Muratbey Uşak Sportif

Muratbey Uşak Sportif

Son dakika Muratbey Uşak Sportif haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Muratbey Uşak Sportif gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Muratbey Uşak Sportif haber sayfamızda...

Muratbey Uşak Sportif

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 200 muratbey uşak sportif haberi bulunmuştur.
Berkay Candan Fenerbahçe Beko'da
Berkay Candan Fenerbahçe Beko'da Fenerbahçe Beko, Berkay Candan'ı transfer ettiğini duyurdu.
Muratbey Uşak’tan lige veda
Muratbey Uşak’tan lige veda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nden geçen sezon bir alt lige düştükten sonra transfer döneminde sessizliğe gömülen Muratbey Uşak Sportif, kulüp faaliyetlerine son verdiğini duyurdu.
8.08.2018 Ege
Galatasaray Basketbol Takımı'ndan 3 transfer birden!
Galatasaray Basketbol Takımı'ndan 3 transfer birden! Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Tai Webster, Jaka Klobucar ve Zach Auguste'yi transfer ettiklerini açıkladı.
1.07.2020 Basketbol
Can Korkmaz, Emir Gökalp ve Ayberk Olmaz Galatasaray'da
Can Korkmaz, Emir Gökalp ve Ayberk Olmaz Galatasaray'da Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında oyun kurucu Can Korkmaz, Emir Gökalp ve pivot Ayberk Olmaz ile anlaşmaya vardı.
1.07.2020 Basketbol
Abiş Hopikoğlu sezonu değerlendirdi
Abiş Hopikoğlu sezonu değerlendirdi Trabzonspor Basketbol Takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu, sezonu değerlendirdi.
All-Star 2018, 21 Ocak'ta yapılacak
All-Star 2018, 21 Ocak'ta yapılacak Basketbolsever büyük heyecan yaşatan All-Star 2018, 21 Ocak'ta Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek.
Tahincioğlu yeni sezona hazır
Tahincioğlu yeni sezona hazır Hayata geçirdiği nitelikli projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratmanın sıra, Basketbol Süper Ligi’ne de isim sponsoru olan Tahincioğlu, 7 Ekim’de başlayacak olan 2017-2018 sezonunu, yeni reklam filmi ile kutluyor.
Banvit 'yeni sezona' hazır
Banvit 'yeni sezona' hazır YENİ sezon hazırlıklarını Uşak ve Antalya'da oynadığı 3 turnuva ile sonlandıran Banvit bu turnuvalarda 2 şampiyonluk ve bir 3'ncülük elde ederek sezona hazır bir görüntü verdi.
Uşak Belediyesinden Muratbey Uşak'a destek
Uşak Belediyesinden Muratbey Uşak'a destek Uşak Belediyesi, Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak'a 200 bin lira destekte bulundu.
Potada 8. hafta heyecanı!
Potada 8. hafta heyecanı! Spor Toto Basketbol Ligi’nde 8. hafta heyecanı yarın oynanacak Beşiktaş Sompo Japan - Demir İnşaat Büyükçekmece karşılaşmasıyla başlayacak.
1.07.2020 Futbol
Ufuk Sarıca’dan taraftara çağrı
Ufuk Sarıca’dan taraftara çağrı Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Muratbey Uşak Sportif galibiyeti sonrası, “Bizim için ligin en değerli galibiyetlerinden bir tanesi” dedi.
1.07.2020 Basketbol
Ufuk Sarıca’dan taraftara çağrı
Ufuk Sarıca’dan taraftara çağrı Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Muratbey Uşak Sportif galibiyeti sonrası, “Bizim için ligin en değerli galibiyetlerinden bir tanesi” dedi.
1.07.2020 Basketbol
Ozan Bulkaz hakeme yüklendi
Ozan Bulkaz hakeme yüklendi Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, “Avrupa’nın en önemli ligi burası ancak bugün özellikle baş hakemin bizimle alakalı dialoğu düşündürücü” dedi.
İşte Süper Lig!
İşte Süper Lig! Son yıllardaki büyük çıkışıyla Avrupa'nın en iyisi olarak kabul edilen Spor Toto Basketbol Süper Ligi, bugün perdelerini açıyor.
Darüşşafaka Doğuş - Unics Kazan: 93-59
Darüşşafaka Doğuş - Unics Kazan: 93-59 Darüşşafaka Doğuş, 2016-17 sezonu öncesi üçüncü hazırlık maçında Rus temsilcisi Unics Kazan'ı 93-59 mağlup etti.
1.07.2020 Basketbol
İlk maç Fenerbahçe ile...
İlk maç Fenerbahçe ile... Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz: "İlk maçı Fenerbahçe ile oynayacak olmamız bizi daha çok motive edecek, fikstürden memnunum"
1.07.2020 Basketbol
Basketbol Süper Ligi 2016-2017 sezonu fikstürü!
Basketbol Süper Ligi 2016-2017 sezonu fikstürü! Basketbol Süper Ligi 2016-2017 Sezonu fikstürü çekildi. Buna göre Fenerbahçe Odeabank-Galatasaray derbisi 6. hafta oynanacak.
1.07.2020 Basketbol
Muratbey Uşak Sportif, Mark Lyons'u transfer etti
Muratbey Uşak Sportif, Mark Lyons'u transfer etti Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif, İsrail'in Maccabi Rishon takımından Mark Lyons ile anlaşma sağladı.
Trabzonspor'dan Uşak Sportif'e transfer
Trabzonspor'dan Uşak Sportif'e transfer Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Muratbey Uşak Sportif, Trabzonspor Medical Park'tan Berkay Candan ile anlaşma sağladı.
Spor Günlüğü - 26 Temmuz 2016
Spor Günlüğü - 26 Temmuz 2016 Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı ABD'li oyun kurucu Ricky Hickman anlaşma sağladığı Olimpia Milano ile sözleşme imzalıyor.   Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı, milli oyuncu Ayşe Cora'yı renklerine bağladı.    Galatasaray Odeabank, geçtiğimiz sezon Muratbey Uşak Sportif forması giyen Can Korkmaz ile bir senelik anlaşmaya vardığını açıkladı.    Yeni sezonda kadrosunu alacağı yabancı oyuncularla güçlendirecek TOFAŞ ikinci transferini bu sezon NBA'de New Orleans Pelicans forması giyen Amerikalı oyuncu Jordan Hamilton ile gerçekleştirdi.
26.07.2016 Programlar
Trabzonspor Medical Park'ta ayrılık
Trabzonspor Medical Park'ta ayrılık Muratbey Uşak Sportif, Trabzonspor Medical Park'tan Berkay Candan'ı kadrosuna kattı.
Galatasaray'dan bir transfer daha...
Galatasaray'dan bir transfer daha... Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, geçen sezon Muratbey Uşak Sportif'te forma giyen Can Korkmaz'ı transfer etti.
1.07.2020 Basketbol
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde rakipler belli oldu
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde rakipler belli oldu Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin kura çekiminde, Türk takımlarının rakipleri belli oldu.
1.07.2020 Basketbol
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde kura heyecanı
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde kura heyecanı Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi yarın gerçekleştirilecek.
1.07.2020 Basketbol
Muratbey Uşak Sportif iki bölgeye oyuncu arıyor
Muratbey Uşak Sportif iki bölgeye oyuncu arıyor Muratbey Uşak Sportif, şu ana kadar 7 oyuncuyla yollarını ayırırken iç ve dış transferde 7 isme imza attırdı.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Muratbey Uşak Sportif ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.