Nba All Star

Nba All Star

Son dakika NBA All Star haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan NBA All Star gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan NBA All Star haber sayfamızda...

Nba All Star

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.742 nba all star haberi bulunmuştur.
Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto!
Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto! Süper Lig'de Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Galatasaray'dan maç esnasında İlber Ortaylı paylaşımı geldi.
19.02.2024 Galatasaray
NBA All Star maçında tarihi rekor kırıldı! Seyirci yuhaladı
NBA All Star maçında tarihi rekor kırıldı! Seyirci yuhaladı NBA All-Star maçında Doğu Konferansı, Batı Konferansı'nı devirdi. Mücadeleyi 211-186 skorla kazanan Doğu Konferansı rekor kırdı.
19.02.2024 NBA
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de!
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de! NBA’de bu hafta sonu All-Star heyecanı yaşanıyor. 73.’sü düzenlenen etkinliğe basketbolseverlerin ilgisi yine oldukça yüksek. Bu gece oynanacak NBA All-Star maçı, aynı zamanda Doğu Konferansı ve Batı Konferansı formatının dönüşüne de sahne olacak. Taraftar oylamasıyla seçilen Doğu ve Batı Konferansı’nın yıldızları basketbol şölenine imza atacak.
18.02.2024 NBA
All-Star smaç yarışmasında kazanan Mac McClung! Zach LaVine’den sonra bir ilk
All-Star smaç yarışmasında kazanan Mac McClung! Zach LaVine’den sonra bir ilk NBA’de All-Star heyecanı smaç yarışması ile devam etti. Zafere ulaşan Mac McClung, Zach LaVine’den sonra bir ilki de gerçekleştirdi. İşte detaylar...
18.02.2024 NBA
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler)
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler) NBA All Star maçı için ilk 5'in yanın sıra yedek oyuncular da belli oldu. 73. NBA All-Star maçı ile LeBron James, 20. kez all-star oluyor. Doğu ve Batı Konferansı takımlarının karşı karşıya geleceği NBA All Star maçında Alperen Şengül'ün de olup olmayacağı merak konusuydu. Peki, NBA All Star'da Alperen Şengül var mı?
3.02.2024 NBA
ÖZEL | Salih Dursun, Fenerbahçeli yıldıza hayran: Çok özel bir kalite | Serdar Dursun'la akraba mı?
ÖZEL | Salih Dursun, Fenerbahçeli yıldıza hayran: Çok özel bir kalite | Serdar Dursun'la akraba mı? Bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor'da da forma giyen Fatih Karagümrük'ün tecrübeli oyuncusu Salih Dursun, Skorer TV'ye konuk oldu. 32 yaşındaki oyuncu, futbol gündemi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.02.2024 Karagümrükspor
Lukas Podolski'den olay Arda Güler açıklaması! 'İlk 11’in değişmez ismi olmayacak'
Lukas Podolski'den olay Arda Güler açıklaması! 'İlk 11’in değişmez ismi olmayacak' Ülkemizde Galatasaray ve Antalyaspor’da forma giyen Alman yıldız Lukas Podolski, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Arda Güler hakkında görüşlerini aktaran Podolski, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da değerlendirdi.
2.02.2024 İspanya La Liga
Adana Demirspor'da Mario Balotelli için transfere teklifine veto!
Adana Demirspor'da Mario Balotelli için transfere teklifine veto! M'Baye Niang ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da Mario Balotelli için transfer teklifine veto geldi.
2.02.2024 Adana Demirspor
SON DAKİKA | Alperen Şengün, NBA All Star kadrosunda yer almadı!
SON DAKİKA | Alperen Şengün, NBA All Star kadrosunda yer almadı! NBA All Star'da Batı Konferansı'nın yedekleri açıklandı. Milli basketbolcumuz Alperen Şengün, All Star kadrosunda yer almadı.
2.02.2024 NBA
Armando Broja, Fulham'a kiralandı!
Armando Broja, Fulham'a kiralandı! Chelsea'de şans bulmakta zorlanan Armando Broja, sezon sonuna kadar Fulham'ın yolunu tuttu.
NBA All-Star'da ilk beşler belli oldu! İşte Alperen Şengün'ün sırası
NBA All-Star'da ilk beşler belli oldu! İşte Alperen Şengün'ün sırası NBA’de 2024 All-Star heyecanı giderek artarken ilk beşler ve takım kaptanları belli oldu. İşte detaylar...
26.01.2024 NBA
Stanimir Stoilov: Turu geçmeyi hak eden taraf bizdik!
