Murat Saygı

Murat Saygı

Son dakika Murat Saygı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Murat Saygı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Murat Saygı haber sayfamızda...

Murat Saygı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.398 murat saygı haberi bulunmuştur.
‘Pandemide televizyon izleme oranları arttı
‘Pandemide televizyon izleme oranları arttı Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, “Pandemi sürecinde herkesin eve kapanması ile televizyon izleme oranları arttı. Televizyona günde 4 - 4.5 saat vakit ayrılıyor. Ana kanalların sabit bir izleyici kitlesi var. Özellikle çalışmayan ev hanımları gündüz saatlerinde, gece de tüm aile birlikte televizyon izliyor” dedi.
24.10.2021 Ekonomi
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Global Marketıng Summit 2021 zirvesine katıldı
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Global Marketıng Summit 2021 zirvesine katıldı Bu sene 19 -22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Global Marketing Summit 2021 zirvesinde Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı “Değişen Tüketici Alışkanlıkları ve Medya Sektörü” isimli panelin konuşmacıları arasında yer aldı.
22.10.2021 Vitrin
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı Global Marketing Summit 2021 zirvesine katıldı
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı Global Marketing Summit 2021 zirvesine katıldı Bu sene 19 -22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Global Marketing Summit 2021 zirvesinde Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı “Değişen Tüketici Alışkanlıkları ve Medya Sektörü” isimli panelin konuşmacıları arasında yer aldı.
22.10.2021 Ekonomi
Başrol sensin!
Başrol sensin! Kanal D, yeni yayın dönemine önceki akşam Kuruçeşme Açıkhava’da düzenlediği lansman ile başladı. Geceye Kanal D yapımlarının oyuncu ve ekiplerinin yanı sıra sinema, tiyatro, müzik, televizyon ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri katıldı
13.09.2021 Cadde
Dünyaya açılıyor
Dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünyayla buluşma fırsatı veriyor
9.07.2021 Cadde
Türk yapımcılar Dramax ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar Dramax ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor. Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı, "Türkiye’den yapımcı ve televizyon yöneticileri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Onlardan da içerik almaya başladık" dedi.
8.07.2021 Cadde
Karacaoğlu ‘En Etkin 50 CHRO’ listesinde
Karacaoğlu ‘En Etkin 50 CHRO’ listesinde Demirören Medya’nın son dönemde insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmaları ödüllendirildi. Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” listesinde yer aldı.
2.06.2021 Ekonomi
Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’ listesinde
Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’ listesinde Demirören Medya’nın son dönemde insan kaynakları alanında yaptığı başarılı çalışmalar ödüllendirildi. Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” listesine girerek Türkiye’nin en başarılı 50 yöneticisi arasında gösterildi.
1.06.2021 Ekonomi
İstanbul’da tenis zamanı
İstanbul’da tenis zamanı Roland Garros öncesi tenis dünyasının gözünü çevireceği toprak kort turnuvası TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul 19 Nisan’da başlayacak. Zorlu maçlar D Smart ve Sports TV’den yayınlanacak.
17.04.2021 Tenis
TEB BNP Paribas İstanbul Turnuvası için geri sayım
TEB BNP Paribas İstanbul Turnuvası için geri sayım TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul turnuvasının basın toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, "Bu turnuvalar sayesinde Türkiye'nin her noktasında yeteneklerini sergileyen çocuklarımızın, böylesi bir tenis merkezine gelip şampiyonluk yaşayabileceği konusunda umudu yeşeriyor" dedi.
16.04.2021 Tenis
Diziler Dramax ile dünyaya açılıyor
Diziler Dramax ile dünyaya açılıyor Güçlü, zengin ve renkli içeriğiyle Dramax, Türk yapımlarını İspanyolca ve Arapça dublaj seçeneğiyle dünyanın dört bir yanından kullanıcılarla buluşturuyor.
15.04.2021 Cadde
Dramax ile Türk yapımları dünyaya bağlanıyor
Dramax ile Türk yapımları dünyaya bağlanıyor Ünü sınırları aşarak dünya dizi sektöründe önemli bir yer edinen Türk yapımları, şimdi yeni nesil dijital platform Dramax ile tüm dünyaya ulaşıyor. Güçlü, zengin ve renkli içeriğiyle Dramax, Türk yapımlarını İspanyolca ve Arapça dublaj seçeneğiyle dünyanın dört bir yanından kullanıcılarla buluşturuyor.
14.04.2021 Kültür Sanat
