Necdet Budak

Necdet Budak

Son dakika Necdet Budak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Necdet Budak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Necdet Budak haber sayfamızda...

Necdet Budak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 951 necdet budak haberi bulunmuştur.
Koltuğunu devretti
Koltuğunu devretti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bornova Batı Anadolu Çimento İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı ziyaret etti.
22.04.2024 Ege
“Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya göndereceğiz”
“Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya göndereceğiz” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya gönderecek ve kendi haberleşmesini üretebilen 10 ülkeden biri olacağız” dedi.
19.03.2024 Ekonomi
‘Uzayda tarımı başlattık’
‘Uzayda tarımı başlattık’ İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın uzayda gerçekleştirdiği 13 deneyden biri olan “Extremophyte” deneyine ait materyaller, Uluslararası Uzay İstasyonundan Ege Üniversitesi’ne ulaştırıldı.
2.03.2024 Ege
Kariyer fuarına Ege Üniversitesi damgası
Kariyer fuarına Ege Üniversitesi damgası Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde, 14 üniversitenin paydaşlığı ile gerçekleştirilen Ege Kariyer Fuarı (EGEKAF) 24’e Ege Üniversitesi damgasını vurdu.
24.02.2024 Ege
İnme geçiren hastalara destek
İnme geçiren hastalara destek Ege Üniversitesi’nin inme geçiren hastalar için hazırladığı proje, destek almaya hak kazandı. Proje kapsamında, hastalara sanat temelli aktiviteler için uygulama modülü geliştirilecek.
17.02.2024 Ege
Prof. Dr. Şahin’in projesine TÜBİTAK - MID Ortak Proje Çağrısından destek
Prof. Dr. Şahin’in projesine TÜBİTAK - MID Ortak Proje Çağrısından destek Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu ve Özbekistan Yenilikçi Kalkınma Bakanlığı ile ikili iş birliği programı kapsamında ilk kez düzenlenen ve tüm bilim dallarının başvurusuna açık olan ortak proje çağrısı sonuçlandı. Türkiye’den ve Özbekistan’dan pek çok üniversiteden çok miktarda projenin başvurduğu çağrıda, 3’ü fen bilimleri, 1’i sosyal bilimler alanından olmak üzere toplam dört projenin desteklenmesi kararlaştırılırken, sosyal bilimler alanından kabul edilen proje Ege Üniversitesinden geldi.
9.01.2024 Eğitim
Özbekistan ile ilişkiler güçleniyor
Özbekistan ile ilişkiler güçleniyor Birincisi geçen yıl İzmir’de Ege Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Türk-Özbek Eğitim Forumu’nun ikincisi Semerkant’ta gerçekleştirildi.
18.11.2023 Ege
100. yılda Ata’nın huzurundalar
100. yılda Ata’nın huzurundalar Ege Üniversitesi Ailesi’nden 350 kişi, Atatürk’ün 85’inci ölüm yıldönümü dolayısıyla Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, günün anlam ve önemine ilişkin, Şeref Defteri’ne mesajını yazdı, imzaladı
9.11.2023 Ege
Çifte ödül onuru
Çifte ödül onuru Ege ve Uşak üniversiteleri, YÖK Üstün Başarı Ödülleri’ne projeleriyle damga vurdu. Rektörler Prof. Dr. Necdet Budak ve Savaş, “Bilime olan katkımız sürecek” dedi.
14.10.2023 Ege
Üniversiteli öğrencilere renkli karşılama töreni
Üniversiteli öğrencilere renkli karşılama töreni Üniversitelerde yaklaşık 7 milyon öğrenci ve 183 bin 238 öğretim üyesi için 2023-2024 akademik yılı dün başladı. 900 bine yakın genç de ilk kez üniversiteli olmanın heyecanını yaşıyor.
3.10.2023 Eğitim
Ege, zirvede
Ege, zirvede TÜBİTAK- BİDEB “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri ile 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri” 2023 yılı 1. döneminde yapılan başvurular değerlendirilerek destek almaya hak kazanan projeler açıklandı.
30.09.2023 Ege
TEKNOFEST ziyaretçilerini gökyüzünden selamladılar
TEKNOFEST ziyaretçilerini gökyüzünden selamladılar İzmir’de düzenlenen TEKNOFEST’in ikinci gününde de ziyaretçi akını sürerken sabahın erken saatlerinde başlayan gösterilerde Türk Hava Kurumu paraşüt eğitmenlerinin Atatürk posteri ve Türk bayrağı açtıkları atlayış beğeniyle izlendi.
