Nasser Al-Khelaifi

Nasser Al-Khelaifi

Son dakika Nasser Al-Khelaifi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nasser Al-Khelaifi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nasser Al-Khelaifi haber sayfamızda...

Nasser Al-Khelaifi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 224 nasser al-khelaifi haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da hesaplar karıştı! İki isim geri dönüyor
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da hesaplar karıştı! İki isim geri dönüyor Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da yeni sezonun planlaması yapılıyor. Sarı-kırmızılılardan bu sezon ayrılan iki isim sezon sonunda geri dönecek.
6.03.2024 Galatasaray
Nasser Al-Khelaifi, Mbappe'nin ayrılığına yeşil ışık yaktı!
Nasser Al-Khelaifi, Mbappe'nin ayrılığına yeşil ışık yaktı! PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Real Sociedad maçı sonrası Kylian Mbappe'nin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
6.03.2024 Fransa Ligue 1
Kylian Mbappe'den 5 yıllık imza! Yeni takımı belli oldu
Kylian Mbappe'den 5 yıllık imza! Yeni takımı belli oldu PSG ile Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan KYlian Mbappe, sözleşmesini yenilemeyeceğini kulübe bildirmişti. İngiltere ve İspanya'dan ciddi talipleri olan Fransız yıldız kararını verdi ve imzayı attı. Kylian Mbappe'nin yeni takımı belli oldu.
19.02.2024 İspanya La Liga
Kylian Mbappe yönetimle görüştü! Veda ediyor
Kylian Mbappe yönetimle görüştü! Veda ediyor Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'den ayrılacağı iddia edildi. Yıldız futbolcunun kararını PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'ye ilettiği aktarıldı.
15.02.2024 Fransa Ligue 1
Beşiktaş'ta 7 imza birden! Başkan Hasan Arat açıkladı: Menajeri yok, kendisi bizimle direkt konuştu
Beşiktaş'ta 7 imza birden! Başkan Hasan Arat açıkladı: Menajeri yok, kendisi bizimle direkt konuştu Beşiktaş Kulübü, Başkan Hasan Arat'ın katılımıyla yeni transferler Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muçi, Al-Musrati'nin yanı sıra sözleşmeleri uzatılan Semih Kılıçsoy ve Emir Yaşar için imza töreni düzenledi. İmza töreninin sürpriz ismi ise Bandırmaspor'dan transfer edilen 2010 doğumlu Yağız Karabulut oldu.
10.02.2024 Beşiktaş
Doğuştan Beşiktaşlı Ernest Muci! 'Bir rüyanın gerçekleşmesi'
Doğuştan Beşiktaşlı Ernest Muci! 'Bir rüyanın gerçekleşmesi' Beşiktaş, son dakikada Legia Varşova’dan 10 numarası Ernest Muci’yi özel uçakla İstanbul’a getirdi. Doğum gününün 19.03 (19 Mart) olduğu dikkat çekerken, ensesinde Kartal dövmesi bulunan Arnavut futbolcu, "Bu benim için bir rüyanın gerçekleşmesi" yorumunu yaptı.
10.02.2024 Beşiktaş
Kylian Mbappe'den çılgın talep! Real Madrid'den istekleri dudak uçuklattı
Kylian Mbappe'den çılgın talep! Real Madrid'den istekleri dudak uçuklattı Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin geleceği henüz netlik kazanmadı. Real Madrid'in peşine düştüğü Fransız yıldızın, İspanyol devinden talepleri ortaya çıktı.
8.02.2024 İspanya La Liga
Kylian Mbappe: Geleceğimle ilgili karar vermedim!
Kylian Mbappe: Geleceğimle ilgili karar vermedim! Paris Saint Germain'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe, geleceğine dair konuştu.
4.01.2024 Fransa Ligue 1
Avrupa Süper Ligi'ne karşı isyan bayrağı! Devler teker teker reddetti
Avrupa Süper Ligi'ne karşı isyan bayrağı! Devler teker teker reddetti Avrupa Adalet Divanı'nın UEFA ve FIFA'nın 2021 yılında Avrupa Süper Ligi'ne karşı rekabet yasalarına aykırı hareket ettiği kararını açıklamasının ardından gözler kulüplere çevrildi. Çok sayıda kulüp, Avrupa Süper Ligi projesinde yer almayacaklarını açıkladı.
21.12.2023 Futbol
Paris Saint Germain'den 4 milyar 250 milyon euroluk hisse satışı!
Paris Saint Germain'den 4 milyar 250 milyon euroluk hisse satışı! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'in yüzde 12,5'lik hissesi, 4 milyar 250 milyon euro karşılığında Arctos Partners'e satıldı.
7.12.2023 Fransa Ligue 1
Nasser Al-Khelaifi'den Mbappe ve Milan açıklaması!
Nasser Al-Khelaifi'den Mbappe ve Milan açıklaması! Şampiyonlar Ligi’nde Milan ile karşılaşacak PSG'de Başkan Nasser Al-Khelaifi maç öncesinde Mbappe ile ilgili gelen soruya cevap verdi. Khelaifi, PSG'de yaşanan büyük değişim için açıklama yaptı.
7.11.2023 Futbol
Körfez'de futbol savaşları! Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi umudu
Körfez'de futbol savaşları! Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi umudu 2022 Dünya Kupası’nı düzenleyen Katar organizasyon gücünü gösterirken, Birleşik Arap Emirlikleri sahip olduğu Manchester City’yi Avrupa’nın en büyüğü yaparak idari becerisini sergiliyor. Ortadoğu’da kartları adeta yeniden dağıtan Suudi Arabistan ise futbol savaşında yıldızları sahaya sürüyor.
27.08.2023 Dünyadan Futbol
Kylian Mbappe'den Paris Saint Germain'e bir kez daha ret!
