Nadide Sultan

Nadide Sultan

Son dakika Nadide Sultan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nadide Sultan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nadide Sultan haber sayfamızda...

Nadide Sultan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 434 nadide sultan haberi bulunmuştur.
Nadide Sultan'a beşibiryerde sürprizi
Nadide Sultan'a beşibiryerde sürprizi Altın İnci Ödül Gecesi, önceki akşam Tuğçe Altun Kirişçi ve Özge Ulusoy’un sunumuyla Beyoğlu'nda bir otelde gerçekleşti. Ödül alan şarkıcı Nadide Sultan, hayranının hediyesiyle şaşkınlık yaşadı.
13.10.2023 Cadde
Nadide Sultan: Oğlum büyüyünce futbolcu olmak istiyor!
Nadide Sultan: Oğlum büyüyünce futbolcu olmak istiyor! Ünlü şarkıcı Nadide Sultan, geçtiğimiz gün beş yaşındaki oğlu Kaan ile bir AVM'de objektiflere takıldı. Ayaküsyü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü isim, oğlu hakkında konuştu.
14.07.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Keyifleri yerinde Hailey ve Justin Bieber, hafta sonunda birlikte görüntülendi...
24.01.2023 Cadde
Seda Sayan: Murat Boz'u evlendireceğim
Seda Sayan: Murat Boz'u evlendireceğim Sunucusu olduğu programda solistlik yapan Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz şekilde nikâh masasına oturan Seda Sayan, eşini sahnede yalnız bırakmadı. Sahnelere çok fazla zaman ayırmadığını söyleyen Sayan, “Beni çıkarmaya paraları yetmiyor” diyerek espri yaptı. ‘O Ses Yılbaşı’ programıyla ilgili de konuşan şarkıcı, 'Murat Boz' açıklamasıyla dikkat çekti.
10.01.2023 Cadde
23 yıl sonra…
23 yıl sonra…  Nadide Sultan’ın, 1999 yılında müzikseverlerle buluşturduğu ‘Konyalım’ parçası, yeniden gündeme geldi.
9.11.2022 Cadde
Cumhuriyet coşkusu
Cumhuriyet coşkusu Büyük coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sahne alan ünlü isimler, söyledikleri şarkılarla binlerce kişiye unutamayacakları anlar yaşattı.
31.10.2022 Cadde
Saruhanlı’da iki konser birden
Saruhanlı’da iki konser birden Saruhanlı Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yılını, Nadide Sultan ve Kıraç konseriyle kutlayacak.
29.10.2022 Ege
Muğla'da Nadide Sultan coşkusu
Muğla'da Nadide Sultan coşkusu Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde 28'incisi gerçekleştirilen Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri festivali çerçevesinde düzenlenen konserde Nadide Sultan sahne aldı. Ünlü şarkıcı, yoğun bir katılımın olduğu konsere, sarı ve uzun bir kıyafetle çıktı.
9.08.2022 Cadde
Anne-oğul yüzmede
Anne-oğul yüzmede Nadide Sultan, oğlu Kaan ile Bodrum Torba’daydı.
21.06.2022 Cadde
Nadide Sultan'dan oğlu Kaan'a yüzme dersi
Nadide Sultan'dan oğlu Kaan'a yüzme dersi Konser programları arasını değerlendiren şarkıcı Nadide Sultan, oğlu Kaan ile birlikte Bodrum Torba'da soluğu aldı. Havuzda annesinden yüzme dersi alan Kaan, su korkusunu yenmeyi başadı.
20.06.2022 Cadde
Bartın'da Nadide Sultan rüzgarı
Bartın'da Nadide Sultan rüzgarı Nadide Sultan, Bartın 1. Uluslararası Çevre Şöleni etkinlikleri kapsamında konser verdi. Binlerce Bartınlı, Nadide Sultan'ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla eğlenceli dakikalar yaşadı.
7.06.2022 Cadde
Nadide Sultan: Kim aldatıyorsa gözü çıksın!
Nadide Sultan: Kim aldatıyorsa gözü çıksın! Nadide Sultan, önceki gün İstinyePark'daydı. Yakın bir arkadaşıyla alışveriş turuna çıkan şarkıcı, spor giyim mağazasından çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Nadide Sultan, soruları da yanıtladı.
27.05.2022 Cadde
Oğlunun inadı Sultan’ı yendi
