Narin

Narin

Son dakika Narin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Narin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Narin haber sayfamızda...

Narin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.667 narin haberi bulunmuştur.
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Diyarbakır’da DEM Parti’li Küçük başkan seçildi
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Diyarbakır’da DEM Parti’li Küçük başkan seçildi Diyarbakır’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na DEM Parti'nin Adayı Ayşe Serra Bucak Küçük seçildi. 13 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi ise AK Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane Türkiye'nin 2’nci büyük gölü olan Tuz Gölü, bahar ve yaz aylarında yaklaşık binlerce flamingoya ev sahipliği yapıyor.
19.03.2024 Gündem
Hataylı fenomen Ragıb Narin CNN TÜRK'e konuştu! 'Tek mesajım unutulmamamız'
Hataylı fenomen Ragıb Narin CNN TÜRK'e konuştu! 'Tek mesajım unutulmamamız' Hatay'da doğup Hatay'da büyüyen sosyal medya fenomeni Ragıb Narin, CNN TÜRK'e konuştu. Ragıb Narin, "Tek mesajım unutulmamamız." dedi.
17.03.2024 Haberler
Hataylı fenomen Ragıb Narin CNN TÜRK'e konuştu! 'Tek mesajım unutulmamamız'
Hataylı fenomen Ragıb Narin CNN TÜRK'e konuştu! 'Tek mesajım unutulmamamız' Hatay'da doğup Hatay'da büyüyen sosyal medya fenomeni Ragıb Narin, CNN TÜRK'e konuştu. Ragıb Narin, "Tek mesajım unutulmamamız." dedi.
17.03.2024 Gündem
Hablemitoğlu davası tanığı Buzoğlu: Savcı dosyanın zaman aşımına uğrayacağını söylemiş
Hablemitoğlu davası tanığı Buzoğlu: Savcı dosyanın zaman aşımına uğrayacağını söylemiş Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu, "Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi.
6.03.2024 Gündem
Hablemitoğlu davasında Uğur Mumcu'nun yengesi tanık oldu: 2-3 el silah sesi duyduk
Hablemitoğlu davasında Uğur Mumcu'nun yengesi tanık oldu: 2-3 el silah sesi duyduk Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, Uğur Mumcu'nun ağabeyinin eşi Naciye Mumcu, tanık olarak dinlendi.
5.03.2024 Gündem
Okulun tek öğrencisinin hem öğretmeni hem arkadaşı: Aile gibi olduk
Okulun tek öğrencisinin hem öğretmeni hem arkadaşı: Aile gibi olduk Batman’ın Sason ilçesindeki 1 derslikli Kaşyayla Gidornik İlkokulu’nda, sadece 3'üncü sınıf öğrencisi İsmail Bozkurt (8) eğitim görüyor. 30 nüfuslu mezra, ilçeye 2 saat uzaklıkta olduğu için okulun lojmanında kalan ücretli öğretmen Pınar Aktaş (28), sabahları okulun sobasını yakıp işe başladığını belirterek, "İsmail geldikten sonra dersimizi işliyoruz. Tek öğrenciye eğitim vermek farklı bir duygu" dedi.
4.03.2024 Eğitim
A Milli Kadın Futbol Takımı, Romanya'yı tek golle geçti!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Romanya'yı tek golle geçti! A Milli Kadın Futbol Takımı, özel maçta karşı karşıya geldiği Romanya'yı 1-0 mağlup etti.
28.02.2024 Futbol
Perdelerin makinede kırışmasını engelleyen tüyo! Ütülemeye gerek kalmıyor
Perdelerin makinede kırışmasını engelleyen tüyo! Ütülemeye gerek kalmıyor Evimizin tamamlayıcı eşyaları arasında yer alan perdelerin düzenli yıkanması gerekir. Makinede yıkanırken kırışması her ev hanımının canını sıkan bir durum. Ancak makinenin gözünü ekleyince kırışmasını engelliyor.
2.02.2024 Püf Noktası
TGF Golf Milli Takım Aday Kampı sona erdi! Coveney'den değerlendirme
TGF Golf Milli Takım Aday Kampı sona erdi! Coveney'den değerlendirme Antalya'da düzenlenen TGF Golf Milli Takım Aday Kampı sona erdi.
1.02.2024 Diğer
17 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
17 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanlık tarihinde yıldızların, astrolojinin her zaman önemli bir yerinin olduğu yapılan araştırmalarla ortaya konmuştur. Her medeniyette yıldızlar üzerinden birtakım gözlem ve analizler yapılagelmiştir. Günümüzde de durum farklı değildir. 17 Nisan hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? 17 Nisan hangi burçtur ve bununla ilgili diğer bilgileri sizler için derledik
8.01.2024 Astroloji
2024 rengini belli etti
2024 rengini belli etti Doğanın esintilerini yansıtan yeşil tonları, sarılar, pembeler, turuncular bu yılın öne çıkan renkleri arasında yer alıyor.
8.01.2024 Milliyet Executive
Balık İsimleri 2024: Akvaryum Balıklarına Verilebilecek İsim Önerileri
Balık İsimleri 2024: Akvaryum Balıklarına Verilebilecek İsim Önerileri Evcil hayvan sahipleri aileye yeni katılan dostları için en güzel isimleri vermeyi istiyor. Rengarenk pulları minik ve sevimli halleri ile akvaryum balıkları için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Rengine ve karakterine göre isim vermeyi düşünenler için hazırladığımız balık isimleri ile ilgili içerikte akvaryum balıklarına verilebilecek isim önerilerini bulabilirsiniz.
