Mustafa Kaplan

Mustafa Kaplan

Son dakika Mustafa Kaplan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mustafa Kaplan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mustafa Kaplan haber sayfamızda...

Mustafa Kaplan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.800 mustafa kaplan haberi bulunmuştur.
Bakan Güler: Örgütün hareket kabiliyetini bitme noktasına getirdik
Bakan Güler: Örgütün hareket kabiliyetini bitme noktasına getirdik Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kırıkkale'de katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada, yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen etkili operasyonlar ile örgütün hareket kabiliyetini bitme noktasına getirdiklerini belirterek, ülkenin tamamında güvenlik ve huzur ortamının tesis edildiğini, terörle mücadelenin yanı sıra hudutların da güvenliğini en güçlü ve en etkili tedbirlerle sağladıklarını açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Bakan Güler Kırıkkale'de temaslarda bulundu
Bakan Güler Kırıkkale'de temaslarda bulundu Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kırıkkale Valiliği'ni ziyaret ederek, Vali Mehmet Makas ile görüştü.
25.03.2024 Haberler
Bakan Güler Kırıkkale'de temaslarda bulundu
Bakan Güler Kırıkkale'de temaslarda bulundu Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kırıkkale Valiliği'ni ziyaret ederek, Vali Mehmet Makas ile görüştü.
25.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: MKE, Kırıkkale'nin sembolü oldu
Bakan Fidan: MKE, Kırıkkale'nin sembolü oldu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) kurumunun Kırıkkale'nin bir sembolü haline geldiğini belirterek, büyük oranda işçi, mühendis ve çalışana da ev sahipliği yaptığını söyledi.
13.03.2024 Gündem
Adanaspor'da Mustafa Kemal Kılıç dönemi!
Adanaspor'da Mustafa Kemal Kılıç dönemi! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da teknik direktörlük görevine Mustafa Kemal Kılıç getirildi.
31.01.2024 1.Lig
Fenerbahçe'nin kupada konuğu Adanaspor
Fenerbahçe'nin kupada konuğu Adanaspor Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında yarın evinde Adanaspor ile mücadele edecek. İki takım kupada 7. kez rakip olacak.
16.01.2024 Türkiye Kupası
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın (25) cenazesi Mardin’de, Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in (25) cenazesi Gaziantep'te, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan (22)'ın cezaesi Elazığ’da, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın (25) cenazesi, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesinde toprağa verildi.
24.12.2023 Gündem
Adanaspor'da Mustafa Kaplan dönemi başladı!
Adanaspor'da Mustafa Kaplan dönemi başladı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da teknik direktörlük görevine Mustafa Kaplan getirildi.
3.11.2023 1.Lig
Kendi başınıza bile çözebilirsiniz! Bu önerilerin hepsi mide ağrısına iyi geliyor
Kendi başınıza bile çözebilirsiniz! Bu önerilerin hepsi mide ağrısına iyi geliyor İnsanların büyük bir bölümü mide ağrısıyla yaşamlarının belli dönemlerinde karşılaşabiliyor. Sorunun nedenine göre bazen kendi başımıza bazen de uzman hekimler tarafından verilen ilaçlarla geçebilen mide ağrılarında neler yapmamız gerektiği ise aslında çok kolay. Doç. Dr. Mustafa Kaplan, mide ağrısına iyi gelen önerileri sıraladı.
29.10.2023 Genel Sağlık
Jose Mourinho'dan Hakan Çalhanoğlu itirafı! 'Mucize'
Jose Mourinho'dan Hakan Çalhanoğlu itirafı! 'Mucize' Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Slavia Prag maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho, Hakan Çalhanoğlu'yla ilgili şaşırtan ifadeler kullandı.
25.10.2023 İtalya Serie A
Giresunspor, Mehmet Birinci ile anlaşma sağladı!
Giresunspor, Mehmet Birinci ile anlaşma sağladı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktörlük görevine Mehmet Birinci getirildi.
25.10.2023 1.Lig
Manisa FK, Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı!
Manisa FK, Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'da teknik direktörlük görevine Osman Özköylü getirildi.
25.10.2023 1.Lig
Giresunspor'da Mustafa Kaplan dönemi sona erdi!
