Nazım

Nazım

Son dakika nazım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nazım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nazım haber sayfamızda...

Nazım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.293 nazım haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor İstanbulspor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelede rakibine 2-1 mağlup olan İstanbulspor'un küme düşmesi kesinleşti.
20.04.2024 İstanbulspor
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil nazara gelmiş! 'Sirkeyle yıkandık'
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil nazara gelmiş! 'Sirkeyle yıkandık' Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy, düğünden sonra nazara geldiklerini açıkladı. Eşiyle elma sirkesiyle yıkanarak kötü gözlerden arındıklarını belirten güzel sunucu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Cadde
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Haberler
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Gündem
Burcu Esmersoy'un gençlik sırrı mutlu evlilik! 'Akşam evime beyim geliyor, oturuyoruz'
Burcu Esmersoy'un gençlik sırrı mutlu evlilik! 'Akşam evime beyim geliyor, oturuyoruz' Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy, önceki gece bir etkinlikte sunuculuk görevini üstlendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, genç kalmasının sırrının mutlu bir evlilik olduğunu söyleyerek; çarpıcı bir açıklama yaptı.
18.04.2024 Cadde
Mutlu evlilik gençleştirdi
Mutlu evlilik gençleştirdi Burcu Esmersoy, genç kalmasının sırrının mutlu evlilik yapmasında gizli olduğunu söyledi.
18.04.2024 Cadde
İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi: İddialar doğru değildir
İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi: İddialar doğru değildir İletişim Başkanlığı 'AK Parti'de ByLock kullananlar ifşa oldu' iddiaları ile ilgili bir açıklamada bulundu.
7.04.2024 Gündem
Husumetlisini yaralayıp kaçtı sonra kafasına silah dayadı
Husumetlisini yaralayıp kaçtı sonra kafasına silah dayadı Konya'da bir kişi husumetli olduğu bir kişiyi yaraladı ve daha sonra başına silah dayayıp intihara kalkıştı. Polis 1 saat uğraş sonrası gözaltına aldı.
7.04.2024 Gündem
Bakanlıktan açıklama geldi: 'Nazım ve Uygulama İmar Planı Revizyonu' kesinleştirilmeden iptal edilmiştir
Bakanlıktan açıklama geldi: 'Nazım ve Uygulama İmar Planı Revizyonu' kesinleştirilmeden iptal edilmiştir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı açıklama yaptı! 'Nazım ve Uygulama İmar Planı Revizyonu'nun kesinleştirilmeden iptal edildiği açıklandı.
7.04.2024 Gündem
Sivasspor, Karagümrük'ü tek golle mağlup etti
Sivasspor, Karagümrük'ü tek golle mağlup etti Süper Lig'in 31'inci haftasında Sivasspor, konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 1-0 yendi.
3.04.2024 Sivasspor
Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında'
Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında' İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Sağlıklı yaşam tarzı ve fit görünümüyle dikkatleri üzerine çeken sunucu, son olarak yayınladığı spor videosuyla gündem oldu. Esmersoy'a sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
3.04.2024 Magazin
Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında'
Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında' İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Sağlıklı yaşam tarzı ve fit görünümüyle dikkatleri üzerine çeken sunucu, son olarak yayınladığı spor videosuyla gündem oldu. Esmersoy'a sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
4.04.2024 Cadde
4 metrelik karla mücadele! 145 yerleşim yeri ulaşıma kapandı
4 metrelik karla mücadele! 145 yerleşim yeri ulaşıma kapandı Muş'un yüksek kesimlerinde görev yapan Muş İl Özel İdaresi ekipleri, zorlu coğrafya ve çığ tehlikesine rağmen kalınlığı 4 metreyi bulan karda yolları açma çalışması yapıyor. Öte yandan Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 145 yerleşim yeri, ulaşıma kapandı.
24.03.2024 Haberler
Fotoğraf bugün çekildi: 4 metrelik karla mücadele, 145 yerleşim yeri ulaşıma kapandı
Fotoğraf bugün çekildi: 4 metrelik karla mücadele, 145 yerleşim yeri ulaşıma kapandı Muş'un yüksek kesimlerinde görev yapan Muş İl Özel İdaresi ekipleri, zorlu coğrafya ve çığ tehlikesine rağmen kalınlığı 4 metreyi bulan karda yolları açma çalışması yapıyor. Öte yandan Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 145 yerleşim yeri, ulaşıma kapandı.
24.03.2024 Gündem
Ankara'da atölyede yangın!
Ankara'da atölyede yangın! Ankara'da ahşap torna atölyesinde çıkan yangın 4 saatlik çalışma sonucu söndürüldü.
22.03.2024 Gündem
Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti!
Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti! İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatlere olan tutkusu biliniyor. Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.
20.03.2024 Cadde
Fatih Karagümrük ile Konyaspor puanları paylaştı!
Fatih Karagümrük ile Konyaspor puanları paylaştı! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fatih Karagümrük ile Konyaspor arasındaki müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
15.03.2024 Karagümrükspor
KKTC’de üniversite krizi büyüyor
KKTC’de üniversite krizi büyüyor Sahte diploma, yolsuzluk, kaçak kurumlar… ‘Üniversite adası’ KKTC’de büyük kriz var. Eğitimciler, üniversite sayısının kontrolsüzce artırılması, yeterli denetimlerin yapılmaması nedeniyle yaşananların şaşırtıcı olmadığı görüşünde.
13.03.2024 Eğitim
Mimar Sinan'ın eseri! Kum çuvallarıyla kapatıldı; Çökme tehlikesi var
Mimar Sinan'ın eseri! Kum çuvallarıyla kapatıldı; Çökme tehlikesi var Fatih’te, 2. Selim'in eşi Nurbanu Valide Sultan tarafından 1582 yılında Mimar Sinan'a yaptırılan Ayakapı Hamamı, 2 milyon dolara satışa çıkarıldı. Ana kapısı kum çuvallarıyla 1 aydır kapalı olan ve çürümeye yüz tutan hamamı yerinde inceleyen Tarihçi-Yazar Mehmet Dilbaz, "Bu yapının acilen restore edilmesi veya bir kültür merkezine dönüştürülmesi gerekmektedir" dedi.
12.03.2024 Gündem
Trabzonspor, Fatih Karagümrük karşısında gol oldu yağdı! Farklı galibiyet
Trabzonspor, Fatih Karagümrük karşısında gol oldu yağdı! Farklı galibiyet Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Bordo-mavililer karşılaşmadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.
9.03.2024 Trabzonspor
Adana Demirspor, Fatih Karagümrük'ü tek golle geçti!
Adana Demirspor, Fatih Karagümrük'ü tek golle geçti! Süper Lig'in 28'inci haftasında Adana Demirspor, Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti.
4.03.2024 Adana Demirspor
Bakan Tunç: Ülkemizi terörün her türlüsünden arındıracağız
Bakan Tunç: Ülkemizi terörün her türlüsünden arındıracağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yerel yönetim ve hükümet uyumu çok önemli. Tabii bunu dediğimiz zaman birileri bir tarafa çekiyor. 'Muhalefet belediyelerine destek vermeyecek misiniz?' diyorlar. Eşit paylar dağıtılıyor ama o payların doğru projelere aktarılması, ilave projeler üreterek ilin milletvekiliyle, bakanıyla çalışması asıl önemli olandır" dedi.
2.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Nazım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.