Kylian Mbappe'den Paris Saint Germain'e bir kez daha ret! PSG’de tekrar kadroya alınan Kylian Mbappe’nin yeni sözleşme teklifine bir kez daha ‘hayır’ dediği ve Real Madrid’e gitmek istediği ortaya çıktı.
26.08.2023 Fransa Ligue 1
Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi!
Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi! Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılarda dev maç öncesi Wilfried Zaha gelişmesi yaşandı. Bordo-mavililerde ise dev maçın ardından ayrılık yaşanacak.
19.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'nin Twente maçı oyuncu listesi belli oldu! Cengiz Ünder ve Fred...
Fenerbahçe'nin Twente maçı oyuncu listesi belli oldu! Cengiz Ünder ve Fred... Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off turunda oynayacağı Twente maçının oyuncu listesi açıklandı.
19.08.2023 Konferans Ligi
Nasser Al-Khelaifi ve Mbappe arasında şok diyalog ortaya çıktı! 'Bir daha asla oynayamayacaksın'
Nasser Al-Khelaifi ve Mbappe arasında şok diyalog ortaya çıktı! 'Bir daha asla oynayamayacaksın' Futbol dünyası bu yaz Kylian Mbappe ve PSG yönetimi arasındaki sürtüşmelerle çalkalandı. L'Equipe, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ve Mbappe arasında şok diyaloğu okuyucularına aktardı.
19.08.2023 Fransa Ligue 1
Paris Saint Germain'de kaos! 6 yıldız birden Kylian Mbappe'ye cephe aldı
Paris Saint Germain'de kaos! 6 yıldız birden Kylian Mbappe'ye cephe aldı Fransa Ligue 1'in dev ekibi Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe krizi çıktı. Fransız futbolcunun yaptığı son açıklamanın ardından takımdaki 6 yıldız futbolcunun şaşırtan bir hamlede bulunduğu öne sürüldü.
9.07.2023 Fransa Ligue 1
Galatasaray'ın gözdesine Fenerbahçe de talip oldu! Transferde büyük rekabet
Galatasaray'ın gözdesine Fenerbahçe de talip oldu! Transferde büyük rekabet Süper Lig'in devleri transfer çalışmalarını sürdürürken Galatasaray'ın kadroya katmaya hazırlandığı yıldız oyuncu için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği belirtildi.
8.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Arda Güler'in alternatifini buldu! 4 yıllık anlaşma sağlandı
Fenerbahçe, Arda Güler'in alternatifini buldu! 4 yıllık anlaşma sağlandı Fenerbahçe'de Arda Güler'in Real Madrid'e transferinin büyük bir oranda kesinleşmesinin ardından başlayan alternatif arayışlarında hızlı bir adım atıldı. Sarı-lacivertlilerin, 24 yaşındaki oyuncu için 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladığı iddia edildi.
6.07.2023 Fenerbahçe
7 gollü özel maçta Hull City, Galatasaray'ı mağlup etti!
7 gollü özel maçta Hull City, Galatasaray'ı mağlup etti! Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, özel maçta Hull City ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar ilk yarısını 3-1 üstün kapattığı müsabakadan 4-3 mağlup ayrıldı.
6.07.2023 Galatasaray
Arda Güler'in imza tarihi belli oldu! Carlo Ancelotti'den sürpriz karar
Arda Güler'in imza tarihi belli oldu! Carlo Ancelotti'den sürpriz karar Real Madrid'e transferi için geri sayıma geçilen Arda Güler'in imza atacağı tarih netlik kazandı. İspanyol basını, Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'le ilgili sürpriz tercihini duyurdu.
6.07.2023 Fenerbahçe
Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi'den Kylian Mbappe açıklaması! 'Bedava kaybetmek istemiyoruz'
Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi'den Kylian Mbappe açıklaması! 'Bedava kaybetmek istemiyoruz' Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Luis Enrique için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Nasser Al-Khelaifi, Kylian Mbappe hakkındaki transfer iddialarını cevapladı.
5.07.2023 Fransa Ligue 1
Paris Saint Germain'de Lionel Messi'nin alternatifi belli oldu! Görüşme gerçekleşti
Paris Saint Germain'de Lionel Messi'nin alternatifi belli oldu! Görüşme gerçekleşti Geçtiğimiz günlerde PSG'den ayrılan Lionel Messi, MLS ekiplerinden Inter Miami ile anlaştı. Fransa temsilcisi, Messi'nin alternatifini bulduğu ve yıldız futbolcu ile görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.
15.06.2023 Fransa Ligue 1
Bakanlar, Başkanlar, teknik adamlar ve bir çok ünlü final maçını tribünden izledi
Bakanlar, Başkanlar, teknik adamlar ve bir çok ünlü final maçını tribünden izledi Manchester City ile Inter arasında İstanbul'da oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra yeni kabinedeki Bakanlar da izledi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki final maçı ve kupa törenini yakından takip etti.
11.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şampiyonlar Ligi maçını statta takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şampiyonlar Ligi maçını statta takip etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, FIFA Başkanı Gianni Infantino ve Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ni tribünden takip etti.
10.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nasser Al-Khelaifi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.