Oğlunun inadı Sultan’ı yendi Nadide Sultan, oğlu Kaan’la İstinye’de oyuncak mağazasından alışveriş yaptı.
12.04.2022 Cadde
Oğlunun inadı Nadide Sultan'ı yendi
Oğlunun inadı Nadide Sultan'ı yendi Nadide Sultan, geçtiğimiz gün İstinye'de bir AVM'de oğlu Kaan ile görüntülendi. Bir kıyafet değişimi için mağazaya uğradıktan sonra evin yolunu tutmaya hazırlanan şarkıcı, oyuncakçının önünden geçerken oğlunun oyuncak isteğini kıramadı.
11.04.2022 Cadde
Nadide Sultan: Çocukluk acıları yüzünden geçmişimi hatırlamıyorum!
Nadide Sultan: Çocukluk acıları yüzünden geçmişimi hatırlamıyorum! 1990’lı yıllarda birçok isim müzik camiasına adımını atmıştı. Onlardan birisi de Nadide Sultan’dı. 'Konyalım' parçasıyla hafızalarda yer edinen şarkıcı, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçmişini hatırlamakta zorlandığı için terapiste gittiğini söyleyen Nadide Sultan, “Yaşadığım acılar yüzünden geçmişimi hatırlayamıyorum” dedi.
31.03.2022 Cadde
Piştiye önlem
Piştiye önlem Nadide Sultan, Nişantaşı City’de modacı Semih Doğruer’e provaya giderken görüntülendi.
17.12.2021 Cadde
Nadide Sultan: Binlerce TL'lik kumaş çöpe gitti
Nadide Sultan: Binlerce TL'lik kumaş çöpe gitti Şarkıcı Nadide Sultan, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de modacı Semih Doğruer'e provaya giderken görüntülendi.
16.12.2021 Cadde
Ölümden döndü kurban kestirdi
Ölümden döndü kurban kestirdi Nadide Sultan’ın oğluyla eve giderken kullandığı araç birden alev aldı. Yangını söndüren şarkıcı, hemen kurban kestirdi.
27.09.2021 Cadde
Nadide Sultan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı
Nadide Sultan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı Şarkıcı Nadide Sultan, koronavirüse yakalandı. Sağlık durumu hakkında açıklama yapan Nadide Sultan Yonat, ailesine de koronavirüs teşhisi konulduğunu dile getirdi.
10.04.2021 Cadde
Liseliler Bilmez: Nadide Sultan
Liseliler Bilmez: Nadide Sultan 90’lı yıllarda birçok isim müzik camiasına adımını atmıştı. Onlardan birisi de Nadide Sultan’dı. Liseliler Bilmez serimizin yeni konuğu Nadide Sultan oldu. Molatik Liseliler bilmez gururla sunar; Nadide Sultan!
20.01.2021 Ünlüler
Nadide Sultan kimdir, kaç yaşında? Nadide Sultan biyografisi...
Nadide Sultan kimdir, kaç yaşında? Nadide Sultan biyografisi... Nadide Sultan uzun bir süredir ekranlarda görünmüyor. Bu sabah ekrana gelecek olan Demet ve Alişan ile sabah sabah programına konuk olacak olan Nadide Sultan 15 Kasım 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Şarkıcılık, oyunculuk ve program sunuculuğu yapan Nadide Sultan, 2014 yılında Hakan Yonat ile evlendikten sonra çok fazla ekranlarda görünmemeye başladı. Peki Nadide Sultan kimdir?
26.10.2020 Cadde
Gençlere  fırsat  verdi
Gençlere fırsat verdi Nadide Sultan, virüs nedeniyle albüm çalışmasını erteleyince gençlere fırsat verdi.
18.05.2020 Cadde
‘Gereksiz hırslar yok’
‘Gereksiz hırslar yok’ Nadide Sultan, Bursa Gençlik Merkezi’nin Instagram yayınına katıldı.
28.04.2020 Cadde
Türkiye bu kapağı konuştu
Türkiye bu kapağı konuştu Milliyet’in 23 Nisan’ın 100’üncü yılına özel Bedri Baykam tarafından hazırlanan kapağı iş, sanat ve magazin dünyasında büyük ilgi gördü
24.04.2020 Gündem
‘Eski günleri hatırlamak güzel’
‘Eski günleri hatırlamak güzel’ Nadide Sultan, M1 Konya AVM’de 17 Kasım Dünya Komşuluk Günü için ‘Ne İstersen Komşunda Var’ sloganıyla gerçekleşen etkinliğe katıldı.
19.11.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nadide Sultan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.