Etikette aldatıcı görsel ve ifadeye son: İçinde muz yoksa görseli de olmayacak
Etikette aldatıcı görsel ve ifadeye son: İçinde muz yoksa görseli de olmayacak İçinde muz olmayan “muzlu sütler”, “tereyağı keyfi” sunan bitkisel margarinler... Bu ürünler artık tüketiciyi kandıramayacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Gıda etiketlerinde yanıltıcı görseller kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.
24.02.2024 Gündem
Muz ve sütü beraber tüketmek sağlıklı mı?
Muz ve sütü beraber tüketmek sağlıklı mı? Muz ve süt, genellikle smoothieler için kullanılan ideal bir kombinasyondur. Ancak bu karışım çok popüler olmasına rağmen çoğu uzman, muz ve sütün o kadar da doğru bir ikili olmayacağına inanıyor. Muz ve sütü birlikte tüketmenin sindirim sağlığına zarar verebileceğine dair bazı söylentiler de var. Peki, doğrusu ne? İşte detaylar...
25.06.2020 Diyet
Takipçisi çağırdı, Haluk Levent gelip 40 kişiye muzlu süt ısmarladı
Takipçisi çağırdı, Haluk Levent gelip 40 kişiye muzlu süt ısmarladı Adana’da ünlü müzisyen Haluk Levent, bir takipçisinin kendisini yanına çağırması sonucu 40 kişiye muzlu süt ısmarladı. Haluk Levent’e, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden saat 00.14’de Şevket Taşözü isimli takipcisi ‘Abi Adanada mısın sana bici bici ısmarlayalım’ twiti attı. Bunun üzerine ise Haluk Levent, ‘1 Saat sonra Kazım Büfe’de seni beklicem. Gelmezsen bici ısmarlamazsan blok yiceksin benden’ cevabını verdi.
11.09.2019 Yaşam