Nabız

Nabız

Son dakika nabız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nabız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nabız haber sayfamızda...

Nabız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.811 nabız haberi bulunmuştur.
Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi
Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi Borussia Dortmund ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Mats Hummels'in Süper Lig'e transfer olabileceği iddia ediliyordu. Alman oyuncu son kararını verdi.
24.04.2024 Trabzonspor
Nicolas Pepe için Juventus devreye girdi!
Nicolas Pepe için Juventus devreye girdi! Yüksek maliyeti nedeniyle Trabzonspor’da devam etmesi zor gözüken tecrübeli futbolcu için İtalyan basını Juventus’un nabız yokladığını yazdı.
20.04.2024 Trabzonspor
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
Eski Trabzonsporlu'ya Beşiktaş kancası! 'Bizimle kalacak'
Eski Trabzonsporlu'ya Beşiktaş kancası! 'Bizimle kalacak' Beşiktaş'ta gelecek sezon adına başlayan transfer çalışmalarında gündeme sürpriz bir ismin geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların eski Trabzonsporlu futbolcu için nabız yokladığı aktarıldı.
30.03.2024 Beşiktaş
Baba olmak için gün sayıyordu! 'Başımıza talihsiz bir olay geldi'
Baba olmak için gün sayıyordu! 'Başımıza talihsiz bir olay geldi' Geçtiğimzi aralık ayında çocukluk aşkı Nezaket Şimşek'le nikâh masasına oturan Kurtuluş Kuş, ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyordu. Ünlü şarkıcı, konuk olduğu programda hamile eşinin düşük yaptığını açıkladı.
29.03.2024 Cadde
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Trabzonspor'a dünya yıldızı! Transferde Thomas Meunier etkisi
Trabzonspor'a dünya yıldızı! Transferde Thomas Meunier etkisi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların flaş bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. Bordo-mavililerin bu transferde Thomas Meunier faktörünü kullanacağı öne sürüldü.
23.03.2024 Trabzonspor
Eşini keserle öldürdü! Kan donduran işkence ortaya çıktı
Eşini keserle öldürdü! Kan donduran işkence ortaya çıktı Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ'ın (38) yargılandığı duruşmada tanık olarak dinlenen sağlık görevlisi E.D.D., " Maktulün kafa arka bölgesinde açık yara vardı. Müdahale etmek için göğsünü açtıklarında eski ve yeni ekimozlar ile sigara yanığına benzer yanıklar gördük. Genital bölgede de yanık izleri gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
ABD'den gelen F-35 mesajlarına KAAN'lı cevap!
ABD'den gelen F-35 mesajlarına KAAN'lı cevap! CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Türkiye'nin F-35 programına dönmesi için ABD'den gelen açıklamalara diplomatik kaynakların cevabını aktarırken Türkiye'nin KAAN, KIZILELMA, ANKA-3 planını da paylaştı.
12.03.2024 Gündem
İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor'
İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor' İspanyol devi Real Madrid'in 38 yaşındaki tecrübeli Hırvat yıldızı Luka Modric ile iligili bomba bir transfer iddiası gündeme atıldı. Süper Lig'in iki devinin Modric'i transfer etmek için rekabet ettiği ileri sürüldü.
28.02.2024 Fenerbahçe
Ehliyet almak istedi, öğrendikleri şoke etti! Hiçbir işe giremiyor
Ehliyet almak istedi, öğrendikleri şoke etti! Hiçbir işe giremiyor Ankara'da Dilan Melis Güvenç adlı genç kız, ehliyet için sağlık raporu almaya gittiği sağlık ocağında hayatının şokunu yaşadı.
25.02.2024 Haberler
Ehliyet almak istedi, öğrendikleri şoke etti! Hiçbir işe giremiyor
Ehliyet almak istedi, öğrendikleri şoke etti! Hiçbir işe giremiyor Ankara'da Dilan Melis Güvenç adlı genç kız, ehliyet için sağlık raporu almaya gittiği sağlık ocağında hayatının şokunu yaşadı.
25.02.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü kavgada jandarmanın ifadesi ortaya çıktı: Takip ettiğimiz araçtan bize ateş edildi
9 kişinin öldüğü kavgada jandarmanın ifadesi ortaya çıktı: Takip ettiğimiz araçtan bize ateş edildi Diyarbakır'da 'arazi anlaşmazlığı' nedeniyle Taş ve Alyamaç aileleri arasında, 9 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilk müdahale eden ve üzerlerine ateş edilen 9 jandarma personelinin ifadeleri ortaya çıktı.
20.02.2024 Gündem
SON DAKİKA HABERİ: Muslera, Türkiye'de kalıyor ama Galatasaray'da değil! İşte yeni takımı ve yıllık ücreti
SON DAKİKA HABERİ: Muslera, Türkiye'de kalıyor ama Galatasaray'da değil! İşte yeni takımı ve yıllık ücreti 2011-2012 sezonundan itibaren Galatasaray'ın kalesini koruyan ve sarı-kırmızılıların efsaneleri arasına adını yazdıran Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Uruguaylı kalecinin kariyerine Türkiye'de devam etmesi beklenirken sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Muslera'nın Trendyol 1. Lig ekibinde kariyerine devam edebileceği öne sürülürken yapılacak teklif de ortaya çıktı.
4.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Galatasaray'dan ilk transfer! Nevzat Dindar, Dybala'yı duyurdu
SON DAKİKA | Galatasaray'dan ilk transfer! Nevzat Dindar, Dybala'yı duyurdu Sacha Boey'i Bayern Münih'e rekor bedelle gönderen Galatasaray'da transfer gündemi hareketlendi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılarda Boey'den sonra takımdan ayrılması beklenen ismi duyurdu. Dindar ayrıca Galatasaray'ın transferdeki ilk hedefini açıkladı.
27.01.2024 Galatasaray
Putin ilk kez itiraf etti, savaşta dönüm noktası: İstanbul'da masadan kalktılar!
Putin ilk kez itiraf etti, savaşta dönüm noktası: İstanbul'da masadan kalktılar! Rusya'nın Ukrayna'yı işgal sürecinin bir buçuk yıl önce İstanbul'da bitme noktasına geldiğini ilk kez itiraf eden Putin, o dönem yaşananları dünyaya duyurdu.
17.01.2024 Dünya
Gençlerbirliği'nden Galatasaray'a 17 yaşındaki Umut İslamoğlu için veto!
Gençlerbirliği'nden Galatasaray'a 17 yaşındaki Umut İslamoğlu için veto! Sarı-kırmızılı kulüp, Gençlerbirliği'nin 17 yaşındaki stoperi için nabız yokladı. Galatasaray'ın bonservis teklifi kabul edilmedi.
16.01.2024 Galatasaray
Semih Kılıçsoy için İngiltere'den teklif! İşte Beşiktaş'ın cevabı
Semih Kılıçsoy için İngiltere'den teklif! İşte Beşiktaş'ın cevabı Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy kısa sürede gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin dikkatini çekti. Semih Kılıçsoy için İngiltere'den transfer teklifi geldi.
13.01.2024 Beşiktaş
Amir Hadziahmetovic'e 2 talip birden! Beşiktaş bonservisini belirledi
Amir Hadziahmetovic'e 2 talip birden! Beşiktaş bonservisini belirledi Beşiktaş'ın başarılı orta sahası Amir Hadziahmetovic'e iki İtalyan takımı talip oldu. Siyah-beyazlı ekip Hadziahmetovic'in bonservisini belirledi.
3.01.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de bir transfer bir ayrılık! Acun Ilıcalı devreye girdi
Fenerbahçe'de bir transfer bir ayrılık! Acun Ilıcalı devreye girdi Trendyol Süper Lig'de 2023'ü lider tamamlayan Fenerbahçe, yeni yılın ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerde yıldız oyuncunun Ocak ayında ayrılığına ise kesin gözüyle bakılıyor. Acun Ilıcalı bu transfer için devreye girdi.
1.01.2024 Fenerbahçe
Panathinaikos'a imza sonrası Ercan Güven'den eleştiri: Fatih hoca normalde kapıdan kovar
Panathinaikos'a imza sonrası Ercan Güven'den eleştiri: Fatih hoca normalde kapıdan kovar Teknik Direktör Fatih Terim'in Yunan ekibi Panatinaikos'a imzası büyük yankı uyandırdı. Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven anlaşma süreciyle ilgili bir yazı kaleme alarak Terim'in tutumunu eleştirdi.
29.12.2023 Futbol
Göztepe bir dönem kapanıyor! Atınç ayrılık yolunda
Göztepe bir dönem kapanıyor! Atınç ayrılık yolunda İzmir ekibinde tecrübeli stoper Atınç Nukan'ın yol ayrımına geldiği ifade edildi.
28.12.2023 1.Lig
Fenerbahçe'ye kötü haber! Erik ten Hag'dan transfere veto
Fenerbahçe'ye kötü haber! Erik ten Hag'dan transfere veto Galatasaray'la şampiyonluk mücadelesine devam eden Fenerbahçe bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibin gündemine gelen yıldız için Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag'dan açıklama geldi.
26.12.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta kadro dışı kalmıştı! Trabzonspor yıldız futbolcu için devrede
Beşiktaş'ta kadro dışı kalmıştı! Trabzonspor yıldız futbolcu için devrede Beşiktaş’ta kadro dışı olan yıldız futbolcuya sürpriz bir talip çıktı. Abdullah Avcı'nın olumlu rapor verdiği yıldız isim için Trabzonspor harekete geçti.
26.12.2023 Beşiktaş
Filenin Sultanları'nın smaçörü İlkin Aydın'dan Galatasaray kararı!
Filenin Sultanları'nın smaçörü İlkin Aydın'dan Galatasaray kararı! Filenin Sultanları ile muhteşem bir yaz sezonu geçiren ve 3 kupalı takımın önemli parçalarından biri olan İlkin Aydın Galatasaray kariyeriyle ilgili kararını verdi.
25.12.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Nabız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.