Nac Breda

Nac Breda

Son dakika NAC Breda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan NAC Breda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan NAC Breda haber sayfamızda...

Nac Breda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 337 nac breda haberi bulunmuştur.
Eyüpspor'un yıldızı Ömer Bayram'a sürpriz teklif! Geri dönüyor
Eyüpspor'un yıldızı Ömer Bayram'a sürpriz teklif! Geri dönüyor 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor forması giyen tecrübeli futbolcu Ömer Bayram'a sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...
4.04.2024 1.Lig
Giovanni van Bronckhorst'tan Beşiktaş itirafı! 'Kulüp aramıyorum'
Giovanni van Bronckhorst'tan Beşiktaş itirafı! 'Kulüp aramıyorum' Rangers'tan ayrıldıktan sonra uzun süre boşta kalan ve Beşiktaş'la da anılan Giovanni van Bronckhorst suskunluğunu bozdu. Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş'la neden anlaşamadığını açıkladı.
14.02.2024 Beşiktaş
İtalyanlar, Angelino transferini yorumladı! 'Kazımcan Karataş'ı tercih etti'
İtalyanlar, Angelino transferini yorumladı! 'Kazımcan Karataş'ı tercih etti' Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Angelino, ara transfer döneminde sarı-kırmızılılardan ayrıldı. RB Leipzig'in Roma'ya kiraladığı Angelino'nun imzası sonrası İtalyan basınından dikkat çeken bir değerlendirme geldi.
3.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş'a Hollanda'da kötü haber geldi! Kulüpten resmi açıklama
Beşiktaş'a Hollanda'da kötü haber geldi! Kulüpten resmi açıklama Hollanda kulübü NAC Breda'dan Beşiktaş'a kötü haber geldi. Kulüp, siyah-beyazlılar için olumsuz olan kararını resmen açıkladı.
6.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibini henüz toparlayamaması sonrası flaş bir karara imza atıldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktör adayı belli oldu.
6.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst ateşten gömlek giydi! Afrika Uluslar Kupası sorunu
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst ateşten gömlek giydi! Afrika Uluslar Kupası sorunu Beşiktaş’la anlaşan Hollandalı teknik adam cesaret göstererek adeta ateşten gömlek giydi. Şampiyonluk yarışından koparken, Konferans Ligi macerasını noktalayan Kartal’ın önünde sadece kupa hedefi kaldı. Takımdaki kalite sorunu, Afrika Kupası ve kadro dışı oyuncuların durumu da Van Bronckhorst’u bir hayli zorlayacak.
5.01.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA | Van Bronckhorst'un Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu! Teknik ekibinde eski ünlü yıldız
SON DAKİKA | Van Bronckhorst'un Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu! Teknik ekibinde eski ünlü yıldız Siyah-beyazlı yönetimin prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı teknik adamın alacağı yıllık maaş ve teknik ekibi belli oldu.
4.01.2024 Beşiktaş
Göztepe, transferde taarruza geçti! İsveç'ten orta saha
Göztepe, transferde taarruza geçti! İsveç'ten orta saha 1'inci Lig ekibi Göztepe, Antoine Baroan ve Heliton'dan sonra Norveç'in Sarpsborg ekibinde oynayan 26 yaşındaki futbolcuyla prensipte anlaşma sağladı.
4.01.2024 1.Lig
ÖZEL | Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst tercihinin perde arkası ortaya çıktı! Samet Aybaba çok istedi
ÖZEL | Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst tercihinin perde arkası ortaya çıktı! Samet Aybaba çok istedi Beşiktaş’ın Giovanni van Bronckhorst’u tercih etmesinin önemli gerekçeleri bulunuyor. 48 yaşındaki Hollandalı teknik adam, Feyenoord ve Rangers’daki tarihi başarılarının yanı sıra 1,3 milyon euroluk yıllık ücretiyle siyah-beyazlıların tüm kriterlerini karşılıyor.
4.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş, Rıza Çalımbay sonrası yeni teknik direktörünü buldu! Prensip anlaşması sağlandı
Beşiktaş, Rıza Çalımbay sonrası yeni teknik direktörünü buldu! Prensip anlaşması sağlandı Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta teknik direktör arayışlarında sona gelindiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların Giovanni van Bronckhorst ile prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi.
3.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Jean Paul van Gastel atağı!
Beşiktaş'tan Jean Paul van Gastel atağı! Giovanni van Bronckhorst ile anlaştığı iddia edilen Beşiktaş'ın yardımcı antrenör olarak göreve getirmeyi planladığı Jean Paul van Gastel için NAC Breda ile görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.
3.01.2024 Beşiktaş
Valencia, Villarreal'i 3-1 mağlup etti!
