Mutlu Kaya

Mutlu Kaya

Son dakika Mutlu Kaya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mutlu Kaya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mutlu Kaya haber sayfamızda...

Mutlu Kaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.742 mutlu kaya haberi bulunmuştur.
Depremde yıkılan okul yerine konteyneri yapıldı! 210 öğrenci eğitim görüyor
Depremde yıkılan okul yerine konteyneri yapıldı! 210 öğrenci eğitim görüyor Merkez üssü Kahramanmaraş olan 6 Şubat depremlerinde yıkılan Pazarcık İstiklal Halil Arık Ortaokulu’ndaki eğitim faaliyetlerinin kesintiye uğramaması amacıyla konteyner ortaokul yapıldı.
21.09.2023 Eğitim
Kahramanmaraşlı şehidin naaşı memleketine getirildi
Kahramanmaraşlı şehidin naaşı memleketine getirildi TSK’nın Kuzey Irak’ta sürdürdüğü Pençe-Kilit harekatında şehit olan Veteriner Sözleşmeli Er Fırat Canlı’nın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'a getirildi.
26.04.2022 Gündem
Mutlu Kaya'nın ablasını hayattan koparmıştı! Cezası belli oldu
Mutlu Kaya'nın ablasını hayattan koparmıştı! Cezası belli oldu Diyarbakır'da, bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında adını duyuran ve erkek arkadaşı tarafından vurularak tekerlekli sandalyeye mahkum bırakılan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya'yı (33) tabancayla ateş edip öldüren, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı astsubay üstçavuş Yusuf Çalışkan (31), 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
23.02.2022 Haberler
Mutlu Kaya'nın ablasını hayattan koparmıştı! Cezası belli oldu
Mutlu Kaya'nın ablasını hayattan koparmıştı! Cezası belli oldu Diyarbakır'da, bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında adını duyuran ve erkek arkadaşı tarafından vurularak tekerlekli sandalyeye mahkum bırakılan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya'yı (33) tabancayla ateş edip öldüren, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı astsubay üstçavuş Yusuf Çalışkan (31), 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
23.02.2022 Gündem
Mutlu Kaya kimdir, kaç yaşında? Mutlu Kaya'ya ne oldu?
Mutlu Kaya kimdir, kaç yaşında? Mutlu Kaya'ya ne oldu? Yarışma programı ile tanınan ve sesinin beğenilmesi ile Sibel Can'ın dikkatini çeken Mutlu Kaya 2016 yılında silahlı saldırıya uğramıştı. Peki, Mutlu Kaya kimdir, kaç yaşında? Mutlu Kaya'ya ne oldu?
26.07.2021 Gündem
Kahramanmaraşlı şehit kızının nikahı için tüm kent protokolü seferber oldu
Kahramanmaraşlı şehit kızının nikahı için tüm kent protokolü seferber oldu Hatay'da 13 yıl önce PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Halil Aksak'ın kızının Kahramanmaraş'ta kıyılan nikahında kent protokolü ve babasının meslektaşları sürpriz yaptı.
18.05.2021 Haberler
Türkiye'nin konuştuğu dava başladı: Uyan aşkım bu bir rüya
Türkiye'nin konuştuğu dava başladı: Uyan aşkım bu bir rüya Televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve 6 yıl önce erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak tekerlekli sandalyeye mahkum bırakılan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya'nın öldürülmesine ilişkin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle erkek arkadaşının yargılanmasına başlandı.
21.04.2021 Gündem
Şehitlerin evinde acı ve yas var
Şehitlerin evinde acı ve yas var Bitlis’teki helikopter kazasında şehit düşen askerlerin aileleri acı haberle yıkıldı. Gözyaşlarına boğulan şehit ailelerini yetkililer teskin etmeye çalıştı.
