Nano

Nano

Son dakika nano haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nano gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nano haber sayfamızda...

Nano

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.154 nano haberi bulunmuştur.
Muharrem İnce'den CHP'ye: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz
Muharrem İnce'den CHP'ye: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sunduğu 'Hafta Sonu'na konuk oluyor. Siyasi çekişmeler, fikir ayrılıkları, istifalar... Muhalefet cephesinde sular neden durulmuyor? Memleket Partisi'nde yerel seçimlerin nabzı nasıl atıyor? Muharrem İnce'nin yoğun seçim mesaisi gündeminde hangi konular var?
24.02.2024 Haberler
Muharrem İnce'den CHP'ye: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz
Muharrem İnce'den CHP'ye: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sunduğu 'Hafta Sonu'na konuk oldu. İnce, Muhalefete tepki gösteren İnce, 'İstanbul’u alacağım derken Türkiye’yi kaybedersiniz. Yerel seçimde süreç iyi yönetilmiyor. Muhalefetin yöntemleri yanlış.' şeklinde konuştu.
24.02.2024 Gündem
TÜBİTAK'ın desteklediği bilim kadınları başarıdan başarıya koşuyor
TÜBİTAK'ın desteklediği bilim kadınları başarıdan başarıya koşuyor TÜBİTAK’ın desteklediği, başarıdan başarıya koşan bilim kadınlarından Prof. Dr. Özge Çevik ‘Yaptığımız bilimsel çalışmalarda yayınladığımız makaleler, gerçekleştirdiğimiz projeler, aldığımız patentler, hatta ürüne dönen birçok başarı elde ediyoruz’ diyor.
13.02.2024 Eğitim
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Milliyet Tv
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
‘Kıyamet’ hazırlığı! Alp Dağları'nda özel sığınak
‘Kıyamet’ hazırlığı! Alp Dağları'nda özel sığınak Nükleer bir savaşta her şey yok olabilir! Buna karşı süper diskler, insanlığa ait bilgileri 60 milyon mikroskobik sayfada saklayacak. Disklerin korunması için Alp Dağları’nın içindeki özel sığınak kullanılıyor.
24.01.2024 Dünya
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023'ün ilkleri üniversitesi oldu
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023'ün ilkleri üniversitesi oldu Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 2023 yılında üniversitelerin ilkler arasında yer aldığını belirterek, "Uluslararası Akredite Doğal Taş Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu alanda uluslararası akredite olan ilk merkez oldu. Bunun yanında Yek-G Sistemini Türkiye’de uygulayan ilk üniversite olduk" dedi.
18.01.2024 Eğitim
Vergisiz Telefonun Şampiyonları realme C55 ve C53!
Vergisiz Telefonun Şampiyonları realme C55 ve C53! Herkese merhaba. Bugün size Realme’den çok güzel haberler getirdim. Realme, üniversite öğrencileri için akıllı telefonlarıyla yeni bir dönem başlatıyor… "Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar," resmî gazetede yayınlandı biliyorsunuz. Bu fırsatla birlikte, realme C53 ve C55 serisi akıllı telefonlar, üniversite öğrencileri için mükemmel bir seçenek haline geliyor. Peki neden tercih etmeliyim diyorsanız biraz detaylı olarak anlatmak istiyorum.
17.11.2023 Teknoloji
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53!
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53! Herkese merhaba. Bugün size Realme’den çok güzel haberler getirdim. Realme, üniversite öğrencileri için akıllı telefonlarıyla yeni bir dönem başlatıyor… "Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar," resmî gazetede yayınlandı biliyorsunuz. Bu fırsatla birlikte, realme C53 ve C55 serisi akıllı telefonlar, üniversite öğrencileri için mükemmel bir seçenek haline geliyor. Peki neden tercih etmeliyim diyorsanız biraz detaylı olarak anlatmak istiyorum.
17.11.2023 Advertorial
Nemrut’taki heykellere şırınga ile kireç! İşte sonuç
Nemrut’taki heykellere şırınga ile kireç! İşte sonuç  Nemrut Dağı’ndaki devasa heykelleri kurtarmak için geçtiğimiz yıl heykellere şırıngalar ile enjekte edilen ‘nano kireç’ tuttu.
23.10.2023 Gündem
Bakan Fatih Kacır: 10 büyük ekonomiden biri olacağız
Bakan Fatih Kacır: 10 büyük ekonomiden biri olacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin emin adımlarla küresel bir endüstri üssü ve nitelikli yatırımların adresi olmaya devam ettiğinin altını çizerek, "Türkiye, dünyanın global bir üretim merkezi iken OSB’lerimiz de bu merkezin en kilit aktörleri. OSB’lerimiz Türkiye Yüzyılı vizyonuna ve Milli Teknoloji Hamlemize önemli katkılar sağlayan yapılardan biri" dedi.
19.10.2023 Ekonomi
Bakan Kacır detayları açıkladı: Dünyaca ünlü astronotlar Türkiye'ye geliyor
Bakan Kacır detayları açıkladı: Dünyaca ünlü astronotlar Türkiye'ye geliyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin 5 gün boyunca 70’i aşkın dünyaca ünlü astronotu ağırlayacağını belirterek, etkinliğin Türkiye’nin Milli Uzay Programı’nın meyvelerini toplaması bakımından önemli olduğunu söyledi.
23.09.2023 Ekonomi
Realme C53 incelemesi
Realme C53 incelemesi Herkese merhaba… Yeni bir telefon incelemesiyle karşınızdayız. Bugün Realme C53 yanımda. Telefon giriş segmentinde pek çok önemli özellikle ortaya çıkıyor. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin cihaza yakından bakalım.
21.09.2023 Advertorial
