Ünlü sunucunun çıplak fotoğrafları internete sızdı
Ünlü sunucunun çıplak fotoğrafları internete sızdı İtalya'nın en ünlü spor spikerleri arasında yer alan Dilette Leotta, hacker'ların son kurbanı oldu. İnternet korsanları, Sky Sports Italia spikeri Diletta Leotta'nın çıplak fotoğraflarını internete sızdırdı.
29.11.2016 Futbol
Kanye West Famous klibi Taylor Swift'i çıldırttı!
Kanye West Famous klibi Taylor Swift'i çıldırttı! Kanye West'in son klibi 'Famous' büyük tartışmalara neden oldu. Klibin yayınlamasıyla birlikte en büyük şoku ABD'li şarkıcı Taylor Swift yaşadı. Amerikalı rapçi Kanye West'in yeni şarkısı 'Famous'un klibinde, kendisi dahil 12 ünlünün çıplak balmumu heykelleri bir yatakta yatıyordu. West'in yanında Taylor Swift'in heykeli yer alıyordu.  HEMEN AVUKATLARIYLA BİR ARAYA GELDİ Posta'nın haberine göre; klibi görünce beyninden vurulmuşa dönen 26 yaşındaki ABD'li şarkıcı Swift, ne yapacağına karar vermek için avukartları ile görüştü.
11.09.2019 Magazin
Kate Upton'ın da çıplak fotoğrafları yayınlandı! Hollywood şokta!
Kate Upton'ın da çıplak fotoğrafları yayınlandı! Hollywood şokta! Dünyayı sarsan hack olayında son perde! Hollywood yıldızlarının iCloud hesaplarının hacklenmesi olayına bir isim daha eklendi. Ünlü oyuncu Kate Upton'ın iCloud hesabı da kırılanlar arasına girdi. Güzel yıldızın telefonundaki tüm özel resimleri internet ortamında paylaşılmaya başlandı. Upton'dan önce, Jennifer Lawrence'ın da hesabı kırılmış ve fotoğrafları yayınlanmıştı. Dün, Jennifer Lawrence ve Kate Upton'ın da aralarında olduğu toplam 101 ünlünün hesaplarının kırıldığı ve fotoğraflarının hackerlar tarafından ele geçirildiği iddia edilmişti. Yayınlanan fotoğrafların gerçek olduğu Jennifer Lawrence'ın sözcüsü tarafından doğrulandı.
11.09.2019 Haberler
Jennifer Lawrence'ın çıplak fotoğrafları yayınlandı
Jennifer Lawrence'ın çıplak fotoğrafları yayınlandı Açlık Oyunları adlı film ile ülkemizde de tanınan ABD'li yıldız oyuncu Jennifer Lawrence'ın çıplak fotoğrafları internete düştü... Kendisine ait olduğu iddia edilen fotoğraflarla ilgili ünlü oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi...
11.09.2019 Haberler
Emmelie De Forrest - Drunk Tonight
Emmelie De Forrest - Drunk Tonight İsveç’te yapılan 2013 Eurovision müzik yarışmasının birincisi Danimarkalı Emelie de Forest yeni şarkısı Drunk Tonight için çektiği klibinde soyundu.
11.09.2019 Magazin
Göçmenlere gözaltı kampında eziyet
Göçmenlere gözaltı kampında eziyet İtalya'nın Lampedusa adasında kaçak göçmenlerin tutulduğu bir merkezde gizlice cekilen görüntüler, gözaltında tutulan Afrikalı ve Arap göçmenlerin çırılçıplak soyulduktan sonra görevliler tarafından hortumlarla yıkandıklarını gösteriyor.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri