Mustafa Tosun

Mustafa Tosun

Demokratik Sol Parti Aksaray 1 .sıra Adayı.

Mustafa Tosun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.678 mustafa tosun haberi bulunmuştur.
Göztepe rahat turladı: 3-0
Göztepe rahat turladı: 3-0 Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda konuk ettiği 1461 Trabzon'u 3-0 yenerek tur atladı.
6.12.2023 Türkiye Kupası
Gece kaşıntılarına dikkat! Temas ile bulaşıyor, vaka sayısı her geçen gün artıyor
Gece kaşıntılarına dikkat! Temas ile bulaşıyor, vaka sayısı her geçen gün artıyor Temas yoluyla bulaşan ve vaka sayısı hızla artan uyuz hastalığı ile ilgili açıklama yapan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Tosun uyardı. Eğer sizde de bu belirtiler varsa dikkat!
20.11.2023 Gündem
HDP milletvekilinin eski eşi gözaltında
HDP milletvekilinin eski eşi gözaltında HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun’un ‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranan eski eşi Mustafa Tosun, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde yakalandı.
19.10.2022 Siyaset
Muğla'da 2 bin 200 yıllık heyecan yaratan keşif! 'Türkiye için büyük bir şans'
Muğla'da 2 bin 200 yıllık heyecan yaratan keşif! 'Türkiye için büyük bir şans' Muğla'nın Yatağan ilçesinde yürütülen kazılarda 2 bin 200 yıllık olduğu tahmin edilen, mermer bloklara işlenmiş 61 mitolojik mask bulundu. Heyecan yaratan keşif hakkında konuşan Prof. Dr. Bilal Söğüt, bulunanların Türkiye için büyük bir şans olduğu görüşünde.
21.01.2022 Gündem
Yılport Samsunspor-Karatay Termal 1922 Konyaspor: 2-1
Yılport Samsunspor-Karatay Termal 1922 Konyaspor: 2-1 Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda ağırladığı TFF 2. Lig temsilcisi Karatay Termal 1922 Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Yılport Samsunspor, adını 4. tura yazdırdı.
26.10.2021 Türkiye Kupası
Esenler'de can pazarı! 4 çocuk böyle kurtarıldı
Esenler'de can pazarı! 4 çocuk böyle kurtarıldı Esenler'de bir binada çıkan yangında mahsur kalan 4 çocuk, vatandaşların açtığı battaniyeye bırakılarak kurtarıldı.
24.02.2021 Haberler
Son dakika... Esenler'de can pazarı! 4 çocuk böyle kurtarıldı
Son dakika... Esenler'de can pazarı! 4 çocuk böyle kurtarıldı Gelen son dakika haberine göre; Esenler'de bir binada çıkan yangında mahsur kalan 4 çocuk, vatandaşların açtığı battaniyeye bırakılarak kurtarıldı. İşte haberin ayrıntıları...
24.02.2021 Gündem
Sevginin böylesi
Sevginin böylesi Aydın Çine’de, Kore gazisi Mustafa Tosun (92) ve Emir Ayşe Tosun (86), sevgiyle geçirdikleri 65 yıllık evlilikleriyle çevresindekilere örnek oluyor.
14.02.2021 Ege
Aydınlı çift 65 yıllık evliliklerini "büyük bir sevgi" ile sürdürüyor
Aydınlı çift 65 yıllık evliliklerini "büyük bir sevgi" ile sürdürüyor Aydın'ın Çine ilçesinde 92 yaşındaki Kore gazisi Mustafa Tosun ve 86 yaşındaki Emir Ayşe Tosun, sevgiyle geçirdikleri 65 yıllık evlilikleriyle çevresindekilere örnek oluyor.
13.02.2021 Yaşam
Yaşlı çifti kurtaran Türk ABD manşetlerini süsledi!
Yaşlı çifti kurtaran Türk ABD manşetlerini süsledi! ABD’nin New York eyaletinde içinde bulundukları otomobil su kanalına devrilen yaşlı çiftin hayatını kurtaran Türk vatandaşı övgü aldı.
21.10.2020 Dünya
ABD'nin gündemine oturan Türk: Yapmasaydım vicdan azabı çekerdim
ABD'nin gündemine oturan Türk: Yapmasaydım vicdan azabı çekerdim ABD’nin New York eyaletinde içinde bulundukları otomobil su kanalına devrilen yaşlı çiftin hayatını kurtaran Türk vatandaşı övgü aldı.
20.10.2020 Dünya
Kupayı Demir Grup Sivasspor kazandı
Kupayı Demir Grup Sivasspor kazandı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara ile Sivas Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Ankara Kupası maçında, MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden Demir Grup Sivasspor, kupanın sahibi oldu. 
