Namağlup

Namağlup

Son dakika namağlup haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan namağlup gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan namağlup haber sayfamızda...

Namağlup

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.735 namağlup haberi bulunmuştur.
Bundesliga'da şampiyon Bayer Leverkusen!
Bundesliga'da şampiyon Bayer Leverkusen! Werder Bremen'i 5-0 yenen Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga'da bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
14.04.2024 Almanya Bundesliga
U18 Milli Takımı, namağlup Avrupa Şampiyonası'nda!
U18 Milli Takımı, namağlup Avrupa Şampiyonası'nda! U18 Erkek Voleybol Milli Takımı, namağlup olarak Avrupa Şampiyonası biletini kazandı.
14.04.2024 Voleybol
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! 'Birlikte devam edeceğiz'
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! 'Birlikte devam edeceğiz' Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven ve yönetici Ali Berke Tükenmez açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlılarda Dusan Alimpijevic'in geleceği netlik kazandı.
Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic için resmi açıklama! Geleceği belli oldu
Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic için resmi açıklama! Geleceği belli oldu Beşiktaş Emlakjet, başantrenör Dusan Alimpijevic ile gelecek sezon da yola devam edecek.
6.04.2024 Basketbol
Necla Güngör Kıragası: Avantaja çevirmek istiyoruz!
Necla Güngör Kıragası: Avantaja çevirmek istiyoruz! A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 1’inci Grup’ta 5 Nisan Cuma günü deplasmanda İsviçre ve 9 Nisan Salı günü saat Pendik Stadı’nda Macaristan ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası ve futbolcular basın mensuplarıyla bir araya geldi.
2.04.2024 Futbol
Necla Güngör Kıragası taraftardan destek istedi
Necla Güngör Kıragası taraftardan destek istedi A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Milli Takım
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu!
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu! Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon bugün oynanan 7 karşılaşma ile sona erdi. Fenerbahçe Alagöz Holding ve Galatasaray Çağdaş Faktoring'in rakipleri belli oldu.
20.03.2024 Basketbol
İsmail Kartal yaşanan olayları tek tek anlattı: Asıl dehşet koridordaydı! Osayi Samuel'e tünelde saldırdılar
İsmail Kartal yaşanan olayları tek tek anlattı: Asıl dehşet koridordaydı! Osayi Samuel'e tünelde saldırdılar Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzon'da yaşanan ve 90 dakika sonunda büyük olaylara sahne olan maçın ardından Hürriyet'e açıklamalarda bulundu.
19.03.2024 Fenerbahçe
“10 numara” kupon! 980 TL’ye 100 bin 688 TL kazandı!
“10 numara” kupon! 980 TL’ye 100 bin 688 TL kazandı! Misli üyeleri “Şampiyon Oran” ile normallerin üzerinde oranlarla daha fazla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi dün hem Şampiyon Oran bülteninden hem de normal bültenden oluşturduğu 10 maçlık kuponunda 131.80 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
18.03.2024 Futbol
Fenerbahçe maçı öncesi Abdullah Avcı'nın dikkat çeken istatistiği!
Fenerbahçe maçı öncesi Abdullah Avcı'nın dikkat çeken istatistiği! Trabzonspor Teknik Direktörü, Fenerbahçe ile oynadığı 5 maçın 3’ünü kazanırken, bu karşılaşmalarda Fenerbahçe’yi hep liderlik koltuğundan indirdi.
13.03.2024 Trabzonspor
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Fenerbahçe Opet'in yeni transferi Liza Safronova! Yerli Arina Fedorovtseva
Fenerbahçe Opet'in yeni transferi Liza Safronova! Yerli Arina Fedorovtseva Şampiyonlar Ligi ve Sultanlar Ligi'nde yoluna tam gaz devam eden Fenerbahçe Opet, performansıyla dikkat çeken milli yıldız Liza Safronova ile anlaşma sağladı.
5.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe, Melikgazi Kayseri Basketbol engeline takılmadı!
