Nato Liderler Zirvesi

Nato Liderler Zirvesi

Son dakika nato liderler zirvesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nato liderler zirvesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nato liderler zirvesi haber sayfamızda...

Nato Liderler Zirvesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 640 nato liderler zirvesi haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç'tan Brüksel'de üst düzey temaslar
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç'tan Brüksel'de üst düzey temaslar Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, NATO Müttefikleri Ulusal Güvenlik Danışmanları Toplantısı için geldiği Belçika'nın başkenti Brüksel'de üst düzey görüşmeler yaptı.
8.02.2024 Gündem
Fidan’dan rekor diplomasi trafiği
Fidan’dan rekor diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan görevinin ilk altı ayında 212 bin 950 kilometre yol kat ederek 25 ülkeye 36 ziyaret gerçekleştirdi, 72 ülkeden mevkidaşı ile 136 görüşme yaptı.
31.12.2023 Gündem
Bakan Fidan'ın 2023 mesaisi: 72 ülke, 136 görüşme
Bakan Fidan'ın 2023 mesaisi: 72 ülke, 136 görüşme Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 2023'te yurt dışı ziyaretlerinde 212 bin 950 kilometre yol kat etti, 72 farklı ülkeden mevkidaşlarıyla 136 görüşme yaptı. 
30.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan emekli maaşına düzenlemeyle ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan emekli maaşına düzenlemeyle ilgili son dakika açıklaması Macaristan ziyareti dönüşünde soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş zammıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın gündeminde yerel seçimlere ilişkin çalışmalar da vardı.
21.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Kritik gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Kritik gündem Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftalık aranın ardından Beştepe'de toplanıyor. Masada kritik konuların olduğu öğrenilirken, gözler yapılacak açıklamaya çevrildi.
7.08.2023 Gündem
Erdoğan’ın yaz mesaisi çok yoğun
Erdoğan’ın yaz mesaisi çok yoğun NATO Liderler Zirvesi ve Körfez ülkeleri turunun ardından Erdoğan’ın ağustos programı da yoğun geçecek. Irak ve Macaristan’ı ziyaret edecek olan Erdoğan, ağustosun ikinci yarısında da Rusya Devlet Başkanı Putin’i ağırlayacak.
28.07.2023 Gündem
Kabine toplandı! Erdoğan alınan kararları açıklayacak: Fahiş kiralar, memur ve emekli zammı...
Kabine toplandı! Erdoğan alınan kararları açıklayacak: Fahiş kiralar, memur ve emekli zammı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de Kabine toplantısına başkanlık ediyor. Toplantının öncelikli gündemi dış politikadaki gelişmeler olacak. Ekonomi ve iç siyasete ilişkin başlıklar da değerlendirilecek. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.
24.07.2023 Ekonomi
Memur ve emeklinin gözü Kabine'de! Ana gündemi ekonomi
Memur ve emeklinin gözü Kabine'de! Ana gündemi ekonomi Son toplantısını 3 Temmuz’da yapan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bir araya geliyor. Kabine gündemindeki sıcak başlık ise ekonomideki son gelişmeler olacak.
24.07.2023 Gündem
Dünyanın gündemi tahıl anlaşması! Ukrayna ve NATO arasında kritik görüşme
Dünyanın gündemi tahıl anlaşması! Ukrayna ve NATO arasında kritik görüşme Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile Tahıl Anlaşması için telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
22.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz bizim şeref madalyamızdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz bizim şeref madalyamızdır Beylerbeyi Stadyumu'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programları kapsamında vatandaşla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Değil üzerinden 7 yıl, 70 yıl da geçse 15 Temmuz'un unutulmasına ve unutturulmasına izin vermeyeceğiz. Dost ve kardeş ülkeler başta olmak üzere bu örgütün gerçek yüzünü fark edip FETÖ'ye karşı tedbir alan devletlerin sayısı günden güne artıyor. Son olarak NATO Zirvesi'nde FETÖ'yle birlikte diğer terör örgütlerine karşı tavizsiz duruşumuzu bir kez daha ifade ettik" dedi.
15.07.2023 Gündem
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Jakarta'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.
14.07.2023 Haberler
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Jakarta'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.