12.10.2020 Sivasspor
İzmir'de korkutan görüntü! Derenin rengi griye döndü
İzmir'de korkutan görüntü! Derenin rengi griye döndü İzmir'in Gaziemir ilçesinde; kanalizasyon atıkları, fabrika atıkları, kimyasal atıklar ve evsel atıkların birbirine karıştığı derede suyun rengi griye döndü. Çevreye kötü koku yayan dere nedeniyle mahalle halkı tepkilerini dile getirirken, kalıcı bir çözüm istediklerini belirttiler.
26.08.2020 Gündem
Alacak kavgası kanlı bitti
Alacak kavgası kanlı bitti Kahramanmaraş'ta alacak verecek tartışması yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.
14.05.2020 Haberler
Alacak verecek tartışmasında kan aktı!
Alacak verecek tartışmasında kan aktı! Kahramanmaraş'ta alacak verecek tartışması yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.
14.05.2020 Gündem
Seçim bitti, şimdi çalışma zamanı
Seçim bitti, şimdi çalışma zamanı Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi yeni dönem ilk toplantısı gerçekleştirildi.
18.04.2019 Ege
Beyaz günler
Beyaz günler Soğuğun ardından gelen yağmur ve karla Ege tam anlamıyla kışı yaşıyor. İzmir’de hava buz gibi. İlçeler beyaz örtüyle tanıştı, Tire ve Kiraz’da okullar tatil oldu. Denizli’de de eğitime ara verildi. Uşak, Manisa ve Balıkesir’de göz gözü görmüyor.
17.01.2019 Ege
Deve güreşleri nefesleri kesti
Deve güreşleri nefesleri kesti Devecilik Kültür ve Deve Güreşleri Federasyonu Kış Dönemi Deve Güreşleri Sezonu kapsamında düzenlenen Dikili Deve Güreşleri etabı 120 pehlivan devenin kıyasıya mücadelesine sahne oldu.
25.12.2018 Ege
Hem ekonomik  hem de eğlenceli
Hem ekonomik hem de eğlenceli Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un prestij projelerinden olan ve açıldığı günden bu yana ekonomik ve kaliteli lezzetleri vatandaşla buluşturan Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri, 2019’a merhaba demek için hazırlıklarını tamamladı.
22.12.2018 Ege
Tosun’u duygulandıran hediye
Tosun’u duygulandıran hediye Dikili Çok Programlı Anadolu Lisesi Özel Eğitim sınıfı öğrencileri Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a makamında ziyaret etti, kendilerine sunduğu destekten dolayı ahşap yakma yöntemiyle yaptıkları Atatürk ve Türk bayrağı temalı tabloyu armağan etti.
30.11.2018 Ege
Gönülleri sıcacık yapan hizmetler
Gönülleri sıcacık yapan hizmetler Dikili Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan Ali Çetinkaya İlkokulu ile Merkez Çarşı Cami’ye çevreci ısıtma sistemi jeotermal kuruldu.
21.11.2018 Ege
Dikili’den barış mesajı
Dikili’den barış mesajı Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Almanya’nın Aşağı Saksonya eyaletine bağlı Hameln-Pyrmont bölgesinde, NOW kuruluşu tarafından düzenlenen ‘Çocuk Hakları ve Mülteci Çocuklar’ çalıştayına katıldı.
13.11.2018 Ege
Hoş geldin bebek
Hoş geldin bebek Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un eşi Nazan Tosun, bebek sevinci yaşayan aileleri ziyaret ediyor...
10.11.2018 Ege
'Daha yapacak çok işimiz var'
'Daha yapacak çok işimiz var' Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, 4...
1.11.2018 Ege
Cinayet görüntülerini izleyip, 'Bıçaklayan benim' dedi
Cinayet görüntülerini izleyip, 'Bıçaklayan benim' dedi Konya'da birlikte alkol aldıkları Hasan Şengönül'ü çıkan kavgada dövüp, 15 yerinden bıçaklayarak öldüren Mustafa Tosun ve Bayram K.'nin yargılanmalarına Konya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada, cinayet anının görüntüleri izletilen sanıklardan Mustafa Tosun, "Onu bıçaklayan görüntülerdeki kişi benim. Bayram bizi ayırmaya çalıştı" dedi.
31.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Tosun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.