oynattı
Murat Evgin klibinde kuklasını oynattı Usta sanatçı Erol Evgin'in oğlu, söz yazarı ve besteci Murat Evgin, geçtiğimiz hafta yayımladığı 'Feliz Navidad a Todos - Hepinize Mutlu Noeller' isimli İspanyolca yeni yıl şarkısını kliplendirdi.
27.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Servet değerinde konser Beyonce, dört yıl sonra ilk konserini vermeye hazırlanıyor...
26.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Elleri kırılsın’ Deniz Seki, Bahşehir Gölet Parkı’nda bulunan Gazino Bahçeşehir’de sahne aldı...
28.11.2022 Cadde
Murat Evgin doğum gününü sahnede kutladı
Murat Evgin doğum gününü sahnede kutladı Söz yazarı ve besteci Murat Evgin, geçtiğimiz akşam Kanyon AVM'de bir mekanda sahne aldı. Aynı gün doğum günü (5 Kasım 1977) olan şarkıcı, yeni yaşını da sahnede kutladı.
7.11.2022 Cadde
Anlamlı destek
Anlamlı destek Ünlü isimler, 6 Ekim Dünya Cerebral Palsy Günü’nde Cerebral Palsy’li çocuklara dikkat çekti.
8.10.2022 Cadde
‘Salla’ dediler
‘Salla’ dediler Şarkılar ve dizi müzikleriyle Latin Amerika’da geniş bir kitleye ulaşan Murat Evgin’in, Trio Chocolate ile düet yaptığı Türkçe-İspanyolca ‘Salla’ isimli single’ı bugün müzikseverlerle buluştu.
27.07.2022 Cadde
Murat Evgin'den Sofya'da anlamlı konser
Murat Evgin'den Sofya'da anlamlı konser Söz yazarı ve besteci Murat Evgin, önceki gün Bulgaristan'ın başkenti Sofya’da düzenlenen, müziklerini yaptığı 'Mustafa Kemal'in Sofya Yılları 1913-1915' isimli belgeselin galasına katıldı.
23.05.2022 Cadde
Anlamlı konser
Anlamlı konser  Murat Evgin, müziklerini yaptığı ‘Mustafa Kemal’in Sofya Yılları 1913-1915’ belgeselinin Sofya’daki galasına katıldı.
23.05.2022 Cadde
Evgin ve Meyra’dan  annelere armağan
Evgin ve Meyra’dan annelere armağan Murat Evgin, ‘Canım Annem’ isimli yeni şarkısında Meyra’yla düet yaptı.
9.05.2022 Cadde
Anlamlı ziyaret
Anlamlı ziyaret Murat Evgin, 50’nci yılını kutlayan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nı ziyaret etti.
13.04.2022 Cadde
'Yakında Mustafa Keser'le kapışacaksın'
'Yakında Mustafa Keser'le kapışacaksın' Türk pop müziğinin duayen isimlerinden Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin, TRT Müzik ekranlarında yayınlanan 'İpek Yolu' programına konuk oldu. 44 yaşındaki müzisyen, çekimler sırasında sunucu İpek Açar'a esprisi dikkat çekti.
23.03.2022 Cadde
Bugün yayınlandı
Bugün yayınlandı Murat Evgin, Yasemin Uludoğan ve Mertol Şalt’tan oluşan Ege Kafası ile düet yaptığı yeni single’ı ‘Seninle Yıllanmak İstiyorum’ bugün müzikseverlerle buluştu.
7.02.2022 Cadde
Erol Evgin'in ağabeyi son yolculuğuna uğurlandı
Erol Evgin'in ağabeyi son yolculuğuna uğurlandı Erol Evgin'in 89 yaşındaki ağabeyi Arif Hikmet Evgin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Arif Hikmet Evgin, sevenleri ve yakınları tarafından kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
4.02.2022 Cadde
İspanya çıkarması
İspanya çıkarması İspanya’da üç gün üst üste konser veren Murat Evgin, işlerinden arta kalan zamanda Pamplona ve Madrid’in tarihi-turistik yerlerini dolaştı.
28.09.2021 Cadde
Üç kuşak aynı sahnede
Üç kuşak aynı sahnede Erol Evgin, Kerki Solfej’in düzenlediği yaz turnesi kapsamında Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesinde izleyici karşısına çıktı.
23.03.2022 Cadde
Türk pop müziğinin efsane isimleri aynı teknede
Türk pop müziğinin efsane isimleri aynı teknede Usta sanatçı Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin, çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Efsane isimlerin yer aldığı kare büyük ilgi gördü.
23.05.2022 Cadde
Erol Evgin’den mektubunuz var
Erol Evgin’den mektubunuz var Erol Evgin’in, ‘Sevdiklerim’ isimli yeni albümünün dördüncü klibi ‘Mektup’ isimli şarkıya çekildi. Video, bugün müzikseverlerle buluşuyor.
28.05.2021 Cadde
Murat Evgin: Çocukluğumdan Şener ağabey ile bir anı
Murat Evgin: Çocukluğumdan Şener ağabey ile bir anı Müzisyen Murat Evgin, Türk sinemasının efsane isimlerinden Şener Şen ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafını, "Çocukluğumdan Şener ağabey ile bir anı... O sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı yeteneklerinden biri..." sözleriyle paylaştı.
14.05.2021 Cadde
Anlamlı destek!
Anlamlı destek! Tugay Tanülkü, Mesut Akusta, Yurdaer Okur, Merve Sevi ve Murat Evgin’in aralarında yer aldığı 14 ünlü, Engelliler Haftası için şiir okudu.
12.05.2021 Cadde
Meksika’yı fethetti
Meksika’yı fethetti Murat Evgin, ‘Yaralı Kuşlar’ ve ‘Elif’ dizi müzikleriyle Meksika’nın köklü gazetelerinden Crónica’ya haber oldu
20.04.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Murat Evgin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.