Neçirvan Barzani

Neçirvan Barzani

Son dakika Neçirvan Barzani haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Neçirvan Barzani gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Neçirvan Barzani haber sayfamızda...

Neçirvan Barzani

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 742 neçirvan barzani haberi bulunmuştur.
‘Bu bir savaş değil soykırım girişimi’
‘Bu bir savaş değil soykırım girişimi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda yaptığı konuşmada “Gazze’de yaşananlar kesinlikle bir savaş değildir, bir soykırım girişimidir. Savaşın bile uyulması gereken bir ahlakı, adabı vardır. Sivilleri kalleşçe hedef alan bir barbarlıktan bahsediyoruz” dedi.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'da yoğun diplomasi trafiği sürdürdü. Antalya'da peş peşe görüşmeler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan en son olarak Neçirvan Barzani’yi kabul etti.
1.03.2024 Gündem
Fidan’dan Münih’te diplomasi trafiği
Fidan’dan Münih’te diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60’ıncı Münih Güvenlik Konferansı’na katılmak üzere bulunduğu Almanya’da temaslarda bulundu.
17.02.2024 Dünya
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Almanya'da peş peşe kritik görüşmeler
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Almanya'da peş peşe kritik görüşmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın Münih kentinde peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AB Komisyonu Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi.
16.02.2024 Gündem
Erbil’e Süleymaniye uyarısı
Erbil’e Süleymaniye uyarısı Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile birlikte çıktığı Irak ziyaretini dün de sürdürdü.
8.02.2024 Gündem
Bakan Güler, Neçirvan Barzani ile görüştü
Bakan Güler, Neçirvan Barzani ile görüştü Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, IKBY Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile bir görüşme gerçekleştirdi.
7.02.2024 Gündem
‘PKK virüsünü Irak’tan beraber temizleyeceğiz’
‘PKK virüsünü Irak’tan beraber temizleyeceğiz’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, üç günlük Irak gezisinin son gününde Erbil’de temaslarını sürdürdü. Fidan, Erbil’de IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ve IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ile ayrı ayrı görüştü.
25.08.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Bu virüsü inşallah Irak'tan da hep beraber temizleyeceğiz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Bu virüsü inşallah Irak'tan da hep beraber temizleyeceğiz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani ile gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında PKK'yı işaret ederek 'Bu virüsü inşallah Irak'tan da hep beraber temizleyeceğiz' değerlendirmesinde bulundu.
24.08.2023 Dünya
‘Terör dosyası’ ile Bağdat’a gidiyor
‘Terör dosyası’ ile Bağdat’a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretini bekleyen Irak, öncesinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ı ağırlayacak. Fidan’ın önce Bağdat, ardından da Erbil’de üst düzey temaslarda bulunacağı bildirildi.
22.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nın ikinci gününde de diplomasi trafiği sürüyor.
29.06.2023 Gündem
Erdoğan'dan peş peşe diplomasi trafiği! Tebrik ettiler
Erdoğan'dan peş peşe diplomasi trafiği! Tebrik ettiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı liderler telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebriklerini iletti.
17.05.2023 Gündem
Sadece askerler için gitmiş
Sadece askerler için gitmiş ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley’in, Suriye’nin kuzeyini ziyaret etmesi nedeniyle ABD’nin Türkiye Büyükelçisi Jeff Flake Dışişleri Bakanlığı’na çağırılırken, Washington’dan konuyla ilgili açıklama geldi.
8.03.2023 Dünya
‘30 bin konuta hemen başlıyoruz’
‘30 bin konuta hemen başlıyoruz’ Depremin yıktığı her evi ve her iş yerini yeniden yapıp hak sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mart başı itibarıyla 30 bin konutun inşaatına hemen başlıyoruz” dedi.
15.02.2023 Gündem
Barzani Gaziantep’te
Barzani Gaziantep’te Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani, deprem bölgesi Gaziantep’i ziyaret etti.
