Murat Yolbulan

Murat Yolbulan

Son dakika murat yolbulan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan murat yolbulan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan murat yolbulan haber sayfamızda...

Murat Yolbulan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36 murat yolbulan haberi bulunmuştur.
Yolbulan: 13 final maçımız var
Yolbulan: 13 final maçımız var Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı Yolbulan: "Yeni hocamızla Trabzon'dan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz"
1.07.2020 Futbol
Kuca Alves Karabükspor'da!
Kuca Alves Karabükspor'da! Kardemir Karabükspor, Portekiz Premier Lig ekiplerinden Estoril forması giyen 25 yaşındaki forvet Kuca Alves Miranda'yı renklerine bağladı.
1.07.2020 Futbol
Tahkim Kurulu'ndan Karabükspor'a ceza indirimi
Tahkim Kurulu'ndan Karabükspor'a ceza indirimi Tahkim Kurulu, Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Murat Yolbulan’a verilen 1 yıl hak mahrumiyeti ve 100 bin TL’lik cezada indirimine gitti.
1.07.2020 Futbol
Bilinçli karta 2 maç, yöneticiye ise 1 yıl ceza!
Bilinçli karta 2 maç, yöneticiye ise 1 yıl ceza! PFDK, Kardemir Karabükspor'a ceza yağdırdı. Ev sahibi olduğu Bursaspor maçında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve kötü tezahürat nedeniyle para cezası ile cezalandırılan Kardemir Karabükspor'da ayrıca, futbolcu Mabiala'ya 2 maç ve yönetici Murat Yolbulan'a 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verildi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
PFDK, G.Saray'a acımadı!
PFDK, G.Saray'a acımadı! PFDK, Galatasaray 4. kez çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Sarı-kırmızılı ekibe tribün kapatma cezası verdi. Galatasaray bu cezasını Gençlerbirliği ile oynayacağı deplasmanda maçında çekecek. Sarı-kırmızılı ekibe ayrılan deplasman tribünü kapalı olurken Galatasaray bu cezayı ilk kez aldı.
30.06.2020 Galatasaray
TFF'den 3 futbolcuya şok!
TFF'den 3 futbolcuya şok! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bilinçli olarak kart görüp oyundan atılan üç isim Karabüksporlu Mabiala, Bursasporlu Josue ve Kayserisporlu İbrahim Dağaşan'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.
1.07.2020 Futbol
G.Saray PFDK'ya sevk edildi!
G.Saray PFDK'ya sevk edildi! Galatasaray kötü ve çirkin tezahürattan, Torku Konyaspor da saha olayları yüzünden PFDK'ya sevk edildi.
30.06.2020 Galatasaray
"Hedefimiz 3 puan ama 1 puan da iyi..."
"Hedefimiz 3 puan ama 1 puan da iyi..." Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı Murat Yolbulan, pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Torku Konyaspor maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.
1.07.2020 Futbol
Klopp'un sözleri olay oldu: 'Sana mı kaldı Kloop'
Klopp'un sözleri olay oldu: 'Sana mı kaldı Kloop' Alman hocanın, Galatasaray’ı 4-0 yendikleri maç sonrası “Başkanım Türk mantalitesinde olsa buralara gelemezdim” açıklaması yankı buldu. Bu sözleri Bugün'e yorumlayan Süper Lig yöneticileri 2’ye bölündü. “Yüzde yüz haklı” diyen de oldu, “Saygısızlık yaptı” diyen de...
1.07.2020 Futbol
Karabükspor'da 3 imza birden
Karabükspor'da 3 imza birden Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan İshak Doğan ile Ahmet İlhan Özek, Karabükspor ile sözleşme yeniledi.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor'da imzalar atıldı! 3 transfer...
Karabükspor'da imzalar atıldı! 3 transfer... Karademir Karabükspor, anlaşmaya vardığı üç oyuncu ile resmi sözleşme imzaladı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Murat Yolbulan: "Furkan ve Semih'i istiyoruz"
Murat Yolbulan: "Furkan ve Semih'i istiyoruz" Karabükspor Asbaşkanı Murat Yolbulan, Furkan Özçal için Galatasaray'dan gelecek cevabı bekleyeceklerini ifade etti ve Fenerbahçe A2 takım oyuncusu Semih Ergül'ü de transfer etmek istediklerini belirtti.
1.07.2020 Futbol
Domi Kumbele Karabükspor'da
Domi Kumbele Karabükspor'da Kardemir Karabükspor, daha önce prensipte anlaştığını duyurduğu Domi Kumbele ile resmi imzaları attı.
1.07.2020 Futbol
Abdou Razack Traore Karabükspor'da
Abdou Razack Traore Karabükspor'da Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor’dan Abdou Razack Traore'yi 3 yıllığına kadrosuna kattı.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor'da ikinci Yolbulan dönemi
Karabükspor'da ikinci Yolbulan dönemi Kardemir Karabükspor’un olağan genel kurulunda, mevcut Başkan Mustafa Yolbulan güven tazeledi.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor 4 futbolcusuyla yollarını ayırdı
Karabükspor 4 futbolcusuyla yollarını ayırdı KARDEMİR Karabükspor Yönetim Kurulu üyesi Murat Yolbulan, sözleşmeleri sona eren İlhan Parlak, Uğur Uçar, Hamroun ve Jones Carioca ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
1.07.2020 Futbol
İşçi takımı Karabükspor'dan Soma'ya tam destek
İşçi takımı Karabükspor'dan Soma'ya tam destek Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek, "Kardemir Karabükspor işçiye ve emekçiye dayalı bir kulüp. Hayatını kaybeden işçilerimizin acısını bir nebze dindirebilmek için Sivas maçının hasılatını bağışlama kararı aldık." dedi.
1.07.2020 Futbol
Kafkas: "10-11 puan alan Avrupa'ya gider"
Kafkas: "10-11 puan alan Avrupa'ya gider" Kardemir Karabükspor'un hocası, Avrupa'ya gitmek için yeterli puan barajını açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Karabük'te hedef Erciyesspor!
Karabük'te hedef Erciyesspor! Kardemir Karabükspor Yöneticisi Murat Yolbulan, "Avrupa kupalarına katılma hedefimiz için hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçını kazanmamız gerekiyor" dedi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Musa Çağıran Karabükspor'da!
Musa Çağıran Karabükspor'da! Kardemir Karabükspor, Bursaspor'dan 22 yaşındaki futbolcu Musa Çağıran ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Karabükspor Dany'den vazgeçti
Karabükspor Dany'den vazgeçti Kardemir Karabükspor Galatasaraylı Dany'nin transferinden vazgeçti.
1.07.2020 Futbol
Orman'dan Dany açıklaması
Orman'dan Dany açıklaması Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaraylı Dany hakkında konuştu.
30.06.2020 Beşiktaş
Eneramo Karabük'te, Dany de bitmek üzere
Eneramo Karabük'te, Dany de bitmek üzere Karabükspor Futbol Şube sorumlusu Murat Yolbulan, Beşiktaş'tan Michael Eneramo'yla sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştıklarını söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Galatasaray'a İshak müjdesi!
Galatasaray'a İshak müjdesi! Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan A Milli Takım ve Karabükspor'un başarılı sol beki İshak Doğan'a vize çıktı.
30.06.2020 Galatasaray
Karabükspor seri peşinde
Karabükspor seri peşinde Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu Üyesi Yolbulan, "Yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz"
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri

Benzer Haber Etiketleri

Murat Yolbulan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.