5.03.2021 Gündem
"O kadar çığlık attım sanki herkes sağır"
"O kadar çığlık attım sanki herkes sağır" 5 yıl önce Mutlu Kaya’yı başından vuran Veysi Ercan, geçen hafta itibarıyla yürürlüğe giren infaz yasasıyla açık cezaevine çıkıyor ve koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süre izinli sayılacak. Kaya “Adalet bu mu?” diyor
20.04.2020 Gündem
Mutlu Kaya'nın ablasını öldüren astsubay sevgili tutuklandı!
Mutlu Kaya'nın ablasını öldüren astsubay sevgili tutuklandı! Diyarbakır’da, katıldığı ses yarışmasında adını duyuran ve erkek arkadaşı tarafından vurulan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya'yı (30) tabancayla ateş edip öldüren, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı astsubay üstçavuş Yusuf Ç., mahkemece tutuklandı.
23.03.2020 Gündem
Mutlu Kaya'nın ablası 4 yıl önce erkek şiddetine dikkat çekmişti!
Mutlu Kaya'nın ablası 4 yıl önce erkek şiddetine dikkat çekmişti! Diyarbakır’da bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulması sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası, yine erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Abla Kaya’nın 4 yıl önceki bir basın açıklamasında erkek şiddetine karşı sokaklarda olacaklarını söylediği ortaya çıktı.
23.03.2020 Gündem
Mutlu Kaya’nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü!
Mutlu Kaya’nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü! Diyarbakır’da, bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından vurulan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya da erkek arkadaşı tarafından tabancayla vuruldu. Dilek Kaya yaşamını yitirirken, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı astsubay üstçavuş Yusuf Ç. gözaltına alındı.
22.03.2020 Gündem
Son dakika haberi... Türkiye şehitlerine ağlıyor! İdlib'de 33 askerimiz şehit oldu!
Son dakika haberi... Türkiye şehitlerine ağlıyor! İdlib'de 33 askerimiz şehit oldu! Son günlerde çatışmaların yoğunlaştığı İdlib'den gelen acı haberlerle kahrolduk.Hatay Valisi Rahmi Doğan, Esed rejimi tarafından İdlib'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarına yönelik hava saldırısında 33 askerin şehit düştüğünü açıkladı. Gelen bir son dakika haberine göre; Suriye'de şehit olan kahramanlarımızın kimliklerini belli olmaya başladı. Şehitlerden Nihat Kara'nın geçen yıl Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen operasyonlarda kolundan yara alıp gazi olduğu, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki birliğinden 2 gün önce gönüllü olarak İdlib'e gittiği kaydedildi.
28.02.2020 Gündem
Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akif Akçadağ'ın babaevine şehadet haberi ulaştı
Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akif Akçadağ'ın babaevine şehadet haberi ulaştı İdlib bölgesinde Esed rejiminin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akif Akçadağ'ın Kahramanmaraş'taki babaevine şehadet haberi ulaştı.
28.02.2020 Gündem
Obeziteye kıskaç
Obeziteye kıskaç Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Tekin, 2018 sonu itibarıyla 17 bine ulaşmasını bekledikleri obezite ameliyatlarına sınırlama getireceklerini açıkladı.
20.12.2018 Gündem
Mutlu Kaya, 12 bin yıl önce firavunlara uygulanan yöntemle yürümeye başladı
Mutlu Kaya, 12 bin yıl önce firavunlara uygulanan yöntemle yürümeye başladı Türkiye Mutlu Kaya'nın adını bir televizyon kanalında düzenlenen ses yarışması ile duydu. Eski erkek arkadaşı tarafından 2015 yılında başından vuruldu. Tekerlekli sandalyeye mahkum olan Mutlu, firavunlara da uygulandığı belirtilen tedavi yöntemiyle yürümeye başladı.
24.10.2018 Gündem
Sahneye çıkma hayaliyle yaşama tutundu
Sahneye çıkma hayaliyle yaşama tutundu Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya, "Ben Türkiye'nin kızıyım, Türkiye'deki herkes beni çok seviyor. Aylar da yıllar da geçse mücadeleme devam edeceğim ve o sahneye çıkacağım" dedi.
