Mustafa Özat

Mustafa Özat

Son dakika Mustafa Özat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mustafa Özat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mustafa Özat haber sayfamızda...

Mustafa Özat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 438 mustafa özat haberi bulunmuştur.
Hatayspor'un zor günleri! Burak yalın ayak yürümek durumunda kaldı, Ribeiro pencereden atladı
Hatayspor'un zor günleri! Burak yalın ayak yürümek durumunda kaldı, Ribeiro pencereden atladı Depremden en çok etkilenen illerin başında Hatay geliyor. TFF Riva Tesisleri'ne yerleştirilen Hatayspor'da Ganalı futbolcu Atsu ve sportif direktör Taner Savut'tan henüz haber alınamadı. Deprem anında Kaan Kanak, Burak Öksüz ve Ruben Ribeiro ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.
9.02.2023 Hatayspor
Acı haberler içimizi yaktı
Acı haberler içimizi yaktı Depremde enkaz altında kalan milli voleybolcu Emincan Kocabaş’ın yanı sıra voleybolcu Mehmet Can Ağırbaş, futbol antrenörleri İbrahim Halil Ölmez ve Mustafa Abak hayatlarını kaybetti. Milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı kurtarma çalışmaları sürüyor
9.02.2023 Diğer
Hatayspor ve Gaziantep FK'nın TFF'den talebi
Hatayspor ve Gaziantep FK'nın TFF'den talebi Ülkemizde yaşanan depremler futbolu olumsuz etkilerken bu durumdan Süper Lig'de en çok zarar gören Hatayspor ve Gaziantep FK, ligin geri kalan kısmıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'na taleplerde bulundu.
8.02.2023 Kayserispor
Mustafa Özat açıklamasını geri çekti! 'Atsu hala enkazda'
Mustafa Özat açıklamasını geri çekti! 'Atsu hala enkazda' Hatayspor Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Mustafa Özat, daha önce Hataysporlu Atsu'nun enkazdan çıkarıldığını açıklamıştı. Özat yeni yaptığı açıklamada Atsu'nun enkaz altında olduğunu duyurdu.
8.02.2023 Hatayspor
Atsu'nun menajeri deprem anlarını anlattı! '20 dakika önce evine geçti'
Atsu'nun menajeri deprem anlarını anlattı! '20 dakika önce evine geçti' Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremde Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu enkaz altında kalmış, sonrasında ise tecrübeli futbolcunun kurtarıldığı duyurulmuştu. Tecrübeli futbolcunun menajeri, deprem öncesinde yaşananları anlattı.
8.02.2023 Hatayspor
Christian Atsu'dan sevindiren haber! Enkazdan çıkarıldı
Christian Atsu'dan sevindiren haber! Enkazdan çıkarıldı Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremde Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu enkaz altında kalmıştı. Atsu'dan sevindirici haber geldi. 31 yaşındaki futbolcunun enkazdan yaralı olarak çıkarıldığı ve hastaneye götürüldüğü ifade edildi.
7.02.2023 Hatayspor
Hatayspor Yöneticisi Mustafa Özat: 2 kişi hariç takımı bir araya topladık
Hatayspor Yöneticisi Mustafa Özat: 2 kişi hariç takımı bir araya topladık Hatayspor Yöneticisi Mustafa Özat, “Christian Atsu ve sportif direktörümüz Taner Savut, maalesef hala enkaz altında. Ulaşabilsek zaten dünyalar bizim olacak” dedi.
6.02.2023 Hatayspor
Depremde enkaz altında kalan Christian Atsu'nun son durumu belli oldu! 'Ulaşamıyoruz'
Depremde enkaz altında kalan Christian Atsu'nun son durumu belli oldu! 'Ulaşamıyoruz' Hatayspor Asbaşkanı Prof. Dr. Mustafa Özat, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem faciası sonrası oyuncularının sağlık durumu hakkında konuştu. Mustafa Özat, Christian Atsu'nun son durumu hakkında bilgi verdi.
7.02.2023 Diğer
Hatayspor’un ikonu ‘gazella gazella’ oldu
Hatayspor’un ikonu ‘gazella gazella’ oldu Hatayspor, Anadolu takımlarında ilk olan patentli ikonunu tanıttı. Bordo-beyazlıların ikonu ‘gazella gazella’ olurken toplantıya onur konuğu olarak Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Aykut Kocaman katıldı.
19.12.2022 Hatayspor
Hatayspor forvet Berke Önde’yi transfer etti
Hatayspor forvet Berke Önde’yi transfer etti SÜPER Lig ekibi Atakaş Hatayspor, forvet oyuncusu Berke Önde ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
9.08.2022 Hatayspor
Hatayspor'da yeni sportif direktör Taner Savut
Hatayspor'da yeni sportif direktör Taner Savut Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, sportif direktörlük görevine Taner Savut'un getirildiğini bildirdi. 47 yaşındaki futbol adamı son olarak Manisa FK'da görev yapmıştı.
17.07.2022 Hatayspor
Kaan Kanak Hatayspor'da
Kaan Kanak Hatayspor'da Hatayspor, geçen sezon Adana Demirspor forması giyen Kaan Kanak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
16.07.2022 Hatayspor
Hatayspor Basın Sorumlusu Mustafa Özat: Önümüzdeki sezon hedefimiz ilk 10
Hatayspor Basın Sorumlusu Mustafa Özat: Önümüzdeki sezon hedefimiz ilk 10 A. Hatayspor Basın ve Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Vekili Mustafa Özat, amaçlarının önümüzdeki sezon için ilk 10 olduğunu söyledi.
8.06.2022 Hatayspor
Resmen açıkladı: Hull City iki oyuncumuzu istedi
Resmen açıkladı: Hull City iki oyuncumuzu istedi Süper Lig temsilcisi Atakaş Hatayspor'un Başkanvekili Mustafa Özat, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'den 2 oyuncularına teklif geldiğini açıkladı.
26.05.2022 Hatayspor
Hatayspor'dan Salih Uçan Ve Muyumba Açıklaması
Hatayspor'dan Salih Uçan Ve Muyumba Açıklaması Atakaş Hatayspor Başkanvekili Mustafa Özat; Süper Lig'deki Galatasaray galibiyeti, Manuel Fernandes, Salih Uçan ve Tristan Muyumba hakkında açıklamalarda bulundu.
18.01.2022 Hatayspor
Hatay’da hepsi var: Tarih, lezzet, futbol
Hatay’da hepsi var: Tarih, lezzet, futbol Sadece Anadolu’nun değil, gezegenin en eski yerleşim merkezlerinden biri Hatay... Tam bir mozaik, eşsiz bir miras. Kadim şehir, tarihi ve doyumsuz lezzetlerinin yanı sıra yükselen futboluyla da parlıyor. Kentin tüm değerleri bir arada, hepsi birbirini tamamlıyor
28.11.2021 Hatayspor
Hatayspor Başkanvekili Özat: 'Sergen Yalçın yanlış yaptı'
Hatayspor Başkanvekili Özat: 'Sergen Yalçın yanlış yaptı' Atakaş Hatayspor Başkanvekili Mustafa Özat, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Geçen sezon Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın camiasını kenetlemek amacıyla bir davranışta bulundu. Ömer Erdoğan'a sorulan bir soru vardı. Siz de bana soracaksınız; 'Amacımız kazanmak' diyeceğim... Geçen yıl Sergen Yalçın bence yanlış yaptı. Sergen Yalçın'ın da bundan ders aldığını düşünüyorum. Ömer Erdoğan'ı hedef alması yanlıştı" dedi.
26.10.2021 Hatayspor
Hatayspor'dan Akintola hamlesi
Hatayspor'dan Akintola hamlesi Hatayspor, eski futbolcusu Akintola'nın alacaklarını ocak ayına kadar yapacak ve transfer yasağını kaldıracak.
14.10.2021 Hatayspor
Hatayspor, Gaziantep maçında galibiyete odaklandı
Hatayspor, Gaziantep maçında galibiyete odaklandı Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan, ligin 9. haftasında 18 Ekim Pazartesi günü sahalarında yapacakları Gaziantep maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.
11.10.2021 Futbol
Ömer Erdoğan Gaziantep öncesi iddialı konuştu!
Ömer Erdoğan Gaziantep öncesi iddialı konuştu! Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan, Gaziantep maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
11.10.2021 Hatayspor
Son dakika haberi: Hatayspor'da hedef yeni seri
Son dakika haberi: Hatayspor'da hedef yeni seri Süper Lig’de 4 maçlık galibiyet serisi geçen Fenerbahçe mağlubiyetiyle sona eren Hatayspor’da, kulüp başkan vekili ve basın sözcüsü Mustafa Özat, yeni bir seri hedeflediklerini söyledi.
2.10.2021 Hatayspor
Son dakika - Hatayspor'un hedefi yeniden galibiyet serisi yakalamak
Son dakika - Hatayspor'un hedefi yeniden galibiyet serisi yakalamak Hatayspor'da, kulüp başkan vekili ve basın sözcüsü Mustafa Özat, yeni bir seri hedeflediklerini söyledi. Özat, ligin 7. haftasında Fenerbahçe karşısında aldıkları 2-1'lik yenilgiyle galibiyet serilerinin sona erdiğini hatırlattı. 
1.10.2021 Hatayspor
Hatayspor, Simon Falette'yi transfer etti
Hatayspor, Simon Falette'yi transfer etti Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor, 29 yaşındaki savunma oyuncusu Simon Falette'yi kadrosuna kattı.
17.08.2021 Hatayspor
Hatayspor'da stat heyecanı
Hatayspor'da stat heyecanı Hatayspor Süper Lig'deki ilk hafta maçında yeni stadında taraftarıyla buluşacak. Kulüp basın sözcüsü Mustafa Özat, "Stadımızın kuru bir bina olmasından öte sese, taraftara ihtiyacı var. Bu yıl hedefimiz ligi ilk 10'da bitirmek" dedi.
12.08.2021 Hatayspor
Hatayspor'dan Boupendza açıklaması: "Görüştüğümüz kulüpler var"
Hatayspor'dan Boupendza açıklaması: "Görüştüğümüz kulüpler var" Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş, bu sezon güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, "Avrupa’ya da gitmek isteriz ama hedefimiz ilk 10" dedi.
10.08.2021 Hatayspor

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Özat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.