Realme C53 İncelemesi
Realme C53 İncelemesi Herkese merhaba… Yeni bir telefon incelemesiyle karşınızdayız. Bugün Realme C53 yanımda. Telefon giriş segmentinde pek çok önemli özellikle ortaya çıkıyor. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin cihaza yakından bakalım.
21.09.2023 Milliyet Tv
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır?
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır? Kimyasal elementlerin sınıflandırılması ile oluşan periyodik tablo özellikle lise öğrencilerinin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle p, k, s elementi en çok merak edilen elementlerdendir. Periyodik cetvel, periyodik çizelge, periyodik sistem, element tablosu gibi pek çok farklı isimle de bilinmektedir. Periyodik tablo grup, periyot ve bloklara göre ayrılmaktadır. Artan atom numaralarına göre sıralanan elementler atom yarıçapı, iyonlaşma enerjisi, elektronegatiflik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Periyodik cetveldeki elementlerin özellikleri nelerdir? Periyodik tablo ve grup isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
Ticaret Bakanlığı'ndan 1 milyar TL'lik tasarruf!
Ticaret Bakanlığı'ndan 1 milyar TL'lik tasarruf! Ticaret Bakanlığı, 2020 ile 2023'ün ilk 6 ayı arasındaki süreçte uygulanan uzaktan eğitim modeli ile kamu harcamalarından 1 milyar TL'nin üzerinde tasarruf edildiğini açıkladı.
15.08.2023 Ekonomi
Vivo V29 Lite incelemesi
Vivo V29 Lite incelemesi Herkese merhaba. Son yıllarda akıllı telefon sektöründe yükseliş gösteren Vivo, ürün yelpazesini sürekli genişletiyor. Bugün sizi Vivo V29 ailesinin yeni üyesi Vivo V29 Lite ile tanıştırmak istiyorum. Vivo, diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi V29 Lite ile yine tam not alacak gibi duruyor. Çünkü özellikleri sizi oldukça cezbedecek. Peki neler var Vivo V29 Lite da derseniz gelin bu akıllı harikayı yakından inceleyelim...
7.08.2023 Milliyet Tv
Vivo V29 Lite incelemesi
Vivo V29 Lite incelemesi Herkese merhaba. Son yıllarda akıllı telefon sektöründe yükseliş gösteren Vivo, ürün yelpazesini sürekli genişletiyor. Bugün sizi Vivo V29 ailesinin yeni üyesi Vivo V29 Lite ile tanıştırmak istiyorum. Vivo, diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi V29 Lite ile yine tam not alacak gibi duruyor. Çünkü özellikleri sizi oldukça cezbedecek. Peki neler var Vivo V29 Lite da derseniz gelin bu akıllı harikayı yakından inceleyelim.
7.08.2023 Advertorial
Daha pürüzsüz ayaklar için 3 çözüm! Cam parçasıyla nasıra son
Daha pürüzsüz ayaklar için 3 çözüm! Cam parçasıyla nasıra son Ayak bakımı sadece görünüş için değil aynı zamanda genel beden sağlığı için de çok önemli kabul edilir. Ayaklarımızdan vücudumuza binlerce sinir yayılır ve bu nedenle ayak bakımı aynı zamanda beden bakımıdır.
31.07.2023 Genel Sağlık
5.1 milyon robot istihdam edildi
5.1 milyon robot istihdam edildi 5.1 milyon civarında robot yeni iş kollarında istihdam edildi, 7.1 milyon kişinin işsiz kalması bekleniyor, ancak yeni istihdam alanları da açılıyor.
3.06.2023 Gündem
Muharrem İnce'den gençlere: Memleketi terk etmek yok
Muharrem İnce'den gençlere: Memleketi terk etmek yok Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Pendik'te vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan İnce "Gençler yurtdışına gideceksiniz tahsilinizi geliştireceksiniz. Yüksek lisans yapacaksınız ama memlekete geri döneceksiniz. Memleketi terk etmek yok. Bu memleket bizim" dedi.
30.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: El birliğiyle ‘büyük üretim dönüşümünü’ gerçekleştireceğiz, zenginleşen halkımız olacak
Kılıçdaroğlu: El birliğiyle ‘büyük üretim dönüşümünü’ gerçekleştireceğiz, zenginleşen halkımız olacak CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, "Türkiye’yi büyüten akılla, el birliğiyle bu ‘büyük üretim dönüşümünü’ gerçekleştireceğiz ve sonunda zenginleşen halkımız olacak" ifadelerini kullandı.
18.04.2023 Gündem
Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi açılıyor! Bakan Dönmez: En az çelik kadar dayanıklı, 4'te 1 daha hafif
Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi açılıyor! Bakan Dönmez: En az çelik kadar dayanıklı, 4'te 1 daha hafif Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin ilk bor karbür tesisinin açılışı öncesinde CNN Türk’te önemli açıklamalarda bulundu.
19.03.2023 Haberler
Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi açıldı! Bakan Dönmez: En az çelik kadar dayanıklı, 4'te 1 daha hafif
Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi açıldı! Bakan Dönmez: En az çelik kadar dayanıklı, 4'te 1 daha hafif Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin ilk bor karbür tesisinin açılışı öncesinde CNN Türk’te önemli açıklamalarda bulundu.
19.03.2023 Ekonomi
ABD'nin Tayvan'da deprem kodlu 'Kaçış Şifresi' yanlış anlaşıldı
ABD'nin Tayvan'da deprem kodlu 'Kaçış Şifresi' yanlış anlaşıldı Türkiye'deki depremlerin ardından yardım çalışmaları ve bağışlarıyla öne çıkan Tayvan'da, ABD tarafından 'deprem' koduyla yayınlanan mesaj paniğe sebep oldu.
2.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nano ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.