15.02.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Mart'ta konut yapımına başlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Mart'ta konut yapımına başlıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan AFAD merkez binasında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan son ana kadar kurtarma çalışmalarının devam edeceğini ifade etti ve 'Devletimiz ilk andan itibaren canla başla mücadele etti.' sözlerini kullandı. Erdoğan Mart ayı itibarıyla konut yapımına başlanacağını duyurdu.
14.02.2023 Gündem
Erdoğan’dan Beştepe’de kabuller
Erdoğan’dan Beştepe’de kabuller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani’yi kabul etti.
27.01.2023 Gündem
Dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı
Dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı İstanbul Taksim'de bulunan İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 81 kişi de yaralandı. Patlamanın ardından dünya liderleri Türkiye'ye taziyelerini iletti.
14.11.2022 Dünya
Irak'ta gerilim tırmanıyor! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Irak'ta gerilim tırmanıyor! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının ardından patlak veren protestolar sonrası gözler bölgede. Başkent Bağdat’taki Yeşil Bölge’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı basan Sadr destekçileri güvenlik güçleri tarafından saraydan çıkarıldı.
30.08.2022 Dünya
Kabine yarın Beştepe'de toplanacak
Kabine yarın Beştepe'de toplanacak Kabine Toplantısı, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak. Toplantıda, Ukrayna gündemindeki son durumdan ekonomiye, Antalya Diplomasi Forumu'ndan salgına dair birçok konu ele alınacak.
14.03.2022 Siyaset
BM'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
BM'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile Ukrayna'daki son durumu görüştü. Görüşmede BM Genel Sekreteri Guterres, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Rusya-Ukrayna arasında arabuluculuk girişimleri, barışa katkı çalışmaları ve diplomatik çabaları dolayısıyla teşekkür etti.
13.03.2022 Siyaset
Son dakika... Erdoğan, Miçotakis ile görüştü! İletişim Başkanlığı'ndan flaş açıklama
Son dakika... Erdoğan, Miçotakis ile görüştü! İletişim Başkanlığı'ndan flaş açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile Vahdettin Köşkü'nde bir görüşme gerçekleştirdi. 2 saat süren görüşmeyle ilgili İletişim Başkanlığı'ndan da bir açıklama geldi.
13.03.2022 Siyaset
Diplomasi trafiği hız kesmiyor! Miçotakis ve Scholz geliyor
Diplomasi trafiği hız kesmiyor! Miçotakis ve Scholz geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, ADF kapsamında liderlerle temaslarını dün de sürdürdü. Erdoğan ayrıca bugün Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile yarın da Almanya Başbakanı Scholz ile görüşecek.
13.03.2022 Siyaset
Irak’ta merkezi hükümetle Kürt Bölgesi arasında enerji anlaşmazlığı
Irak’ta merkezi hükümetle Kürt Bölgesi arasında enerji anlaşmazlığı Irak’ta yeni hükümetin kurulması konusunda henüz bir çözüm bulunamazken, ülkenin Yüksek Federal Mahkeme’si, Kürt Bölgesel Yönetimi’nin doğalgaz ve petrol yasasının “Irak anayasasına aykırı olduğuna ve ihraç gelirlerinin Bağdat’a teslim edilmesi gerektiğine” dair karar çıkardı...
1.03.2022 Vitrin
Son dakika! Bakan Akar'dan Ukrayna-Rusya gerginliğiyle ilgili açıklama
Son dakika! Bakan Akar'dan Ukrayna-Rusya gerginliğiyle ilgili açıklama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna-Rusya gerginliğini yakından takip ettiklerini belitti. Akar, "Askeri hareketliliğin bazı etkileri var. Bu konuda basında çıkan haberler var. Bunların çok ihtiyatla değerlendirilmesi gerekir" dedi. Akar, "Montrö Sözleşmesi'nin sağladığı düzenin bütün taraflar için yararlı olduğunu Münih Güvenlik Konferansı'nda da ifade ettik" diye konuştu.
20.02.2022 Gündem
Diplomatik çözüm ortak dileğimiz
Diplomatik çözüm ortak dileğimiz Yaşanan krizin endişeyle takip edildiğini belirten Bakan Akar, "Diplomasi ve diyaloğun sürdürülmesi ve bu şekilde çözüme gidilmesi hepimizin ortak dileği" dedi. Akar, Yunan mevkidaşı ile de gayet olumlu bir görüşme yaptığını açıkladı.
19.02.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Neçirvan Barzani ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.