Badem çiçekleriyle bahara merhaba
Badem çiçekleriyle bahara merhaba Akdeniz ile Ege’nin buluştuğu noktada tertemiz sahilleri, tarihi, kültürel güzellikleriyle Türkiye’nin cennet köşelerinden Datça Yarımadası’nda, bu ay açan badem çiçekleri, tam bir görsel şölen sunuyor. Bu güzellikleri herkes görsün diye, bu yıl ilk kez düzenlenen Datça Badem Çiçeği Festivali’ne ilgi yoğundu
24.02.2018 Gündem
Hataylı 121 müzisyenden  dünyaya barış mesajı
Hataylı 121 müzisyenden dünyaya barış mesajı Hatay’da yaşayan yaşayan 121 müzisyenin 5 ayrı dilde söylediği, kentin birlikte yaşama kültürünü yansıtan ‘Aynı toprağın çocukları’ isimli şarkı, dünyaya barış mesajları vermeyi amaçlıyor.
31.12.2017 Gündem
VOB’un ‘sanal portföy’ şampiyonları ödül aldı
VOB’un ‘sanal portföy’ şampiyonları ödül aldı Vadeli İşlemler ve Opsiyon Borsası’nın (VOB) tanınmasını sağlamak amacıyla düzenlenen ve 2 bini aşkın yatırımcının katıldığı ‘Sanal Portföy Performans Yarışması’nın sonuçları belli oldu.
20.04.2011 Ege
Kılıçdaroğlu, neden 'devam' dedi? Özgür Özel kendisine gelen bilgiyi açıkladı
Kılıçdaroğlu, neden 'devam' dedi? Özgür Özel kendisine gelen bilgiyi açıkladı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili Genel Başkanlık seçiminin ilk turunun ardından ortaya çıkan görüntüler siyasetin gündemine damga vurmuştu. CHP'nin yeni lideri Özgür Özel'den tartışmalarla ilgili ilk açıklama geldi.
7.11.2023 Gündem
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef yarışmacıları kulise gönderdi
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef yarışmacıları kulise gönderdi Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye All Star' TV8 ekranlarında tüm hızıyla sürüyor. MasterChef'in ekrana gelen yeni bölümünde, yedek kadroya giren son isim belli olurken, Mehmet Şef tüm uyarılarına rağmen yarışmacılara tarif vermeye devam eden balkondaki dört isme sinirlendi ve kulise gönderdi.
9.07.2023 Cadde
Başkan Kırgöz’ü duygulandıran nikah
Başkan Kırgöz’ü duygulandıran nikah Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün oğlu Ümit Kırgöz hayatını Feyza Çetinkaya ile birleştirdi. Çiftin nihanı Başkan Kırgöz kıydı.
26.06.2023 Ege
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler?
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler? 14 Mayıs 2023 seçimleri için Memleket Partisi milletvekili aday listesi de açıklandı. Seçime katılacak adaylar il il paylaşıldı. Memleket Partisi 2023 seçimlerinde milletvekili adayları kimler oldu? İşte, 28. dönem Memleket Partisi milletvekili adayları isim listesi...
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Haberler
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Haberler
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi...
7.04.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kafa dinleyecek HÜSEYİN ALTUN - Hafsanur Sancaktutan, Kotex’in Setur Kalamış Marina’da düzenlediği ‘Yılın En Uzun Gecesi’ etkinliğine katıldı...
23.12.2022 Cadde
Av Mevsimi oyuncuları ve konusu! Av Mevsimi filmi nerede çekildi?
Av Mevsimi oyuncuları ve konusu! Av Mevsimi filmi nerede çekildi? Başrollerini Şener Şen, Çetin Tekindor ve Cem Yılmaz'ın paylaştığı polisiye türündeki yerli filmin konusu meraklara araştırılıyor. Cinayetin peşindeki üç polisin hayatlarını ekrana getiren Av Mevsimi filmi sinema salonları ardından TV ekranlarında da seyirciyi ekran başına kitliyor. İşte, Av Mevsimi oyuncu kadrosu...
