Naftali Bennett

Naftali Bennett

Son dakika Naftali Bennett haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Naftali Bennett gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Naftali Bennett haber sayfamızda...

Naftali Bennett

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 211 naftali bennett haberi bulunmuştur.
İsrail ve ABD arasında çatlak: Ateşkes değil 'insani ara'
İsrail ve ABD arasında çatlak: Ateşkes değil 'insani ara' ABD Başkanı Biden, Gazze’de insani ara gerektiğini söylerken, ateşkes çağrısından kaçındı. Bununla birlikte Amerikan yönetiminin İsrail Başbakanı Netanyahu’nun günlerinin sayılı olduğuna dair görüşü su yüzüne çıktı.
3.11.2023 Dünya
Rusya ipleri kopardı! İsrail'e büyük şok
Rusya ipleri kopardı! İsrail'e büyük şok Putin'in ancak savaşın onuncu gününde Netanyahu aramasıyla artık gizlenemez haline gelen kriz, Hamas heyetinin Moskova'da ağırlanmasıyla zirveye tırmandı. Ancak Dışişleri Bakanı Lavrov'un bugünkü sözleri, savaşın başından bu yana en ağır çıkış oldu.
28.10.2023 Dünya
İsrail'de sular durulmuyor! Netanyahu geri adım attı: Gallant göreve iade edildi
İsrail'de sular durulmuyor! Netanyahu geri adım attı: Gallant göreve iade edildi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, geri adım atarak geçtiğimiz ay görevden aldığı Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın görevine devam edeceğini açıkladı.
10.04.2023 Dünya
Lavrov yine kriz çıkardı! İsrail çılgına döndü
Lavrov yine kriz çıkardı! İsrail çılgına döndü 8 ay önce Hitler'in Yahudi olduğunu öne sürerek İsrail ile kriz çıkaran Lavrov, gün içerisinde bir skandal açıklamaya daha imza attı. Lavrov'un bu sözlerine İsrail Dışişleri Bakanlığı ve ABD'den jet hızında yanıt geldi.
19.01.2023 Dünya
Arabulucu adayları artıyor!
Arabulucu adayları artıyor! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş birinci yılına yaklaşırken, iki ülke arasında barış veya ateşkes sağlanması için pek çok ülke arabuluculuk teklifinde bulundu.
7.01.2023 Dünya
Biden’ın Ortadoğu turu başladı
Biden’ın Ortadoğu turu başladı ABD Başkanı Joe Biden, üç gün sürecek Ortadoğu gezisinin ilk durağı olan İsrail’e geldi.
14.07.2022 Dünya
İsrail bir kez daha erken seçime gidiyor, parlamento feshedildi
İsrail bir kez daha erken seçime gidiyor, parlamento feshedildi 1 Kasım'da kurulacak sandıklarla, son dört yılda beşinci kez erken seçim yaşanacak. Bennett'in yerine dört ay boyunca başbakanlık koltuğunda oturacak isim ise, Dışişleri Bakanı Lapid.
30.06.2022 Dünya
Bennett: Aday olmayacağım
Bennett: Aday olmayacağım İsrail’de kurduğu geniş ama kırılgan koalisyon hükümeti bir yıl gibi kısa bir sürede dağılan Başbakan Naftali Bennett, gelecek seçimlerde aday olmayacağını bildirdi. Bennett, aday olmayacağını başında bulunduğu Yamina Partisi üyelerine Sözcüsü aracılığıyla bildirirken, kamuoyuna ise net olarak açıklamadı.
30.06.2022 Dünya
İsrail Başbakanı Bennett seçimlerde aday olmayacak
İsrail Başbakanı Bennett seçimlerde aday olmayacak İsrail Başbakanı Naftali Bennett, bir sonraki seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.
29.06.2022 Dünya
İsrail’de yine hükümet krizi, yine seçim
İsrail’de yine hükümet krizi, yine seçim İsrail’de koalisyon hükümetinin ortakları Başbakan Naftali Bennett ve Dışişleri Bakanı Yair Lapid, meclisi feshederek erken seçime gitme kararı aldıklarını açıkladı.
22.06.2022 Dünya
İsrail yeniden seçime gidiyor
İsrail yeniden seçime gidiyor İsrail’de koalisyon hükümetinin Başbakanı Naftali Bennett ve Dışişleri Bakanı Yair Lapid yaptıkları ortak açıklamada, önümüzdeki hafta meclisi feshetme ve erken seçime gitme konusunda anlaştıklarını bildirdi. İsrail, son 3 yılda 5’inci kez seçime gitmiş olacak.
20.06.2022 Dünya
Biden tepetaklak düştü!
Biden tepetaklak düştü! Yaklaşık üç ay önce Air Force One merdivenlerinde üç kez yere kapaklanan ABD lideri, bu kez memleketinde bisiklet sürerken kaza geçirdi.
18.06.2022 Dünya
Biden'ın ilk Ortadoğu ziyaretinin detayları belli oldu
Biden'ın ilk Ortadoğu ziyaretinin detayları belli oldu Beyaz Saray uzun süredir merak edilen sorunun cevabını sonunda verdi ve Joe Biden'ın İsrail, Filistin ve Suudi Arabistan'ı kapsayacak ziyaretinin tarihini açıkladı. Bugün yapılan duyuruya göre ABD Başkanı'nın Ortadoğu turu, 13-16 Temmuz arasında yapılacak.
15.06.2022 Dünya
İsrail: İran, nükleer soruşturmalardan kaçmak için gizli dokümanları çaldı
İsrail: İran, nükleer soruşturmalardan kaçmak için gizli dokümanları çaldı İsrail Başbakanı Naftali Bennett, bugün yaptığı videolu açıklamayla, İran’ın Birleşmiş Milletlere (BM) bağlı Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı’ndan (IAEA) belge çaldığını ve bu belgeleri nükleer soruşturmalardan kaçınmak için kullandığını ileri sürdü. Bennett, bu iddiasını birkaç yıl önce Iran İstihbaratından elde edilen belgelere dayandırdı.
31.05.2022 Dünya
İsrail'de Arap milletvekilinin istifası üzerine koalisyon hükümeti çoğunluğu kaybetti
İsrail'de Arap milletvekilinin istifası üzerine koalisyon hükümeti çoğunluğu kaybetti İsrail hükümetinin geleceği tehlikede. Hükümeti oluşturan koalisyon ortakları, bir milletvekilinin istifası sonrası artık parlamentoda çoğunluğu oluşturmuyor.
20.05.2022 Dünya
Son dakika... İsrail askerleri Al Jazeera muhabirini vurarak öldürdü
Son dakika... İsrail askerleri Al Jazeera muhabirini vurarak öldürdü Deneyimli gazeteci Şirin Ebu Akile, işgal altındaki Filistin toprağı Batı Şeria'da bu sabah gerçekleşen baskını takip ederken hayatını kaybetti. Tel Aviv'den peş peşe skandal açıklamalar yayınlandı.
11.05.2022 Dünya
Son dakika... Karadeniz'de batırılan Rus savaş gemisini ABD 'belirledi!'
Son dakika... Karadeniz'de batırılan Rus savaş gemisini ABD 'belirledi!' Son dakika haberlere göre Amerikan medyası, cephe hattındaki Rus generallerinin koordinatlarını Ukrayna ile paylaşan ABD istihbaratının Karadeniz sularına gömülen Moskva'nın batışındaki rolü açığa çıktı. Putin'in işgal emri vermesiyle gönüllü olarak orduya katılan kadın askerin öldüğü ise, üç hafta sonra doğrulandı.
