Murat Yeni

Murat Yeni

Son dakika murat yeni haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan murat yeni gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan murat yeni haber sayfamızda...

Murat Yeni

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.931 murat yeni haberi bulunmuştur.
Masterchef Murat Özdemir'in yeni işi
Masterchef Murat Özdemir'in yeni işi 'MasterChef Türkiye'nin 2018 yılında yayınlanan ilk sezonunda mücadele eden Murat Özdemir, şeflerin uyarılarını dikkate almaması, hem takım arkadaşları hem de rakipleriyle yaşadığı gerginlikler nedeniyle yarışmadan diskalifiye olmuştu. Daha sonra papağana yaptığı işkence görüntüleri tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Özdemir, Bolu'da ortaya çıktı.
14.09.2022 Cadde
Yayaya çarpan sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi!
Yayaya çarpan sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi! İstanbul Esenyurt'ta, yabancı uyruklu sürücü, hafif ticari aracıyla yayaya çarptı. Olay yerinden kaçmaya çalıştığı iddia edilen sürücü, yakın bir sokakta 3 otomobile çarparak ortalığı savaş alanına çevirdi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
26.05.2022 Haberler
Yayaya çarpan sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi!
Yayaya çarpan sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi! İstanbul Esenyurt'ta, yabancı uyruklu sürücü, hafif ticari aracıyla yayaya çarptı. Olay yerinden kaçmaya çalıştığı iddia edilen sürücü, yakın bir sokakta 3 otomobile çarparak ortalığı savaş alanına çevirdi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
26.05.2022 Gündem
Süper Lig'e yükselecek İzmir ekibinin kasası dolacak
Süper Lig'e yükselecek İzmir ekibinin kasası dolacak TFF 1'inci Lig'den Süper Lig'e yükselecek 3'üncü ve son takımın belli olacağı Play-Off finalinde mutlu sona ulaşacak İzmir ekibi, sportif başarının yanı sıra büyük bir gelirin de sahibi olacak.
24.05.2021 Süper Lig
Son dakika: FETÖ’nün ‘Maceracısı’ Murat Yeni hakkında flaş karar!
Son dakika: FETÖ’nün ‘Maceracısı’ Murat Yeni hakkında flaş karar! FETÖ’nün kapatılan Samanyolu televizyonunda "Maceracı" adlı programı sunan Murat Yeni’nin "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılandığı mahkemede heyet kararını açıkladı. Örgüt üyesi olduğu sabit görülen Murat Yeni, toplamda 8 yıl 1 ay 15 gün hapse mahkum edildi.
24.09.2020 Gündem
FETÖ'nün ünlü isimleri de hesap verdi!
FETÖ'nün ünlü isimleri de hesap verdi! Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) yargısal darbeye teşebbüs girişimi olarak kabul edilen 17-25 Aralık süreci ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmalarla mahkemelerde yapılan yargılamalarda birçok ünlü isim de sanık veya şüpheli olarak yer aldı.
13.07.2020 Gündem
Yeni Malatyaspor - Atiker Konyaspor: 1-1
Yeni Malatyaspor - Atiker Konyaspor: 1-1 Süper Lig'de günün ilk maçında BtcTurk Yeni Malatyaspor kendi evinde İttifak Holding Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. İki kırmızı kartın çıktığı maçta taraflar maçı 10'ar kişi tamamladı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Altınordu'da ayrılık! Deniz'in sözleşmesi feshedildi
Altınordu'da ayrılık! Deniz'in sözleşmesi feshedildi İzmir ekibinde gurbetçi stoperin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
1.07.2020 1.Lig
Talha Uğurluel’le ilgili karar çıktı
Talha Uğurluel’le ilgili karar çıktı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan tarihçi yazar Talha Uğurluel'in oy çokluğuyla tahliyesine karar verildi.
25.04.2019 Gündem
"Maceracı" programının sunucusu tahliye edildi!
"Maceracı" programının sunucusu tahliye edildi! Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ ) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan, kapatılan Samanyolu televizyonunda "Maceracı" isimli programı sunan Murat Yeni'nin ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçundan yargılandığı davada tahliyesine hükmedildi.
11.04.2019 Gündem
Son dakika: FETÖ'cü 'Maceracı' Murat Yeni'nin yargılandığı davada flaş gelişme!
Son dakika: FETÖ'cü 'Maceracı' Murat Yeni'nin yargılandığı davada flaş gelişme! Erzincan'da FETÖ/PDY'ye ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan ve kapatılan Samanyolu televizyonunda "Maceracı" isimli programı sunan Murat Yeni hakkındaki dava dosyasının İstanbul'a gönderilmesine karar verildi.
8.02.2019 Gündem
FETÖ'cü 'Maceracı' için istenen ceza belli oldu!