18.04.2018 Cadde
Sahneye çıkma hayaliyle yaşama tutundu
Sahneye çıkma hayaliyle yaşama tutundu Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya, "Ben Türkiye'nin kızıyım, Türkiye'deki herkes beni çok seviyor. Aylar da yıllar da geçse mücadeleme devam edeceğim ve o sahneye çıkacağım" dedi.
18.04.2018 Cadde
KADEM Diyarbakır'da temsilcilik açtı! Mutlu Kaya da oradaydı…
KADEM Diyarbakır'da temsilcilik açtı! Mutlu Kaya da oradaydı… Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Diyarbakır'da  temsilcilik açtı. Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan,  Diyarbakır Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan  Mutlu Kaya da ailesinin yardımıyla programa geldi
5.04.2018 Gündem
Mutlu Kaya'dan kötü haber
Mutlu Kaya'dan kötü haber Katıldığı bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra eski sevgilisi tarafından vurulan ve yatağa mahkum olan Mutlu Kaya'nın maddi imkansızlık nedeniyle tedavisi yarım kaldı.Bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla yaralandıktan sonra uzun süre ölümle pençeleşen Mutlu Kaya ve ailesi zor günler geçiriyor. ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNECEĞİNE İNANIYOR Maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavisi yarıda kalan Mutlu, Show TV'ye verdiği röportajda umudunu kaybetmediğini ve eskisinden daha iyi olacağına inandığını belirtti. Eski günlerini özlediğini belirten Mutlu Kaya, "Arada bir şarkı söylemeye çalışıyorum. Umudumu kaybetmedim, kaybetmem de... Hiçbir şey için değil, kadınlar için kaybetmeyeceğim" dedi. AİLENİN EVİNE HACİZ GELDİ 2 aylık fizik tedavi gören, ancak ailesinin maddi imkansızlığı nedeniyle tedavisine devam edemeyen Mutlu; evindeki aletlerin yardımıyla yeniden yürümek için çabalıyor. Tedavi sürecinde evlerine haciz gelen aile, bayramdan sonra başka eve taşınacak.
11.09.2019 Haberler
Mutlu Kaya'dan kötü haber!
Mutlu Kaya'dan kötü haber! Katıldığı bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra eski sevgilisi tarafından vurulan ve yatağa mahkum olan Mutlu Kaya'nın maddi imkansızlık nedeniyle tedavisi yarım kaldı.
7.02.2018 Cadde
Büyük ikramiye Ordu’ya çıkmış
Büyük ikramiye Ordu’ya çıkmış Yılbaşında 61 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazanan çeyrek biletlerden birisinin Ordu’da bir bayiden satıldığı belirlendi. Bayinin bileti Milli Piyango İdaresi Samsun Şube Müdürlüğü’nden aldığı öğrenildi.
2.01.2018 Gündem
Milli Piyango sonuçları (Milli Piyango Yılbaşı çekilişi bilet sorgulama ekranı)
Milli Piyango sonuçları (Milli Piyango Yılbaşı çekilişi bilet sorgulama ekranı) Milli Piyango sonuçlarının açıklanmasının ardından 61 Milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahibi olan vatandaşlar da merak konusu oldu. Çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiyenin talihlileri henüz belirlenmedi. Milli Piyango sonuçları sıralı tam liste ve bilet sorgulamalarını sayfamızdan yapabilirsiniz.
3.01.2018 Gündem
Milli Piyango talihlisi bakın ilk iş ne yapacak
Milli Piyango talihlisi bakın ilk iş ne yapacak İstanbul'dan satıl aldığı '2551923' numaralı çeyrek bilete 5 milyon TL isabet eden Ordulu TIR sürücüsü Mutlu Kaya, 61 milyon TL'lik büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletten birinin de Ordu Akkuş nüfusuna kayıtlı, ismini bilmediği birine çıktığını iddia etti.
3.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mutlu Kaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.