29.08.2022 Bilgi Rehberi
İş dünyası nisanda şirket içi rotasyona odaklandı
İş dünyası nisanda şirket içi rotasyona odaklandı Türkiye’nin önde gelen şirketleri, ilk çeyreğin sonunda yönetici transfer performansını artırdı, kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını sürdürdü. Yöneticiler, nisan ayında ağırlıkla mevcut şirketlerindeki yeni pozisyonlara transfer oldu, şirket içi rotasyon hız kazandı. Otomotiv, gıda ve ilaç sektöründe faaliyetlerini sürdüren şirketler, ağırlıkla insan kaynakları, pazarlama, finans alanlarında yönetici atamalar gerçekleştirdi. Data Expert tarafından derlenen nisan ayındaki dikkat çeken şirket görevlendirmeleri şöyle:
7.04.2022 Milliyet Executive
Zirvede buluştular
Zirvede buluştular Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Polat Palandöken ev sahipliğindeki ‘Big Chefs Big Love Pop-Up’ etkinliğinde buluştu.
19.02.2022 Cadde
Ergene toprağı yine kirletti!
Ergene toprağı yine kirletti! Trakya’da geçen haftaki aşırı yağış sonrası Ergene Nehri’ndeki kirlilik yükü yine toprağa karıştı. Uzmanlar, yer altı sularının da kirlenmiş olabileceği uyarısı yaptı. Çiftçiler ise atık boşaltan sanayi tesislerine tepkili.
7.01.2022 Gündem
Fikretler’in soyu tükeniyor
Fikretler’in soyu tükeniyor Emre Kayiş’in ilk filmi “Anadolu Leoparı”, soyu tükenmekte olan bir leopar ile hayvanat bahçesi müdürü Fikret’in hayatını kesiştiren nostaljik bir tutunamayanlar öyküsü. Başrol oyuncusu Uğur Polat “Fikretler’in de soyu tükeniyor” diyor
10.10.2021 Kültür Sanat
16. Contemporary İstanbul çağdaş sanat buluşması Tersane İstanbul'da başlıyor
16. Contemporary İstanbul çağdaş sanat buluşması Tersane İstanbul'da başlıyor Akbank ana sponsorluğunda 16. Contemporary Istanbul, şehrin kültürel ve endüstriyel mirasının en nadide unsurlarını bir araya getiren Tersane İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuar, 5-6 Ekim’de ön izleme ve 7-10 Ekim tarihleri arasında genel ziyarete açık olacak.
1.10.2021 Kültür Sanat
Kahraman Babam oyuncuları - konusu! Kahraman Babam hangi gün? İşte, tam kadro oyuncuları ve isimleri
Kahraman Babam oyuncuları - konusu! Kahraman Babam hangi gün? İşte, tam kadro oyuncuları ve isimleri Kırmızı Kamyon olarak ilk bölümü yayımlanan Kahraman Babam dizisi yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. Haziran ayı başında izleyici karşısına çıkacağı bildirilmişti. Seyirci, Kahraman Babam oyuncu kadrosunu ve yayın gününü sorguluyor.
12.07.2021 Cadde
'Kahraman Babam' bu akşam başlıyor
'Kahraman Babam' bu akşam başlıyor Yeni dizi 'Kahraman Babam', bu akşam saat 20.00'de SHOW TV'de ekrana gelecek.
14.06.2021 Cadde
Kırmızı Kamyon oyucuları kim, konusu nedir? Kırmızı Kamyon dizisi nerede çekiliyor?
Kırmızı Kamyon oyucuları kim, konusu nedir? Kırmızı Kamyon dizisi nerede çekiliyor? Kırmızı Kamyon dizisi 1. bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Uzun zamandır merakla beklenen ve iddialı yapımlardan olan Kırmızı Kamyon, oyuncuları ile ilgi görmeye başladı. Dizinin konusu ise alışılmışın dışındı. Peki, Kırmızı Kamyon ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
1.04.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri