Necip Memili

Necip Memili

Son dakika Necip Memili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Necip Memili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Necip Memili haber sayfamızda...

Necip Memili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283 necip memili haberi bulunmuştur.
‘Arap Kadri’ vizyonda!
‘Arap Kadri’ vizyonda! Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı’nın başrollerinde yer aldığı ‘Arap Kadri’ filminin galası, önceki akşam Tekin Aral’ın kızı Ayça Aral’ın ev sahipliğinde Etiler Alkent ING Cinecity’de gerçekleşti.
19.04.2024 Cadde
Geri sayım başladı!
Geri sayım başladı! Tekin Aral’ın yazdığı, Latif Demirci’nin çizgileriyle hayat verdiği ‘Arap Kadri’ filminin yeni fragmanı yayınlandı.
2.04.2024 Cadde
Özge Özpirinçci imaj değiştirdi! 'Bu saça alışamadım'
Özge Özpirinçci imaj değiştirdi! 'Bu saça alışamadım' Aşk Yeniden, Kadın, Cesaretin Var mı Aşka gibi dizilerde boy gösteren başarılı oyuncu Özge Özpirinçci imajını değiştirdi. Güzel oyuncunun yeni saç rengi sevenlerinden tam not alsa da, Özpirinçci bu haline alışamadığını itiraf etti.
28.03.2024 Cadde
Vizyon tarihi açıklandı
Vizyon tarihi açıklandı Ahmet Mümtaz Taylan ve Necip Memili’nin başrolünde yer aldığı ‘Arap Kadri ve Tarzan’ filminin vizyon tarihi belli oldu.
13.03.2024 Cadde
Galatasaray'ın yıldızı Kerem Demirbay, Necip Memili ile buluştu
Galatasaray'ın yıldızı Kerem Demirbay, Necip Memili ile buluştu Galatasaray'ın son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çeken 'Dayı' lakaplı yıldızı, hayranı olduğu sinema ve dizi oyuncusu Necip Memili ile bir araya geldi.
6.03.2024 Magazin
500’üncü oyun çocuklar için
500’üncü oyun çocuklar için Fırat Tanış, 500’üncü kez sahnelediği ‘Gelin Tanış Olalım’ gösterisinin gelirini deprem bölgesindeki çocuklar yararına kullanılmak üzere UNICEF’e bağışlayarak, takdir topladı.
11.02.2024 Cadde
Baba kızın akvaryum günü
Baba kızın akvaryum günü Necip Memili, önceki gün kızı Asya’yla İstanbul Akvaryum’da görüntülendi.
7.02.2024 Cadde
Ünlü oyuncuların tiny house hayali belediyeye takıldı! Evler kaldırıldı
Ünlü oyuncuların tiny house hayali belediyeye takıldı! Evler kaldırıldı İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın talimatıyla kaldırıldı.
5.02.2024 Gündem
Özge Özpirinçci makyajsız video çekti! Yaptırdığı işlemleri tek tek sıraladı
Özge Özpirinçci makyajsız video çekti! Yaptırdığı işlemleri tek tek sıraladı Ekranların sevilen yüzü ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla çok konuşuldu. Ünlü oyuncu makyajsız bir video paylaştı. Doğallığıyla bilinen oyuncu dizisi için yaptırdığı işlemleri saydı.
23.01.2024 Cadde
Tek bir gol için
Tek bir gol için Taika Waititi’nin yazıp yönettiği ve başrolünde Michael Fassbender’in yer aldığı “Next Goal Wins/Atan Kazanır” gerçek bir hikâyeden yola çıkıyor ve umuda tutunan küçük hedeflerin büyüklüğünü anlatıyor.
5.01.2024 Kültür Sanat
Büşra Pekin'dan Ajda Pekkan açıklaması! 'O bir efsane, benim için onur'
Büşra Pekin'dan Ajda Pekkan açıklaması! 'O bir efsane, benim için onur' Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin, Nursel Köse ve Şerif Sezer'in rol aldığı 'Başkan' filminin galası gecesi önceki gün Kanyon Sinemaları’nda yapıldı. Büşra Pekin, gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
4.01.2024 Cadde
SANDIK KOKUSU YENİ BÖLÜM bu akşşam yok mu, neden yok? Sandık Kokusu 5. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Show TV yayın akışı
SANDIK KOKUSU YENİ BÖLÜM bu akşşam yok mu, neden yok? Sandık Kokusu 5. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Show TV yayın akışı Show TV ekranında ilk 4 bölümü ile ekrana gelen izleyicinin beğenisini kazanan Sandık Kokusu dizisinin başrolllerinde Özge Özpirinççi, Demet Akbağ, Metin Akgülder, Necip Memili, Seda Türkmen gibi isimler yer alıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Sandık Kokusu 5. bölüm bu hafta yayınlanacak mı?
3.01.2024 Bilgi Rehberi
'Başkan' filmi ekibi kameralar karşısında! 'Tunceli'de sosyete yok'
