Mykola Morozyuk'dan Türkiye'ye çağrı: Dizlerimin üzerinde yalvarıyorum
Mykola Morozyuk'dan Türkiye'ye çağrı: Dizlerimin üzerinde yalvarıyorum Çaykur Rizespor'da bir dönem forma giyen Mykola Morozyuk sosyal medyadan Türkiye seslendi ve yardım istedi. Morozyuk: "Kudretli Türk ulusunun önünde dizlerimin üzerinde yalvarıyorum" ifadelerini kullandı.
1.03.2022 Futbol
Son dakika | Mykola Morozyuk'tan Fenerbahçe açıklaması: Her şey mümkün
Son dakika | Mykola Morozyuk'tan Fenerbahçe açıklaması: Her şey mümkün Fenerbahçe'nin yeni sezon transfer hedefleri arasında olduğu belirtilen Çaykur Rizespor'un sağ beki Mykola Morozyuk, yaptığı açıklamada transfer adına açık kapı bıraktı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Son dakika transfer haberleri | Mykola Morozyuk Fenerbahçe ile anlaştı iddiası
Son dakika transfer haberleri | Mykola Morozyuk Fenerbahçe ile anlaştı iddiası Ukrayna basını, Fenerbahçe'nin Rizespor'da başarılı bir sezon geçiren Mykola Morozyuk'u almak için kulübüyle temas kurduğunu ve 32 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığını iddia etti. Bu gelişme, deneyimli sağ bekin eşine verdiği, "1-2 seneye İstanbul'da yer alan bir takıma gideceğiz" sözünü akıllara getirdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
'Süper Yenge'den yatak odasından nefesleri kesen paylaşım
'Süper Yenge'den yatak odasından nefesleri kesen paylaşım Sosyal medyadan yaptığı bir birinden cesur paylaşımlarla adından söz ettiren 'Süper yenge' lakaplı Irina Morozyuk, yine yürek hoplatan bir paylaşımda bulundu. İşte Irina Morozyuk'un sosyal medyayı sallayan o paylaşımı...
17.01.2020 Cadde
Transferi Irina Morozyuk duyurdu!
Transferi Irina Morozyuk duyurdu! Süper Lig'in ilk yarısını sonuncu olarak bitiren Çaykur Rizespor, Dinamo Kiev takımından Mykola Morozyuk kiralık olarak kadrosuna kattı. Transferi herkesten önce Morozyuk'un eşi Irina duyurdu.
11.01.2019 Futbol
Mykola Morozyuk Çaykur Rizespor'da!
Mykola Morozyuk Çaykur Rizespor'da! Süper Lig'in ilk yarısını sonuncu olarak bitiren Çaykur Rizespor, Dinamo Kiev takımından Mykola Morozyuk kiralık olarak kadrosuna kattı.
23.07.2020 Rizespor