5.01.2024 Evcil Hayvan
Tumblr Sözler 2024: En Güzel, Anlamlı Uzun ve Kısa Tumblr Aşk Sözleri
Tumblr Sözler 2024: En Güzel, Anlamlı Uzun ve Kısa Tumblr Aşk Sözleri ABD merkezli sosyal ağ ve blog platformu Tumblr'a üye olan kullanıcılar bloglarında fotoğraflarının altına diledikleri sözleri yazarak paylaşabilirler. Piyasaya sürüldüğü günden bu yanan büyük ilerleme kaydeden Twiiter, Facebook, İnstagram gibi sosyal medya devleri ile uyum içinde çalışan Tumblr'da fotoğraf, video ve yazı paylaşmaya imkan tanınıyor. Bloglarında en anlamlı ve güzel sözleri paylaşmak isteyen kullanıcılar için birbirinden güzel kısa, aşk, romantik, etkileyici Tumblr sözler bulunuyor. En güzel, anlamlı kısa Tumblr aşk sözleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için 'Tumblr sözler 2024' içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Güzel Sözler
Damar Sözler 2024 - En Ağır, İyi, Anlamlı, Derin, Keskin, Etkileyici, Duygusal, Kısa ve Uzun Damar Sözler
Damar Sözler 2024 - En Ağır, İyi, Anlamlı, Derin, Keskin, Etkileyici, Duygusal, Kısa ve Uzun Damar Sözler Sosyal medya platformlarında sıklıkla karşımıza çıkan konulardan bir tanesi de hiç şüphesiz damar sözler. Sevgiliye veya arkadaşa olan kırgınlık, kızgınlıkların tercüme edilmesi için paylaşılan damar sözler kişinin içinde bulunduğu çeşitli hal ve duygularını yansıtır. Damar sözler duygularını, düşüncelerini, kırgınlıklarını ve kızgınlıklarını yansıtmakta zorlanan kişiler için vazgeçilmezdir. Sevgiliye ve arkadaşa en ağır, anlamlı, etkileyici, duygusal kısa ve uzun sözler için “Damar Sözler 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Güzel Sözler
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından İnstagram kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Instagram kullanıcılarının başka bir kişinin profile baktığında ilk dikkat ettiği şeylerden bir tanesi de biyografi oluyor. Instagram biyografisi kullanıcı adının altında yer alan küçük alandır. Kişiler kendilerine ait iş unvan bilgilerini paylaşabildiği gibi kısa, havalı, anlamı biyografi sözleri ile dikkat çekebilir. Arkadaşa, sevgiliye ithafen anlamlı ve etkileyici sözler paylaşılır. En güzel, havalı, kısa İnstagram bio sözleri için “Instagram Biyografi Sözleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyada tarifi olmayan en güzel ve özel duygulardan birisi de anne ve baba olmak. Hamilelik döneminde aileye yeni katılacak birey için hazırlıklar önceden yapılmaya başlanır. Heyecan ve sevincin bir arada yaşandığı bu dönemde anne ve baba adaylarının isim konusu kafalarını kurcalar. Kız bebekleri için ebeveynler derin bir isim araştırma içerisine girer. Ömürleri boyunca çocuklarının taşıyacağı ismin en güzel ve en eşsiz olmasını isterler. Bunun için keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, modern isimleri vermek isterler. Y harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı mutluluğun yanında bir telaş da sarıyor. Çocuklarının cinsiyetini öğrenme heyecanı yaşayan aileler ardından isim araştırmasına giriyor. Kız bebekleri için anlamlı isimler seçmek isteyen aileler nadir bulunan, modern ve günümüz çağına uygun isimleri tercih ediyor. İsmin kendisi kadar kulağa hoş gelmesi de anne ve baba adaylarının dikkat ettiği faktörler arasında yer alıyor. G harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. D harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak kız bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. D harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
C ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: C Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
C ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: C Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Hamilelik sürecinden en çok üzerine düşülen konulardan birisi de isimler. Anne ve baba adayları doğacak çocuklarına anlamları güzel olan ve kulağa hoş gelen isimleri vermek için uzun uzadıya araştırma ve karar sürecine giriyor. Kız bebekler için aileler anlamlı, popüler ve modern isimleri tercih ediyorlar. Duyulmamış ve keşfedilmemiş isimler ile kızlarına özel isim vermek isteyen anne ve baba adayları özellikle anlamları konusunda da seçici oluyor. C harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “C ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Narin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.