Yüzde 52'si İstanbul'da! 'Boş ofisler bile konuta dönüşecek'
Yüzde 52'si İstanbul'da! 'Boş ofisler bile konuta dönüşecek' Günlük kiralanan konut sayısında yaşanan artış başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında hız kesmeden devam ediyor. Yaz aylarında bunun daha da yükselişe geçeceğini belirten TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş ofisler bile konuta dönüştürebilir" diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.
18.04.2022 Emlak
Ev alıp satacaklar dikkat! Meclis gündemindeki düzenleme etkileyecek
Ev alıp satacaklar dikkat! Meclis gündemindeki düzenleme etkileyecek TBMM gündemindeki son düzenleme ile konut alım satımlarında tapu dairelerinde yapılan devir işlemleri artık noterlerde de yapılabilecek. Noterde yapılacak işlemlerin gayrimenkul alım satımlarına etkisi merak ediliyor.
6.04.2022 Emlak
Bizim İçin Şampiyon oyuncuları ve konusu! Bold Pilot ve Halis Karataş filmi Şampiyon nerede çekildi?
Bizim İçin Şampiyon oyuncuları ve konusu! Bold Pilot ve Halis Karataş filmi Şampiyon nerede çekildi? Beyazperdenin sevilen yapımlarından olan Bizim İçin Şampiyon filminde yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş'ın hikayesi anlatılıyor. Filmin başrollerinde Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah bulunuyor. Peki, Bizim İçin Şampiyon nerede çekildi?
20.02.2022 Cadde
Sitelerde büyük göç! İstanbul'da bu ilçelerde yüzde 150'ye ulaştı...
Sitelerde büyük göç! İstanbul'da bu ilçelerde yüzde 150'ye ulaştı... İstanbul'da aidatlar son dönemde kirayla yarışır hale geldi, birçok ilçede minimum yüzde 50-60'tan başlayıp yüzde 100'ü geçen hatta yüzde 150'ye ulaşanlar dahi var!
25.02.2022 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracı herkesi ilgilendiriyor: %20 arttı, 1 ay vakit var
Ev sahibi ve kiracı herkesi ilgilendiriyor: %20 arttı, 1 ay vakit var Artan kira fiyatları kiracı ile ev sahiplerini karşı karşıya getirdi. Kira tespit ve tahliye davaları yüzde 20'lere çıktı. Hak kaybı yaşanmaması için dikkatli olunmasını söyleyen uzmanlar, önemli uyarılarda bulundu.
29.01.2022 Emlak
Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman, bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayımlandı
Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman, bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayımlandı Kuruluş Osman dizisi, 64. bölümde sezon finali vermişti. Burak Özçivit'in başrolde yer aldığı dizinin yeni sezon yayın tarihi de belli oldu. Osmanlı Devleti'nin kuruluş döneminin ele alındığı Kuruluş Osman dizisini 65. yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor?
30.09.2021 Cadde
Dijitalleşme Sürecinde Emsal Dava
Dijitalleşme Sürecinde Emsal Dava Genelde gayrimenkul sektöründe görülen müteahhidin işini yapmaması durumu son zamanlarda yazılım sektöründe görülmeye başlandı. Konuyla ilgili ilk dava, start-up hukuku konusunda yaptığı çalışmalarla tanınan Av. Oğuz Kara tarafından açıldı.
22.05.2021 Teknoloji
Amerika’dan TikTok’a karşı büyük atak
Amerika’dan TikTok’a karşı büyük atak Sosyal medya platformlarından TikTok Amerikan hükümetinin yaptırımlarıyla karşılaştı.
20.11.2020 Teknoloji
Bizim İçin Şampiyon filminin konusu nedir? İşte Şampiyon oyuncuları...
Bizim İçin Şampiyon filminin konusu nedir? İşte Şampiyon oyuncuları... Yerli ve yabancı filmler televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam Bizim İçin Şampiyon filmi televizyonda yayınlanacak. Ekin Koç ve Farah Zeynep Abdullah, Şampiyon'un başrolünde yer alıyor. İşte Bizim İçin Şampiyon'un konusu ve oyuncuları...
22.08.2020 Cadde
Simge Barankoğlu hakkında suç duyurusu
Simge Barankoğlu hakkında suç duyurusu Geçtiğimiz aylarda Instagram hesabı üzerinden müstehcen paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle tepki çeken sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu hakkında savcılığa suç duyurusu yapıldı.
10.06.2020 Cadde
Bizim İçin Şampiyon filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? | Bizim Şampiyon filmi ne zaman, nerede çekildi?
Bizim İçin Şampiyon filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? | Bizim Şampiyon filmi ne zaman, nerede çekildi? Bizim İçin Şampiyon filmi bu akşam yeniden TV ekranında ilzeyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Ekin Koç ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bizim İçin Şampiyon filmi gerçek bir hikayeden esinleniyor. Efsanevi joker Halis Karataş ile Begüm Atman'ın aşkını konu alan filmde Türk Atcılığının önemli ismi olan Özdemir Atman'ın sahip olduğu Bold Pilot ve onun daimi jokeyi Halis Karataş ile Özdemir Atman'ın kızı Begüöm Atman arasındaki aşk hikayesi konu alınıyor. İşte Bizim İçin Şampiyon filmi konusu ve başrol oyuncuları...
3.05.2020 Cadde
Bizim İçin Şampiyon filmi konusu ve başrol oyuncuları | Bizim Şampiyon filmi nerede çekildi?
Bizim İçin Şampiyon filmi konusu ve başrol oyuncuları | Bizim Şampiyon filmi nerede çekildi? Bizim İçin Şampiyon filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. 2018 yılında vizyona giren gerçek bir hikayeden esinlenen Bizim İçin Şampiyon filmi Ünlü jokey Halis Karataş'ın hayat hikayesini anlatıyor. Jokey olan Halis Karataş ile Begüm Atman'ın efsanevi asşk hikayesini konu alan filmin başrollerinde Ekin Koç ve Farah Zeynep Abdullah yer alıyor. İşte Bizim İçin Şampiyon filmi konusu ve oyuncu kadrosuna ilişkin bilgiler...
18.02.2020 Gündem
Bizim İçin Şampiyon filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bizim İçin Şampiyon filmi nerede çekildi?
Bizim İçin Şampiyon filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bizim İçin Şampiyon filmi nerede çekildi? Bizim İçin Şampiyon filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 6 Aralık 2018 yılında vizyona giren Bizim İçin Şampiyon filmi vizyonda kaldığı 16 hafta boyunca 2.568.572 seyirci tarafından izlendi. Filmin gişeden elde ettiği gelir ise 34.151.594, TL olarak açıklandı. Peki Bizim İçin Şampiyon filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
6.01.2020 Gündem
Diş çürümesine neden olan yiyecekler
Diş çürümesine neden olan yiyecekler Diş Hekimi Oğuz Kara, sağlıklı bir gülümseye sahip olmak için uzak durulması gereken 10 zararlı yiyeceği ve içeceği açıkladı.
24.06.2019 Genel Sağlık
Dişlere zarar veren 10 şey
Dişlere zarar veren 10 şey Dt. Oğuz Kara,sağlıklı bir gülümseye sahip olmak için uzak durulması gereken 10 zararlı yiyeceği ve içeceği açıkladı.
8.09.2016 Genel Sağlık
Dişe zarar veren yiyecekler
Dişe zarar veren yiyecekler Bağcılar Hospitadent Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Oğuz Kara,sağlıklı bir gülümseye sahip olmak için uzak durulması gereken 10 zararlı yiyeceği ve içeceği açıkladı.
6.07.2021 Bilgi
5 hocaya yargı yolu
5 hocaya yargı yolu Danıştay, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli 3'ü profesör 5 öğretim üyesinin 'ilaç yazma karşılığı özel bir firmadan maddi destek aldıkları' gerekçesiyle yargılanmasını istedi
7.08.2007 Gündem
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor Kanal D'de 18 yıldır ekrana gelen 'Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye; Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
28.03.2024 Cadde
Efsane yönetmene 'Arka Sokaklar' setinde doğum günü
Efsane yönetmene 'Arka Sokaklar' setinde doğum günü Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'ın yönetmen koltuğunda oturan Orhan Oğuz’un 76'ncı yaşı sette sürpriz pastayla kutlandı.
27.03.2024 Cadde
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
146 kişinin öldüğü site davasında eni detay! Müteahhit fen işleri müdürüymüş
146 kişinin öldüğü site davasında eni detay! Müteahhit fen işleri müdürüymüş Kahramanmaraş’ta depremde yıkılarak 146 kişinin hayatını kaybettiği Hamidiye Sitesi’yle ilgili 1’i tutuklu 7 kişi hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis istemiyle iddianame düzenledi. Sitede 7 yakınını kaybeden avukat Kübra Nur Kırmacı, bilirkişi raporunda projenin tamamen hatalı olduğu ve belediyenin projeyi onaylamayıp revize etmesi gerektiğini belirterek, “Ancak bunun revize edilmemesinin en büyük sebebi de bu binanın müteahhidi o dönemin fen işleri müdürüdür” dedi.
17.03.2024 Gündem
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte New York’ta görüntülenmişti. Bugün soruşuma ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Baba Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa davet edildi.
15.03.2024 Haberler
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte New York’ta görüntülenmişti. Bugün soruşuma ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Baba Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa davet edildi.
15.03.2024 Gündem
Günnur Özsoy & Nevzat Sayın: 'Ada'
Günnur Özsoy & Nevzat Sayın: 'Ada' Galeri Siyah Beyaz, 40. yılı olan 2023-2024 sezonunda, birlikte üretme pratiğinin bir karşılığı olarak sanatçı eşleşmelerine ev sahipliği yapıyor.
26.02.2024 Mimarlık