Nasıl Kullanılır

Nasıl Kullanılır

Son dakika nasıl kullanılır haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nasıl kullanılır gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nasıl kullanılır haber sayfamızda...

Nasıl Kullanılır

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.279 nasıl kullanılır haberi bulunmuştur.
'Tarihi geçti' diye çöpe atmayın! Bozulmuş baharatlar halıları çiçek gibi yapıyor
'Tarihi geçti' diye çöpe atmayın! Bozulmuş baharatlar halıları çiçek gibi yapıyor Son kullanma tarihi geçmiş baharatların tadı, etkisi ve renk canlılığı gözle görülür biçimde daha az olur. Ancak bu onlardan tamamen yararlanamayacağınız anlamına gelmez. Tarihi geçmiş baharatlardan neler yapabileceğinizi açıklıyoruz.
18.04.2024 Püf Noktası
Seçim Sonuçlarında son dakika durum: Türkiye seçimini yaptı... İl il ilçe ilçe yerel seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de
Seçim Sonuçlarında son dakika durum: Türkiye seçimini yaptı... İl il ilçe ilçe yerel seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de Türkiye’nin 81 ilinde 31 Mart 2024 yerel seçimleri için sandığa gitmeye başlayan vatandaşlar gözlerini seçim sonuçlarına dikti. 32 ilde saat 07.00’de başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00’da sona erdi. Diğer illerde ise oy verme işlemi saat 08.00’de başlayıp 17.00’de bitti. YSK tarafından belirlenen seçim yasaklarının bitmesi ile birlikte AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer siyasi partilerin il il seçim haritası, oy sonuçları geldi. Seçim yarışının hızla devam ettiği bu süreçte İstanbul, Ankara, Hatay ve Diyarbakır gibi şehirlerin son dakika oy oranları, seçimi kimin kazandığı Milliyet.com.tr’nin ‘Seçim’ sayfasından ve haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz.
31.03.2024 Gündem
OY NASIL KULLANILIR? YSK'dan oy kullanım adımları: 31 Mart oy kullanırken seçmen kağıdı gerekli mi, zorunlu mu? Yerel seçimde oy pusulası nasıl katlanır, nasıl oy verilir?
OY NASIL KULLANILIR? YSK'dan oy kullanım adımları: 31 Mart oy kullanırken seçmen kağıdı gerekli mi, zorunlu mu? Yerel seçimde oy pusulası nasıl katlanır, nasıl oy verilir? Mahalli İdareler Seçimi, 31 Mart Pazar günü gerçekleşiyor. Seçmen yerel yöneticileri seçmek üzere sandık başına giderek tercihlerini yapıyor. YSK yerel seçim takvimine göre oy verme işlemleri sabahın erken saatlerinde başladı. Ancak ilk kez oy kullanacak seçmenler ''Nasıl oy kullanacağım, oy pusulası nasıl katlanır?'' sorularına yanıt arıyor.
31.03.2024 Bilgi Rehberi
31 MART OY KULLANMA SAATLERİ İL İL 2024: Türkiye yerel seçimleri! Oy nasıl kullanılır? Oy kullanma işlemi saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor?
31 MART OY KULLANMA SAATLERİ İL İL 2024: Türkiye yerel seçimleri! Oy nasıl kullanılır? Oy kullanma işlemi saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Türkiye, 31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimler için sandık başına gidecek. Seçimin ise en önemli belirleyici unsurlarından birisi de oy kullanma işlemi. Sandık başına gitmeden vatandaşlar oylarını nasıl kullanacaklarını ve oy saatlerini araştırıyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerde oy nasıl kullanır? İşte detaylar.
30.03.2024 Gündem
Çiftçilere 'süt sağım makinesi' desteği
Çiftçilere 'süt sağım makinesi' desteği Samsun'un 17 ilçesinde 113 kadın çiftçiye Süt Sığırcılığı Eğitim Projesi ile yüzde 75 devlet destekli süt sağım makinesi verildi.
28.03.2024 Ekonomi
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar...
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor.  Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Milliyet’in seçim sonuçları 2024 sayfası secim.milliyet.com.tr/ de...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı! Murat Kurum mu? Ekrem İmamoğlu mu? İstanbul'da son durum ne? CNN TÜRK canlı yayınına katılan AK Parti'li Kabaktepe, İstanbul'daki son anket sonucunu paylaştı.
16.03.2024 Gündem
Spotify şarkı falı nedir ve nasıl kullanılır? Spotify'da yeni özellik! Spotify Song Psychic şarkı falı ekranı nasıl açılır?
Spotify şarkı falı nedir ve nasıl kullanılır? Spotify'da yeni özellik! Spotify Song Psychic şarkı falı ekranı nasıl açılır? Spotify'ın yeni özelliği kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Spotify'ın yeni özelliği olan Song Psychic ile beraber şarkı falı soruları sormanıza olanak sağlıyor. Peki Spotify şarkı falı nasıl kullanılır? İşte Spotify Song Psychic şarkı falı ekranı...
1.03.2024 Bilgi Rehberi
Online e-devlet şifresi alma ekranı - 20234 e - Devlet şifresi nasıl alırım?
Online e-devlet şifresi alma ekranı - 20234 e - Devlet şifresi nasıl alırım? E-Devlet kapısı yurt genelindeki tüm vatandaşlarımız için oldukça önemli bir yere sahip. E-devlet sayesinde birçok işini kısa sürede gerçekleştirebilen vatandaşlarımız için e - devlet şifresi nasıl alınır, online şifre ekranı ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte ayrıntılar..
9.01.2024 Gündem
WhatsApp Web Giriş 2024: WhatsApp Web Kod ile Giriş Nasıl Yapılır?
WhatsApp Web Giriş 2024: WhatsApp Web Kod ile Giriş Nasıl Yapılır? Dünyanın en çok kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp Android ve iOS tabanlı cihazlar dışında kullanıcılarına masaüstü bilgisayar aracılığı ile WhatsApp web giriş yapma imkanı sunuyor. WhatsApp Web giriş QR kodu ile yapılıyor. WhatsApp Web kod ile giriş nasıl yapılır? WhatsApp Web giriş hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için konu ile ilgili içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Teknoloji
Papara Hesap Silme 2024: Papara Hesap Kapama Nasıl Yapılır?
Papara Hesap Silme 2024: Papara Hesap Kapama Nasıl Yapılır? Türkiye merkezli elektronik cüzdan görevi gören Papara ülkemizde yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Diğer banaklara göre farklı sistemi bulunan Papara’da hesap açan sayısı her geçen gün artsa da Papara hesap silme işlemi gerçekleştirenler var. Kullanıma sunulduğu günden bu yana oldukça kullanılan uygulamada hesap kapatmak isteyen kişilerin onaylaması gereken işlemler bulunuyor. Papara hesap kapama nasıl yapılır? Papara hesap silme ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Teknoloji
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır?
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır? iPad ve iPhone kullanıcılarının yakından tanıdığı iCloud bulut depolama ve bulut bilişim servisidir. Apple tarafında geliştirilen platformun günümüzde milyonlarca kullanıcı bulunur. iCloud hesabına giriş yapabilmek için Apple kimliğine ihtiyaç duyulur. Apple kimliği ile iCloud’a giriş nasıl yapılır? iCloud giriş 2024 ile ilgili detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Teknoloji
e - Devlet şifresi nasıl alınır? 2024 e-devlet şifresi online alma ekranı
e - Devlet şifresi nasıl alınır? 2024 e-devlet şifresi online alma ekranı Milyonlarca vatandaşımızı yakından ilgilendiren ve birçok işlerini halletme imkanı sunan e-devlet ekranı ile ilgili en çok e-devlet şifresi nasıl alınır sorusunun cevabını derledik. İşte yurt genelindeki tüm vatandaşlarımızın yararlanabildiği 2024 e-devlet şifresi online alma ekranı
2.01.2024 Gündem
Sıcak yemeklerde olmaz! Ceviz yağı hepsinden farklı, faydası da lezzeti de büyülüyor
Sıcak yemeklerde olmaz! Ceviz yağı hepsinden farklı, faydası da lezzeti de büyülüyor Yemeklerde, salatalarda ve mezelerde kullanılan yağlar hem sağlık hem de lezzet açısından oldukça önemlidir. Lezzetli olduğu kadar sağlıklı da olan zeytinyağının yanında ise bir o kadar faydalı bir yağ daha var. Ceviz yağının daha önce duymadığınız özellikleri haberimizde.
Fazlası kellik ve kilo sebebi! Protein tozuna bilinçsiz kullanım uyarısı
Fazlası kellik ve kilo sebebi! Protein tozuna bilinçsiz kullanım uyarısı Protein tozunun hızlı kas yapmak isteyen gençler tarafından yoğunlukla kullanılıyor olsa da uzmanlar bu ürünlerin dikkatli kullanılması gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor.
15.12.2023 Genel Sağlık
Google’da 2023’ün merak edilenleri
Google’da 2023’ün merak edilenleri Google bu yıl da 2023’ün öne çıkan aramalarını yayınladı. Bu yıl hem Türkiye’de hem dünyada açıklanan 2023 arama trendlerine ek olarak Google Arama’nın 25. yılı dolayısıyla dünya çapında 25 yıla yayılan popüler arama trendleri paylaşıldı.
12.12.2023 Gündem
Sadece çiğ köfte baharatı değilmiş! Tam bir damar açıcı görevi görüyor
Sadece çiğ köfte baharatı değilmiş! Tam bir damar açıcı görevi görüyor Türk mutfağında en çok kullanılan baharatlar arasında yer alan isot, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu bölgelerinin vazgeçilmezidir. Özellikle çiğ köfteye katılan isotun tek özelliği elbette ki bu değil. İşte siyah isotun bilinmeyen faydaları.
11.12.2023 Genel Sağlık
BOTTARGA NEDİR, Nasıl Yenir? Kefal Havyarı (Bottarga) Nasıl Kullanılır?
BOTTARGA NEDİR, Nasıl Yenir? Kefal Havyarı (Bottarga) Nasıl Kullanılır? Bottorga, dişi kefal balığının yumurtalarının temizlenerek kurutulduktan sonra balmumu ile kaplanıp üretilen geleneksel bir balık ürünüdür. Aynı zamanda yüksek bir besin değeri içerir. Uzun bir süre boyunca saklanabilen bottarga, gelbalder ya da butarka olarak da bilinir. Bottarga nedir, nasıl yenir sizler için derledik.
26.11.2023 Sözlük
Vodafone Kırmızı Işık uygulaması nedir? Vodafone Kırmızı Işık nasıl kullanılır? İşte özellikleri
Vodafone Kırmızı Işık uygulaması nedir? Vodafone Kırmızı Işık nasıl kullanılır? İşte özellikleri Sosyal medyada paylaşılan Vodafone Kırmızı Işık uygulaması ile ilgili merak arttı. Instagram, TikTok, Facebook, YouTube, X platformları üzerinden çağrı oluşturulan Vodafone Kırmızı Işık uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte Vodafone Kırmızı Işık özellikleri
25.11.2023 Bilgi Rehberi
Pişirme kağıdı (yağlı kağıt) nedir, nasıl kullanılır? Fırın kağıdı neyden yapılır?
Pişirme kağıdı (yağlı kağıt) nedir, nasıl kullanılır? Fırın kağıdı neyden yapılır? Mutfakla içli dışlı olanların merak ettiği Pişirme kağıdı (yağlı kağıt) hakkında çeşitli sorular geliyor. Fırın kağıdı nedir, ne işe yarıyor? Pişirme kağıdı (yağlı kağıt) nerede, nasıl kullanılır?
22.11.2023 Bilgi Rehberi
1 yıl organları temizliyor! Nar kabuğunu atmayın, işte kilo vermenin de öksürüğün de çaresi
1 yıl organları temizliyor! Nar kabuğunu atmayın, işte kilo vermenin de öksürüğün de çaresi Nar sezonunun açılmasıyla birçok kişi uzun zamandır beklediği nar meyvesine kavuştu. Sağlık açısından çok faydalı olan bu meyvenin kabuklarının şifasını daha önce duydunuz mu? İşte nar kabuklarını çöpe atmamak için birçok neden.
15.11.2023 Genel Sağlık
Saç kökleriniz coşacak! Karanfili 30 dakika bekletince ne dökülme ne kepek kalıyor
Saç kökleriniz coşacak! Karanfili 30 dakika bekletince ne dökülme ne kepek kalıyor Saçlarda oluşan birçok problem saç derisindeki bazı sorunlardan kaynaklanabilir. Herkesin mutfağında bulunan karanfil ise saçlar için harika bir çözüm yolu. İşte detaylar.
26.10.2023 Saç Bakımı
İBB 100. yıla sınırsız internet ne zaman, nasıl kullanılır, kaç gün geçerli? 📱💻İBB 100. yıla sınırsız internet nerelerde bağlanır, şartları nedir?
İBB 100. yıla sınırsız internet ne zaman, nasıl kullanılır, kaç gün geçerli? 📱💻İBB 100. yıla sınırsız internet nerelerde bağlanır, şartları nedir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetimizin 100. yılına özel sınırsız internet kullanımı duyurusu yayımladı. İBB sınırsız internetten yararlanmak isteyenler ise İBB 100. yıla sınırsız internet nasıl kullanılır? İBB 100. yıla sınırsız internet nerelerde bağlanır, şartları nedir? sorularını araştırıyor. İşte İBB 100. yıla özel sınırsız internet hakkında bilinmesi gerekenler...
23.10.2023 Bilgi Rehberi
PARAMOTOR NE DEMEK? Paramotor nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir?
PARAMOTOR NE DEMEK? Paramotor nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir? Paramotor nedir, nasıl kullanılır, fiyatı gibi bilgiler Hamas'ın İsrail'in güneyinde yer alan festivale yönelik saldırıda kullanıldı. Düzenlenen baskında 260 kişinin öldüğü İsrailli kaynaklar tarafından doğrulandı. Peki Paramotor nedir, nasıl kullanılır?
9.10.2023 Bilgi Rehberi
Dikkat artırmaya, hafıza güçlendirmeye birebir! Uyumadan yastığın altına koyun, farkı görün
Dikkat artırmaya, hafıza güçlendirmeye birebir! Uyumadan yastığın altına koyun, farkı görün Dikkat eksikliği, birçok kişinin muzdarip olduğu temel sorunlardan biri. Özellikle okula başlayan çocuklar dikkat dağınıklığı problemi yaşayabiliyor. Biberiye bitkisi ise odaklanma problemlerini kökünden çözüyor. İşte hafızayı saat gibi işleten biberiyenin faydaları.
29.09.2023 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Nasıl Kullanılır ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.