FETÖ'cü 'Maceracı' için istenen ceza belli oldu! Erzincan'da, Fetullahçı Terör  Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma çerçevesinde  tutuklanan ve kapatılan Samanyolu televizyonunda "Maceracı" adlı programı sunan  Murat Yeni hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15  yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
1.02.2019 Gündem
Tarihçi Uğurluel’e FETÖ tutuklaması
Tarihçi Uğurluel’e FETÖ tutuklaması Erzincan Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma çerçevesinde tarihçi yazar Talha Uğurluel İstanbul’daki evinde gözaltına alındı.
11.12.2018 Gündem
‘FETÖ bizi vitrin olarak kullandı’
‘FETÖ bizi vitrin olarak kullandı’ FETÖ’nün medya yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 21 Kasım 2018’de İstanbul’da gözaltına alınan ve Erzincan’a getirilen Murat Yeni’nin “terör örgütü üyesi olmak” suçundan şüpheli sıfatıyla ifadesi alındı. Kapatılan Samanyolu televizyonunda “Maceracı” isimli programı sunan Yeni, örgütün kendilerini vitrin olarak kullandığını anlattı.
4.12.2018 Gündem
Son dakika: İsimlerini tek tek sıraladı ve itiraf etti: Sohbetlerimiz...
Son dakika: İsimlerini tek tek sıraladı ve itiraf etti: Sohbetlerimiz... Erzincan'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan, kapatılan Samanyolu televizyonunda "Maceracı" isimli programı sunan Murat Yeni, savcılık ifadesinde örgütün etkinliklerinde kendilerini vitrin olarak kullandığını anlattı.
3.12.2018 Gündem
‘Maceracı’ FETÖ’den tutuklandı
‘Maceracı’ FETÖ’den tutuklandı Erzincan’da, kapatılan Samanyolu televizyonunda ‘Maceracı’ isimli programı sunan Murat Yeni FETÖ’den tutuklandı.
24.11.2018 Gündem
'Maceracı' programının sunucusuna FETÖ'den tutuklama
'Maceracı' programının sunucusuna FETÖ'den tutuklama FETÖ/PDY'nin kapatılan Samanyolu televizyonunda "Maceracı" programını sunan Murat Yeni, örgütün medya yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında tutuklandı
24.11.2018 Gündem
Son dakika... FETÖ kanalında sunuculuk yapan Murat Yeni gözaltına alındı
Son dakika... FETÖ kanalında sunuculuk yapan Murat Yeni gözaltına alındı FETÖ/PDY'nin kapatılan Samanyolu televizyonunda "Maceracı" adlı programı yapan Murat Yeni, FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul'da gözaltına alınıp Erzincan'a getirildi.
22.11.2018 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Aşk Laftan Anlamaz 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk Laftan Anlamaz 30. son bölüm ile yeni gününde ekrana geldi. Show TV ekranında yayınlanan sevilen romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz 30. son bölümde Hayat ve Murat yeni bir başlangıç yapmak için karar aldı. Romantik anların yaşandığı dizi ekrana gelen son bölüm ile büyük beğeni topladı. Peki Aşk Laftan Anlamaz 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
13.02.2017 Gündem
Samsunsporlu futbolcular galibiyete odaklandı
Samsunsporlu futbolcular galibiyete odaklandı Samsunsporlu oyuncu Murat Gürbüzerol, "Büyükşehir Gaziantepspor'u yenerek, 3 puanla Samsun'a dönmek istiyoruz" dedi.
1.07.2020 1.Lig
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi İstanbul'da 12 ilçede 24 ve 25 Kasım günleri bakım ve onarım nedeniyle elektriklerin kesileceği duyuruldu.
21.11.2015 Gündem
Zbs Alfaçelik 2012'de Büyük Hedeflerini Koruyor
Zbs Alfaçelik 2012'de Büyük Hedeflerini Koruyor Hızlı, depreme dayanıklı ve çevreci yapılar üreten Zbs Alfaçelik, 2012 yılında da yeni projelerle Türkiye ve uluslararası arenadaki yürüyüşünü sürdürecek. Zbs Alfaçelik, Irak ve Azerbaycan’da iki yeni proje için görüşmeler yapıyor.
26.12.2011 Konut
Halkalı’nın yanına Kurtköy’ü ekledi
Halkalı’nın yanına Kurtköy’ü ekledi Astera Park projesiyle Halkalı’dan çıkış yapan Genel İnşaat, portföyüne Anadolu yakasında Kurtköy’ü de ekliyor. Şirket, 118 dönümde karma proje gerçekleştirecek
19.04.2011 Ekonomi
Güvenlikçi olarak başladı müdür oldu!
Güvenlikçi olarak başladı müdür oldu! Güvenlik görevlisi olarak başladığı bankada müdürlüğe yükseldi
22.03.2009 Gündem
Doğu, Batı ile buluştu
Doğu, Batı ile buluştu Müzikseverler dün akşam Baba Zula, Orient Expressions, İlhan Erşahin, Mercan Dede, Aynur Doğan ve Ceza gibi isimlerin sahne aldığı "East 2 West" konseri için Açıkhava'ya akın etti
30.07.2005 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Yeni ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.