Ne Olacak

Ne Olacak

Son dakika ne olacak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ne olacak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ne olacak haber sayfamızda...

Ne Olacak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 113.397 ne olacak haberi bulunmuştur.
1 taneden ne olacak demeyin! Toksikolog açıkladı: 'Bu vitamin gelişigüzel alınırsa öldürür'
1 taneden ne olacak demeyin! Toksikolog açıkladı: 'Bu vitamin gelişigüzel alınırsa öldürür' Dünya çapında yaygınlaşan gıda takviyesi kullanımı, fazla alındığında çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir. Hayati tehlikesi olan bu durum uzmanların da sıklıkla uyardığı meselelerden biri. En sık kullanılan vitamin takviyeleri bakın fazla alındığında hangi rahatsızlıklara yol açıyor.
23.04.2024 Genel Sağlık
İstanbul'da rüşvete suçüstü! Vergi dairesinde şoke eden teklif
İstanbul'da rüşvete suçüstü! Vergi dairesinde şoke eden teklif İstanbul'da vergi borcu olan bir kişiyi, tehdit ederek rüşvet istediği öne sürülen vergi dairesinde görevli gelir uzmanı ve icra memuru suçüstü yakalandı.
23.04.2024 Gündem
Ambalaj üzerine fiyat formülü! Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Bedelini ödeyecekler
Ambalaj üzerine fiyat formülü! Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Bedelini ödeyecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan kamuda tasarruf ve fahiş fiyatla mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.
23.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Son dakika... İki bölgede 19 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika... İki bölgede 19 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde tespit edilen teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonların detaylarını paylaştı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmaların etkisiyle birlikte son bir haftalık zaman içerisinde petrol fiyatlarında sert kayıplar görülmeye başlandı. Peki petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansır mı? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye cevapladı. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok Titanik enkazı, 112 yıldır Atlantik’in metrelerce derininde yok olmayı bekliyor. Enkaz alanında özenle inşa edilmiş gemiye ait eşyalar, yolcuların ayakkabıları ve gözlükleri yıllara meydan okurcasına kumlara saçılmış durumda. Ancak Titanik’te hayatını kaybedenlere dair hiç iz yok. Peki, bu insanların cesetleri nerede?
23.04.2024 Yaşam
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu Geçen hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Cuma günü gram altın 2550 lirayı aşarken, borsa öğleden sonra sert yükseldi. Bu hafta ise yurt içi piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki altın, borsa ve faizde beklentiler ne? İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Boykot çağrısı karşılıksız kaldı!
Boykot çağrısı karşılıksız kaldı! Kafe ve restoran fiyatlarının pahalı hale gelmesinden şikayet eden vatandaşlar, sosyal medyada boykot çağrısında bulundu. Ancak birçok kafe ve restoranda mekanların dolu olduğu görüldü. İşletme sahipleri de, boykot olmadığını söyledi.
21.04.2024 Gündem
Limona 13 kez pestisit reddi
Limona 13 kez pestisit reddi Türkiye’den Bulgaristan’a ihraç edilen limonlarda yüksek oranda pestisit tespit edildi. RASFF verilerine göre, son 4 ayda ihraç edilen limonda, pestisit çıktığı için 13 kez sınırdan geri çevrildi...
21.04.2024 Ekonomi
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar!
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından oğluyla verdiği yeni pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
19.04.2024 Cadde
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevularındaki sorun ile ilgili sosyal medya hesabından son dakika açıklaması yaptı.
18.04.2024 Gündem
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
Petek'in annesinden katile zehir zemberek sözler
Petek'in annesinden katile zehir zemberek sözler 3 kurşunla öldürülen Petek Aksak'ın (22), annesi Pınar Otçu, katile isyan ederek, 'Benim ciğerimi yaktın sen yavruna nasıl hesap vereceksin? ‘Ben senin annenin katiliyim’ nasıl diyeceksin?' dedi.
17.04.2024 Gündem
Karar ne olacak?
Karar ne olacak? İran’ın saldırısı sonrası İsrail’in nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. İsrail’de dün yeniden toplanan savaş kabinesinde fikir ayrılığı yaşanırken, ABD ‘kısıtlı ölçekte’ bir karşı saldırı bekliyor.
17.04.2024 Dünya
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti
Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski belediye başkanı merhum Ahmet Piriştina'nın eşi Mine Piriştina hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten hakkında çıkan haberlere tepki: Söylentilere itibar etmeyiniz
Bakan Şimşek'ten hakkında çıkan haberlere tepki: Söylentilere itibar etmeyiniz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında kriz ortaya çıktı ve kriz küresel sistemin devreye girmesiyle çözüldü' iddiasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
16.04.2024 Ekonomi
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
'Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür'
'Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Ülkemiz, bölgemizde meydana gelen krizlerin önlenmesi ve yatıştırılmasında gerek ilgili ülkeler gerekse uluslararası platformlarda vazgeçilmez ve etkin bir aktördür." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ne Olacak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.