Stanimir Stoilov: Turu geçmeyi hak eden taraf bizdik! Konyaspor'a 2-1 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda eden Göztepe'de teknik direktör Stanimir Stoilov, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuştu.
18.01.2024 Türkiye Kupası
NBA All Star'da 3'üncü sonuçlar açıklandı! İşte Alperen Şengün'ün aldığı oy sayısı
NBA All Star'da 3'üncü sonuçlar açıklandı! İşte Alperen Şengün'ün aldığı oy sayısı NBA All Star fan oylamalarında 3'üncü sonuçlar belli oldu. Milli basketbolcumuz Alperen Şengün, Batı Konferansı'nda 6'ncı sırada yer aldı.
18.01.2024 NBA
Fenerbahçe uzatmada Bayern Münih'i yıktı! Wilbekin coştu
Fenerbahçe uzatmada Bayern Münih'i yıktı! Wilbekin coştu Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 normal sezonu 21. karşılaşmasında Bayern Münih’i konuk etti. Normal süresi 81-81 eşitlikle geçen nefes kesen maçın uzatma bölümünde sarı-lacivertliler rakibini 98-91 mağlup etmeyi başardı.
NBA All-Star oylamasında ikinci sonuçlar belli oldu! Alperen Şengün yükselişte
NBA All-Star oylamasında ikinci sonuçlar belli oldu! Alperen Şengün yükselişte NBA’de 2023-24 All-Star heyecanla beklenirken oylama tüm hızıyla devam ediyor. Milli yıldız Alperen Şengün'ün de bulunduğu oylamada 2. sonuçlar belli oldu.
11.01.2024 NBA
Vakıfbank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten Alperen Şengün paylaşımı: Gurur
Vakıfbank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten Alperen Şengün paylaşımı: Gurur Filenin Sultanları'nın ve VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten NBA'de fırtınalar estiren Alperen Şengün için paylaşım geldi.
5.01.2024 Voleybol
Kylian Mbappe: Geleceğimle ilgili karar vermedim!
Kylian Mbappe: Geleceğimle ilgili karar vermedim! Paris Saint Germain'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe, geleceğine dair konuştu.
4.01.2024 Fransa Ligue 1
NBA All Star 2024 oylamasında ilk sonuçlar açıklandı!
NBA All Star 2024 oylamasında ilk sonuçlar açıklandı! NBA All Star 2024'te oylamanın ilk sonuçları netlik kazandı. Alperen Şengün, 335 bin 115 oy aldı.
4.01.2024 NBA
Alperen Şengün'den All-Star yanıtı: Beni duygulandırıyor
Alperen Şengün'den All-Star yanıtı: Beni duygulandırıyor Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.01.2024 NBA
Alperen Şengün'ün kariyer gecesi! Durdurulamadı, New Orleans Pelicans'ı yıktı
Alperen Şengün'ün kariyer gecesi! Durdurulamadı, New Orleans Pelicans'ı yıktı NBA'de Houston Rockets forması giyen Milli yıldız Alperen Şengün, New Orleans Pelicans karşısında adeta alev aldı. Yıldız basketbolcu mücadelede kariyer rekorunu kırdı. İşte detaylar...
24.12.2023 NBA
Alperen Şengün için NBA All-Star oylaması başladı
Alperen Şengün için NBA All-Star oylaması başladı 2024 NBA All-Star maçında yer alacak oyuncular için oylama süreci başladı.Türk basketbolcu Alperen Şengün de öne çıkan adaylar arasında yer alıyor.
20.12.2023 NBA
NBA'de Sezon İçi All-Star! İlk 5'ler belli oldu
NBA'de Sezon İçi All-Star! İlk 5'ler belli oldu Sezon sonunda düzenlenen NBA All-Star'a alternatif olacak olan Sezon İçi turnuvası All-Star takımı açıklandı. İşte en iyi 5 isim...
12.12.2023 NBA
NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de
NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de! Sezon takvimi, takım değiştiren yıldızlar, bu sezon forma giyecek Türk oyuncular, ilk maç programı, iddaa oranları ve bilinmesi gerekenler…
24.10.2023 NBA
Kevin Durant'ten Paris Olimpiyatları mesajı! 'Yüzde 100 istiyorum'
Kevin Durant'ten Paris Olimpiyatları mesajı! 'Yüzde 100 istiyorum' NBA ekiplerinden Phoenix Suns forması giyen Kevin Durant, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Amerika Birleşik Devletleri'nin kadrosunda yer almak istediğini dile getirdi.
20.10.2023 NBA
Phoenix Suns'ta fatura Monty Williams'e kesildi
Phoenix Suns'ta fatura Monty Williams'e kesildi NBA'de Batı Konferansı Yarı Final serisinde Denver Nuggets'a 4-2 ile elenen Phoenix Suns'ta koç Monty Williams'ın görevine son verildi.
14.05.2023 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Nba All Star ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.