Giresunspor'da Mustafa Kaplan dönemi sona erdi! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da Mustafa Kaplan'la yollar ayrıldı.
25.10.2023 1.Lig
Bakan Tekin: 1,5 milyon öğrenci okul öncesi eğitime devam ediyor
Bakan Tekin: 1,5 milyon öğrenci okul öncesi eğitime devam ediyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye, birçok dünya ülkesine örnek gösterilecek düzeye gelmiş durumda. Şu anda sadece okul öncesi eğitim veren özel ve resmî 40 bin civarında dersliğimiz var. Yaklaşık 1,5 milyon öğrenci okul öncesi eğitim kurumlarına devam ediyor" açıklamasında bulundu.
12.10.2023 Gündem
Mustafa Kaplan: Hatalarımızdan ders çıkaracağız
Mustafa Kaplan: Hatalarımızdan ders çıkaracağız Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Ankara Keçiörengücü deplasmanındaki mağlubiyetin ardından konuştu.
23.09.2023 1.Lig
Mustafa Kaplan maç esnasında fenalaştı! Ambulans sahaya girdi
Mustafa Kaplan maç esnasında fenalaştı! Ambulans sahaya girdi Trendyol 1. Lig'in 5'inci haftasında Manisa FK'yı konuk eden Giresunspor'da teknik direktör Mustafa Kaplan maç içerisinde fenalaştı.
17.09.2023 1.Lig
Tahsin Tam: Hem takım hem de seyircilerimiz üzüldü
Tahsin Tam: Hem takım hem de seyircilerimiz üzüldü Çorum FK Teknik Direktörü Tahsin Tam, Giresunspor mağlubiyetinin ardından konuştu.
18.08.2023 1.Lig
Mustafa Kaplan: Daha güzel bir Giresunspor oluşturmak istiyoruz
Mustafa Kaplan: Daha güzel bir Giresunspor oluşturmak istiyoruz Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Çorum FK karşılaşmasının ardından konuştu.
18.08.2023 Giresunspor
AK Parti'li Şen'den yerel seçimler için 'ortak aday' sinyali!
AK Parti'li Şen'den yerel seçimler için 'ortak aday' sinyali! Yerel seçimlere adım adım yaklaşırken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen dikkat çeken bir açıklama geldi.
17.08.2023 Gündem
Giresunspor'da Tolga Seyhan sürprizi! Sportif direktörlüğe getirildi
Giresunspor'da Tolga Seyhan sürprizi! Sportif direktörlüğe getirildi Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor sportif direktörlük görevine Tolga Seyhan getirdi.
15.08.2023 1.Lig
Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: İyi bir takım kurduk
Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: İyi bir takım kurduk Trendyol 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, gündem hakkında konuştu. Tecrübeli teknik adam, iyi bir kadro kurduklarını dile getirdi.
3.08.2023 1.Lig
ZAHA, Gölge Süvari, Kaplan Hibrit! 'Dünyada bir tek muadili var, o da bizden çok geride'
ZAHA, Gölge Süvari, Kaplan Hibrit! 'Dünyada bir tek muadili var, o da bizden çok geride' Türkiye’nin en büyük savunma sanayi temalı fuarı olan IDEF, 16. kez kapılarını İstanbullulara açtı. İstanbul’da düzenlenen, yerli ve yabancı yüzlerce firmanın katıldığı organizasyon, ilk kez tanıtılan birçok ürüne ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin tekerlekli ve paletli zırhlı araç üreticilerinden biri olan FNSS'de IDEF 2023 fuarında Kaplan Hibrit'in tanıtımını gerçekleştirirken ZAHA, KAPLAN MT ve Gölge Süvari gibi birçok ürünü de ziyaretçiler için sergiledi. FNSS ZAHA Program Müdürü Mustafa Kaplan, "ZAHA ile ilgilenen çok sayıda ülke var, bir muadili var o da bizden çok geride" diyerek zırhlı hücum aracıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
23.08.2023 Gündem
Transfer yasağı olan Giresunspor, eksiği altyapıdan tamamlayacak
Transfer yasağı olan Giresunspor, eksiği altyapıdan tamamlayacak Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor'da Teknik Direktör Mustafa Kaplan, transfer yasağından dolayı altyapı oyuncularını profesyonel yaparak eksikleri tamamlamaya çalışacaklarını söyledi.
14.07.2023 1.Lig
Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: Arda Güler’i ilk görüşte fark ettim
Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: Arda Güler’i ilk görüşte fark ettim Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in yeteneğini Gençlerbirliği’nde görev yaptığı dönemde ilk görüşte fark ettiğini ifade etti.
7.07.2023 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Kaplan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.