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor Dünya dizi sektöründe önemli bir paya sahip Türk yapımları, artık yeni nesil dijital platform Dramax ile tüm dünyada yer alacak. Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı, "Dramax, ülkemize sağlayacağı ekonomik katkıların yanı sıra Türk kültürünün, coğrafyasının, gelenek ve göreneklerinin, turizminin tanıtıldığı en kuvvetli platform olacak" dedi
14.04.2021 Haberler
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor Dünya dizi sektöründe önemli bir paya sahip Türk yapımları, artık yeni nesil dijital platform Dramax ile tüm dünyada yer alacak. Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı, "Dramax, ülkemize sağlayacağı ekonomik katkıların yanı sıra Türk kültürünün, coğrafyasının, gelenek ve göreneklerinin, turizminin tanıtıldığı en kuvvetli platform olacak" dedi
14.04.2021 Cadde
Patricia Tig'den muhteşem geri dönüş!
Patricia Tig'den muhteşem geri dönüş! TEB BNP Paribas Tennis Championship’te esen Bouchard rüzgârı finalde sona erdi, kupa Rumen tenisçi Patricia Tig'e gitti
14.09.2020 Tenis
Tenise müthiş tesis!
Tenise müthiş tesis! Türkiye Tenis Federasyonu İstanbul Tenis Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açıldı. Tüm kortları dünya standartlarında olduğu tesis, teknolojik ve teknik altyapı olarak uluslararası organizasyonların ihtiyaçlarına cevap verebilir nitelikte inşa edildi.
5.09.2020 Tenis
Bakan Kasapoğlu: Ülkemizin mükemmel bir ev sahipliği var
Bakan Kasapoğlu: Ülkemizin mükemmel bir ev sahipliği var Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tenis merkezi açılışında açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, organizasyonları gerçekleştirme adına Türkiye'nin Avrupa'nın en iyi ülkeleri arasında yer aldığını belirtti.
4.09.2020 Diğer
İstanbul'da şölen zamanı
İstanbul'da şölen zamanı TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul ile pandemi arasından sonra ilk organizasyonlarını yapacaklarını belirten TTF Başkanı, “Organizasyon seyircisiz olacak. Tenisseverlerin televizyondan izleyici olarak bizlere katılmalarını istiyoruz” dedi.
4.09.2020 Tenis
Gençlerle buluştu
Gençlerle buluştu Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Demirören Medya’nın medya sponsoru olduğu, üst düzey yönetici araştırma ve değerlendirme kurumu Odgers Berndtson tarafından yürütülen, ‘1 Gün CEO’ projesi kapsamında, genç yeteneklerle buluştu.
8.08.2020 Cadde
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı 'Bir Gün CEO' kapsamında gençlerle buluşacak!
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı 'Bir Gün CEO' kapsamında gençlerle buluşacak! Üst düzey yönetici araştırma ve değerlendirme kurumu Odgers Berndtson tarafından, bugünün ve yarının liderlerinin geleceğe daha etkin hazırlanmalarına destek olan “Bir Gün CEO Programı”nın “televizyonculuk” alanında ki mentörü Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı olacak.
16.07.2020 Ekonomi
Natpe’ye Kanal D damgası
Natpe’ye Kanal D damgası Natpe Miami’de Kanal D rüzgarı esti. Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı ve yönetici direktörü Kerim Emrah Turna fuarda konuşmacı olarak yer aldı
25.01.2020 Cadde
Natpe Miami'ye Kanal D damgası
Natpe Miami'ye Kanal D damgası ABD'nin Miami kentinde gerçekleştirilen, prodüktörler, görsel içerik alımcıları, satışçıları ve dağıtımcıları için yılın ilk ve önemli televizyon fuarı Natpe Miami 2020’de Kanal D rüzgarı esti.
24.01.2020 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik imza! İşte görevden alınan 3 isim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik imza! İşte görevden alınan 3 isim Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan 18 atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararlara göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı İsa Sertkaya ile Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Erdemir görevlerinden alındı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılıklarına Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Mehmet Selim Bağlı atandı.
26.12.2019 Gündem
Kanal İstanbul başlıyor
Kanal İstanbul başlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzdeki haftalarda ihaleyi yapıyoruz ve Kanal İstanbul’a başlıyoruz” dedi. Erdoğan, Kanal İstanbul’un çevreci olduğunu ve Türkiye’ye haklar kazandıracağını söyledi
22.12.2019 Ekonomi
DenizBank İlk Film Yarışması’nın jüri üyeleri belli oldu
DenizBank İlk Film Yarışması’nın jüri üyeleri belli oldu Bu yıl TÜRSAK iş birliği ile dördüncüsü düzenlenen ‘DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nın “İlk Film” bölümünü değerlendirecek sinemada söz sahibi güçlü isimlerden oluşan jürisi belli oldu.
19.11.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Murat Saygı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.