'Başkan' filmi ekibi kameralar karşısında! 'Tunceli'de sosyete yok' Çekimleri Tunceli'nin Ovacık ilçesinde dört haftada tamamlanan, yerel seçim sürecinde kasaba halkının yaşadıklarını konu alan komedi türündeki 'Başkan'ın oyuncuları ve yönetmeni, filmin basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
28.12.2023 Cadde
Alina Boz: Balayının acelesi yok
Alina Boz: Balayının acelesi yok Geçtiğimiz haftalarda Umut Evirgen ile dünyaevine giren Alina Boz, düğünün ardından eşi Umut Evirgen ile balayına çıkamamıştı. Konuyla ilgili konuşan Alina Boz, "Düğünden sonra biraz rahatsızlandık" dedi.
17.12.2023 Cadde
‘Hayatımın da başkanı oldu’
‘Hayatımın da başkanı oldu’ Necip Memili, Tunceli’de çekimleri tamamlanan ‘Başkan’ filminin setinde çok eğlendiğini söyledi.
13.12.2023 Cadde
Necip Memili: İşimizin en güzel tarafı yeni yerler keşfetmek
Necip Memili: İşimizin en güzel tarafı yeni yerler keşfetmek Necip Memili, başrolünde yer aldığı komedi filmi 'Başkan'da; kıraathane işleten, evli ve üç çocuklu olan 'Zeynel' karakterini canlandırdı. Zeynel, yaşadığı bölgede bir şeylerin ters gittiğine kanaat getiriyor ve yaklaşan belediye seçimlerinde aday olmaya karar veriyor.
12.12.2023 Cadde
Sandık Kokusu Reha kimdir, gerçek adı nedir? Sandık Kokusu'nun Reha'sı Necip Memili kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Sandık Kokusu Reha kimdir, gerçek adı nedir? Sandık Kokusu'nun Reha'sı Necip Memili kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Sandık Kokusu dizisi bu akşam ekranlarda yer alacak. Usta ve deneyimli oyuncuların yer aldığı yapımda Reha karakterine ise Necip Memilli hayat verecek. Peki Sandık Kokusu'nun Reha'sı Necip Memili kimdir, kaç yaşında?
6.12.2023 Bilgi Rehberi
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını Oyuncu Alina Boz ile yönetmen Umut Evirgen, dünyaevine girdi. Düğünden ilk görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı.
2.12.2023 Cadde
Köy inşa edildi
Köy inşa edildi Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı, Yalçın Hafızoğlu ve Melis İşiten’in başrolünü paylaştığı ‘Arap Kadri ve Tarzan’, 15 Aralık’ta vizyona girecek.
1.12.2023 Cadde
Necip Memili: Kız babası olduktan sonra daha usturuplu bir insanım
Necip Memili: Kız babası olduktan sonra daha usturuplu bir insanım Didem Dayıcıoğlu ile Ocak 2020'de nikâh masasına oturan oyuncu Necip Memili, "Çok büyük fark var" diyerek, üç yaşında olan kızı Asya'nın doğumundan sonraki yeni hayatını anlattı.
30.11.2023 Cadde
Başkanlık için yarışacaklar!
Başkanlık için yarışacaklar! Diren Polatoğulları ve Necip Memili, ‘Başkan’ filminde Tunceli-Ovacık’tan belediye başkanlığı için yarışacağı sahneleriyle izleyiciyi eğlendirecek.
24.11.2023 Cadde
Sandık Kokusu dizisi ne zaman başlıyor? Sandık Kokusu oyuncuları ve konusu! Sandık Kokusu nerede çekiliyor?
Sandık Kokusu dizisi ne zaman başlıyor? Sandık Kokusu oyuncuları ve konusu! Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile şimdiden dikkat çekmiş durumda. Dizinin kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi güçlü isimler yer alıyor. İlk fragmanı ardından dizi takipçileri ise ''Sandık Kokusu dizisi ne zaman başlıyor?'' sorusuna yanıt arıyor.
13.11.2023 Cadde
'İlk defa bir filmde çocuklarım var'
'İlk defa bir filmde çocuklarım var' Büşra Pekin, 'Sakine' karakteri ile beyaz perdede boy gösterecek. Ünlü oyuncu, Ocak 2024'de vizyona girecek komedi türündeki 'Başkan' filminde üç çocuklu bir anneyi canlandırıyor.
9.11.2023 Cadde
Gün sayıyor
Gün sayıyor Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı’nın başrollerini paylaştığı, Altın Portakal Ödüllü Emre Kavuk’un yönettiği ‘Arap Kadri ve Tarzan’ filminin vizyon tarihi belli oldu.
8.11.2023 Cadde
‘Son Akşam Yemeği’ Ankara’da gala yaptı
‘Son Akşam Yemeği’ Ankara’da gala yaptı Onur Tuna, Pelin Akil, Engin Şenkan, Necip Memili ve Azra Aksu’nun başrolünü paylaştığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın destekleriyle hazırlanan ‘Son Akşam Yemeği’ filminin Ankara galası, önceki akşam Ankamall AVM’de gerçekleşti.
29.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Necip Memili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.