Naruhito

Naruhito

Son dakika Naruhito haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Naruhito gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Naruhito haber sayfamızda...

Naruhito

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 95 naruhito haberi bulunmuştur.
Japonya ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yılı kutlandı
Japonya ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yılı kutlandı Japonya İmparatoru Naruhito’nun 64’üncü doğum günü ve Japonya ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yıl dönümü, Ankara’da verilen resepsiyon ile kutlandı.
23.02.2024 Gündem
Japonya'da İkinci Dünya Savaşı'nın sona erişi törenle anıldı
Japonya'da İkinci Dünya Savaşı'nın sona erişi törenle anıldı Tokyo'da 78 yıl önce gerçekleşen İkinci Dünya Savaşı'nda hayatını kaybedenler için anma töreni düzenledi.
15.08.2023 Dünya
Çavuşoğlu’na Macaristan’dan ‘Liyakat Nişanı’ madalyası
Çavuşoğlu’na Macaristan’dan ‘Liyakat Nişanı’ madalyası TBMM Temsilcisi, NATO Parlamenterler Asamblesi Türk Delegasyonu Başkanı, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novk tarafından Macaristan Liyakat Nişanı madalyası takdim edildi.
20.07.2023 Gündem
En görkemli veda
En görkemli veda İngiltere, Kraliçe Elizabeth’e yakın dönemde eşi benzeri görülmemiş, çok görkemli bir törenle veda etti. İngilizler, Kraliçe’nin naaşını görebilmek için cenazenin güzergahına akın etti.
20.09.2022 Dünya
Dünyanın gözü Londra'da... 'Yüzyılın resepsiyonu!'
Dünyanın gözü Londra'da... 'Yüzyılın resepsiyonu!' 73 yaşınaki Kral Charles, Buckingham Sarayı'nda 'yüzyılın resepsiyonu'na ev sahipliği yapıyor: Charkes, 96 yaşında hayatını kaybeden Kraliçe'nin cenaze töreninin arifesinde kendisine taziyelerini ileten ABD Başkanı Joe Biden ve Fransa'dan Emmanuel Macron da dahil olmak üzere dünya liderlerini selamlıyor.
19.09.2022 Dünya
Liderler Londra’da
Liderler Londra’da Dünya liderleri Kraliçe Elizabeth’in cenaze töreni için Londra’ya akın ederken, hem liderlerin korunması hem de cenazenin olaysız geçmesi için görülmemiş güvenlik önlemleri dikkat çekiyor.
19.09.2022 Dünya
İngiltere diken üstünde! Polisler damlara ve gizli mevzilere konuşlandı
İngiltere diken üstünde! Polisler damlara ve gizli mevzilere konuşlandı Kraliçe'nin cenaze töreni öncesinde görülmemiş güvenlik önlemleri alınıyor, özellikle 'yalnız kurt' tehlikesi en ciddi sorun. Devlet başkanlarının nasıl korunacağına dair endişeler açık şekilde dile getiriliyor.
18.09.2022 Dünya
Japonya İmparatoru ve eşi Kraliçe Elizabeth'in cenaze törenine katılacak
Japonya İmparatoru ve eşi Kraliçe Elizabeth'in cenaze törenine katılacak Japonya İmparatoru Naruhito ve İmparatoriçe Masako'nun, Kraliçe II. Elizabeth'in önümüzdeki hafta İngiltere'de yapılacak cenaze törenine katılacağı bildirildi. Başbakan Fumio Kishida ve diğer hükümet yetkililerinin ise törene katılmayacağı kaydedildi.
14.09.2022 Dünya
Türk şirketi Japon mühendislik firmasından hisse almayı planlıyor
Türk şirketi Japon mühendislik firmasından hisse almayı planlıyor Japon şirketleri ile mevcut iş birliklerinin yanı sıra yeni ortaklıklar ve iş birlikleri için görüşmelerinin devam ettiğini açıklayan Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak, projelerin entegrasyonunu kolaylaştırmak için bir Japon mühendislik firmasından hisse alımı için görüşmeler yaptıklarını belirtti.
19.08.2022 Ekonomi
Japonya, İkinci Dünya Savaşı'nda hayatını kaybedenleri andı
Japonya, İkinci Dünya Savaşı'nda hayatını kaybedenleri andı Japonya’da İkinci Dünya Savaşı’nda hayatını kaybedenler anısına düzenlenen törene katılan Japonya Başbakanı Fumio Kishida, “Savaşın dehşetini bir daha asla tekrarlamayacağız. Bu karara bağlı kalmaya devam edeceğiz” dedi.
15.08.2022 Dünya
Prensesin kara kaderi! 'Onun mutsuz olması gerekiyor'
Prensesin kara kaderi! 'Onun mutsuz olması gerekiyor' 20 yaşındaki Japon Prenses Toshi tüm hayatını etkileyecek bir kararın eşiğinde...
24.05.2022 Dünya
Japonya’nın en yüksek nişanını aldı
Japonya’nın en yüksek nişanını aldı Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Türkiye ile Japonya arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve dostluğun geliştirilmesi yönünde sergilediği çabalardan ötürü, sağlıkta mükemmeliyet merkezi olarak gösterilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen törende Japonya İmparatoru Naruhito tarafından Japonya’nın en yüksek devlet nişanı olan ‘Altın Işıklar, Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı’ ile taltif edildi.
