Müzik ve edebiyatı birleştiren roman Levlâ
Müzik ve edebiyatı birleştiren roman Levlâ Gazeteci ve yazar Nalan Miri Sözer’in iki yıldır üzerinde çalıştığı ve Artemis Yayınları’ndan çıkan yeni romanı LEVLÂ, tekâmülünü tamamlamaya, kendi olmaya, yalnızlığını kırmaya ve ruh eşini bulmaya çalışan günümüz insanına ışık tutuyor. Levlâ, merkezi kadın olan, yolculuklarla ve farklı hikâyelerle beslenen bir eser…
30.07.2021 Kültür Sanat
“Hayat 40’ta Başlar” İngilizce baskısı ile raflarda
“Hayat 40’ta Başlar” İngilizce baskısı ile raflarda Gazeteci ve iletişimci Nalan Miri Sözer’in kaleme aldığı “Hayat 40’ta Başlar - Life Begins at 40” İngilizce baskısı ile raflarda yerini aldı. Türkiye’de kısa sürede 6. baskıya ulaşan kitap, artık İngilizce olarak tüm dünyada okurlarıyla buluşacak.
12.11.2020 Kültür Sanat
"Alaçatı'da deneyim tasarımı turizmi yaşatıyoruz"
"Alaçatı'da deneyim tasarımı turizmi yaşatıyoruz" Tasting Alaçatı için geri sayım devam ediyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve Alaçatı'da deneyim tasarımı turizmi konseptiyle yola çıkan Tasting Alaçatı gastronomiden kültür sanata farklı alanları bir araya getiriyor.. 5-7 Haziran tarihleri arasında Ege Denizi'nin en güzel yerlerinden biri olan tarih ve doğa arasında harika bir bütünlük sağlayan Alaçatı'da gerçekleştirilecek olan etkinlik dizisinin başında yazar kimliğiyle de tanıdığımız Nalan Miri Sözer var. Bu yıl üçüncü kez deneyimleyeceğimiz ve "özlenen Alaçatı'yı" geri getirmek amacıyla yola çıkan Tasting Alaçatı'yı Nalan Miri Sözer ile konuştuk.
4.03.2020 Tatil