Valencia, Villarreal'i 3-1 mağlup etti! La Liga'nın 19'uncu haftasında Valencia, Villarreal engelini 3-1'lik skorla geçti.
2.01.2024 İspanya La Liga
NAC Breda, Jean Paul van Gastel'e Beşiktaş izni vermedi!
NAC Breda, Jean Paul van Gastel'e Beşiktaş izni vermedi! NAC Breda, Jean Paul van Gastel'in takımdan ayrılmasına izin verilmeyeceğini açıkladı.
2.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan ters köşe! Bruno Genesio derken Hollanda'dan teknik direktör iddiası
Beşiktaş'tan ters köşe! Bruno Genesio derken Hollanda'dan teknik direktör iddiası Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın ters köşe bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Siyah-beyazlıların, tecrübeli teknik direktörle anlaşma sağladığı aktarıldı.
3.01.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a Angelino piyangosu! Leipzig ile görüşmeler başladı
Galatasaray'a Angelino piyangosu! Leipzig ile görüşmeler başladı Galatasaray'da gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan Angelino'ya Almanya'dan talip çıktığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların opsiyon maddesini kaldırmak istediği İspanyol sol beki isteyen kulübün mali şartları karşılamakta zorlanmayacağı aktarıldı.
22.11.2023 Galatasaray
Alanyaspor, Volendam ile yenişemedi
Alanyaspor, Volendam ile yenişemedi Corendon Alanyaspor, Hollanda kampındaki ikinci hazırlık maçında FC Volendam ile 1-1 berabere kaldı.
1.08.2023 Alanyaspor
Galatasaray, Angelino'yu transfer etti! Maliyeti KAP'a bildirildi
Galatasaray, Angelino'yu transfer etti! Maliyeti KAP'a bildirildi Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, RB Leipzig'den Angelino'yu sezon sonuna kadar kiraladı. İspanyol futbolcu için yapılan anlaşmanın mali detayları KAP'a bildirildi.
13.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'a İngiltere'den 1.89'luk kule! Okan Buruk onay verdi
Galatasaray'a İngiltere'den 1.89'luk kule! Okan Buruk onay verdi Transferde şu ana kadar sessiz kalan son şampiyon, İngiltere çıkarması yapmıştı. Başkanvekili Erden Timur, Ada'da sürpriz bir stoperi gözüne kestirdi. Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde başarılı oyuncu için resmen harekete geçeceği kaydedildi.
3.07.2023 Galatasaray
Bandırmaspor, Florian Marc Jozefzoon'u transfer etti
Bandırmaspor, Florian Marc Jozefzoon'u transfer etti Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, Florian Marc Jozefzoon ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
16.06.2023 1.Lig
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
3.06.2023 Futbol
Süper Lig şampiyonu Galatasaray'dan dev transfer hamlesi! 42 milyon euroluk sol bek ısrarı
Süper Lig şampiyonu Galatasaray'dan dev transfer hamlesi! 42 milyon euroluk sol bek ısrarı Erden Timur ve Okan Buruk'un ortak hamleleri sonrası transferde büyük başarı yakalayan Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına çalışmalarına hız verdi. Devler Ligi'nde gruplara kalmak isteyen sarı-kırmızılıların gündemine 42 milyon euroluk sol bekin geldiği öğrenildi.
1.06.2023 Galatasaray
Avrupa devi, Enes Ünal'ın peşine düştü! Çılgın bonservis talebi
Avrupa devi, Enes Ünal'ın peşine düştü! Çılgın bonservis talebi La Liga ekiplerinden Getafe'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Birçok kulübü peşine takan milli futbolcuya Avrupa devi talip oldu.
21.05.2023 İspanya La Liga
Enes Ünal'ın yeni adresi belli oldu! Başkan doğruladı: Birkaç maçını izlemeye geldiler
Enes Ünal'ın yeni adresi belli oldu! Başkan doğruladı: Birkaç maçını izlemeye geldiler Getafe ile yine unutulmaz bir sezon geçiren Enes Ünal sezon sonunda takımından ayrılmaya karar verdi. Milli golcünün yeni adresi netlik kazanmaya başlarken Getafe Başkanı Angel Torres "Birkaç maçını izlemeye geldiler" açıklamasını yaparak transferi doğruladı.
17.05.2023 Dünyadan Futbol
İspanya'da şoke eden olay! Kalp krizi geçirdi, doktorla kavga etti
İspanya'da şoke eden olay! Kalp krizi geçirdi, doktorla kavga etti İspanya 3. Ligi'nde Cordoba ile Racing Ferrol arasında oynanan maçta şoke eden bir olay yaşandı. Cordoba forması giyen tecrübeli futbolcu, kalp krizi geçirdi. Saha kenarında bekleyen ambulansa binmek üzereyken kendine gelen 25 yaşındaki oyuncu, doktorla kavga etti.
27.03.2023 Dünyadan Futbol
Eski milli oyuncu Can Arat öğretim görevlisi oldu
Eski milli oyuncu Can Arat öğretim görevlisi oldu Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu Can Arat, Fenerbahçe Üniversitesi'nde öğretim görevlisi oldu.
19.01.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Nac Breda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.