O Ses Türkiye'de son 10 yılın şampiyonu kim olmalıydı?
O Ses Türkiye'de son 10 yılın şampiyonu kim olmalıydı? O Ses Türkiye, 2011 sonbaharından beri ekranlarda. İlk günden itibaren kendine has bir izleyici kitlesi yaratmayı başaran O Ses Türkiye'de geçtiğimiz günlerde son 10 yılın iz bırakan yarışmacıları bir araya geldi. Yapılan oylamada son 10 yılın şampiyonu Ferat Üngür oldu...
12.02.2020 Ekran
İlk sezonundan bu yana O Ses Türkiye şampiyonları
İlk sezonundan bu yana O Ses Türkiye şampiyonları O Ses Türkiye, jüri üyeleri zaman zaman değişse de 9 sezondur devam ediyor. Peki şimdiye kadar kimler şampiyon oldu? Şampiyonlar neler yaptı? İşte ilk sezondan beri O Ses Türkiye şampiyonları.
7.04.2020 Ekran
FETÖ'nün "saya" grubundaki eski polise hapis: 6 yıl 3 ay
FETÖ'nün "saya" grubundaki eski polise hapis: 6 yıl 3 ay Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada, eski polis 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
12.06.2018 Gündem
"Acun Ilıcalı olmasaydı yarışmayı terk ederdim!"
"Acun Ilıcalı olmasaydı yarışmayı terk ederdim!" TV8'de Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in hazırlayıp sunduğu "2.Sayfa" programına katılan "O Ses Türkiye" birincisi Mustafa Bozkurt çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.09.2019 Televizyon
O Ses Türkiye Mustafa Bozkurt oldu!
O Ses Türkiye Mustafa Bozkurt oldu! Ekranların sevilen ses yarışması Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu jüri üyeliğini Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal'ın yaptığı O Ses Türkiye bu akşam büyük final ile ekranlara geldi. Yapılan Sms oylması sonucunda 4'lüden ilk elenen Berkan Taşkın oldu, ikinci oylamada ise Onur Uğuş elendi. Son ikiye kalan Aydan Mosharraf ve Mustafa Bozkurt arasındaki sms oylamasını ise Mustafa Bozkurt kazanarak Türkiye'nin 'O Sesi' oldu...
11.09.2019 Magazin
O Ses Türkiye Mustafa Bozkurt oldu!
O Ses Türkiye Mustafa Bozkurt oldu! Ekranların sevilen ses yarışması Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu jüri üyeliğini Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal'ın yaptığı O Ses Türkiye bu akşam büyük final ile ekranlara geldi.
19.02.2013 Cadde