18.05.2022 Ekonomi
Erman Ilıcak'a Japonya'nın en yüksek devlet nişanı
Erman Ilıcak'a Japonya'nın en yüksek devlet nişanı Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Japonya İmparatoru Naruhito tarafından Altın Işıklar, Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı ile taltif edildi.
17.05.2022 Vitrin
Japonya İmparatoru Naruhito 62 yaşına girdi
Japonya İmparatoru Naruhito 62 yaşına girdi Japonya İmparatoru Naruhito 62’nci yaş günü dolayısıyla düzenlenecek doğum günü etkinliklerini Covid-19 salgını nedeniyle iptal ederken, "İnsanlar empati yapmaya, acılarını paylaşmaya ve birbirlerine destek olmaya devam ederse, mevcut zorlukların üstesinden gelinebileceğine inanıyorum" dedi.
23.02.2022 Dünya
Japon İmparatorluk Sarayı'na kaçak girdi, ifadesi şoke etti
Japon İmparatorluk Sarayı'na kaçak girdi, ifadesi şoke etti 56 yaşındaki şüpheli erkek, polisteki ifadesinde 20 yaşındaki Prenses Aiko ile tanışmak için kapıdan tırmanarak araziye girdiğini söyledi.
26.12.2021 Dünya
Akihito, en uzun yaşayan Japonya imparatoru unvanını elde etti
Akihito, en uzun yaşayan Japonya imparatoru unvanını elde etti 2019 yılında tahtı ilerleyen yaşını gerekçe göstererek oğlu mevcut imparator Naruhito'ya devreden Japonya'nın eski imparatoru Akihito, 88. yaşını kutlayarak en uzun yaşayan imparator rekorunu kırdı.
23.12.2021 Dünya
İlker Aycı’ya Japonya Devlet Nişanı
İlker Aycı’ya Japonya Devlet Nişanı Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Japonya İmparatoru Naruhito tarafından “Altın Işıklar Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı Yüce Kordonu” ile taltif edildi. Nişan, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen törende Japonya Başbakanı Başdanışmanı ve Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Kazuhiro Suzuki tarafından takdim edildi.
14.11.2021 Ekonomi
Dünya Japonya prensesini konuşuyor! Aşkları için kraliyet unvanlarından vazgeçtiler
Dünya Japonya prensesini konuşuyor! Aşkları için kraliyet unvanlarından vazgeçtiler Aldığı kararla toplumu ikiye bölen ve Kraliyet unvanlarından vazgeçen Japon prensesi Mako, bunu yapan ilk kraliyet mensubu değil! Akıl sağlığını kaybetme noktasına geldiğini anlatan prenses dünyanın gündeminden düşmezken, farklı sebeplerle de olsa benzer süreçlerden geçen kral, kraliçe, prens ve prensesler uzun yıllardır konuşuluyor.
31.10.2021 Gündem
Prensesliği değil aşkı tercih etti
Prensesliği değil aşkı tercih etti Japon Prenses Mako, halktan biriyle evlendiği için kraliyet unvanını kaybetti. Kraliyetten para da istemeyen Mako, “Dünyaya bir kere geliyoruz, sevdiğimle yaşayacağım” dedi
27.10.2021 Dünya
Uğruna kraliyet statüsünü kaybetti... Japonya'da Prenses Mako evlendi!
Uğruna kraliyet statüsünü kaybetti... Japonya'da Prenses Mako evlendi! Japonya'da Prenses Mako, erkek arkadaşı Komuro Kei ile dünya evine girdi. Yaşadığı İmparatorluk Konutundan dün ayrılan Mako, ABD'ye taşınana kadar, eşiyle başkent Tokyo'da bir dairede yaşayacak
26.10.2021 Dünya
Sevgililer birbirini üç yıl aradan sonra görecek
Sevgililer birbirini üç yıl aradan sonra görecek Japonya’da Veliaht Prens Fumihito’nun kızı olan Prenses Mako (29) evlenmeye hazırlandığı erkek arkadaşı Kei Komuro (30) ile üç yıl sonra buluşacak.
17.10.2021 Dünya
Japonya'da yeni kabineye parti içi dengeler damga vurdu
Japonya'da yeni kabineye parti içi dengeler damga vurdu Japonya'da ülkenin 100. Başbakanı seçilen Kişida Fumio, kabine üyeleri tercihinde Liberal Demokrat Parti (LDP) içi dengeleri gözetti.
5.10.2021 Dünya
Suga başbakanlığa veda ediyor
Suga başbakanlığa veda ediyor Japonya'nın 99. Başbakanı Suga Yoşihide, yaklaşık 1 yıl sürdürdüğü görevine veda ediyor.
3.10.2021 Dünya
Japon tahtı için vâris krizi yaşanıyor
Japon tahtı için vâris krizi yaşanıyor Japonya’da imparatorluk tahtına sadece erkekler çıkabiliyor. Ancak şu anda tahta aday sadece üç vârisin olması gelecek kaygısı yaratıyor. Üstelik vârislerden biri 85 yaşında! Halk bu nedenle artık kadınların da tahta çıkabilmesini istiyor
5.09.2021 Dünya
Son dakika haberi: 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nın açılış töreni yapıldı
Son dakika haberi: 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nın açılış töreni yapıldı Japonya'nın başkenti Tokyo'nun ev sahipliği yaptığı 16. Yaz Paralimpik Oyunları, açılış seremonisiyle resmen başladı.
24.08.2021 Yaz Olimpiyatları

Benzer Haber Etiketleri

Naruhito ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.