BiP nasıl kullanılır? BiP uygulaması yerli mi, nasıl indirilir, ücretli mi?
BiP nasıl kullanılır? BiP uygulaması yerli mi, nasıl indirilir, ücretli mi? Yerli ve milli mesajlaşma uygulaması BiP, en çok tercih edilen uygulamalar arasında bulunuyor. Turkcell tarafından, iOS ve Android kullanıcıları için geliştirildi. Ücretsiz kullanım sağlayan BiP, arama özelliği, görüntülü konuşma özellikleri ile de dikkat çekiyor. İşte, BiP özellikleri...
4.10.2021 Gündem
Telegram nasıl indirilir? Telegram nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi? İşte özellikleri
Telegram nasıl indirilir? Telegram nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi? İşte özellikleri Online mesajlaşma uygulamalarından olan Telegram, WhatsApp ardından en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Ücretsiz ve kullanımı basit olan Telegram, aylık olarak ortalama 500 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. Peki, Telegram nereden ve nasıl indirilir?
4.10.2021 Gündem
Clubhouse nedir, kimin? Clubhouse uygulaması nasıl kullanılır, davetiye nasıl alınır - nasıl gönderilir?
Clubhouse nedir, kimin? Clubhouse uygulaması nasıl kullanılır, davetiye nasıl alınır - nasıl gönderilir? Clubhouse uygulaması hangi telefonlarda kullanılır, nasıl üye olunur? Yeni nesil sosyal medya uygulaması olan Clubhouse, sohbet odaları ile dikkat çekiyor. Davetiye usulüyle çalışan uygulama, çeşitli konularda sesli konuşma imkanı sunuyor. Peki, Clubhouse kimin?
4.02.2021 Teknoloji
Telegram nedir, kimin? Telegram uygulaması ücretli mi, nasıl kullanılır?
Telegram nedir, kimin? Telegram uygulaması ücretli mi, nasıl kullanılır? Telegram nasıl indirilir, hangi ülkenin? Telegram, anlık mesajlaşma uygulaması olarak son dönemde popüler servisler arasında bulunuyor. 2013 yılından itibaren kullanıma sunuldu. Anlık görüntü,video, ses ve mesaj paylaşılan Telegram'ın özellikleri de araştırılıyor. WhatsApp'a alternatif olarak kullanılan Telegram'ın sahibi kimdir?
12.01.2021 Gündem
Telegram nedir, nasıl indirilir? Telegram kimin, ücretli mi? İşte Telegram özellikleri...
Telegram nedir, nasıl indirilir? Telegram kimin, ücretli mi? İşte Telegram özellikleri... Whatsapp yeni kullanıcı gizlilik sözleşmesi kullanıcılar tarafından tartışmalara neden oldu ve birçok kişi de Whatsapp'ı silerek farklı arayışlara yöneldi. Bunların başında ise Telegram geliyor. Telegram kullanmak isteyenler şimdilerde "Telegram nedir, nasıl indirilir? diye soruyor.
10.01.2021 Teknoloji
Pokemon GO nasıl indirilir, yüklenir ve nasıl kullanılır?
Pokemon GO nasıl indirilir, yüklenir ve nasıl kullanılır? Tüm dünyayı saran "artırılmış gerçeklik" oyunu Pokémon GO oynamak için yapmanız gerekenleri derledik
11.07.2016 Teknoloji