Fenerbahçe, Melikgazi Kayseri Basketbol engeline takılmadı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 27'nci haftasında Fenerbahçe Alagöz Holding, Melikgazi Kayseri Basketbol'u 97-87 mağlup etti.
2.03.2024 Basketbol
İstanbulspor galibiyeti sonrası Beşiktaşlı oyuncuya Semih Şentürk benzetmesi
İstanbulspor galibiyeti sonrası Beşiktaşlı oyuncuya Semih Şentürk benzetmesi Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında son sırada yer alan İstanbulspor'u 2-0 yenerek Galatasaray derbisi öncesi seri yakaladı. Spor yazarları siyah-beyazlı takımın galibiyetini yorumladı.
26.02.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Kadıköy motivasyonu! Futbolcularla özel toplantı
Fenerbahçe'de Kadıköy motivasyonu! Futbolcularla özel toplantı Fenerbahçe’de iç sahadaki yoğun taraftar baskısının takımı maç içinde olumsuz etkilediği düşünülüyor. Bunun önüne geçmek isteyen yönetim ve teknik heyet Kasımpaşa mücadelesi öncesinde futbolcularla toplantılar yapıyor.
23.02.2024 Fenerbahçe
Aliağa FK'nın namağlup unvanı devam etti!
Aliağa FK'nın namağlup unvanı devam etti! Fatih Çardak yönetimindeki Aliağa FK, Talasgücü Belediyespor deplasmanında 4-2 kazanarak namağlup unvanını devam ettirdi.
19.02.2024 3.Lig
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan devre arası dopingi!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan devre arası dopingi! Çaykur Rizespor maçında soyunma odasına 1-0 geride giden Fenerbahçe’de hem İsmail Kartal’ın hem de kaptanların yaptığı konuşmalar zaferi getirdi. Tecrübeli çalıştırıcının devre başında yaptığı üç değişiklik de mücadeleye damga vurdu.
19.02.2024 Fenerbahçe
Osman Şenher'den Başakşehir maçı sonrası Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Çok top eziyor, takımın en kötüsü!
Osman Şenher'den Başakşehir maçı sonrası Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Çok top eziyor, takımın en kötüsü! Galatasaray, sahasında Başakşehir'i 2-0 mağlup etti. Aslan sahasındaki 30 maçlık namağlup serisini devam ettirdi. Spor yazarları maçı değerlendirirken Zaha, Kerem Demirbay ve Mertens mercek altına alındı.
11.02.2024 Galatasaray
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
10.02.2024 Diğer
Bahçeşehir Koleji'nden anlamlı pankart
Bahçeşehir Koleji'nden anlamlı pankart FIBA Europe Cup’ta son 8'e kalan Bahçeşehir Koleji, Jonava maçına Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının sembollerinin yer aldığı özel bir siyah formayla çıktı.
8.02.2024 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, 6 Şubat depremlerini unutmadı!
Bahçeşehir Koleji, 6 Şubat depremlerini unutmadı! Bahçeşehir Koleji Başkanı Begüm Yücel, FIBA Europe Cup'ta Jonava'yı 119-79 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
7.02.2024 Basketbol
Yarının Sultanları finalde! Rakip Sırbistan
Yarının Sultanları finalde! Rakip Sırbistan CEV U20 Avrupa Şampiyonası 1. Raunt Elemesi yarı finalinde Yunanistan'ı 3-0 mağlup eden 20 Yaş Altı Kadın Milli Takımımız, finale yükseldi.
27.01.2024 Voleybol
U20 Kadın Voleybol Milli Takımı, Yunanistan'a set vermedi! Elemelerde finale yükseldi
U20 Kadın Voleybol Milli Takımı, Yunanistan'a set vermedi! Elemelerde finale yükseldi 20 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı, Türkiye’nin ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen 2024 CEV U20 Avrupa Şampiyonası 1'inci Raunt Elemesi’nde finale yükseldi.
26.01.2024 Voleybol
U20 Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarı finalde!
U20 Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarı finalde! U20 Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarı finale yükselme başarısı gösterdi.
25.01.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi'nde namağlup!
Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi'nde namağlup! Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi'nde Budowlani Lodz'u 3-0 mağlup etti ve 6'da 6 yaparak çeyrek finale yükseldi
16.01.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Namağlup ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.