14.07.2023 Gündem
İsveç: Kendimizi PKK'nın faaliyetlerini engellemeye adayacağız
İsveç: Kendimizi PKK'nın faaliyetlerini engellemeye adayacağız İsveç Savunma Bakanı Pal Jonson, “Türkiye ile uluslararası terörizme karşı mücadele edeceğiz. Kendimizi, terör örgütü PKK'nın İsveç'teki faaliyetlerini engellemeye adayacağız” dedi.
14.07.2023 Dünya
NATO Zirvesi dönüşü Bahçeli ile görüştü
NATO Zirvesi dönüşü Bahçeli ile görüştü Litvanya’nın başkenti Vilnius’taki NATO Liderler Zirvesi’ndeki yoğun temaslarını tamamlayarak Ankara’ya dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
14.07.2023 Gündem
Biden: Putin savaşı çoktan kaybetti
Biden: Putin savaşı çoktan kaybetti ABD Başkanı Joe Biden, ABD-İskandinav Liderleri Zirvesi’ne katılmak üzere geldiği Helsinki’de, "ABD'nin NATO'ya bağlılığını kesinlikle garanti ediyorum. NATO hiç bu kadar güçlü olmamıştı. Putin savaşı çoktan kaybetti” dedi.
13.07.2023 Dünya
Rusya'dan nükleer tehdit açıklaması! Dikkat çeken F-16 detayı
Rusya'dan nükleer tehdit açıklaması! Dikkat çeken F-16 detayı Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, “Ukrayna'ya verilecek F-16'lar nükleer tehdit olarak değerlendirecek” ifadelerini kullandı.
13.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB ile üyelik sürecine ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB ile üyelik sürecine ilişkin açıklama NATO Liderler Zirvesi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO başvurusu, Türkiye'nin AB üyelik süreci, ekonomi ve göçmenlerle ilgili atılacak son adımlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
13.07.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB ile üyelik sürecine ilişkin yeni açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB ile üyelik sürecine ilişkin yeni açıklama NATO Liderler Zirvesi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO başvurusu, Türkiye'nin AB üyelik süreci, ekonomi ve göçmenlerle ilgili atılacak son adımlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
13.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO paylaşımı! 'Ülkemizin çıkarlarını savunmaya devam edeceğiz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO paylaşımı! 'Ülkemizin çıkarlarını savunmaya devam edeceğiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vilnius Zirvesi ile ilgili yaptığı paylaşımında, "Yakın gelecekte yaşanacak her gelişmenin Türkiye’nin rolünü, ağırlığını ve etkinliğini daha da artırdığını hep birlikte göreceğiz." ifadelerine yer verdi.
12.07.2023 Gündem
MSB paylaştı! Vilnius hava sahasını Türk uçağı gözetliyor
MSB paylaştı! Vilnius hava sahasını Türk uçağı gözetliyor Milli Savunma Bakanlığı, NATO Liderler Zirvesi’nde görev alan Erken İhbar Uçağı (HİK) ve tanker uçağının gözetleme ve havadan yakıt ikmali görüntülerini yayınladı.
12.07.2023 Gündem
Bakan Güler, Litvanya’da mevkidaşlarıyla görüştü
Bakan Güler, Litvanya’da mevkidaşlarıyla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Litvanya'nın başkenti Vilnius'taki NATO Liderler Zirvesi programına eşlik eden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, zirve kapsamında bazı mevkidaşları ile görüşmeler gerçekleştirdi.
12.07.2023 Gündem
NATO Savunma Bakanları iklim değişikliği mutabakat zaptını imzaladı
NATO Savunma Bakanları iklim değişikliği mutabakat zaptını imzaladı NATO Savunma Bakanları, İklim Değişikliği ve Güvenlik Mükemmeliyet Merkezi Operasyonel Mutabakat Zaptı'nı imzaladı.
12.07.2023 Dünya
Emine Erdoğan Vilnius’ta savaş mağduru Ukraynalı kadın, genç ve çocuklarla bir araya geldi
Emine Erdoğan Vilnius’ta savaş mağduru Ukraynalı kadın, genç ve çocuklarla bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta savaş mağduru Ukraynalı kadın, genç ve çocuklarla bir araya geldi.
12.07.2023 Gündem
Alman Bild Gazetesi: Erdoğan hiç bu kadar güçlü olmadı!
Alman Bild Gazetesi: Erdoğan hiç bu kadar güçlü olmadı! Almanya’nın en büyük bulvar gazetesi Bild’de yer alan bir makalede, NATO Liderler Zirvesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rolü vurgulanırken, “Erdoğan hiç bu kadar güçlü olmadı”, “Biden'dan sonra en güçlü lider” ifadelerine yer verildi.
12.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis ile bir araya geldi.
12.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nato Liderler Zirvesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.