29.09.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar’a 'Fahri Doktora' verildi
Selçuk Bayraktar’a 'Fahri Doktora' verildi Ege Üniversitesi BAYKAR ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a 'Fahri Doktora' ünvanı verdi.
26.09.2023 Haberler
Selçuk Bayraktar’a 'Fahri Doktora' verildi
Selçuk Bayraktar’a 'Fahri Doktora' verildi Ege Üniversitesi BAYKAR ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a 'Fahri Doktora' ünvanı verdi.
26.09.2023 Ekonomi
Bölgenin en büyüğü etap etap yenilecek
Bölgenin en büyüğü etap etap yenilecek Ege Üniversitesi Hastanesi’nin yıkılıp, yerinde etap etap yeniden inşa edileceğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Proje Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı. Yaklaşık olarak sekiz milyar liraya mal olacak” dedi.
29.07.2023 Ege
Kahramanlar unutulmadı
Kahramanlar unutulmadı Hain darbe girişiminin yedinci yılında, canları pahasına vatan müdafaası yapan ve milli irade destanını tarihe altın harflerle yazan Türkiye Yüzyılı’nın kahramanları, Ege Üniversitesi’nde gerçekleşen bir dizi etkinlikle anıldı.
15.07.2023 Ege
Uzay yolculuğuna Ege’de hazırlandılar
Uzay yolculuğuna Ege’de hazırlandılar Türk Uzay Yolcusu ve Bilim Misyonu kapsamında uzaya gidecek olan Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever, Ege Üniversitesi’ne (EÜ) konuk oldu.
10.06.2023 Ege
‘Yeniden dirilişin sembolü’
‘Yeniden dirilişin sembolü’ Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Radyo Ege Kampüs’te kutlama mesajı yayınladı.
19.03.2023 Ege
Karşıyaka’ya KBB polikliniği
Karşıyaka’ya KBB polikliniği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Hastalıkları Anabilim Dalı, Karşıyaka Suat Cemile Balcıoğlu Sağlık Yerleşkesi’nde poliklinik hizmeti vermeye başladı.
7.03.2023 Ege
‘Yatay mimariden taviz vermeyiz’
‘Yatay mimariden taviz vermeyiz’ Deprem sonrası hasar tespitlerinin ardından şehirlerde yapılacak yeni konutların ve köy evlerinin sayılarının netleşeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehirlerdeki konutların zemin artı 3 veya en fazla 4 kat olacağını vurguladı.
4.03.2023 Gündem
Kanser tedavisinde önemli bir adım
Kanser tedavisinde önemli bir adım Ege Üniversitesi’nden Prof. Dr. Özlem Yeşil Çeliktaş ve ekibinin geliştirdiği çip üstü meme kanseri modeliyle, potansiyel tedavi edicilerin etkinliği değerlendirilecek.
2.03.2023 Ege
Afetzedeye randevusuz muayene
Afetzedeye randevusuz muayene Ege Üniversitesi (EÜ), afetten etkilenen çocuk ve erişkinlere üç farklı birimde psikolojik destek veriyor. Depremzedeler, afet ve psikolojik travma poliklinikleri ile psikolojik danışmanlık birimlerinden randevu almaksızın faydalanabiliyor.
20.02.2023 Ege
EÜ’den uzman ekip inceleme yapacak
EÜ’den uzman ekip inceleme yapacak Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen şiddetli depremlerin ardından tüm gücünü seferber eden Ege Üniversitesi; deprem konularında akademik çalışmalar yürüten Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü öğretim elemanlarından oluşan bilim ekibini, sahada incelemelerde ve tespitlerde bulunmak üzere deprem bölgesine gönderdi.
14.02.2023 Ege
Bu acının tarifi yok! 15 akrabasını kaybetti, 16 yaşındaki yeğeni için bekliyor
Bu acının tarifi yok! 15 akrabasını kaybetti, 16 yaşındaki yeğeni için bekliyor Kahramanmaraş'ta, depremde yıkılan 7 katlı apartmandaki 15 akrabasının ölümünün acısını yaşayan Hacı Şahinoğlu, enkazda kalan son akrabası için umutla bekliyor.
14.02.2023 Gündem
Ege Üniversitesi'nden 8 öğrenci, depremde hayatını kaybetti
Ege Üniversitesi'nden 8 öğrenci, depremde hayatını kaybetti İzmir’deki Ege Üniversitesi'nde (EÜ) çeşitli fakültelerde eğitim gören 8 öğrenci, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirdi.
14.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Necdet Budak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.