6.05.2022 Dünya
Son dakika: Lavrov'un sözleri ortalığı karıştırmıştı! İsrail duyurdu: Putin özür diledi
Son dakika: Lavrov'un sözleri ortalığı karıştırmıştı! İsrail duyurdu: Putin özür diledi Gelen son dakika haberine göre, Lavrov'un sözleri dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İsrail Başkanlık ofisi, Rusya lideri Putin'in Dışişleri Bakanı Lavrov'un Zelenski'ye atfen sarf ettiği "Hitler de Yahudi kökenliydi" sözlerine ilişkin özür dilediğini iddia etti.
5.05.2022 Dünya
Son dakika... Rusya gözünü kararttı: 'İsrailli paralı askerler Ukrayna'da savaşıyor!'
Son dakika... Rusya gözünü kararttı: 'İsrailli paralı askerler Ukrayna'da savaşıyor!' Sergey Lavrov'un İtalyan televizyonunda sarf ettiği sözlerle alev alan kapışma, Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zaharova'nın bugünkü çıkışıyla yeni bir boyuta taşındı. Şahin çıkışlarıyla bilinen Zaharova, "Bir video gördüm" dedi.
4.05.2022 Dünya
Rusya-İsrail krizi büyüyor
Rusya-İsrail krizi büyüyor Rusya ve İsrail arasında, Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un sözleriyle başlayan kriz daha da büyüdü. Lavrov’un, “Nazi lideri Adolf Hitler’in Yahudi kökenleri olduğu” yönündeki açıklaması İsrail ve Almanya’da tepkiyle karşılanmış, İsrail, Lavrov’un “affedilemez, skandal bir açıklama” yaptığını belirterek Moskova’dan özür talep etmişti.
4.05.2022 Dünya
Son dakika haberler... İsrail-Rusya kavgası büyüyor! Zehir zemberek mesaj
Son dakika haberler... İsrail-Rusya kavgası büyüyor! Zehir zemberek mesaj Son dakika haberlere göre, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un kurduğu cümle Tel Aviv'de fay hatlarını yerinden oynattı. İsrail basını 'Putin'in gerçek yüzü' başlıklarını attı, Haaretz'deki bir haberde 'Kiev'in değil Moskova'nın Nazilerden arındırılması gerektiği' görüşüne yer verildi. Rusya Dışişleri'nin bugün paylaştığı Twitter mesajı ise ateşe benzin döktü.
3.05.2022 Dünya
Lavrov'dan olay sözler! İsrail'den tepki gecikmedi
Lavrov'dan olay sözler! İsrail'den tepki gecikmedi İsrail Dışişleri Bakanlığı, Nazi lideri Adolf Hitler’in Yahudi kökenli olduğunu iddia eden Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'u kınayarak, Rusya’nın İsrail Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı.
2.05.2022 Dünya
İsrail Başbakanı Bennett, evindeki gıda harcamaları için kamu bütçesini kullanmayacak
İsrail Başbakanı Bennett, evindeki gıda harcamaları için kamu bütçesini kullanmayacak Bir TV kanalının Bennett'in gayrı resmi bir şekilde çalışma ofisi olarak da kullandığı evindeki yüksek harcamaları gündeme taşıdı. Önce selefi Netanyahu'yu suçlayan İsrail Başbakanı geri adım atarak artık mutfak harcamalarını kendi cebinden karşılayacağını duyurdu.
28.04.2022 Dünya
Bennett’e ‘mermi’li mektup gönderildi
Bennett’e ‘mermi’li mektup gönderildi İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile ailesine içinde mermi bulunan ve ölüm tehditleri içeren bir mektup gönderildiği bildirildi.
27.04.2022 Dünya
İsrail Başbakanı Bennett’e içinde mermi bulunan mektup gönderildi
İsrail Başbakanı Bennett’e içinde mermi bulunan mektup gönderildi İsrail polisi tarafından yapılan açıklamada, İsrail Başbakanı Naftali Benett ve ailesine içinde mermi bulunan ölüm tehditleri içeren bir mektubun gönderildiği bildirildi.
26.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Naftali Bennett ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.